Trump želi sve najbolje Ghislaine Maxwell, Epsteinovoj saučesnici optuženoj za seksualni zločin

Donald Trump
43 komentara

Tokom konferencije za novinare u utorak, američki predsjednik Donald Trump uputio je svoje dobre želje Ghislaine Maxwell, saradnici pokojnog osuđenog seksualnog prestupnika Jeffreya Epsteina.

“Samo joj želim dobro, iskreno. Sreo sam je mnogo puta tokom godina… Samo joj želim dobro, ma šta to bilo”, rekao je Trump u utorak tokom konferencije za novinare za COVID-19, nakon što ga je novinar pitao da li misli da će Maxwell na suđenju imenovati ljude visokog ranga koji su povezani sa Epsteinom.

Maxwell, 58-godišnja pripadnica britanskog visokog društva i Epsteinova bivša djevojka, optužena je da je pomagala osramoćenom finansijeru da “regrutuje, obuči i na kraju zlostavlja” maloljetne djevojke. Trenutno se nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Brooklynu u New Yorku, a odbijena joj je kaucija prošle sedmice.

Maxwell je više puta negirala umiješanost u Epsteinove zločine, uprkos činjenici da su mnoge žrtve izjavile da je ona igrala presudnu ulogu u pomaganju Epsteinu da upravlja njegovom maloljetničkom mrežom za trgovinu seksom.

Ranije ove sedmice pojavili su se izvještaji da se Maxwell možda potajno vjenčala sa izvršnim direktorom i aktivistom za očuvanje okeana Scottom Borgersonom.

U julu 2019. godine Epstein je uhapšen pod optužbom za trgovinu seksom. Izvršio je samoubistvo u avgustu 2019. godine u zatvoru, čekajući suđenje. Međutim, okolnosti oko njegove misteriozne smrti dovele su do nagađanja da je on možda ubijen kako bi se zaštitili njegovi moćni saradnici od umiješanosti u njegov slučaj.

Donald TrumpGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
čitalac
3 godine prije

Pa, zna što bi se joj moglo dogoditi…..

zgvaca
3 godine prije

Ako mogu promasit Temu jer sam vidio da mnogi su moj komentar u vezi Sjevernog Toka ismijali a ja mislim da je dobro da se zna. Ja sam napisao da Norvezani su vazan faktor za rad Sjevernog toka 2 pa mnogi nisu shvatili o cemu se radi. Sjeverni Tok treba certifikat da bi poceo da radi. Certifikat izdaje Norveska Firma Det Norska Veritas. Ona je jedina Firma u Svjetu koja to izdaje,. Bez tog Certifikata nemoze ST2 da pocne radit. Ameri su tu Firmu stavili na listu sankcija. Ako Norvezani padnu pada i Sjeverni Tok 2.Sjeverni Tok treba da radi po certifikatu DNV F101. Pozdrav svima.

alex
3 godine prije

I ja joj želim sve najbolje…sebe…😂😂😂

Kažun d.d.
3 godine prije

I.D.I.O.T.

shumadinac
3 godine prije

Jedno od retkoh mesta gde nije objavljeno da je Tramp ponovo promenio mišljenje i da poziva na nošenje maski…

Mucke
3 godine prije

Ne treba biti nesto posebno pametan pa shvatiti na sta je Trump aludirao ovom izjavom kao i onom izjavom o maskama tokom posjete bolnici ali i to je izgleda previse za par lumena.

Tanja
3 godine prije

Geopolitika News, tekst je nestao ispred moga nosa.

Banirano.

Pređite sa com na nešto rusko.

Max
3 godine prije

Željeti sve najbolje pedofilki ? Zbilja ogavno.

Stara Kuka
3 godine prije

Moram priznati da mi baš nije jasno što je ovdje Trump htio reći. Možda je aludirao da bi i ona kao i Epstein mogla u zatvoru izvršiti samoubojstvo iz zasjede..

A kad smo kod Ghislaine Maxwell zašto nije spomenuto da je bila i agentica Mossada, a da je cijeli biznis sa djevojkama idjevojčicama na Epsteinovom “otoku ljubavi” (kojeg je recimo Bill Clinton posjetio barem 27 puta) bio sa svrhom da se istaknuti američki političari, financijeri i ostali “stupovi društva” snime in flagranti kako biih se moglo ucjenjivatil Time je Mossad držao u šaci mnoge istaknute američke javne ličnosti.

Meštar
3 godine prije

Još uvijek ne mogu vjerovati da predsjednik SADa nije počeo ni jedan rat, da hvata pedofile…
Rođen u Dalmaciji ovu njegovu izjavu smatram sarkazmom. Mi Dalmatinci imamo sličan humor anglosaksonskom: tvrd, bezobrazan i pun sarkazma. Tramp se često šali,,to je radio i Regan. Samo Regan je bio agresivan.
Ovaj čovjek se u biti ponaša miroljubivije nego Kennedy. I još je živ?

Piždro
3 godine prije

trump ‘želi sve najbolje’ sekretarici seksualnih orgija nad nedužnom djecom bjelosvjetskog zlog jet-seta.. svjetlonosa je već odavno zgrabio u svoju šapu cjelu planeti…

Neko ime
3 godine prije

Mislim da je Trump izvrstan troll, i s ovom izjavom i s izjavom o maskama…do sad je puno puta koristio tu tviter taktiku…ipak je on estradnjak…zna (a vjerujem da nije ni lose brifiran) kako koristiti istovrsne medijske taktike koje dobro prolaze kod prosjecnog amera…
Zamislite kad bismo mi rekonstruirali neciju politiku na temelju dnevnopolitickih izjava i osvrta, a ne na temelju onoga sto zaista rade i posljedica koje nastupaju na temelju njihovih odluka…potrebno je puno citanja izmedju redaka…
A mozda se ja samo tako tjesim;)

Blu trabant
3 godine prije

Najavio pad kabale

Mahatma
3 godine prije

Troll level over 9000

Trumpov rodjo
3 godine prije

Trampcic roka burasz! Demokrati i oped povlace tepih pod vlastitim nogama a on ih zajebava.

Snicla
3 godine prije

Obzirom da je obitelj sutkinje koja je trebala voditi pobijena, ova izjava meni više naginje na nadam se da ćeš ostati živa da svjedočiš.

Kažun d.d.
3 godine prije

EL RISITAS
/www.youtube.com/watch?v=4xGRkpri
Corona Shopping Spree (Risitas Parody)
2:07

Mucke
3 godine prije

Ovo sam spomenuo neki dan i ocito niko nije pogledao , evo sada link ,mozda se netko prosvijetli.
https://www.youtube.com/watch?v=iJOb9xHggS4

Kažun d.d.
3 godine prije

Princ Andrew i oba Bill Clinton i Donald Trump bili su posjetitelji dvorca Epstein New York City gdje su snimane snimke, dok je Clinton bila redoviti putnik u avionu “Lolita Express” koji je Epstein prevozio svoje “prijatelje” na njegovo imanje u Florida i njegov privatni karipski otok, koji lokalno stanovništvo naziva “pedofilskim ostrvom.”
Judgment Day for Ghislaine Maxwell Finally Arrives. or Maybe Not
PHILIP GIRALDI • JULY 9, 2020 • 1,400 WORDS • 398 COMMENTS • REPLY

qints
3 godine prije

Nije zgorega pisati o ovoj mossadovci Maxwell i neuravotezenom Trumpu
ali kako objasniti ni rijeci o zatvaranju kineskog konzulata u Hustonu u roku 72 sata po naredbi Trumpa
Prije tri godine su morali Rusi zatvoriti svoj konzulat u Los Angelosu i Trump im je oduzeo i zgradu koja je bila u vlasnistvu ruske vlade,
Ovo nas svijuh afektira
jedan veliki broj nije svjestan ovoga, veliki broj brine a treci sadisticki poddrzavaju Trumpa.
Kad bi Trump zapalio vatru u sumu u njihovom gradu oni bi se kao piromani radovali

Kažun d.d.
3 godine prije

Tramp i Biden, 2 krila iste ptice grabilice.
Što će promijeniti izbori? Ništa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI