Sirijski zrakoplovi nastavili koristiti bazu Al-Shayrat

Sirijska baza
53 komentara

Ruska vojna televizija “Zvezda” je priopćila da je sirijsko zrakoplovstvo nastavilo koristiti bazu Al-Shayrat.

Vijest je objavio i Reuters, pozivajući se iznova na takozvani “Sirijski opservatorij za ljudska prava” iz Londona.

Snimke je prvi objavio vojni dopisnik iz Sirije televizije Al-Alam, Hosein Mortada.

“Sirijski borbeni zrakoplovi polijeću iz zrakoplovne baze na koju su Sjedinjene Države provele udare, što se vidi na objavljenim snimkama”, prenosi Reuters.

Sirijski časnici su u jutarnjoj inspekciji baze primijetili oštećenja, ali je priopćeno da su do večeri s piste uklonjene sve krhotine i iz zrakoplovne baze iznova polijeću sirijski zrakoplovi i helikopteri.

VIDEO: Hosein Mortada / Al-Alam

zračna baza
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Georgij Žukov
6 godine prije

americki klaun mislio da ce sa 50 petardi preplasiti ili slomiti sirijski narod koji se vec 6 godina na terenu bori prsa u prsa protiv nato proxy zombija , ajmo ameri muda u sake i invazija na siriju , da vas vidim !

Tadmur
6 godine prije

Tresla se gora rodio se miš.

Sarajevo
6 godine prije

Kad se sve sumira, na terenu nije doslo ni do kakvih gubitaka / dobitaka. Vjerovatno je ovdje rijec samo o nekom diplomatskom potezu za Trumpa, dok se s druge strane ne uocava nikakav “opipljiv” gubitak. Sve me to lagano navodi na pomisao da je Trump na ovaj nacin morao opravdati zahtjev za uplate NATO clanica. Budimo iskreni, sa 59 ovih raketa je mogao znatno vecu materijalno-tehnicku (a da ne spominjem ljudsku) stetu nanijeti. Zaboga, prehodnice tih istih raketa su za vrijeme Iran-Irak sukoba 80-tih imale preko 90% preciznosti, a sad se prica o nekih 60%, lol. Upozoren je Putin, isti upozorio Assada (sve na vrijeme), pista se odmah nakon toga koristi. Nakon ovoga ce amerikanci teze (ili nikako) letjeti iznad Sirije, a koliko se sjecam Trump je tome i tezio. Trumpu se vise nece moci prigovoriti za pasivnost, jer je nominalno uradio i vise nego Obama (naravno da nije, ali… Čitaj više »

Ivo
6 godine prije

Sve je ovo veliki igrokaz.

Natovac za novac
6 godine prije

VIDEO o Ukrajini, govori se na ruski i ima engleske titlove. Traje sest minuta, prikazuje ukrajinsku mocnu zeljezaru. Preporucljivo svim onim koji su vezani uz strojarstvo.
You tube
No Light at the End of the Tunnel for Ukraine

subaru
6 godine prije

I onaj Xi kod Trampa, vidi se da za iste gazde rade oba. Da je to lider koji zaista vodi svoju zemlju ustao (poslije otvorene prijetnje da udaraju po Siriji) bi i bez riječi otišao iz te sotonske tvorevine, pa nek gledaju zabezeknuto u njegova leđa. No on se keseri sa onim kretinom klovnom.

subaru
6 godine prije

Uzmimo da sve ovo nije igrokaz iako u stvari jeste. Zamislite samo face ciokaubojgusarske elite kad bi vidjeli da Ros i Poter plivaju na dnu sa ribama, jedno mjesec dana nebi znali što bi a čitav svijet bi gledao ruse ko bogove!!!!!

Brane
6 godine prije

Netočno. Budući da u pentagonu sjedi hrpa ljudi s tvojim nuks-mentalitetom, lansirali bi nuklearne udare na Rusiju unutar 24 sata.

svenne
6 godine prije

‘Igrokaz’ u kojem Tel Aviv preko Vašingtona šalje jasnu poruku Moskvi i Damasku, da se ne usude ponovo obarati njihove zrakoplove iznad Sirije.

Hash
6 godine prije

Moja želja i san:
Pustio Tramp CIA i ostale da kažu svoje želje i posluša ih, pa roknu te tomahavka. Ubrzo sazna da su mu slagali hemijski akcident i sve ih skenja, što sa funkcija, što u prošlost. Pomiri se sa Rusijom i zajedno sjebu nazovi teroriste i svijet postane bolje mjesto za život.
Ali… pusti snovi.
Pozzz pax slavenika.
Zna Vladimir Veliki kako ce sa bagrom

gost domaćin
6 godine prije

amerikanci obrisaše guzove s rusima, a trump s putinom. hahhah…. :))) već su ponovili napade avionima, rusi se zavukli ženama pod suknjice.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI