Svjetske vođe dogovaraju sporazum po kojem će WHO dobiti naddržavne diktatorske ovlasti

WHO - Diktatura

Ovo je apsolutno zastrašujuće – još jedna teorija zavjere pokazala se istinitom. Dok cijeli svijet gleda prema Ukrajini, i dok zapadni mediji odvlače pažnju i Putina nazivaju diktatorom, upravo zapadni vođe pripremaju diktaturu nad vlastitim narodima. Pripremaju sporazum po kojem će se buduće mjere protiv budućih pandemija donositi iz centraliziranig mjesta, tj. donosit će ih Svjetska Zdravstvena Organizacija. Znači, više nećemo imati lokalne stožere i štabove, nego će diktat dolaziti izvana – i bit će pravno obvezujući!

Od korone sve je više glasova koji pozivaju na internacionalizaciju borbe protiv pandemije. Ne više pojedinačne države, već međunarodne i globalno aktivne organizacije trebaju preuzeti upravljanje u svoje ruke. Još jedan korak prema globalnoj transformaciji.

Većina političara i EU navučeni su na tu ideju. Već 30. ožujka 2021. mnogi šefovi država i vlada, zajedno s predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom i glavnim direktorom Svjetske zdravstvene organizacije, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesusom tvrde da borbu protiv pandemije treba staviti u međunarodne ruke putem međunarodnog sporazuma o pandemiji. Potreba za tim proizlazi iz lekcija naučenih iz pandemije COVID-19. U prosincu su se članovi WHO-a složili da sada treba započeti izradu nacrta konvencije.

Prvi sastanak panela trebao bi se održati do 1. ožujka 2022. godine, a nakon toga još jedan u kolovozu i 2023. na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini. Sporazum bi trebao biti usvojen do 2024. godine. S njim bi SZO tada trebao biti gospodar mjera pandemije, jer će konvencija postati pravno obvezujuća prema međunarodnom pravu. To bi dodatno narušilo demokraciju. Jer mjere više ne određuju ministri i nacionalne vlade, već SZO. A 80 posto od toga financira se donacijama, uključujući i one iz privatnih zaklada i farmaceutskih tvrtki. Ako platiš, kupiš, sljedeća pandemija neće dugo čekati.

IZVOR: wochenblick.at

diktaturasvjetska zdravstvena organizacijaSZOTeorija zavjerewho
Pretplatiti se
Obavijesti o
163 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rade iz niša
2 godine prije

pušten spin (rat) kojim žele zamesti tragove, točno kako sam i očekivao

Prle
2 godine prije

Isto da je do sada bilo nesto drugacije,sada je samo zvanicno.

Alen
2 godine prije

Jel Rusija izbačena iz WHO ?

Ja to onako
2 godine prije

Ajde Putine ispuni obecanje.

Davor
2 godine prije

Otkrivenje 13:14-17

Do tad će se i UN kroz ovu režiranu ratnu histeriju izmetnuti u svjetski vladalački aparat, ili Svjetsku Vladu, Zvijer s deset rogova,koja će imati vrlo kratku ,ali surovu vladavinu prema Otkrivenju 17 poglavlje.
Pomalo ,ali sigurno udahnjuju život u Kip Zvijeri.(Otk.13)

Milan
2 godine prije

Rat je bio samo medijska diverzija da se odvrati pažnja od bitnih stvari, tj. o ovome o čemu ovaj članak piše.
Dakle ovo će proći, situacija će se smiriti a onda kao šta je bill najavio još gori virus i svi će se morati povinuti WHO-ou koji je u rukama billa i ide obavezna vakcina, nema neću mora se.

Milan
2 godine prije

E sada pitanje je da li je Putin znao za to i da li je dio toga, ja mislim da da.

Throne
2 godine prije

Rusko-ukrajinski rat, biti ce krvav alli je magla za svjetsko stanovnistvo, da ne vide sto nam se priprema globslna farmaceutsko fasizacija drzava s jednom vlasti, vojskom i grstapo policijom te jurisnim odredima razbijaca manjih ili vecih skupins nezadovoljniih ili protivnika toga rezima. Kasnje nakon njihovog hapsrnja sljedi njihova likvidacija. Jer sto je broj yih o iscenihh na broj poginulih koji ce biyi u ukrajni, jer sbe tzv zapadne drzave eu i natoa salju oruzje i dobrovoljce u ukrajnu (brojke ce doseegnuti vise desetaka tisuca dobrovoljaca ako ne 100 tisuca (novi evropski ISl za ukrajnu).

Tomislav
2 godine prije

Ako će na čelo toga staviti švedske epidemiologe nemam ništa protiv

Tupko Glupko
2 godine prije

Neće to proći.

Do tada će se još više razotkriti priča o razarajućim posljedicama cijepljenja, a ne bi me uopće čudilo i da neke veće članice izađu iz WHO-a.

Naravno, ovdje ne spadaju zemlje članice EU – one su odavno podjarmljene i bespogovorno slušaju direktive iz Washingtona preko svog posrednika u Briselu.

Možda EU dođe pameti i othrva se čeličnom stisku SAD-a.
Jedan od razloga otrežnjenja bi moglo biti da sljedeće zime neće biti novaca za vrlo skupe energente, hiperinflacija će činiti svoje, a svi će znati da je jeftin plin nadohvat ruke, da je hiperinflacija umjetno izazvana, ali da Njemačka, EU i EK to koče.

Toni
2 godine prije

Globalistički WHO fašizam “pravnim diktatima” radi slijedeći korak kojim će osigurati dalje ugnjetavanje goja.

Davor
2 godine prije

Kao što postoji dogovor 194 članice WHO da se u slučaju globalne krize ovlasti prebace na WHO kao zapovjedni centar…tako isto postoji dogovor da se u slučaju globalne političke krize s zemalja članica UNa suverenitet i vlast predaju UNu. Tim činom će UN/who postati Svjetska Vlada, onda će Oni ,elite,kao riješiti globalne probleme,pričati narodima o miru i sigurnosti i potrebi takvog trajnog ustrojstva centralizirane vlasti.
Oni upravo postavljaju te temelje novog svjetskog poretka.

iiiistina
2 godine prije

iz zujanja…………..
…..Što je još važnije, bankovni poslužitelji Rothschilda nalaze se u Ukrajini i sada su zaplijenjeni. To znači da je za njih igra gotova.
Također je vrlo zanimljivo primijetiti da Ujedinjeni narodi ne dopuštaju ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu i njegovoj delegaciji posjet UN-u u Ženevi. To znači da je UN izašao kao Rothschild organizacija. Predstoji joj smjena…….zzzzzzzzzzzzzzzz

Marin
2 godine prije

Vlade drzava koje pristanu na to treba srusiti na ulicnim demostracijama

ime
2 godine prije

da bar ruski hakeri formatiraju sve diskove svim vladama.
i hrt-u.

CAN
2 godine prije

sotthrnet Krajem19.st.: “”Rhodes Trust je otvorio radnju u Oxfordu gdje je mladim talentima iz cijelog Commonwealtha ubrzo ispran mozak u sklopu Rhodesovih stipendija, postajući nova generacija imperijalnih visokih svećenika vođenih Rhodesovim ediktom o osnivanju nove Crkve Britanskog Carstva. Ti bi trustovi mozgova koordinirali britansku politiku s dvostrukim ciljem: 1) uništenje cjelokupne kreativne misli otvorenog sustava u političkoj ekonomiji i znanosti 2) podvrgavanje rase novom globalnom feudalnom poretku kojim upravlja majstorska klasa. U svom manifestu pod nazivom Imperial Federation (1892.), čovjek koji će postati suosnivač i direktor Rhodes Trusta (George Parkin), pisao je o neizbježnom kolapsu carstva, osim ako se “dezintegrirajuće sile” suverenih nacionalnih država ne unište: “Je li naš kapacitet političkog organiziranja dosegao krajnju granicu? Za Britance je to pitanje pitanja. U cijelom nizu mogućih političkih varijacija u budućnosti ne postoji pitanje od tako dalekosežnog značaja, ne samo za naš vlastiti narod nego za svijet u cjelini, jer će pitanje hoće li Britansko Carstvo… Čitaj više »

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

WHO JE PRIVATNA ORGANIZACIJA KOJU FINANCIRA BILL GATES MISLIM ; I BITI CE ONAKO KAKO VELIKI BILL KAZE. Svi mi znamo tko se nalazi na celu te orgenizacije.Covjek koji je bio osuden za koropcuju dok je bio ministar u svojoj zemlji.Sta je bilo sa SVINJSKOM GRIPOM:Grupa farma lobista platila WHO da proglase SVINJSKU GRIPU :To sje WHO ucinio a FARMA ZA KRATKO ZARADILA 7 MILIARDI DOLARA Slabo nam se pise, ako moramo da slusamo Bill Gates i Klausa Schwaba.Bill vec najavljuje veliki otrov sa bakterijima za jesen kojim hoce da nas prase Valjda on i Fauci to imaju sve priprimljeno u laboru, i samo cekaju da to puste uz dozvole vlada, koje su kupili da nas truju

Kobac
2 godine prije

Da isto kao što su naredili Kanadskoj vojsci da tuče sopstveni narod pre 15 dana.Kad je Kanadska policija i vojska odbila poslušnost Rotshildi i Rockafellerovi šalje plaćene vojnike iz inozemstva pod zastavom UN zrakoplovima na kojim samo stoji”UN”da tuku kanadski narod.Takvi ne nose više imena i prezimena na svojoj uniformi niti činove. Ovo je samo zastrašivanje kao pas na ulici koji je te laje. Misliš pas poješće te izvadiš biber sprej poprskaš ga i više ti ne prilazi jer zna da ćeš mu razvaliti lobanju sledećeg puta nećeš ga samo prskati biber sprejom ili gađati kamenjem. Njihovo jedino oružje su korumpirani političari,korumpirani lječnici i korumpirani mediji ali oni sa vrha. Ovi dole moraju da slede šta oni gore pričaju.Dok god ima straha u narodu oni se tim strahom hrane. Kad narod prestane se plašiti i pokaže njima zube pobeći će kao pas na ulici kada ga išpricaš biber sprejom.Nećeš ga… Čitaj više »

Jomla
2 godine prije

Ako preformuliraš pitanje u “NWO.V1 vs NWO.V2”, odgovor je: da!

Alen
2 godine prije

Hehe kao da do sada nisu sve odredjivali obozavatelji necastivog iz sjene.

Faust
2 godine prije

Ovo je veća i puno realnija prijetnja čovječanstvu i civilizaciji od nuklearnog naoružanja.

DEDA
2 godine prije

NIŠTA ČUDNO S OBZIROM NA TOLIKO OVACA.

Krle
2 godine prije

Već dugo vremena, malo po malo, idemo u sunovrat. Oduzimaju se prava i slobode građanima te stvaraju uslovi da je nemoguće to zaustaviti i vratiti na prethodno stanje. Potiče se devijantno ponašanje, srozavaju moralni kriteriji te podriva sve vrijedno. Porodica, obrazovanje, vjera i moral se sistematski uništavaju i ljudi pretvaraju u bešćutne, samožive spodobe, koje misle samo na sebe i svoju korist. Svi gotovo automatski prihvataju “stvarnost” koja im se servira, te se spremno oduševljavaju radom i djelima jedne strane kao što osuđuju i aktivno učestvuju protiv druge strane. Zaboravilo se na bezbrojna istraživanja ljudske prirode i ponašanja, na osnovu čijih rezultata počiva današnja manipulacija i kontrola ljudi. Videa koja se vjerovatno i sad mogu naći na YT, pokazuju nevjerovatnu manjkavost ljudske psihe i mogućnost manipulacije. Svjedočimo komentarima na portalu koji idu od potpunog nerazumijevanja situacije, preko totalne gl.po.sti i neinformiranosti, do svjesnog i aktivnog podrivanja rada portala te diskreditiranja… Čitaj više »

Rudar
2 godine prije

Tko to od državnika potpiše, ništa drugo ne zaslužuje nego javno vješanje, njegov potpis mu je presuda. Nikakvo suđenje i gubljenje vremena !

Raulko
2 godine prije

Mrzili ste stožer i sve odluke koje je on donosio? Vjerujte, to nije ništa u usporedbi s onim što nam se tek priprema!
Drugim riječima, jednom kada naše vlade predaju naše slobode u ruke ovih zločinaca, a zasad nema naznaka da bi moglo biti drugačije, možete se pozdraviti s kuknjavom, prosvjedima i ostalim oblicima izražavanja neslaganja s odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i vlade. Realizira li se sve kako su globalisti zamislili, potpisane konvencije postati će pravno obvezujuće za sve prema međunarodnom pravu, a WHO će postati „Gospodar pandemija“.
Ne stane li se na kraj ovim zločincima, od 2024. godine budite spremni zavrtati rukav onoliko puta koliko to procjene farmaceutske kompanije, a to je deset, dvadeset doza godišnje „cjepiva“ protiv gripe…!!!!

Geni neizmjenjeni
2 godine prije

Dokle ide sprega medicinsko-farmaceutske mafije sa globalističkim kabalistima pokazuje i današnja “vijest” objavljena na navodno “desničarskom” portalu Narod.hr. Izvjesna Ana Soldo, po funkciji predsjednica Ljekarničke komore dramatično je “izvjestila” kako su Nakon Putinove (a čije bi druge) prijetnje građani naše zemlje navodno zdravstvene institucije “zatrpali upitima i traženjem informacija gdje i kako mogu kupiti jod”, a ” traži se i gdje kupiti zaštitne folije u slučaju nuklearnog napada.” Pa tako kaže ova ludača slijedeće, citiram: “Građani već nekoliko dana dolaze u ljekarne i pitaju za tablete joda, ponukani idejom o nuklearnom ratu. Svakih pola sata ljudi ulaze u ljekarnu i traže jod. Traže mogućnost da nabave taj lijek. No, lijek se može kupiti samo na recept. On nema drugu indikaciju i koristi se samo u slučaju nuklearnih katastrofa” I onda nas obavještava “stručno” kako ipak ne trebamo brinuti jer je “nakon nuklearnih katastrofa, Svjetska zdravstvena organizacija propisala je protokole u slučaju… Čitaj više »

BTK
2 godine prije

“Pa sta je tu loše” – prosječni Hrvat.

Marko
2 godine prije

Svima je sve jasno. Pocnite sa radite nesto u samoodbrani. Planirajte akcije, od price nema nista.

Inženjer Duje
2 godine prije

1.Putin je njihov igrac svi koji su primili sputnik odasilju bluetooth signal ko i astrazeneca pfizer sinovac sinofarm moderna … Otidi u Zagreb i vidices . Rusi koji nisu primili jos nista osim sputnika odasilju signal .
2.Da nije njihov igrac napa bi Ukrajinu tijekom pandemije i zauzea je u tjedan dana …
3.Klaus Schwab zove Putina mladi globalni lider ka i sve svoje podanike .
4.Rusija i Ukrajina proizvode 20posto pšenice , 20 posto kukuruza , 20 posto suncokretovog ulja potrebno za svjetsku populaciju.
5.2020 Covid, 2021 cijepljenje ,2022 RAT……….

Ana7
2 godine prije

Hvala na clanku, logicno! Jedini uz paraf hr koji su ovo spomenuli.

tihobl
2 godine prije

Evropski komesari znaju sta rade. Treba im vjerovati jer oni rade samo za nase dobro.

Otpornik
2 godine prije

Demokracija, ljudska prava, sloboda govora, zakoni i ustavi više ne stanuju na zapadu. Sve je to samo mtrvo slovo na papiru. Narodski rečeno, od slobode ni s. U dvije godine pretvorili smo se u tiransku diktaturu, a da većina toga uopće nije svjesna. Toliko meni nevjerojatnih stvari se izdogađalo u ove dvije godine, da me više ništa ne bi čudilo. Koliko god taj neprijatelj bio močan, ja bi se borio protiv njega, za slobodu, ali nemam s kim. Malo ljudi sve ovo shvaća, a nema nas tko organizirati. No, treba biti optimist. Hasta la victoria siempre!

Smokva
2 godine prije

Koja je definicija pandemije, i kad se zadnji put mijenjala

antikonformist
2 godine prije

Što drugo očekivati od World Homicide Organization?
Zmija omotana oko štapa (Asklepijev štap) iznad svih kontinenata jako dobro ilustrira podmuklu narav tog nedemokratskog i antidemokratskog tijela (u privatnim rukama).

ZriBra
2 godine prije

Slušam jednu kontakt emisiju i javio se čovjek kojeg voditelj i gledatelji zovu “gušter”.
Razotkrivajući medijsku manipulaciju u KOVIDi ratu ,također ukazujući i na još veću u ovom aktualnom ratu,najavio je i mogućnost virtualnog atomskog rata.Ova potonja mogućnost mi je prizvala komentar kojim mi je Mrčikola odgovorio na jedan kratki upis.
to ZriBra, :virus s jedne, a ratovi i radijacija s druge strane.
Pfizer već užurbano radi na “cjepivu protiv radijacije”.

Jela09
2 godine prije

Očekivano! Cilj i je da neko negdje daleko da naredbu koja obavezuje sve i onda nema prosvjeda ispred Beroševe kuće gdje će osjetiti pritisak vlastitog naroda.

The Beatles
2 godine prije

Ma kako ne, sve će biti kako su planirali ili neće

Armagedon
2 godine prije

Zapad, bez obzira na mnoge slobode je veliko z l o.
Ako me pitate za koga navijam-ipak sam slaven, balkanac, domoljub i ne želim nikakva ujedinjenja i bolesne ideje. R u s s i a

Zoki
2 godine prije

Gledam James Bond iz 70tih i razmislja sto bi se to desilo da je 007 podbacio u filmu protiv SPECTRAe i uocavam slicnosti s danasnjicom. Pa SPECTRA upravo vlada svijetom, privatna organizacija pod drugim kodnim nazivima WEF/WHO/Gates….gdje novci privatnih filantropa upravljaju nevladinim i inim organicijama, teroriziraju narod nametanjem pravila kontrolirajuci medije i infiltrirajuci svoje ljude u drzavne sisteme.

Praetorian
2 godine prije

Uvest ce se potajno kao i sve sto su dosad uveli i onda ponuditi problem, a oni vec imaju “rjesenje” spremno

Pera Detlic
2 godine prije

U protokolu o plandemiji koji sam svojim očima 2009. (a budala nisam snimio jer nisam očekivao da će nestati) gledao i pomislio pa jebote ovo je čista uspostava nwo. Uglavnom tu je pisalo da u slučaju oojave svijetske pandemije izaslanstvo SZO dolazi u zemlju i preuzima upravljanje. Proglašava se izvanredno stanje (Medical martial law) i ukidaju sva ljudska prava. Od vojske policije i medicinara stvaraju se odredi s ovlastima na kojima bi im i James Bond pozavidio. Uglavnom ti odredi imaju dozvole: spalit (zaraženu imovinu), cijepit prisilno, ubiti na licu mjesta, izdvojit člana obitelji ili cijelu obitelj/ulicu/kvart/grad i deportirat u karantenu. Zaplijenit imovinu i ubit na licu mjesta sve koji pokažu neposluh. Vidimo da su izaslanstva SZO zamijenili domaći izdajnilki stožeri i laralo se s mjerama tj. pipalo bilo otpora. Austrija je izletila s obveznim cjepljenjem i vidjeli su da bi moglo biti sranja. Zato sad idu potpisat međunarodni dogovor… Čitaj više »

iiiistina
2 godine prije

evo još svježih ….zzzzzzzzzzzz …Veleposlanstvo SAD-a upravo je UKLONILO sve svoje LABORATORIJSKE DOKUMENTE UKRAJINSKOG BIOORUŽJA s web stranice 27. veljače 2022. Ovim laboratorijima zajedno upravlja Faucijev EcoHealth Alliance, a glasine da je cijela ruska vojna operacija trenutačno neslužbeno kako bi se osigurali i/ili uništili ti laboratoriji i prikupili dokazi. Sjedinjene Države imaju OSAM (8) laboratorija za biološko oružje (vojne) u Ukrajini. Njima NE upravljaju Kina ili Rusija, već SAMO SAD. Zašto mislite da ništa od ovoga nisu spomenuli Joe, Kamala, Psaki ili bilo tko u toj administraciji? Svi su imali djecu zaposlenu u Ukrajini. Hmmm. [i s drugog] Pentagon Biolab u Ukrajini razotkrio izvođenje bioloških eksperimenata na lokalnim vojnicima 28. veljače 2022. newspunch.com/pentagon-biolab-in-ukraine-exposed-performing… Procurili su interni dokumenti koji dokazuju da Pentagon vodi strogo povjerljive biolaboratorije u Ukrajini i izvodi biološke eksperimente na ukrajinskim vojnicima, dat će punu zakonsku odštetu od smrti i ozljeda. Pentagon je pokrenuo petogodišnji projekt s mogućim… Čitaj više »

Perun
2 godine prije

Australijski premijer Skot Morison saopštio je danas da je pozitivan na korona virus,ali da će nastaviti da obavlja zvanične dužnosti….papak iz iz australije krsi pravila koja je sam postavio ,koji je to licemjer ……iskreno receno puca mi ona stvar za WHO i za sve sto ce ta orgnizacija izjaviti…..

tdktdektedkjtdrtdgfz
2 godine prije

Svjetske vođe ne dogovaraju ništa. Samo izvršavaju već dogovoreno. Lutke na koncu.

2 godine prije

A prije desetak godina i to je bila “teorija zavjere” a ljudi koji su tada o tome govorili proglašavani su luđacima..

Max
2 godine prije

E to je naš rat tu se treba boriti do zadnjeg reptila!

Kobac
2 godine prije

Tipkajte u bitchute . com za člana “PCS” i tu pogledati za datum 28.02.2022 video pod nazivom

ALL THE VACCINATED PEOPLE ARE CHIPPED & TRACKED. HERE’S THE PROOF

Kako ljudi izlaze iz vlaka na dolaznom koloseku tako se MAC ipv6 adrese cijepljenih uključuju na bluetooth risiveru stariji android telefonu.

Drugim rečima svi koji su primili cijepivo su doživotno praćeni i čipovani.Algoritam iz kompjutera bilo gde u svetu može raditi sa njihovim zdravljem šta god poželi.

NEdam rame
2 godine prije

Zanimljivo, taman pred teoretski SPARS.

Pat
2 godine prije

Pa dobro sto je ovo sada,jel ta silna vojska cijepljenja,nose li maskice, peru li ruke i drze li distancu?
Ostajemo li odgovorni ili smo se poceli zajebavat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI