Trump želi da se pravno provjeri vjerodostojnost i točnost u onim državama gdje je Biden proglasio pobjedu

Donald Trump
133 komentara

Predsjednik Donald Trump obećao je da će s pravne strane provjeriti navode o prijevarama birača u svim državama koji su nedavno stavljeni u pobjedničku kolonu demokratskog protivnika Joea Bidena. Trump je uz to izjavio kako postoje mnogi dokazi koji upućuju na nepravilnosti koje su se dogodile tijekom izbora.

“Samo provjerite medije kako biste dobili dokaze”, rekao je Trump u četvrtak na Twitteru. “Mi ćemo pobijediti! Prvo Amerika!”

Trump je rekao da će navodi uključivati i prijevaru birača i prijevaru koju su počinili državni izborni dužnosnici.

Twitter je Trumpovu objavu odmah označio kao sadržaj s lažnim navodima, premda se većina njegove poruke odnosila na radnje koje planira poduzeti, kao i na izražavanje svog uvjerenja u pobjedu.

Trumpova izjava uslijedila je nakon što su mediji Bidena proglasili pobjednikom u Wisconsinu, Michiganu i Arizoni. Kasni glasački listići, uključujući glasove pristigle poštom, nadmoćno su favorizirali Bidena i poništili vodstvo koje je Trump imao u izbornoj noći u Wisconsinu i Michiganu.

Trenutni predsjednik i njegov tim žestoko se obrušio na ”mainstream” medije, koje su Bidena proglasili pobjednikom, iako je preostalo još na stotine tisuća glasova koje treba prebrojati.

Neki su mediji jedva dočekali da Bidena proglase pobjednikom te da čak ospore Trumpovo vodstvo u izbornoj noći u državama kao što su Florida i Teksas. Čak ni Aljaska, gdje Trump vodi u odnosu na Bidena za 29 postotnih bodova i gdje su glasovi prebrojani za više od polovicu okruga, prema navodima tih medija, navodno nije dala premoć Trumpu.

“Ako izbrojite legalne glasove, tada vrlo lako osvajam izbore”, objavio je Trump kasnije u četvrtak. “Ako izbrojite nezakonite i zakašnjele glasove, oni su ti koji bi nam mogli ukrasti izbore.”

Konzervativna autorica Melissa Tate postavila je pitanje kako bi Twitter mogao staviti ograničenje na objavu Donalda Trumpa, na temelju navodnih dezinformacija kad se srž poruke odnosima na buduće planirane akcije. “Radi se o kriminalnoj pristranosti od strane ”Big Techa” prema Bidenu; Twitter cenzurira poruke Donalda Trumpa nakon što je on rekao da će pravno provjeriti glasove onih država u kojima je Biden pobijedio,” rekla je ona.

No, izvjestiteljica New York Timesa, Maggie Haberman, pohvalila se kako će predsjednik koristiti medijsko izvještavanje kao djelomičnu osnovu za svoje tužbe, nakon što je ”mainstream” medije redovito nazivao “lažnima.”

Američki izbori 2020Donald Trump
Pretplatiti se
Obavijesti o
133 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
3 godine prije

Veliki američki izborni show ide dalje, mediji to prenose ka šta nogometnu utakmicu prenose radio komentatori koji nan oće ričima dočarat ono šta mi ne vidimo . . . a čarolija je puno i šta ih je više svima je to napetije . . . isto ka i u balunu je da svi govore kako sudac krede . . . samo za razliku od baluna ovde niko suca nevidi nego se na kraju samo pojavi sudačka odluka, a do tad će jedni govorit kako je Trump igra rukon, a drugi kako je Biden viđen u offsideu, ali niko nema video snimak. Prij četri godine je bila frka sa Soroševin makinjama za brojit glasove, ove godine je frka sa američkin pošćerima jerbo ima bit kako su otvarali kuverte u kojima su bili glasani listići i da nisu sve kuverte na adresu isporučili, pa sad jedni govore kako su pošćeri nešto tu… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Moreno
shumadinac
3 godine prije

Da se fokusiramo na “zakasnele glasove”:
Ako misli na brojanje glasova pristiglih poštom a još se nisu obradili onda je bezobrazan ili imbecil.
Ako se govori o zaista kasnije pristiglim listićima – bez obzira što kasne to je ipak moralo ranije da se organizuje a ako je to tačno zašto bi se kasnilo?

Na stranu simpatije prema jednom ili drugom – ovde logika “vrišti”
p.s. govorim samo o konkretnom primeru, siguran sam da je prevara bilo. Verovatno na obe strane iako se govori samo o jednoj – ovi su ga stvarno preterali.

Pero
3 godine prije

Navodno su svi izborni listići označeni nekakvim posebnim žigom. Tako da će se naći koji su krivotvoreni.

Davor drugi
3 godine prije

Želi provjeriti vjerodostojnost tamo gdje je konkurent pobijedio, a tamo gdje je On pobijedio, sve vjerodostojno, pošteno i po zakonu. Pi*da im materina svi pucaju od poštenja.
P.S. Ali koji izbor, jedan senilan, drugi udaren.

3 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
LZN
3 godine prije

Tramp je histeričan konj…………juče vrišti STOP THE COUNT!
A kad bi stvarno prestali brojati u tom trenutku Biden bi dobio Arizonu i Nevadu.
Trump pojma nema šta radi….

Emiliano Zapata
3 godine prije

Dok se djeca guse pod maskama a djedovi umiru u samoci vi se bavite izreziranim predstavama!

Znam da je lakse baviti se necim dalekim, na sto nemozemo izravno utjecati nego se ustati protiv domacih veleizdajnika i ugnjetavaca!

Ovoga puta su izbori tako namjesteni da svi vide kako su nereguralni te da zbog toga izbiju neredi pa da Kabala ima izgovor ukinuti amandman koji dopusta gradanima oruzije.
Kad razoruzaju one koji prezive nerede, slijedi sterilizacija i eutanazija ostatka prezivjele sirotinje cjepivima.
Isto to cjepivo samo pod drugim imenom djelit ce Putin onima koji ne vjeruju Kill Billu,uz rjeci:” ovo je manje otrovno za vas, eto ja na vlastitoj kceri isprobao i sve ok”
Tko mu vjeruje, bolje i ne zasluzuje.
Sretno svima i ocekujem brdo minusa ili komentare:”a sto ti cekas?” i sl. jer znam da istina boli!
Stoga, ajmooooooo

hiber
3 godine prije

Siroti čovjek. Rezultati izbora bili su poznati još u izbornoj noći. Tada je bilo jasno da Trump gubi u Nevadi, u kojoj se imalo prebrojiti još 50.000 listica iz Las Vegasa. A tamo je vjerojatnost da će Trump pobijediti ravna nuli. Od tada službenici, te idu na kavu, te idu na izlet…Te uzmu slobodan dan u četvrtak. Te prebrojiti će za vikend. Dakle već tada je bilo 270 za Bidena.
Sve ovo nakon je show da se Trumpa proglasi luzerom. Dakle, jadnika koji se hvata za svaku slamku iako je očigledno da nije dobio dovoljno. Čeka ga sudbina slična Kerumovoj kada mu vjerovnici zakucaju na vrata nakon izbora. Samo za razliku od nas gdje se neka kinta može sakriti u čarapu i kasnije se smijati vjerovnicima, u USA to ne pali.

piždro
3 godine prije

Trumpo je sam sebi zabio masu autogolova.. A cjeli moćni i globalni establishment je pokrenuo protiv sebe! Znamo ‘ko drži medije, propagandu tv, Wallstreet, burzu, stock, federal reserve, Holivud ,Silicon walley i ostale centre moći.. A pola mandata mu nad glavom visio impeachment i komsije za ispitivanje njegove pobjede.. Samo se hvalio kako će sredit duboku državu I baru isušit koja je puna varanasi… Sad je duboka močvara uzvratila.. protiv Kine je napetost do iznemoglosti podgrijavao… sad mu se nwovci u lice smiju i pokazuju mu srednji prst

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Son of Alerik
3 godine prije

Trump može samo gledati kako mu kradu izbore. Skupa s njim i svi oni koji su za njega glasali, a to je većina američkih birača.
Zanimljivo je vidjeti razliku u broju glasova koje su dobili republikanci, a u isto vrijeme nije Trump i glasova koje nisu dobili demokrati,ali Biden jest.
Evo nekih brojki:
Michigan:
Trump 2,637,173
Republikanci: 2,630,042
Razlika: 7,131.

Biden: 2,787,544
Demokratska stranka: 2,718,451
Razlika: 69,093

Takvih brojki po bitnim državama ima još i sve idu u korist Bidenu. Da toliko ljudi ne glasa istovremeno za svoju stranku i svog kandidata, gotovo da je neverojatno, nemoguće. Osim kad se krade.

Jarilo
3 godine prije

Da su izbori nepošteni jasno je i malom djetetu. Pitanje je šta će ona strana koja je pokradena poduzeti, nepoduzmu li ništa slijedi razoružanje građana i smještajne neposlušnih u FEMA kampove.

PlanetB
3 godine prije

Nancy Mafiozi Pelosi je rekla prosli petak: Da ce Biden biti inaguriran bez obzira dali je on pobjedio ili ne !!!. Znaci oni su rjesili da imaju svog ‘predsjednika’. Pitam ja vas dali je normalno da na vise od polovice prebrojanih glasova u 5 drzava gdje je Trump vodio sve odjednom stane !!!??? Ovo se jos nikada nije dogodilo niti na jednim izborima . I onda ujutro Biden ima oko 138000 glasova u drzavi Michigen a tamo su brem 4 partije a TRUMP nije dobio NISTA Pa kako je moguce da su stotine tisue glasova otisle samo Bidenu- Statisticki nemoguce !!! E sada u tom istom Michigenu ima video sa nekim kinezima koji dolze u 4 sata ujutro sa vrecama punim glasackih listica. Znaci nakon sto je glasanje zavrseno. Wisconsin: Ima vise glsaca nego onih koji su registrirani ???? 3 129 000 -registrirano 3 239 920 – glasalo. Znaci glasalo… Čitaj više »

Istražuj
3 godine prije

Jucer kolega postavi gomilu poveznica na ovu farsu…

Prosto je nevjerovatno sta nam se pred ocime odvija…
Ne da se radi o sirovoj namjestaljki, nego to se toliko otvoreno i javno vidi da biode oci…
I sto je nacrnje – MSM (ukljucujuci i Fox koji je navodno za Trumpa) – to uopste ne zele vidjeti, a tzv vlasnici tzv “drustvenih mreza” – pokusavaju cenzurirati ovaj nevjerovatan i smejsan pricaz – namjestanja izbora.
Groteskno.
Ovo je gore nego demoNkratija u Avganistanu…

———————
Snimke namještaljki:
https://thefederalist.com/2020/11/04/yes-democrats-are-trying-to-steal-the-election-in-michigan-wisconsin-and-pennsylvania/
https://gab.com/a/posts/105154600820864033
https://gab.com/BlackEagle/posts/105153982674153536
https://gab.com/M2Madness/posts/105155363383536688
https://gab.com/Cleisthenes/posts/105155434165675424
https://gab.com/PNN/posts/105156170121642878
https://gab.com/etrimmer/posts/105153393178669803
https://gab.com/ArchKennedy/posts/105153676386905281
https://nitter.net/glennbeck/status/1323896834797031430#m
https://gab.com/a/posts/105153587689575559
https://gab.com/a/posts/105144133453908945
https://www.youtube.com/watch?v=pjx8yOEKpkI
https://gab.com/Shazlandia/posts/105155728212871436
https://noqreport.com/2020/11/04/90-voter-turnout-in-wisconsin-is-impossible-without-voter-fraud-as-seven-milwaukee-districts-report-higher-than-100/
https://gab.com/A_M/posts/105155772031877535
https://www.bitchute.com/video/4yNqts46TJk2/
https://www.zerohedge.com/markets/here-latest-election
https://www.bitchute.com/video/JRSwVQWJB0A/
https://www.zerohedge.com/political/where-vote-stands-each-key-undecided-state
https://nationalfile.com/breaking-abc-news-retracts-projected-arizona-win-for-biden/
https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/04/live-updates-day-two-2020-election-results/
Twitter cenzurira Trumpa: https://www.breitbart.com/tech/2020/11/04/analysis-twitter-censorship-dramatically-cut-trumps-engagement-on-election-night/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29
https://www.breitbart.com/politics/2020/11/04/arizona-gop-demands-fox-news-retract-rash-call-biden-has-won-the-state/

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
onaj najve... Dalton
3 godine prije

Prije Kinezi naprave popis stanovništva, nego ovi prebroje glasove….
P.S.
Stiglo još par šlepera glasova za Bidena.
Iz dijaspore….

3 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
PlanetB
3 godine prije

‘https://www.paulcraigroberts.org/2020/11/04/a-stolen-election/’ ‘https://spectator.org/democrats-steal-election/’ TRUMP je pobjedio vec prije dava dana ali DEMONKRATI su ‘radili’ cijel noci da bi BIDEN dosao u kao neko vodstvo: ‘https://www.naturalnews.com/2020-11-05-dems-stealing-election-from-trump-extra-ballots.html’ Rudi Giulliani :Umjesto Democrat Party oni bi se trebali prozvati : Komunisticka Partija/ Demonkrati su ove izborne prevare radili godinama . E sada su uhvaceni na delu: ‘https://79days.news/watch?id=5fa4d20c2a30241aa0b4c260’ Najveca prevara od Covid prevare : ‘https://79days.news/watch?id=5fa4d1282a30241aa0b4b16b’ Ovo jos u zivotu nisam vidio ako netko vodi i to ubjedljivo i 80 % glasova je prebrojano pa kako se preko noci sve moze preokrenuti !!??? Izborne Ankete su namjerno bile lazirane jer su znali da ce ovo raditi. Da ce ukradti pobjedu. Nakon kriminalaca koji su ovo izveli MSM je jos veci kriminalac. Predsjednik TRUMP poduzima sve ono sto treba biti poduzeto, Hitlery Clinton poznati zlikovac iz njihovih redova je rekla: ‘Izbori ne mogu biti zavrseni dok svi glasovi nisu prebrojani !’ Znaci najavila je prljavu taktiku agonizirajuceg prebrojavanja,… Čitaj više »

PlanetB
3 godine prije

Prije 4 godine kad a je Hitlery izgubila rezimski MSM Newswkk je pisao:

‘https://www.newsweek.com/top-five-rigged-us-presidential-elections-511765’/

A sada kada su stvari povoljne za njih kada njihov lutak Biden vodi kazu da su sve to samo ‘teorije zavjere’.

PlanetB
3 godine prije

U Junu je Biden sa MSM-om izrazavo ‘zabrinutost’ da ce izbori biti pokradeni.

‘https://www.foxnews.com/politics/biden-stokes-fears-of-stolen-election’

Pa je onda u Novembru on sam to napravio. Za svaki slucaj!
Djubre .

PlanetB
3 godine prije

Tipicno za karakter socijaliste i komuniste da uvjek optuzuje druge za ono sto sami rade.
To se zove Projekcija. Projicira svoja zlodjela na druge i tako lazno optuzuje druge za ono sto oni sami cine.
Drzte Lopova.

Ante
3 godine prije

Ovaj video govori kako namještaju izbore u Americi. Događa se čak to da sa mjesta gdje se broje glasovi republikanci izbacuju demokrate. Tko zna engleski neko pogleda video.
https://www.youtube.com/watch?v=XeML7-7GnjI&feature=youtu.be

tuf
3 godine prije

Rusija i Kina bi čisto iz humora trebale objaviti da su izbori u SAD-u bili neregularni, da trebaju biti poništeni i da njihove vlade neće priznati predsjednika koji je došao na poziciju nelegitimnim putem. Znam, šansa za to je nula, ali bio bi dobar štos.
P.S. U Rusiji se već niz godina koriste web kamere na svim glasačkim mjestima tako da javnost može u bilo kojem trenutku pogledati live feed bilo koje lokacije.
To u superiornom&izuzetnom SAD-u ne postoji?

piždro
3 godine prije

Evo malo prevod sa jednog portala koji donosi noviteta ispod tepiha i gdje Trump se ne prodaje nego moćno nastupa protiv doboke močvare: “Otkriveno Trumpovo “tajno oružje” napisano 11.06.2020 Trumpov “Tajno oružje” otkriva: 14. amandman omogućava predsjedniku da ukloni glasove izbornog kolegija iz država koje podržavaju cenzuru protiv birača; omogućuje masovna uhićenja gradonačelnika, guvernera i sudaca koji podržavaju BLM Rezultati izbora 2020. već su jasni: Trump će pobijediti i nastavit će slomiti korumpiranu, zločinačku Demokratsku stranku koja je pokušala (i nije uspjela) uništiti Ameriku i zamijeniti je komunističkim režimom lijevih autoritarnih tirana. Kako Trump to postiže? Predsjednik Trump ima “tajno oružje” o kojem govorim već nekoliko mjeseci u podcastima Health Ranger Report na Brighteon.com. Donedavno nisam znao točnu prirodu tajnog oružja, ali vrlo pouzdani izvori rekli su mi da već postoje planovi da Trump porazi demokrate i zaštiti Ameriku od ljevičarskih napora da uništi tu naciju. Sad smo uspjeli potvrditi… Čitaj više »

Do ald Biden
3 godine prije

Mene samo zanima kako bi izgledali komentari ovde, da je slučajno logično portal postojao kod prve pobjede Busha-a juniora??? Smak svijeta, nuklearni rat, jedemo jedni druge jer nemamo ni buba okolo da pojedemo…
I gledaj čuda, još uvjek buljimo u TV, tablice i još možemo pisati komentare.
Izbori su samo farsa za raju, samo da je tamo preko okeana to šov veči od superbowla. Dva senilna starca postavljena ko lutke da zabavljaju odraslu djecu.
Zna se dobro da ako slučajno kome na mjestu prvog čovjeka pade na pamet nešto raditi na svoju ruku, završi ko Kenedy.
Jedino ne razumijem zašto balkanci trošite toliko energije za taj šov. Zar stvarno mislite da če vama ti izbori nešto promjeniti?

farree
3 godine prije

Eko nekome nije jasno sta se ovdje dogadja, upravo se oprastamo od ove disneyland demokratije (reprezentative demokratije) i prelazimo na “demokratiju” Afganistanskog tipa, gdje je “pobjednik” unaprijed poznat i izbori i brog glasova se prilagodjavaju zeljama vlade u sjeni. Usput, Bidon je na isti nacin “dobio” izbore za kandidata ispred demokratske stranke. Odjednom su se njegovi listici poceli umnozavati

Max
3 godine prije

On ima pravo na to. Mislim Trump.

Willer
3 godine prije

Samo cudo ga moze spasiti. Zasad se cudo ne nazire. Nisu americki izbori prebitna stvar za mene ali sam favorizira trumpa zbog leftarda. Sad ga ne zalim ako izgubi. Ima je 4 g da se spremi za ovo, jbt predsjednik si, mos u te deepstate agencije progurat svoje ljude, ako nemos glavne operativce mos bar kojeg odanog spijuna da skupi dokaze. Kad si u poziciji moci unisti neprijatelja da se nikad ne oporavi. Jer ako mu das da se oporavi ta guja s otrovom osvete ce tebe ugrist. Neprijatelj se unistava do kraja cim ti se pruzi prilika. Njemu se pruzila prije 4 g. Na trumpovu zalost previse je bia reaktivan na msm podvale kojih je bilo poprilicno. Igra je njihovu igru. Ovo je finale koje zasad gubi 3 0 a igra se devedeseta. Puno energije je gubia na opravdavanje sebe kod njihovih prozirnih optuzbi. A kad ulazis u tu… Čitaj više »

Nenad
3 godine prije

ne držim niti jednu stranu, ali kakvi su to izbori ako 5 dana broje glasove. nije li to malo čudno za zemlju koja se kune u demokraciju? Bilo bi smiješno da nije istinito.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI