Rudy Giuliani poziva predsjednika Trumpa na uklanjanje oznaka tajnosti sa svega, jer to duguje Amerikancima

Rudy Giuliani
44 komentara

Bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani pozvao je, tijekom intervjua održanog prošlog petka sa Steveom Bannonom iz Ratne sobe, predsjednika Donalda Trumpa neka deklasificira “sve” jer “to duguje Amerikancima,” navode izvještaji.

Prema Gateway Punditu, Giuliani je pozvao Trumpa neka sa svega makne oznake tajnosti prije nego što napusti dužnost, odnosno prije nego što 20. siječnja bude inauguriran bivši potpredsjednik Joseph Biden.

Gateway Pundit rekao je da se Giuliani zapravo pita zašto predsjednik to nije učinio nakon što je već u prosincu “dao slične komentare” u odnosu na uklanjanje oznaka tajnosti.

S druge strane, One America News Network objavila je da je Giuliani zapravo savjetovao Trumpa neka “makne oznake tajnosti s više dokumenata” tijekom podcasta s Bannonom.

U izvještaju OANN-a navodi se da je “Giuliani aludirao na skandal s prijenosnim računalom Hunter Bidena i na istragu Rusije, dok je razgovarao o mogućim naporima za uklanjanje oznaka tajnosti” kao i da je “bivši gradonačelnik opovrgnuo tvrdnje da bi deklasifikacija dokumenata predstavljala prijetnju nacionalnoj sigurnosti”.

“Do sada je bilo puno deklasifikacija. Opet kažem, fašistička taktika”, citirao je Giulianija OANN.

OANN je također naveo da je Trump zapravo započeo prošlu godinu s uklanjanjem oznaka tajnosti s ruskih istražnih dokumenata.

U skladu s uklanjanjem oznaka tajnosti, OANN je objavio da bi moglo doći do poteškoća o pitanju javnosti, s obzirom na to da su predsjednikovi računi na društvenim mrežama zabranjeni zahvaljujući tvitu, kojeg je objavio Newsmaxov John Cardillo.

Prije toga, Hill je izvijestio da je Giuliani želio od Trumpa skidanje oznake tajnosti putem tvita objavljenog 30. prosinca 2018., koji sadrži isječak intervjua bivšeg gradonačelnika s Risingom, s poveznicom koja vodi do njihovog članka o tom pitanju.

Rudy Giuliani: „Volio bih vidjeti da Trump makne oznaku tajnosti s dokumenata vezanih s Rusijom“, rekao je The Hill.

Giuliani je u spomenutom intervjuu izrazio svoja ograničenja, koja je imao kao privatni odvjetnik, u dijelu koji se odnosi na Trumpovo uklanjanje oznaka tajnosti s vladinih dokumenata.

“Kao njegov privatni odvjetnik, to nije nešto što bih mogao pravno savjetovati, jer to je stvarno nešto što je povezano s oznakama, a ne s pravom”, započeo je Giuliani, “Deklasifikacija ili uklanjanje oznaka tajnostinešto je što donosi vlada. To nije privatan akt, a on ima jako dobre savjetnike.”

“Ali moje je mišljenje da bih to volio vidjeti. Naravno, ti dokumenti moraju biti pravilno otkriveni, ali s obzirom na moje saznanje o tome, zapravo ne znam što su povjerljivi dokumenti”, dodao je.

“No nema sumnje da u ovoj zemlji stvari previše činimo povjerljivima. Postaje povjerljiv podatak o tome tko je naručio kinesku hranu” objasnio je.” Mislim, to je nevjerojatno. Kad pogledate na oznake povjerljivosti koje sam osobno koristio dok sam radio u Ministarstvu pravosuđa, oznaka ”C” stavlja se na sve što može biti označeno kao povjerljivo.” (Ili engleski ”Classified.”)

Giuliani je također doživio “provjeru” svojih računa na društvenim mrežama od strane Big Techa, YouTubea i Twittera; prvi je cenzurirao njegov podcast Common Sense i uklonio video o temi “Što se zaista dogodilo 06. siječnja?” dok je potonji označio objave istog sadržaja s “Ova tvrdnja o izbornoj prijevari osporava se i na ovaj tvit ne može se odgovoriti,” što je promijenjeno u ”uklonjeno zbog rizika od poticanja na nasilje.”

Donald TrumpOANNRudy Giuliani
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tucker carlson
3 godine prije

ako bi trump pozelio otvoriti karte do kraja,progovoriti do kraja i skinuti oznake tajnosti do kraja..mogao bi zauvijek biti cenzuriran sa ovoga svijeta i poslan u vjecna lovista.hvala.

ovi jedan
3 godine prije

bitchute com/video/0cKa3YaU3b0/

逻辑 se pravi tupavo

shumadinac
3 godine prije

Tramp bi u jednom danu mogao da postane najomiljeniji predsednik ikad – da deklasifikuje NLO dokumenta 🙂

3 godine prije

Važi li ovo o čemu priča ovaj stari mafijaś i za period kada je bio gradonačelnik NY?
Ipak je od tada prošlo toooliko godina da bi javnost trebala saznati za neke stvari iz tog njegovog perioda.

burt
3 godine prije

nema ništa od vojnog udara ili vojne uprave ili pobune generala a Trump je svjestan da ako bi postupio neustavno, pozivao vojsku na neposluh ili ometao primopredaju vlasti umjesto igranja golfa na Floridi čekalo bi ga prugasto odijelo, razni prosvjednici, mirni ili nemirni, naoružani ekstremisti, desne ili anarhističke skupine ne mogu ništa napraviti da bi spriječili Bidena da preuzme vlast u skladu sa rezultatima izbora, oni koji hoće izravno gledati vojni udar u SAD-u od toga u stvarnosti nema ništa ali umjesto toga mogu pogledati film The Enemy Within snimljen 1994, gledao sam ga sredinom devedesetih na videu a to je bilo vrijeme kad su na filmu bile popularne teorije zavjere a najpopularniji X-Files, Mulder i Scully

3 godine prije zadnji put uredio burt
Rijeka
3 godine prije

Nista ne vjerujem sto tu pise.
Gdje je nestao Skripal i njegova kcerka?
Englezi drze mnoge dokumente klasificirane zauvijek.

3 godine prije zadnji put uredio Rijeka
Riki
3 godine prije

Danas medijima vladaju lazi i prevare, a ako kojim slucajem izadje istina ona se banira po hitnom postupku

Mucke
3 godine prije

Jedino sto je sigurno jeste da nece biti mirnog prijenosa vlasti a koliko cujem i vidim neko ce za par dana zavrsiti zavrnute sije ,sami pogodite ko?

Deno
3 godine prije

Kad te cenzuriraju svi msm Facebook i Twiter mora da radiš dobru stvar.

marija
3 godine prije

Ako Tramp otvori oznaku tajnosti mnogima se nece pisati dobro.A to bi bas bilo super pojedini znaju ali sitne ribe ne znaju.Svim krupnim ribama u svijetu treba skinuti oznake tajnosti.Po cemu su oni bolji od nas, Mi ih biramo imamo pravo da saznamo sta rade i sta su radili.Oni zasticeni ko medvjedi.Nas cjepaju i strase a nasim parama se sepure,neka svakog prozovu,od predsjednika do portira.Zamisljam ih ko ocerupane kokice.

nessy
3 godine prije

Pa to se zna. UDBA, po naredjenju vanzemaljaca.

Sirius
3 godine prije

Sad kad se otvori pandorina kutija. Pa priznaju da nisu bili na mjesecu. Da mali zeleni slobodno secu po gradovima. A zemlja stoji na 4 kornjace 😂

Sirius
3 godine prije

Sumjaju na rusku babusku koja se vidi na fotografiji .

2084
3 godine prije

http://heiwaco.com/bomb1.htm
Atomska bomba je laz.Opet ovo pisem,jeste da je cudno ali je i najvjerojatnije moguce.Tako da ovo oko korone ne treba nikog cuditi.Evo i link da ne objasnjavam.hiroshima i nagasaki su spaljeni,itd itd

3 godine prije zadnji put uredio 2084
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI