Snowden kaže da su oboreni NLO-i trebali skrenuti pažnju sa sabotaže Sjevernog toka

Edward Snowden
36 komentara

Situacija oko tri neidentifikovana leteća objekta koja su oborena iznad Sjeverne Amerike osmišljena je da skrene pažnju novinara sa istrage o sabotaži na gasovodima Sjeverni tok, rekao je u ponedjeljak bivši zaposlenik NSA (Agencije za nacionalnu sigurnost) Edward Snowden.

“Volio bih da su vanzemaljci, ali nisu vanzemaljci”, napisao je Snowden na Tviteru u ponedjeljak, komentarišući obaranje balona i NLO-a u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Prema njegovim riječima, “to je samo stara osmišljena panika” kako bi se osiguralo da reporteri nacionalne sigurnosti “dobiju zadatak da istražuju balonske” gluposti “a ne budžete ili sabotaže (a la Sjeverni tok)”.

Američki istraživački novinar Seymour Hersh objavio je 8. februara članak u kojem se navodi da su “prošlog juna mornarički ronioci, koji su djelovali pod pokroviteljstvom široko objavljene NATO vježbe sredinom ljeta poznate kao BALTOPS 22, podmetnuli eksploziv na daljinsko aktiviranje” ispod ruskog gasa. naftovoda uz podršku norveških stručnjaka. Hersh je rekao da je američki predsjednik Joe “Odluka Bidena da sabotira naftovode došla nakon više od devet mjeseci vrlo tajne debate unutar Washingtonske nacionalne sigurnosne zajednice.” Adrienne Watson, portparol Vijeća za nacionalnu sigurnost u Bijeloj kući, rekla je  odgovarajući na pitanje novinske agencije, da je priča o Heršu potpuno lažna i potpuna fikcija.

Prošle sedmice, Sjevernoamerička komanda vazdušno-svemirske odbrane (NORAD) snimila je još tri “neidentifikovana objekta”, od kojih je dva oborila američka vojska u nacionalnom vazdušnom prostoru, a još jedan iznad kanadske teritorije. Primijećeno je da su sva tri objekta bila mnogo manja od kineskog balona, ​​bila su na nižoj visini i nisu bila slična po izgledu. Posljednji od njih uništen je u nedjelju iznad jezera Huron na američko-kanadskoj granici, a njegovi ostaci su vjerovatno pali u kanadske teritorijalne vode.

Sekretar za štampu američkog ministarstva odbrane Patrick Ryder rekao je 2. februara da su američke vlasti otkrile i da prate “izviđački balon” iznad kontinentalnog dijela Sjedinjenih Država. Oborila ga je 4. februara američka vojska kod obale Južne Karoline u zračnom prostoru SAD-a.

NLOrusijaSADSjeverni tokSnowden
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
borjana
1 godina prije

Čini se da đoovi povjerljivi akti koje je zadržao u njegovoj garaži, a svi svjetski mediji pomno pratili i prenijeli tu tešku đoovu neodgovornost, nisu dali nikakvog rezultata, pa su startovali još veću “opasnost” po nacionalnu sigurnost.
Mislim da bi najbolje opet skrenuli pažnju ne samo po pitanju ST nego općenito kad bi, recimo, napali na Kinu.

1 godina prije

Nisu samo Ameri, jedan je oboren iznad Urugvaja, još jedan oborili Kinezi.
Naravno, to i dalje može da bude podvala Amera i ne samo njih – to je moglo da bude delo UFO fanatika koji žele da se ovo pitanje forsira po svaku cenu ali je simptomatična izjava šefa NORAD-a koji “ne isključuje mogućnost vanzemaljskog porekla ovih objekata”!?! Da, mi smo sigurni da će nas američka vojska istog momenta obavestiti kad bude otkrila vanzemaljsku letilicu i da će nam pokazati sve detalje njihove tehnologije.

nepoželjni
1 godina prije

To što Snowden kaže zvuči logično, ali je prilično komplicirano jer se tada laž proširuje i zahtijeva uključenje mnogo osoba od kojih uvijek netko “prozviždi”. Mislim da je stvar mnogo jednostavnija, ali sa obzirom da je cijela paradigma organizacije života roblja zasnovana na mreži laži obmana i iluzija, ne može se sada izlaziti sa istinom jer bi to bilo kao otvaranje “Pandorine kutije”…. No treba biti strpljiv jer se polako ide u pripremu roblja na promjenu …. Tko je mogao zamisliti da bi se na medijima, ne tako davno moglo zamisliti emisije o vanzemaljcima, ili da se uopće postavi sumnja da su ti srušeni objekti vanzemaljskog porijekla(?) … Naravno, još nije vrijeme za početi sa jasnom istinom, pa nas obmanjuju postavljanjem retoričkog pitanja o mogućnosti da su ti objekti vanzemaljskog porijekla a istovremeno nam prikažu rušenje meteorološkog balona !?. ………radi se o generiranju smutnje i laganom “hranjenju teorija zavjere” pa… Čitaj više »

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Stroj za stvaranje magle i iluzija sve češće trokira.

P.S.
Upravo sam imao kontakt s jednim od NLO tipova…
Pita za punicu…

Vojni analitičar
1 godina prije

I ne samo sa Sjevernog toka. Neki dan je u gradiću u državi Ohio “neobjašnjivo” u zrak odletio vlak sa otrovnim kemikalijama. Stvorio se stotine metara visok crni oblak, u okolnim rijekama ribe masovno “plivaju leđno”, insekti i domaće životinje ugibaju. A da nisu u pitanju čista posla vidimo po općoj šutnji američkih medija o tom događaju. Štoviše u tom gradiću policija doslovno,postoje snimke, uhićuje novinare i fotoreporteree koji pokušavaju snimati ili izvještavati o tom događaju. Istovremeno kad se to dogodilo uz sveopće ignoriranje medija, krenula je histerija sa “kineskim balonima” i “NLO-ima” i javnost se sada bavi samo time.

Tupko Glupko
1 godina prije

Jbt, koja je ovo smijurija tko povjeruje.

“NLO”-i srušeni od strane Zemljana sa vojnim avionima, a ovi imaju tehnologiju za međuzvjezdana putovanja 😄

zeus
1 godina prije

Snowden je rekao istinu a oni koji se tome ne slažu su obični prozapadni,, indioti ,, …

mali jere
1 godina prije

pa ljudi moji ko garantira ta to nisu bili transporti kokaina….

Mark
1 godina prije

Hollywood live

eks
1 godina prije

Nakon Korona cirkusa, na redu je NLO cirkus. Režiseri – psihopate USA .

eks
1 godina prije

Ceo ovaj cirkus ima za cilj skretanje pažnje i prikrivanje nečega mnogo krupnog, što su pripremili USA psihopate i ludaci .

Max
1 godina prije

Nešto kao projekt Blue Beam.

Bruno
1 godina prije

Eto, vanzemaljci glupi , prevale tisuće svjetlosnih godina kroz svemir, a onda naprednom balonskom tehnologijom prijete Americi. Dva broda robijaša osuđenih na vješanje i brod kurvi nisu mogli napraviti bolju državu. Toliko su zaglupili naciju da joj i ovakva objašnjenja djeluju razumno. Dobro je da nije objašnjenje od boga je. Trpi.

Kit
1 godina prije

Nije točno jer da nije balona i nlo-a kako bi sakrili kometu što nam leta iznad glava i uzrokuje potrese i ostale prirodne nepogode.

Evo danas su skinuli jedan iznad Rumunije, a iznad jadne Srbije, a čime će ga gađat praćkom, isto vrijedi i za HR, samo što protutnji brzo, pa odleti preko Slovenije, pa šta ćeš male zemlje, možda neće nitko ni reagovati kad vidi, mislit će da je mjesec. Ali kit-a milojko. Smartphone što nam uvalište da nas špijunirate sad služe ko obrnuta pila, kamere rade perfektno.

Leta ztf kometa non stop, čas na istok, čas na zapad od Rusije put zapada do čemerike i u rikverc. Opet ponavljam biće još balona, biće još nlo-a/leptira/lopata i slično.
Ne nasjedajte na priču

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. 1947., se u Roswellu NIŠTA NIJE DOGODILO! Samo što te, 1947., ja nisam bio živ u ovoj dimenziji, a i nisam znao što je to – ‘false flag op’s’………………….. 😉….

mujica
1 godina prije

moji izvori govore o totalnoj blokadi telekomunikacija na can /usa granici za vrijeme lova na balon.dali je za to odgovorna vojska ili je “balon” neznamo.moguće da se isprobava raketna obrana a slijedeći balon bi mogao okinuti emp…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI