Svijet se podijelio na naciste i propalestince

Palestina
221 komentar

Propalestinski protestnih kampovi niču kao gljive poslije kiše na kampusima diljem SAD-a i Europe, po uzoru na kamp koji se ranije ovog mjeseca pojavio na Sveučilištu Columbia. Prosvjedi studenata izbili su i u glavnim gradovima Njemačke i Francuske. Svijet se podijelio na naciste i propalestince.

Prosvjednici u Njemačkoj, Francuskoj i drugim zapadnim zemljana traže od svojih vlada da prekinu izvoz oružja u Izrael i prestanu s kriminalizacijom palestinskog pokreta solidarnosti, dok u SAD-u studenti traže prekid vatre u Gazi i prestanak suradnje između sveučilišta i tvrtki povezanih s Izraelom.

Većina skupova je mirna, međutim policija ih nastoji ugušiti.

Policija je naredila prosvjednicima da napuste prostor, a oni koji su odbili otići, uhićeni su i optuženi za upad, rekao je glasnogovornik sveučilišta Benjamin Johnson, pozivajući se na pravila koja zabranjuju noćne događaje.

Skupina Studenti za pravdu u Palestini na Državnom sveučilištu Ohio upozorila je prosvjednike na opasnost od uhićenja na jučerašnjim prosvjedima koji su okupili stotine studenata. Studentske novine Lantern izvijestile su da je oko 30 prosvjednika uhićeno tijekom noći.

Policajci sa štitovima prišli su sinoć oko 22 sata skupini od oko 250 prosvjednika. Studenti su formirali zaštitni krug oko kampa prije nego što su policajci uhitili 30 prosvjednika, navodi Lantern. Mnoštvo je nastavilo mahati zastavama i skandirati “neka mole.”

Policija je napala šatorski kamp na koledžu Emerson u Bostonu, te uhitila 108 ljudi. Na snimkama se vidi kako policija tuče prosvjednike i studente ruši na tlo.

Broj protestnih kampova na kampusima raste iz dana u dan. Svi prozivaju Izreal za genocidnu politiku koju provodi nad Palestincima.

U znak solidarnosti s Columbijom, gdje se pojavio prvi protestni kamp, kampovi i prosvjedi su se pojavili na Sveučilištu Emory u Georgiji, Sveučilištu Northwestern u Illinoisu, Sveučilištu Cornell u New Yorku, Sveučilištu George Washington u Washingtonu, Sveučilištu Princeton u New Jerseyju, City College of New York i Sveučilištu Harvard u Massachusettsu.

Studenti Sveučilišta Emory i koledža Morehouse u Georgiji također organizirali prosvjede, a u srijedu je došlo do nasilnih sukoba i uhićenja na Sveučilištu Južne Kalifornije i Sveučilištu Texas u Austinu.

“Njemačka omogućila genocid” – Travnjaci im bitniji od života

Berlinska policija danas je srušila šatore ispred parlamenta, nasilno uklonila prosvjednike i blokirala okolno područje kako bi spriječila dolazak drugih propalestinskih prosvjednika.

Berlinski kamp “Besetzung Gegen Besatzung” (“Zaposjednuće protiv okupacije”) otvoren je 8. travnja, kada su počela saslušanja u postupku Nikaragve koja je pred Međunarodnim sudom pravde (ICJ) optužila Njemačku da je “omogućavala genocid” nad Palestincima vojnom i političkom potporom Izraelu.

“Zamisao je bila da se skrene pozornost na njemačko sudjelovanje i aktivno omogućavanje izraelskog genocida u Gazi”, rekla je organizatorica kampa.

Policija je objavila da je odluka o zabrani kampa, koji je na početku prosvjeda dobio dozvolu, donesena zbog ponovljenih prijestupa pojedinih prosvjednika, uključujući korištenje neustavnih simbola i zabranjenih parola.

“Zaštita okupljanja u ovom trenutku ne može biti zajamčena jer su javni red i mir značajno ugroženi”, rekla je glasnogovornica policije Anja Dierschkesaid, dodavši da su se šatori morali ukloniti zbog lokalnih pravila o održavanju travnjaka.

“Njemačkoj je vladi trava važnija od života više od 40.000 nedužnih ljudi u Gazi, koje je ubila izraelska vojska”, rekao je jedan od prosvjednika.

Studenti blokirali ulaz u pariško sveučilište

Studenti su blokirali pristup pariškom prestižnom sveučilištu Paris Institute of Political Studies (Sciences Po) zbog rata u Gazi. Zahtijevaju od sveučilišta da osudi postupke Izraela.

Skandirajući svoju podršku Palestincima, studenti su danas izvjesili palestinske zastave na prozorima i iznad ulaza u zgradu.

“Nadamo se da će se prosvjedi proširiti na sva sveučilišta i šire… Nećemo popustiti dok genocid u Gazi ne završi”, rekao je jedan od studenata.

Novi nacizam

Svijet se naglo mijenja. Genocid nad Palestincima je podijelio svijet u dva tabora. One koji podupiru genocid nad Palestincima i oni koji se tome opiru. Za jedno ubijeno dijete Zapad uvodi sankcije državama, mainstream mediji okupiraju medijski prostor, a sada kada mučki ubijeno najmanje 40.000 Palestinaca, svi zatvaraju oči.

Svjedočimo novoj vrsti nacizma koji metastazira. Srećom pojavljuju se prosvjedi koje nije moguće zaustaviti. Zločinačke vlade, uključujući i balkanske, proizvode i šalju oružje kojim se ubijaju civili.

Cionistički režim je raskrinkan. Njegove sluge su također raskrinkane.

genocidIZRAELnacizamPropalestinciProsvjedizapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
221 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
11 dana prije

Vlasti država koje ne osuđuju izraelske zločine uglavnom to ne rade jer misle da je ispravno već gledaju interes države. Amerika ima mnoge poluge pritiska i ostale države popuštaju pod tim pritiskom. One koje osuđuju Izrael su uglavnom one koje znaju da su i one na redu za palestinski ili sličan scenario.

Dakle, ne radi se tu o pravednosti, čak ni o hrabrosti već o borbi za opstanak. Još uvek je u malom procentu (teoretski) moguć otpor Fašingtonu i ujedinjenju ostatka sveta oko Rusije u Kine ali kada krene direktan rat koji će dovesti do upetrebe biološkog i nuklearnog oružja svet će biti podeljen na duži rok tako da će napuštanje “Fašing-worlda” biti apsolutno nemoguće…

Tonto
11 dana prije

Svijet se podijelio na naciste i propalestinceNE!
Svijet se podijelio na dobro i zlo, hazarska gamad koja printa novac i tako truje cijeli svijet je ZLO i tama, Palestinci su svijetlo – dobrota koja trpi največi genocid u povjesti čovječanstva.
Svi se skup amoramo ujediniti protiv tame i zla.
FREEDOM FOR PALESTINE

Pero
11 dana prije

Bolji naslov bi bio svijet se podijelio na cioniste i njihove sluge i propalestince.Nacista u onom izvornom obliku ima danas malo i danas su to recimo banderovci u Ukrajini.Druga je stvar da su danas ustvari cionisti največi nacisti.

JoeP
11 dana prije

1000 puta ponovljena laž postaje istina, tako je i sa ovim naslovom koji je za mene laž jer ja nisam svijet niti sa pro ni kontra, a tražit od mene navijački glas neće dobit ni Isus Krist. Opasna je moć uvjeravanja koju kontrolni sistem koristi kako si ti svijet, a svijet su oni. Trik na prvu izgleda jednostavan, ali nije jer natjera ljude da rade u korist svoje štete. Čisto ako ih se podsjetilo da ih kurenat nosi reakcije su potpuno iracionalne. Evo dva primjera sa ovih komentara; Na mojih par komentara o prezasićenosti vijesti o Gazzi sa Netanyahuom na slici, figurativno napisano, u uči su mi skakali razni i razne kako podržavam genocid, kako sam psihopat kojega nije briga za masakriranje make djece i sl. Isto se nedavno dogodilo sa Kokakušićem za kijega sam napisao da je prevarant jer nije rekao ljudima šta bi se dogodilo kad bi hrvatska… Čitaj više »

da_se_zna_istina
11 dana prije

Samo malo treba znati povijest pa znati kako je ondašnja Njemačka bila u vrlo dobrim odnosima s palestinskim jeruzalemskim muftijom i općenito s Palestincima.
Da, 30-tih godina je Njemačka u suradnji s cionistima prijevozila židove u Palestinu, ali to se je promijenilo kad je počeo rat i kad su stupili u savezništvo s Palestincima i općenito Arapima koji su se na taj način htjeli riješiti britanskog imperijalizma.
Uostalom tako su i Irci i Indijci i mnogi drugi koji su bili pod britanskom čizmom razmišljali.

Biseru
11 dana prije

Svijet se podijelio na naciste i proukrajince

roberto
11 dana prije

A da krenu prema gazi,možda bi više napravili..

Biti-ili-ne-biti
11 dana prije

Evo kako su nas prevarili na izborima u Hrvatskoj. Ovo je samo jedna od mnogih dimenzija kako varaju ljude na izborima i zato oni ne dozvoljavaju nikome da provjeri stvarno stanje na glasačkim papirima. Marko Milanović Litre, izborni kandidat na zajedničkoj listi Mosta i njegovih Suverenista, mogao je biti siguran da će osvojiti barem jedan glas. Svoj. Međutim, njegov je izborni skor nakon prebrojavanja glasova i službenih izbornih rezultata – 0 glasova. U redu, kaže, ne može znati je li mu bilo tko, pa i njegovi najbliži, dao preferencijalni glas, ali zna, kaže, da ga je dao sebi samome. Glasao je na biračkom mjestu 151 Špansko jug, u OŠ Tituša Brezovačkog. – Nisam uopće išao za tim, dva dana poslije izbora sam, razočaran rezultatom, prestao pratiti, dok mi prijatelj jutros na kavi nije rekao “evo, u mojoj ulici imaš devet glasova”. On je, naime, bio u biračkom odboru. Zaintrigirao me… Čitaj više »

Гавран
11 dana prije

Nije “mučki ubijeno najmanje 40.000 Palestinaca”, nego je javno, sa jasno izrečenom namerom i na očigled svih streljano 40.000 Palestinaca.
.
Ali je stvar komplikovanija.
.
Za obeštećenje Muslimanima se nude tuđe zemlje.
.
Kao predjelo je servirana u UN deklaracija o Srebrenici.
Time se ojačava muslimanski mostobran na jugu Evrope.
.
Glavno jelo na meniju je naravno cela Evropa.

trolling queen
11 dana prije

Dakle, samo da se jako dobro razumijemo – ovo što pišete uopće nije istina. Bilo bi jako dobro proučiti financije koje stoje iza tih studenata. Ovo više nego ikada počinje podsjećati na Njemačku prije WWII —- došli su nacisti – označili su Židove (sirotinju, obične ljude, one koje je trebalo žrtvovati u ime višeg cilja) žutim trakama, onda su na red došli komunisti pa su njih odveli, onda su na red došli susjedi – na kraju si ostao sam – kada su odvodili tebe….Ovakve lamentacije ne da su potpuno netočne – nego su izuzetno ŠTETNE i OPASNE….Jer, ti isti studenti koji su sada stavili kao palestinske marame oko vrata i viču Free Palestine (većinom niti nemaju pojma što se događa u Palestini, niti ih je briga, jer su jako dobro subvencionirani od države) — sutra stupaju na prosvjedima protiv AfDa ili Trumpa, staju uz Antifu, odnosno BLM. Ponavljam, proučite novac… Čitaj više »

AJeTo
11 dana prije

Nakon tolikih podjela u povijesti koje unazađuju čovječanstvo, napokon jedna koja će ga unaprijediti.

Lucija, prva
11 dana prije

Da, u vašim glavama.

Fitcher
11 dana prije

Kako se kaže. Samo prati trag novca. Novac sve pobjeđuje pa i ideologiju. A današnje državne vlasti će imati onu ideologiju tko ih više plati. U ovom slučaju je to Izrael. Dakle nije to nikakav nacizam, barem ne ideološki.

Mrčikola
11 dana prije

Ne treba se u ovo “uživit”…podjela je ovdje ključna riječ…majstori se već stoljećima ugodno lješkare na ideji podjele…ajde.., barem se djeca još uvijek razvesele kad se dijele bomboni…dok i to ne preuzmu “aplikacije”.😁

Nenad
11 dana prije

Najnovije vijesti o masovnim grobnicama u Gazi. Sa velikog broja tijela nedostaju dijelovi kože a nedostaju i unutarnji organi. Ako su vadili unutarnje organe radi prodaje ili ako su zbog svojih sotonističkih rituala čupali srca to su sigurno radili živim Palestincima ……

BordoDNK
11 dana prije

Genocid u Palestini se vrši od ’47, pa i ranije. Nije presuđen, i sumnjam da će ikada i biti. Bez obzira na trenutne inicijative u tom pravcu. Jer oni koji ga vrše, vuku poluge politike koja ih štiti. Od kako znam za sebe, Palestina pati. Naravno, ima tu i drugih naroda slične sudbine. Ljudi u Jemenu, Kurdi, Ujguri, Rohinje itd. Ljudi imaju samo dva izbora, svrstati se na stranu potlačenih, ili njihovih mučitelja. Uvijek sam na strani onih koji pate, želim slobodu i mir Palestincima, ali i svim drugim koji trpe, a naveo sam ih. Ničija nije do zore… SF SN!

Miro
11 dana prije

Palestinci opstaju jer se množe u prevelikoj meri. Imaju do 10 dece dok ćemo mi nestati jer jedva da imamo jedno ili dva deteta najviše.

abc
11 dana prije

Svi ljudi na kugli zemaljskoj bi se trebali sramiti što su doveli svet do ovako tragičnog kraja…
Ovo je sramota za cjelo čovječanstvo, koje može zaustaviti pomahnitali Izrael, ali to ne želi uraditi.
Sve na zapadu je oboljelo od komocije, pohlepe i egoizma. Zaboravilo je na etičke i moralne kodekse. Zato če čovječanstvo opet doživjeti katastrofu. Ovaj put ogromnih razmjera.

FATIH
11 dana prije

JUDO-NACIZAM U GOREM OBLIKU UZ OBILATU PODRŠKU ZAPADNE LIBERALNE DEMOKRATIJE.
ADIL MI POSTAJE DRAG.

FATIH
11 dana prije

JUDO-NACIZAM U NAJGOROJ FORMI, SPONZORIRAN OD STRANE ZAPADNIH DEMOKRTIJA.
ADIL M POSTAJE DRAG.

Ivan Bgd
11 dana prije

Ta podela je vestacka, da bi ispod radara provukli neke propise i zakone koji ce biti na stetu covecanstvu. Dokaz da je tako je sto Rokfeler fondacija i Soros finansiraju proteste za podrsku Palestini! To je sve samo predstava, a mi se uvek upecamu na njihove trikove, i kao uvek navijamo za Hajduk ili Dinamo, nase ili njihove, Rusiju ili zapad… nikad necemo nauciti da smo izmanipulisani i obmanuti.

Jadranka S.
11 dana prije

Cijelo čovječanstvo je bolesno. Postoje osnovni razlozi, osnovni uzroci, koje ljudi i dalje zanemaruju. Kad god je dijete bolesno, posvećuje mu se posebna pažnja, kad god je zdravo, nitko na njega neobraća pažnju. Kad god je dijete bolesno, roditelji ga vole još više – ili se barem pretvaraju. No kad god je zdravo, nitko se nebrine za njega. Nitko nemisli da bi ga trebalo čvrsto zagrliti i poljubiti. Dijete nauči taj trik. Ljubav je osnovna potreba, pažnja je osnovna hrana. Djetetu je pažnja možda potrebnija od mlijeka. Bez pažnje, u njemu će nešto umrijeti. Možda ste čuli za istraživanja u labaratorijima gdje su eksperimentirali na biljkama. Čak i biljke brže rastu kad im se ukazuje pažnja, kad ih se gleda s ljubavlju. U eksperimentu su korištene dvije biljke. Jednoj je posvećena pažnja i pružena ljubav – samo osmjeh i pristup pun ljubavi – drugoj nije posvećena nikakva pažnja. Obje biljke… Čitaj više »

Jomla
11 dana prije

Poštovani Logic, svijet se drukčije polarizira. Imate komentar @trolling queen, poduži i sasvim dobar, jbg 😛 😛

Max
11 dana prije

Zlo tuče svim silama ali je na Izdisaju. I mene luda majka maltretira svaki dan sve gore ali ja se ne dam. Zlo će na kraju biti uništeno.

Dražen
10 dana prije

ARAPSKE ZEMLJE DAJU PODRŠKU IZRAELU I ZAPADNIM TIRANIMA NJIHOV ZLOČIN TEŽI JE OD OVOGA ŠTA CIONISTI ČINE.BEZ NJIHOVOGA BLAGOSLOVA MI DANAS NEBI GLEDALI OVE DOGAĐAJE….

Herc
10 dana prije

Koliko sam pratio , za arape su njihov garavi inženjeri doktori ,zeleni, narkomančine , šatordžije i oni što se zovu demokrati dok su za Izrael, židovi , i soroševski mediji. ja tu ne vidim nikakve naciste , govna su jedni i drugi ali između dva govna vazda za Izrael jer tamane bagru koja se razmnožava životinjskim instiktom. Pa vidite koliko je te bagre došlo u Evropu, prvo su ispraznili ludnice i zatvore i sve to poslali u Evropu, Nas čeka rat,a arapi palestinci su jedan od mogućih protivnika, Linija od Baltika ,poljska,mađarska ,slovenija jadran je sigurna ovo sve zapadno neka im Bog pomogne,

Zmaj
10 dana prije

Rat se predstavlja kao borba za teritorije,
skrivajući stvarnost da je programiran
kao dio dolaska Antikrista.

Zmaj
10 dana prije

Ej Vi u validaciji moji upisi putuju katakombama validacije
po tri ure vrimena, a onom manijaku iz Švedske dopuštate da
mahnita po portalu.

Svima Vama kojima gost sotona nije zdravi i veseli bili.

Zmaj
10 dana prije

Svaka čast Vama svima u validaciji bili ste ovaj put brzi.

Zdravi i veseli bili.

Ico
10 dana prije

5+ for logicno.com

Darko 7
10 dana prije

Svijet se podijelio na one koji razumiju zakulisne igre vladajuće elite i one koji to ne razumiju zbog medijskih manipulacija. U Gazi se masovno ubijaju nevini civili i svako normalan će to osuditi. Ne radi se o nikakvom svrstavanju na strani Palestine niti mržnje prema Izraelu. Izraelce (Židove), obične male građane, se stalno truje s mržnjom prema arapskom svijetu, a oni bi vjerojatno željeli u miru živjeti sa svojim susjedima Arapima međutim to psihopatima na vlasti ne odgovara pa u vojnim redovima regrutiraju pojedince bez empatije koji, na žalost, izvršavaju pokolje i nad malom djecom.
Ovaj se sukob dobro isplanirao i sada su došli neki studenti da se bune i remete planove. Policija sluša naređenja političara i sprovodi nasilje kažnjavajući neposlušne. Studenti tako u medijima postaju negativci koji se sukobljavaju s policajcima. Nacizam sve više jača i borce protiv nacizma se mora ušutkati, poput ovih studenata.

Zmaj
10 dana prije

„Tvoj život je blagoslovljen. Stvorio sam te da ne odbacuješ ovaj poklon. Blagoslovio sam te talentima da mi služiš, a ti se stalno okrećeš u stranu. Otkrio sam ti Moju Riječ, ali ti ne napreduješ u spoznaji. Govorio sam ti, ali tvoje su uši bile gluhe. Pokazivao sam ti svoje blagoslove, ali tvoje oči su bile slijepe.
Slao sam ti svoje sluge, ali ti si sjedio lijeno, dok su oni bili otjerani.“

A sad ispraznu mudrost svoju mudrujemo…..

Pero
10 dana prije

Puno država ne prosvjeduje jer se boji Židova,među njima i naša.Znaju koliko su Židovi močni i koliko kontroliraju sve centre odlučivanja,kod njih je “kasica prasica” tojest štamparija novca.Evo naša zemlja pa da prosvedujemo,zatvorit če ti “pipu” i što onda da radiš,nemaš svoj novac,proizvodnju,ništa i padneš na prosjačenje.Ako Arapi(kozojebi) koji plivaju u novcu ne prosvjeduju a to su im kao brača što bi se mi time zamarali.

držnedaj
10 dana prije

Svjet se podjelo na zastupnike pravde i nepravde . Svjet se pdjelio na sloboda Palestini i na pristalice 75 godina apartheida

goran
10 dana prije

zbog časti naših djedova i baka koji su se borili protiv nacizma i fašizma i dalje ču ustrajati u tome da se nacizam i fašizam iskorijene.
svi oni koji budu govorili ja samo radim svoj posao oni če biti ti koji če najveću krivicu podnjeti kad se računi budu riješavali.
neče biti te rupe na planeti gdje če te se moći sakriti.

Fašist
10 dana prije

Kakve veze ima nacionalsocijalizam ili fašizam s ovim, glupi autore teksta?

Mogao si isto tako napisati komunizam.

NALET
10 dana prije

Svijet ovo-svijet ono,a di si ti u toj priča,a ????

Tonto
10 dana prije

“Vidimo iz iskustva, da je mržnja prema narodima za Židova načelo održanja.“
Baruch de Spinoza, Židovski filozof

“Židovski ce narod sam predstavljati svojega mesiju. Židovi će svoju vlast protegnuti nad cijelim svijetom onda, kada im uspije pročistiti sve ljudske rase, kada odstrane granice i monarhije, kada ostvare svjetsku republiku.“
Židov Baruch Levi, prijatelj Karla Marxa

“Predstoji pobjeda Židovstva nad svim narodima svijeta“.
Arthur Trebisch, Židovski pisac

“Hazarski ce narod sam predstavljati svojega mesiju. Hazari će svoju vlast protegnuti nad cijelim svijetom onda, kada im uspije pročistiti sve ljudske rase, kada odstrane granice i monarhije, kada ostvare svjetsku republiku.“
Hazar Baruch Levi, prijatelj Karla Marxa

Ico
10 dana prije

HAMAS treba istrijebiti!

Ico
10 dana prije

Židovi trebaju još efikasnije dati HAMAS-u ” po jajima “.

Ico
10 dana prije

Palestinci nemaju pravo na državu, jer inrelektualno ne zaslužuju, pa ni samostalnu, državu.

Zagorec s penezih
10 dana prije

Sam vas gledam kaj pišete. Fašisti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI