“Što se dogodilo s namještenim i ukradenim predsjedničkim izborima u Arizoni”

Donald Trump
44 komentara

Predsjednik Trump objavio je novu izjavu dok američki narod nestrpljivo iščekuje istragu glavnog državnog odvjetnika Arizone Marka Brnovicha o lažnim izborima 2020.

Dokazi iz potpune forenzičke izborne revizije Senata Arizone dostavljeni su glavnom državnom odvjetniku Brnovichu i on je otvorio službenu kaznenu istragu o zločinu stoljeća, ali još uvijek nismo vidjeli nijedno uhićenje.

Gateway Pundit izvijestio je da je bivšeg glavnog izbornog službenika okruga Maricopa Adriana Fontesa nedavno ispitao istražitelj izborne prijevare u uredu glavnog državnog odvjetnika.

Kako je izvijestio TGP, još uvijek ne znamo tko je pobijedio na izborima 2020. zbog brojnih kršenja zakona, neodgovorenih pitanja i stotina tisuća lažnih glasačkih listića.

Stanovnici Arizone ne znaju što Mark Brnovich čeka, ali umorni su od čekanja.

Trump: Što god se dogodilo s namještenim i ukradenim predsjedničkim izborima u Arizoni koji se istražuju, ili bi možda te riječi trebao ispravno “pogledati” od strane glavnog državnog odvjetnika Arizone Marka Brnovicha? Kada će parlament glasati za decertificiranje? Ljudi su jako uznemireni u Arizoni što sve to toliko dugo traje, pogotovo kada su nalazi Forenzičke revizije Državnog Senata bili tako uvjerljivi, čak ni ne uključujući nedavno otkriće 35.000 fiktivnih glasova u okrugu Pima, i mjesta s preko 100 posto izlaznosti (zanimljivo zar ne?). Stanovnici Arizone sa nestrpljenjem iščekuju odluku državnog odvjetnika. Oni znaju što se zapravo događalo tijekom tih izbora.

Izvor: thegatewaypundit.com

američki izboriArizonaBidenDonald TrumpIzbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
davor
2 godine prije

Što se dogodilo kada je Hillary dobila 2 milijuna glasova više? Tko je tada pogurao narančastog majmuna? Trumpovi apologeti i štovatelji su posebna lobotomizirana subkultura, uostalom Trumpovo naslijeđe je vidljivo danas na osobit način, maske, lockdowni, prisilna vakcinacija itd.

Šele
2 godine prije

Vratiće oni Trampa kad htjednu ovo privesti kraju, napraviće junaka za naivne ovce koje će kao on spasiti, samo je pitanje kad

Marija
2 godine prije

O čemu ti davor laprdaš? Jado jadni

Jednostavno receno
2 godine prije

Zanimljiva igra se igra. Sve ovo se ranije trebalo odigrati jer organizatori igre nisu planirali ovoliku anemiju naroda. Izgleda de ni oni ne vjeruju kako je svijet prihvatio lako tlačenje, pogotov ovi u takozvnim razvijenim zemljamna.

Keki
2 godine prije

U pola države su ukradeni glasovi. Ali je nemoguće provesti istragu u manje od godine dana, ne uz ovakve opstrukcije.

Hattori Hanzo
2 godine prije

Jedina pozitivna stvar s njim je da je podijelio zemlju pa sad imamo 12-13 država koje ne slusaju senilnog koji ne zna jeli dosao ili posao.
Ovaj se opet hvali kako je dobio trecu dozu.I da je igra za mene je previse.
Nema dobrih milijarnedera i nema slucajnih milijardera.

Scorpiorex
2 godine prije

Prevagnula bisanska dijaspora iz St.Luisa,tqcno 3900glasova sa se sve okrene,jebale ih demokrate,sad neka deda prdi

nessy
2 godine prije

Izlaznost 100%? Sto je tu cudno? U Sjevernoj Koreji, npr.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI