Ruski helikopter na ruskom teritoriju, srušen je zapadnim projektilom?

Pad ruskog helikoptera
146 komentara

Nakon što su četiri ruske letjelice srušene u jednom danu i to na ruskom teritoriju (SU-34, SU-35 i Mi8), mnogi špekuliraju o uzroku njihovog pada. Donosimo vam nepobitan dokaz da jedan od helikoptera srušen projektilom zrak-zrak, a što se jasno vidi iz privatne video snimke.

Strani mediji su pokušali prikriti ovu informaciju, jer dobro znaju da Zapad ima dogovor s Rusijom da isporučeni projektili smiju služiti samo za obranu, a ne za napade na rusku teritoriju.

Također je vrlo jasno iz kuta gledanja, da projektil nije ispaljen sa zemlje, što se često ponavlja i služi da se sva odgovornost prebaci na takozvane ruske pobunjenike. Ruski Helikopter je letjeo vrlo nisko, tako da je mogao biti otkriven samo radarima iz visine. Brzina projektila i njegov dolazak horizontalno putanjom, jasno govori da se ne radi o ručnom ispaljenom projektilu zemlja-zrak.

Zapad ovih dana nagovještava slanje moćnih projektila ukrajinskoj vojsci koji mogu doseći teritorij i do 850 km.

Principom kuhane žabe, Zapad sve više participira odavno pripremljenom sukobu koji odavno više nije ukrajinsko-ruski, već zapadno-ruski.

Nema više nikakve sumnje da će zapadni mladići ići na front protiv Rusije, što je samo pitanje vremena tj. momenta kada svi shvate da je žaba odavno kuhana i kada se zemlja balkanskih naroda krene natapati našom krvlju.

Rusija je stjerana u kut i ima tri mogućnosti. Kapitulirati, pomaknuti granice dublje u teritorij Ukrajine kako bi se zaštitila od sličnih udara ili pokrenuti globalni sukob, tako što će krenuti uništavati podvodnu infrastrukturu zapada: optičke kablove, plinovode i podvodne elektrane.

Zapad je, postavljanjem svojih marioneta, kupovinom medija i gospodarstva, Europu pripremio za rat u kojem će stradati na desetine milijuna nevinih. Budimo pametni i staloženi, jer u protivnom bit će ćemo žrtve stoljeća.

Eskalacija sukobaProjektilirusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
146 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
11 mjeseci prije

Da to je to. Ali ne sumnjam da će ruska strana odgovoriti, Ali teško svima nama.

VDavor
11 mjeseci prije

Natovci su ga srusili s nato raketom

hiber
11 mjeseci prije

Pokretom na zapad prema Ukraini Rusija je izgubila Daleki istok i praktički ga je ustupila Kini. Dakle daljnjim pokusajima agresije na Ukrainu, samo ce se gubiti sve vise Istoka. Globalni sukob im također bas nije opcija jer su praktički završene sve pripreme za blokadu Krolewieca.

Medo
11 mjeseci prije

Poanta svega je da s tom i takvom politikom u Rusiji na vlast može doći jedino Putin nakon Putina. Problem je što ćemo svi plakati za originalom. Oko njega su ostali jastrebovi. Svjesni da poraz nije opcija. Jer bi to značilo potpunu kapitulaciju pa možda i okupaciju Rusije. Nitko ne želi biti taj koji ce to potpisati.

Pravda
11 mjeseci prije

Neka igre konačno počnu…na žalost…što su zapadnjaci,iako sam sama na zapadu,ako je Balkan zapad,tražili,to trebaju i dobiti…Dosta je bilo …

Rat pack
11 mjeseci prije

dakle koliko sam popratio išla su dva ruska helikoptera za elektronsko ometanje sa namjernom da zbune ukrajinske protuzračne sustave… a nakon njih Su-34 i su-35 da napadnu ciljeve nakon što ovi odrade posao…i uletili su u zamku…jbga…rat je znati prilagoditi se i pronaći protivnikove mane…šta ukrajinci rade punoooooo punooooooo bolje…plus, moderna oprema, veća motivacija, bolji obavještajni rad i prikaz bojišta u real timeu čine poprilično odlučujuče faktore…. Tako da ako EU i SAD zadrže sadašnju razinu potpore (novci i oružje) ovaj rat mi se čini kao jednosmjerna ulica

Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

A teško da će ga srušit … Filipinskim …

Rimtutituki
11 mjeseci prije

Tacno tako, vec godinu govorim,prvo ide minicija,pa oruzje,arttiljerija,tenkovi,avioni( rakete) a onda ljudi,kuku bice svima kuku.nece stati satanisti

tihobl
11 mjeseci prije

Sinoc je uslijedio ruski odgvor – 7 Tu-95 rokalo je po zapadu Banderstana. Narocito velika eksplozija u Ternopolju. Telegram je pun snimaka velikih stubova dima.

Stjepan
11 mjeseci prije

Sve je to super!
Glavni potezi svih vrsta ovog sukoba počinju krajem ljeta pa do sredine zime.
Uživajmo, ipak će i ovaj globalni sukob biti tek mali dio povjesti …
Sve je super!! 😊👌

Kiko
11 mjeseci prije

Koja je ovo parodija. Kažu srušen nad ruskim područjem. Pa da ne bi Ukrajinci možda trebali imati obzira prema Rusima koji su ih napali. Rusija ima dvije solucije. Prva je da se povuče s ukrajinskog teritorija i tako završi rat i druga je da bude protjerana. Kako mi se čini ova druga solucija je realnija. Idemo redom. Dalekometne krstareće rakete, moderni tenkovi, moderno PZO naoružanje… Što stoji s druge strane.

Xam
11 mjeseci prije

Oba helikoptera izgubljena na nebu Brjanske oblasti nisu bile obične transportne ptice, već helikopteri Mi-8MTPR-1 radio-EW sa aktivnim stanicama za ometanje Rychag-AV.

Kompleksi “Rychag-AV” dizajnirani su da ometaju stanice za navođenje protivvazdušnih raketa i neprijateljske avione, sprečavajući upotrebu protivavionskih i avijacijskih projektila na udaljenosti većoj od stotinu kilometara.

Silna ruska avijacija, hehehe…

Tako treba
11 mjeseci prije

SVO krenuli nekim čudnim smjerom,
Putin ne moze obraniti svoje sela, a ameri Seite putina od zelenog
A ni medvedev vise ne spominje London…

A svicarci dozvolili izvoz municije za geparde…

Zorule
11 mjeseci prije

kakve su to podvodne elektrane?

Rudar
11 mjeseci prije

Ako je srušen raketom zrak-zrak onda su se Rusi zaigrali i srušili svoje.
Ako je sa zemlje (S300, Patriot itd.) onda će neko trebati završiti u Sibiru zbog nemarnosti i potpune nekontrole uz granicu što je totalno nedopustivo.
Ako je zrak-zrak sa Ukrajinske strane onda odgovorni ne bi ni smjeli doći do Sibira, propust je još veći od predhodnog.

Rusmir
11 mjeseci prije

U ovih godinu dana Rašn armi je pokazala šlamperaj

Ico
11 mjeseci prije

Evropljane Ameri trebaju nahuškati protiv Rusije, neka Evropljani iskrvare do zadnjeg, jer za drugo i nisu.

Ico
11 mjeseci prije

Rusija ima potencijal da Ukrajinu ” sravni sa zemljom”, kaže dr Slavko Kulić.

Dawor
11 mjeseci prije

Pa se mnogi ljute kad napišem istinu nažalost …. ponavljam ….nažalost …
A to je da su Rusi nesposobni,lijeni,pijani,autodestruktivni,osramoćeni gubitnici !!!!
A ako to i Logično indirektno potvrđuje onda stvarno ne znam čemu ljutnja ….
Ponavljam …. NA ŽALOST !!!!
Rusija mi je draga , ZLO (🇺🇲🇬🇧) mrzim iz dna duše !!!

tihobl
11 mjeseci prije

Јучерашњи масовни удар на складишта у Хмељницком допуњен је новим детаљима.

Руски извори наводе да је значајан број противваздушних ракета за системе ПВО западне производње, укључујући и системе ПВО Патриот, био ускладиштен у 649. авијацијском складишту ракетног наоружања и муниције у селу Грушевица.

Наводи се да су поред муниције и ракета уништени и сателитски комуникациони системи, војни таблети и системи за шифровање података вредни 83 милиона евра.

11 mjeseci prije

Koji pavijani !

Vrijedno je napomenuti da se ukrajinskim društvenim mrežama šire panični izvještaji da je tijekom detonacije skladišta streljiva u Hmjelnickom uništena i velika serija britanskog tenkovskog streljiva s osiromašenim uranom, koje je nedavno dopremljeno u Ukrajinu zajedno s projektilima Storm Shadow . Kao posljedica velike eksplozije, čestice osiromašenog urana mogle bi se raspršiti na području regije Hmjelnicki, što bi, uzimajući u obzir iskustvo Jugoslavije i Iraka, moglo dovesti do izbijanja raka u srednjem roku. Već postoje izvješća da je pozadina zračenja navodno povećana u Hmjelnickom.

tihobl
11 mjeseci prije

Svjeza vijest:

Закључно са 20ч. по локалном времену ОпГ Вагнер је сабила непријатеља на 1.6 км2 територије у западном Бахмуту где је заузела преко 50% вишеспратница.

Racunajte da ce za dva-tri dana biti ociscene visespratnice i onda ukrima ostaje od 200x400m periferije sa privatnim kucama, odnosno rusevinama kuca. Drzati taj komadic grada uz 20 km koridora po kome tuku sa obe strane je izuzetno skupo. Svaki dan kosta puno zivota, ali kosta i puno oruizja, municije, hrane i ostalog. Racunajte da pola bude unisteno uz put.

Vec sam pravio paralelu sa Marinkom gdje su im ostavili nekoliko ulica na zapadnoj periferiji sa rusevinama kuca. Danas sam naletio na vijest da pokusavaju da izvuku ostatke 79. padbranske i da je rotaciju tesko izvesti. Osipaju drvlje i kamenje na zle moskalje koji im ometaju rotaciju jedinica i izvlacenje ranjenika.

tihobl
11 mjeseci prije

Треба напоменути да се на украјинским друштвеним мрежама шире панични извештаји да је током детонације складишта муниције у Хмељницку уништена и велика група британске тенковске муниције са осиромашеним уранијумом, која је недавно донета у Украјину заједно са ракетама Storm Shadow. Као резултат велике експлозије, честице осиромашеног уранијума могле би да буду расуте на територији региона Хмељницку, што би, узимајући у обзир искуство из Југославије и Ирака, могло довести до избијања озбиљних болести у средњорочном периоду.
Већ постоје извештаји да се количина радијације наводно повећала у Хмељницку.

Чекамо потврду ове информације.
(Colonelassad)

goran
11 mjeseci prije

tako je oružlje u ruke i pokrenuti masovan napad na sve američke postrojbe koje su stacionirane u eu,krenuvši od njemačke italije i sve redom

Гавран
11 mjeseci prije

U Hmeljnickom kao da je eksplodirala taktička nuklearna bomba. Snimci su jezivi.

Гавран
11 mjeseci prije

Rusi su izgleda Zelenskom zabranili da se vrati u Ukrajinu.
Sada je na produženom studijskom odmoru sa obilaskom znamenitosti Evrope.

gigi pinna
11 mjeseci prije

A kog su vraga ovi Rusi mislili? Da će stotine kilometara granice prema Ukrajini – sve od jugoistočno od Harkova, pa do granice sa Bjelorusijom ostati mirno? Po običaju – akcije sotonskog Zapada (mora im se priznati da su uporni – i u Turskoj i u Tajlandu možda im se posreći) i reakcije (čude se kao pura dreku) mutave Rusije: “Joj, dogovorili šmo še da ćemo se igrati samo na ukrajinskom teritoriju…”

11 mjeseci prije

sasvim normalno da donbas pocne rusiti zapadne avione sa njihovog teritorija a koji se nalaze izvan teritorija ukrajine. donbas je, nije rusija.

gigi pinna
11 mjeseci prije

Rusiji je trebalo 8 godina da shvati da je trebala krenuti u vojnu akciju – koliko će joj još vremena trebati da shvati da se bez eskalacije neće riješiti neo-nazija.

gigi pinna
11 mjeseci prije

Ovi što svršavaju na ovakve stvari neka se pripreme za Istočnu frontu – a onda će im biti “drži gaće”! Sve je još dobor dok se Rusija suzdržava – zbog te svoje germanofilije Putko nije kužio da ga godinama vozaju kao mladog majmuna…

Nobile
11 mjeseci prije

Mongoloidni kepec je sve međunarodne ugovore koje je potpisala Ruska Federacija poništio . Prvo zauzimanjem Krima , kada je vidio da zapad nije reagirao napao je suverenu priznatu državu Ukrajinu . On i dio njegovog naroda koji ga podržava samo priznaje silu . Dakle na silu triba odgovoriti silom .Za ovu situaciju je jedini krivac a to su SAD ,koje su prisilile Ukrajinu da svoj nuklearni potencijal (priko 3000 nuklearnih bojevih glava)preda Ruskoj Federaciji , a koja se je obvezala da će štititi cjelovitost Ukrajine . Dakle da nisi dane nuklearne rakete kepec iz Kremlja nikada ne bi napao Ukrajinu . Ukoliko bi se to dogodilo bila bi mu servirana nuklearna raketa u Moskvu .

anti antifa
11 mjeseci prije

druga armija sveta je nešto kao što je jna bila 4 armija u evropi, jad i beda

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI