fbpx

Trump mlađi tvrdi da su mediji pokušali navesti poštara iz Pennsylvanije, koji je priznao prijevare s glasovima, na promjenu mišljenja

Donald Trump Jr

Donald Trump mlađi obrušio se na američke medije koji nisu uspjeli pokriti najnoviji razvoj događaja u priči o djelatniku USPS-a Richardu Hopkinsu. Rečeno je da se odrekao svojih navoda o izbornoj krađi, ali je kasnije to demantirao.

Predsjednikov sin optužio je američke medije da su koristili “staljinističku taktiku” i pokušali nasilno navesti Hopkinsa kako bi promijenio svoje mišljenje. “Za Ameriku bi bilo bolje da postane svjesna onoga što se ovdje događa”, napisao je Trump mlađi na Twitteru.

Hopkins je postao nacionalna vijest nakon što je tvrdio da je načuo svog šefa, poštara u Erieu u državi Pennsylvaniji, koji je raspravljao o povratku glasačkih listića koji su stigli nakon izbornog dana. U utorak je Washington Post izvijestio da je on priznao, u razgovoru sa saveznim istražiteljima u petak, kako je navodno izmislio priču. Hopkins je kasnije rekao da to nije istina i pozvao Post neka povuku njihovu objavu.

Donald Trump tvrdi da se na izborima dogodila velika prijevara zahvaljujući široko rasprostranjenom mehanizmu i odbio je priznati Joea Bidena za pobjednika, usprkos sve većem pritisku američkog establišmenta da to učini. Hopkinsove tvrdnje naveo je Trumpov saveznik, senator Lindsey Graham, kada je prošlog tjedna pozvao na temeljitu istragu svih navodnih nepravilnosti u glasovanju.

Poštar iz Eriea Robert Weisenbach nazvao je Hopkinsove navode “100 % lažnima” i rekao da je taj čovjek “zaposlenik koji je više puta bio kažnjavan.”

4.6 16
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
20 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Žvuž
Gost
Žvuž
12 dana prije

Kako će tamo letiti perje, strah me i zamisliti.

Святослав 965
Gost
Святослав 965
12 dana prije

Leti tamo perije vec desetine ljeta… Krvatom o kvaku, toplim olovom sa dva u ledja itd itd…Sad ce se to samo zvati masovnija pojava samo–istva.

Max
Member
Famed Member
Max
12 dana prije

“liberalni” jahači apokalipse” ne prezaju ni od čega.

eks
Gost
eks
12 dana prije

Citiram fragmente analize Dmitrija Oljanskog, analitičara iz Moskve: ” Bajden je eksponent Novog poretka koji ima 5 stubova : milionere – megagradove – migrante – manjine – matrijarhat . To je savez elita sa lumpenima protiv običnog čoveka sa savremenim nomadima i huškanjem žena protiv muškaraca , sa svim nasladama u vidu divljačke cenzure , bioekspetimenata i borbe protiv hrišćanstva.
Megalopolisi, koji isisavaju svu krv iz provincija , preseljavanje Juga na Sever , muškarci pomnoženi sa nulon u ratovima i represijama , inteligencija kojoj pena i mehurići mržnje prema otadžbini izbijaju na usta – sve to znamo , čak i više od Amerikanaca “.
Nisam po prirodi pesimista, ali saznanje kakvi zlotvori ovladavaju planetom čini me veoma zabrinutim.

eks
Gost
eks
12 dana prije

Korekcija : i trećem redu, nakon “protiv običnog čoveka” treba zarez – ,

ValterbraniPitomaču
Gost
ValterbraniPitomaču
12 dana prije

I ti slijepo vjeruješ nekom Dmitriju iz Moskve kao da u Hr nema vrhunskih analitičara? Sigurno su svi “prodane duše” koje rade za zapad?
Ok, a šta reći za tebe koji se doji sa ruske sise?

eks
Gost
eks
11 dana prije

Ti se dojiš sa Bajdenovog k …

eks
Gost
eks
11 dana prije

Dali si ti normalan ?

ValterbraniPitomaču
Gost
ValterbraniPitomaču
11 dana prije

Više volim Hr od Rusije.
Ti tu vidiš problem?
Ne radim ja za rusku stvar već ti.
Ti si trol na zadatku protiv HR, kakva god loša bila to ne znači da je ti trebaš predati rusima na upravljanje.

Bob Rock
Gost
Bob Rock
12 dana prije

Biden pobjeđuje

Bob Rock
Gost
Bob Rock
12 dana prije

Biden pobjeđuje a Logično.ndh pati

eks
Gost
eks
12 dana prije

A ti svršavaš . Ha,ha,ha,ha,….

Bob Rock
Gost
Bob Rock
12 dana prije

Demokracija te zabavlja?

Nervozni poštar
Gost
Nervozni poštar
12 dana prije

Bolje mrtvi živac nego živi mrtvac!

Mucke
Gost
Mucke
12 dana prije

Sud u Pensilvaniji presudio u Trumpovu korist , ” late ballots shall not be accounted” .
Nakon jutrosnjih 232-225 za narancina sad jos i ovo? Rusi li se carstvo zla ,jeli pijevac prerano kukuriknuo?

Outsider
Gost
Outsider
12 dana prije

Da ti ne kopiram linkove. Ukratko: software je proizveden u Kanadi ali server se nalazi u Srbiji. Problem je prebacivanje glasova,odnosno “glitch “. Po riješenju iz 2018. vlada ima pravo zaplijeniti kompletnu imovinu svih kompanija i osoba koje učestvuju u prevari na izborima. Od fejca do cnn pa nadalje.

Outsider
Gost
Outsider
12 dana prije

Dominion-Serbia/
Executive order September 12. 2018.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik