Trump obećava da će zaustaviti sakaćenje djece zbog “transrodnog ludila” ako bude ponovno izabran

Trump aplaudira
33 komentara

U nedavnom govoru u kampanji, bivši predsjednik Donald Trump objavio je svoju namjeru da zabrani sakaćenje djece u ime transrodnosti i osudi “transrodno ludilo”.

Govoreći na skupu u Južnoj Dakoti, obećao je: “Prvog dana potpisat ću novu izvršnu naredbu o smanjenju saveznog financiranja za sve škole koje guraju kritičku rasnu teoriju, transrodno ludilo i druge neprikladne rasne, seksualne ili političke sadržaje na našu djecu.”

Dodao je: “Potpisat ću zakon koji zabranjuje spolno sakaćenje djece u svih 50 država.”

Osim toga, obećao je osigurati da muškarci ne mogu sudjelovati u ženskim sportovima.

Južna Dakota već ima zakon koji zabranjuje operacije za transrodne maloljetne osobe. Republikanska guvernerka Kristi Noem potpisala je zakon prošle godine koji sprječava pacijente mlađe od 18 da primaju lijekove za blokiranje puberteta, spolne hormone i operacije promjene spola; pružatelji zdravstvenih usluga koji krše zakon mogli bi izgubiti svoje licence i suočiti se s građanskim tužbama.

Na rasprodanom skupu u Rapid Cityju, Trump je dobio podršku od Noem, koja je rekla: “Učinit ću sve što mogu da mu pomognem da pobijedi i spasi ovu zemlju.” Bilo je nekih nagađanja da bi je Trump mogao razmatrati kao potencijalnu potpredsjednicu, iako je ona zanijekala da se o tome raspravljalo tijekom nedavnog pojavljivanja na Fox & Friends.

Trump obećava kazniti liječnike koji provode opasne transrodne operacije

Trump je više puta izrazio svoje protivljenje sakaćenju djece zbunjene spolom. Objavio je video na svojoj platformi društvenih medija ranije ove godine u kojem je obećao kazniti liječnike koji pružaju takvu skrb maloljetnicima ako pobijedi na ponovnom izboru.

U govoru je obećao da će “zaštititi djecu od ljevičarskog rodnog ludila”, navodeći planove za federalni zakon koji priznaje samo dva spola i sprječava muškarce koji tvrde da su žene da se pridruže ženskim sportskim timovima.

Rekao je: “Niti jedna ozbiljna država ne bi trebala govoriti svojoj djeci da su rođena s krivim spolom”, dodavši: “Pod mojim vodstvom ovo će ludilo završiti.”

Također je iznio planove za pokretanje istrage od strane Ministarstva pravosuđa o pojedinačnim bolnicama, kao i farmaceutskoj industriji, kako bi se otkrilo jesu li namjerno prikrili “užasne dugoročne nuspojave promjene spolova kako bi se obogatili”.

Osim toga, rekao je da namjerava uspostaviti privatno pravo na tužbu za pacijente kojima je pružena “zdravstvena skrb koja potvrđuje rod” kao maloljetnici koji kasnije zbog toga požale.

Tijekom svog prethodnog predsjedničkog mandata, Trump je potpisao izvršnu naredbu kojom se federalnim agencijama zabranjuje da prisiljavaju svoje zaposlenike i izvođače s kojima rade da prihvate kritičku rasnu teoriju. Međutim, nije učinio ništa da spriječi mlade ljude koji doživljavaju rodnu zabunu od kemijskog i fizičkog sakaćenja putem transrodnih tretmana i operacija.

Iako je potpisao dvostranački zakon kojim se zabranjuje praksa genitalnog sakaćenja žena, on je naknadno oboren. Ove prakse su u porastu u SAD-u kao rezultat useljavanja iz dijelova svijeta gdje se rutinski izvode, poput Bliskog istoka, Azije i Afrike.

Neki od Trumpovih protivnika u utrci imaju drugačiji stav o tome, a guverner Chris Christie protivi se bilo kakvim ograničenjima transrodnih postupaka unatoč njihovim opasnostima. Christie vjeruje da bi roditeljima trebalo dopustiti da donose te odluke umjesto svoje djece, naizgled zanemarujući činjenicu da ih to često ostavlja neplodnima i uključuje uklanjanje zdravih organa iz njihovih tijela.

Međutim, guverner Floride Ron DeSantis, koji se također kandidira, potpisao je 2021. zakon kojim se transrodnim sportašicama zabranjuje bavljenje ženskim sportovima. Također je odobrio državnu uredbu kojom se transrodnim osobama zabranjuje korištenje Medicaida za financiranje njihove rodno afirmirane zdravstvene skrbi i zakone koji zabranjuju rasprave o rodnom identitetu i seksualnoj orijentaciji u učionicama javnih škola.

američki izboriDonald TrumpTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Kako drugačije ?! 🤳

Darko
7 mjeseci prije

Ne da treba zaustaviti nego sve odgovorne izvesti pred zid i streljati ih ko pse. Poslati mu Grlić Radmana da tada zbrine te svinje…

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Podrzavam.
Nego, politicari daju mnoga obecanja u kampanji, ali retko koje ispune.

Steve
7 mjeseci prije

I šta će onda sa viškom rez. delova?!

Subaru avatar
7 mjeseci prije

Moram pohvaliti Vinkovića koji je intervjuirao Francima da je sa kurtonom prozreo da su svi marionete iste sile. Tako i ovaj varanski klovn nije osusio ni aligatorsku mocvaru a sad ce ko fol ovo. Koji spin za idiote.

Piki
7 mjeseci prije

Molim boga da Biden opet pobjedi pa da ziebe ameriku do kraja , nije nama u interesu da pobjedi dobrica trump pa da jih ojača , niko ne želi jakog enemija

Mrčikola
7 mjeseci prije

Trump je “veliki obećator”.😁

netko
7 mjeseci prije

Ma naravno…nešto kao Meloni koja je obećala da će zaustaviti priljev migranata pa otvorila granice još više….sve borci protiv “deep state2 dok ne zasjednu….

Max
7 mjeseci prije

Neka to i učini.

kokain
7 mjeseci prije

Šta ma veze šta on kaže, u ameriki predsednik ne odlučuje o ničemu osim toga on i njegov patuljasti partner voli da rade analne ludorije

Darko
7 mjeseci prije

Želim im Trumpa barem dvadeset godina na vlasti. Sve dok Demokrati ne pocrkaju učinkom prirodnih zakona..

suncetiebem
7 mjeseci prije

A hoće li zaustaviti je.avanje malih dječaka u Bible Belt – najvećem svijetskom leglu pedofilije? To ne, to je u redu?

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Pogledajte intervju Trampa sa Megan Keli, gde Tramp brani Faucija!
To sve govori o njemu, a vi se samo lozite.

Red Dog
7 mjeseci prije

Cudo nevidjeno. Iz Svedske.
Oni su poceli medu prvi s time i maju iskustva. Zato ne preporucuju to vise. I deca podvrgnuta time se zale.
Nije bio problem u polu, vec u psihi.

7 mjeseci prije

A ja mislio da će ponovo “biti izabran”!?!

Tramp: “Kh,kh – Potpisat ću zakon koji zabranjuje spolno sakaćenje djece u svih 50 država… ukoliko to nije neophodno.”

Kaki
7 mjeseci prije

Ko i za vakcine što si se prvi hvalio. Trgovac običan

Trt
7 mjeseci prije

WARP speed i wonderful vaccines ti ćeš spriječit…rob si.

witchie
7 mjeseci prije

Ako samo to (trans)rodno ludilo prema djeci i mladima uspije spriječiti, ispunio je svrhu svog mandata. To ludilo se mora zaustaviti i izbaciti iz svih pora društva!

Lucija, prva
7 mjeseci prije

Pa, ako ste zaboravili, Trump jest ispunio sve što je obećao.

Močvara se doduše pokazala većom nego što je mislio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI