Sukob policije i prosvjednika u Barceloni… Uživo…

Prosvjedi u Kataloniji
2 komentara

Sukobi su izbili u Barceloni na kraju demonstrativnog dana u znak podrške zarobljenim separatističkim vođama, koji su se odvijali mirno i gdje se okupilo stotinu tisuća ljudi. Sukobi između policije i prosvjednika i dalje traju, što možete pratiti uživo.


Prosvjedi
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
4 godine prije

Kako je selektivna ta demokracija…Nije ista za ove, za Venezuleu, Kosovo, Ukrajinu, Krim, Francuze, Engleze kad oce izaci iz EU itd. itd.
E sad onaj koji tvrdi da to nisu isti slucajevi ima pravo samo ako gleda neke svoje interese jer bi demokracija za sve trebala biti ista…

Makedonac
4 godine prije

Možda ste u pravu, ali glavno pitanje je Dali 7 miliona katalunaca ima pravo na svoju državu ili ne?
U drevnosti nije bilo država, potom su se sazdale, uglavnom mačem, ratom, sazdaju se, rastu, postaju imperije, raspadaju se.
100% pravde tu nema, ali zašto Nemačka, Hrvatska, Slovenija, Srbija… imaju pravo na državu a Katalunci ne? Koja je ta sila što opredeljuje koji narod može da ima državu, koji ne može?
Istoriski gledano katalunci ranije su imali svoju državu Aragon, danas imaju svoj jezik, teritoriju na kojoj žive, količina stanovništva dovoljna da bi jedna država funkcionirala, i naj važno želju da opet imaju svoju državu.
Čini mise da između Al Bagdadi koji je želeo da objedini sve muslimane u jednu državu ISIS protiv volje stanovništva i današnjeg “Liberalnog” EU ima mnogo sličnosti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI