Trump mlađi tvrdi da su mediji pokušali navesti poštara iz Pennsylvanije, koji je priznao prijevare s glasovima, na promjenu mišljenja

Donald Trump Jr
16 komentara

Donald Trump mlađi obrušio se na američke medije koji nisu uspjeli pokriti najnoviji razvoj događaja u priči o djelatniku USPS-a Richardu Hopkinsu. Rečeno je da se odrekao svojih navoda o izbornoj krađi, ali je kasnije to demantirao.

Predsjednikov sin optužio je američke medije da su koristili “staljinističku taktiku” i pokušali nasilno navesti Hopkinsa kako bi promijenio svoje mišljenje. “Za Ameriku bi bilo bolje da postane svjesna onoga što se ovdje događa”, napisao je Trump mlađi na Twitteru.

Hopkins je postao nacionalna vijest nakon što je tvrdio da je načuo svog šefa, poštara u Erieu u državi Pennsylvaniji, koji je raspravljao o povratku glasačkih listića koji su stigli nakon izbornog dana. U utorak je Washington Post izvijestio da je on priznao, u razgovoru sa saveznim istražiteljima u petak, kako je navodno izmislio priču. Hopkins je kasnije rekao da to nije istina i pozvao Post neka povuku njihovu objavu.

Donald Trump tvrdi da se na izborima dogodila velika prijevara zahvaljujući široko rasprostranjenom mehanizmu i odbio je priznati Joea Bidena za pobjednika, usprkos sve većem pritisku američkog establišmenta da to učini. Hopkinsove tvrdnje naveo je Trumpov saveznik, senator Lindsey Graham, kada je prošlog tjedna pozvao na temeljitu istragu svih navodnih nepravilnosti u glasovanju.

Poštar iz Eriea Robert Weisenbach nazvao je Hopkinsove navode “100 % lažnima” i rekao da je taj čovjek “zaposlenik koji je više puta bio kažnjavan.”

Donald TrumpDonald Trump Jr.USPS
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
3 godine prije

Kako će tamo letiti perje, strah me i zamisliti.

Max
3 godine prije

“liberalni” jahači apokalipse” ne prezaju ni od čega.

croasan
3 godine prije

Ne bi o tome. Ako napišem šta mislim o njima biti ću blokiran na ovom portalu do kraja života. Luzeri jbg

eks
3 godine prije

Citiram fragmente analize Dmitrija Oljanskog, analitičara iz Moskve: ” Bajden je eksponent Novog poretka koji ima 5 stubova : milionere – megagradove – migrante – manjine – matrijarhat . To je savez elita sa lumpenima protiv običnog čoveka sa savremenim nomadima i huškanjem žena protiv muškaraca , sa svim nasladama u vidu divljačke cenzure , bioekspetimenata i borbe protiv hrišćanstva.
Megalopolisi, koji isisavaju svu krv iz provincija , preseljavanje Juga na Sever , muškarci pomnoženi sa nulon u ratovima i represijama , inteligencija kojoj pena i mehurići mržnje prema otadžbini izbijaju na usta – sve to znamo , čak i više od Amerikanaca “.
Nisam po prirodi pesimista, ali saznanje kakvi zlotvori ovladavaju planetom čini me veoma zabrinutim.

eks
3 godine prije

A ti svršavaš . Ha,ha,ha,ha,….

Nervozni poštar
3 godine prije

Bolje mrtvi živac nego živi mrtvac!

tihobl
3 godine prije

Zar je dovoljeno zloupotrebljavati snimke nadzornih kamera?

Mucke
3 godine prije

Sud u Pensilvaniji presudio u Trumpovu korist , ” late ballots shall not be accounted” .
Nakon jutrosnjih 232-225 za narancina sad jos i ovo? Rusi li se carstvo zla ,jeli pijevac prerano kukuriknuo?

ValterbraniPitomaču
3 godine prije

Zabrinjavajuće je kako naši lokalni Trumpisti puše svaku vijest od Trump tabora iako se potvrdi da je lažna?
Oni po svom kao pravi borgovi. Nevjerojatno. Jedino što je dobro je to što ih nema puno inače bi vješali po banderama.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI