S obzirom na novu neodređenu zabranu korištenja Facebook računa izrečenu Donaldu Trumpu, Boom Bust se pita kada će bivši predsjednik moći ponovno biti na društvenim medijima

Trump-Facebook zabrana
5 komentara

Facebookov nadzorni odbor podržao je u srijedu zabranu pristupa društvenoj platformi za bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, uz izjave da je tvrtka pogriješila što je suspenziju učinila neodređenom.

Dali su Facebooku šest mjeseci da utvrdi “proporcionalni odgovor”.

Iako je odbor rekao da je izraz “neodređeno” neprikladan jer krši vlastite Facebookove smjernice za objavljivanje, tvrtka nije dala jasan vremenski raspored kada bi njegova suspenzija mogla biti ukinuta, objašnjava RT-ov voditelj Boom Busta Ben Swann.

„Odbor kaže: ”Možete ga trenutno suspendirati, ali morate donijeti odluku o tome koliko će to trajati.” Je li to privremena suspenzija, ako je, na koliko dugo, ako ne onda je to trajna suspenzija, što znači da traje zauvijek.“

Swann nastavlja: “Ovdje sumnjam da se Trump neće smjeti vratiti prije prijelaznih izbora 2022. godine. Mislim da je vrlo malo vjerojatno da bi mu dopustili povratak prije toga, ali u slučaju da to učine, to bi moralo biti relativno brzo jer nećete reći: ‘Tri i pol godine’. Koliko će trajati zabrana pristupa? Jednostavno ne znamo.”

Donald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Realno
2 godine prije

Nek tom klaunu nađu cirkus više.

ratm
2 godine prije

Idi na ruski Telegram ako imaš muda , Trumpy !

2 godine prije zadnji put uredio ratm
odjebaos
2 godine prije

koji je ovo dvolicnjak majko mila…a ja bio za njega….i za putina…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI