Sastanak Putina i Bajdena verovatno u junu, ali to zavisi od mnogih faktora

Putin i Biden sastanak
8 komentara

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Joe Biden verovatno će održati sastanak u junu, ali konačna odluka zavisiće od mnogih faktora, rekao je pomoćnik Kremlja Jurij Ušakov u intervjuu za TV kanal Rusija-1.

Prema rečima Ušakova, iz Vašingtona stižu signali o planovima za održavanje sastanka lidera. Međutim, primetio je da na samitu nije bilo razgovora na radnom nivou. „Još uvek nema diskusija na radnom nivou, ali signal je primljen, razmotrićemo ovo“, rekao je Ušakov.

„Naravno, donećemo odluku u zavisnosti od mnogih faktora“, naglasio je Ušakov.

Sastanak Putin-Bajden mogao bi da se održi „u junu, a postoje čak i određeni datumi“, primetio je Ušakov, iako je odbio da navede ove datume.

13. aprila ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Joe Biden obavili su telefonski razgovor. Bela kuća je saopštila da je Biden izneo ideju da se samit održi „u trećoj zemlji u narednim mesecima“. Kasnije je Biden precizirao da je ponudio ruskom kolegi da se ovog leta sretnu negde u Evropi.

BidenPutin
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
2 godine prije

Doo sastanka nikad neć doći, isto kao što do rata u donbasu nije došlo, o čemu sam već pisao.

Maky
2 godine prije

Previše interesa, previše strana, previše različitosti na Balkanu. Opet ćemo ratovati, ali ovaj će put bit krvavije nego prošli. Htjeli mi to il ne.

Maky
2 godine prije

“Treći svjetski rat mora biti potican iskorištavanjem razlike uzrokovane “agenturama” Iluminata između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora provoditi na takav način da će islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno uništiti jedni druge. U međuvremenu će drugi narodi, još jednom biti podijeljeni po tom pitanju i biti će prisiljeni boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti … Mi ćemo pustiti nihiliste i ateiste, i mi ćemo izazvati tešku socijalnu kataklizmu koja će u svom svojem užasu jasno pokazati narodima učinak apsolutnog ateizma, porijeklo divljaštva i istinskog krvavog previranja. Zatim će svugdje građani biti dužni se braniti protiv svjetske manjine revolucionara, te će istrijebiti te uništavače civilizacija, a duhovno mnoštvo, razočarano s kršćanstvom, će od tog trenutka biti bez kompasa ili smjera, zabrinuto za svoje ideale, ne znajući gdje usmjeriti svoje klanjanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju čiste… Čitaj više »

Kažun
2 godine prije

Razgovor? Može,pod uvjetom da Putin
unaprijed dostavi pitanja.Odgovore
čita prevoditelj 🙂 .

Max
2 godine prije

Još se mogu predomisliti.

hiber
2 godine prije

Putinu je prije domaći rad da se sastane sa Zelenskim, pa da realiziraju sve tajne pogodbe koje su se u međuvremenu ispregovarale, kako bi Rusi zadržali gradnju Sjevernog toka. A sve to do jeseni, kada odlazi Frau. I Putin što dobije, dobije. A do tada ce pustiti i Navalnog i vratit Čehe i dati Ukrajincima velike olakšice ako želi spasiti tržište plina.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI