fbpx

Trumpov: Pobijedili smo koronu

Donald Trump - osmijeh

Novi oglas iz kampanje Donalda Trumpa govori o njegovim dostignućima tokom pandemije Covid-19, uprkos tome što je zemlja još uvijek usred pandemije, i promjeni njegovog slogana.

Video u trajanju od 60 sekundi sadrži odgovor na kritiku zbog predsjednikovog postupanja sa koronavirusom uz pohvale iz malo vjerovatnih izvora, kao što su guverneri demokrata, Andrew Cuomo (New York) i Gavin Newsom (California).

Takođe sadrži brze slike predsjedavajuće vlade Nancy Pelosi kako cijepa predsjednikov Sindikalni ugovor i manijakalno se smješka držeći sladoled u ruci.

Novi oglas u kampanji takođe pokazuje primjetan pomak kada je u pitanju Trumpov slogan kampanje za ponovni izbor „Održite Ameriku sjajnom“ i povratak modifikovanoj verziji iz 2016. „Učinite Ameriku sjajnom ponovo“.

Ali obećanje o „napisanoj najvećoj priči o povratku“ možda je preuranjeno u pogledu koronavirusa jer je ekonomija u neredu (J. Crew je prvi veliki trgovac koji je podnio zahtjev za bankrot), a države su u različitim fazama zatvaranja s nekima koje se suočavaju sa oružanim protestima (Michigan), pa čak i sam predsjednik priznao je da će 80.000 do 100.000 građana vjerovatno umrijeti od Covid-19. To bi značilo da se očekuje još oko 20.000 do 40.000 smrti. Drugi predviđaju mnogo veći drugi talas virusa na jesen, što francuski profesor Didier Raoult naziva “naučnom fantazijom”.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
17 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Red Dog
Gost
Red Dog
4 mjeseci prije

Konacno! Konacno smo doziveli Dan Pobede!
Nema vise Korone. Od sad cete umirati od drugih stvari.
Svi „alternativci“ su bili u pravu. Mozda je nije ni bilo uopste.
Cestitamo.
Devetnajste, devetnajste Korona udarila
Dvadesete, dvadesete USA pobedila…

Red Dog
Gost
Red Dog
4 mjeseci prije

The swedish way.
You have a problem. What to do, what to do?
You declare it not as a problem, but as an opportunity.

covid-19 turizam po Astrijansko
Gost
covid-19 turizam po Astrijansko
4 mjeseci prije

oe24.at/coronavirus/25-Corona-Patienten-nach-Ischgl-Urlaub-gestorben/428873389

Medo
Gost
Medo
4 mjeseci prije

Od sad na dalje umiru od viroza i gripice. Spominjanje riječi korona i covid kažnjava se smrću. Živjela partija-e.

RENEW
Gost
RENEW
4 mjeseci prije

ENDING: MUST WATCH: Nezadostna medicinska sestra žvižga po newyorških bolnišnicah “Murdering” COVID pacienti s “Popolnim zdravniškim poslovanjem”

“Vem, da ne bodo vsi živeli. Nisem tako f-cking zelen, neveden, ali svetlolasih in grmastih, da bi to mislil, v redu? Vem, da bo umrlo veliko ljudi, vendar ti ljudje ne umirajo od COVID-a. ”

Sirotek je nato navedel več konkretnih primerov bolnikov, ki so umrli zaradi zdravniške malomarnosti, vključno z rezidenčno medicinsko sestro, ki je pacienta ubila z uporabo defibrilatorja, ko je imel pulz in to ni bilo potrebno. Ko je zbežala iz sobe, da bi ji priskočila na pomoč, ji je direktor zdravstvene nege samo stresel z glavo. Pacient je na koncu umrl, vendar ne od COVID-a.

Oglas – zgodba se nadaljuje spodaj

V drugem primeru je povedala, da je bolnik dobil napačno vrsto inzulina. Še bolj zaskrbljujoče je dejala, da bolnišnica zavrača dajanje krvi bolnikom, ki imajo malo krvi, razen če imajo notranje krvavitve. Brez ustreznega krvnega pretoka, je pojasnila, ventilatorji ne bodo storili ničesar, da bi jim pomagali – in dejala je, da je to pogosta težava bolnikov z virusom.

“Nihče ne posluša. Vseeno jim je, kaj se dogaja s temi ljudmi. Ne držijo. Dobesedno vsak dan pridem sem in gledam, kako jih ubijajo, «je dejala.

Tu je kopija videoposnetka:

Oglas – zgodba se nadaljuje spodaj

Sirotek je razložil, da “fantje COVID sploh ne zdravimo, resnično ne zdravimo COVID-a.” Dejala je, da se goli minimum stori, da bi jih ohranili pri življenju, ne pa da bi jim pomagali, da bi postali boljši. To je privedlo do 100-odstotne stopnje umrljivosti v njeni enoti, trdi.

Sirotek je zatrdil, da bolnišnice tako zanemarjajo paciente COVID, da je bila dejansko dodeljena ljudem, ki so že umrli, pa tega nihče ni vedel.

»Kako dolgo so že mrtvi? Nihče ne ve!” Je vzkliknil Sirotek.

Situacija je postala tako huda, je dejal Sirotek, da je edini način, kako jo lahko spravi v kontekst, primerjava s holokavstom.

Oglas – zgodba se nadaljuje spodaj

“To bo nekakšen ekstremni primer, a to je res edino, kar se lahko lotim,” je začel Sirotek. “To je tako, kot če bi bili v nacistični Nemčiji in so bili takšni, da bi Judeje peljali, da bi jih dali v plinsko komoro, jaz sem tam rekel:” hej, to ni dobro, slabo je, to je narobe , tega ne bi smeli početi. ” Potem mi vsi rečejo, da se vrtiš, delaš odlično delo, ne moreš rešiti vseh – čudoviti ste, odlična sestra. ”

Sirotek je pojasnila, da ve, da je odlična medicinska sestra, toda potrebuje le nekoga, ki ji pomaga pri zdravljenju in reševanju svojih pacientov, “da jih ne ubijejo.”

Na tej točki se je Sirotek v solzah spoprijela, da ni več idej, kaj storiti. “Sem edini, ki nisem sociopat?” Vpraša Sirotek in se nanaša na ostale medicinske sestre.

Pojasnila je, da čeprav imajo nekateri pacienti upravičeno odpoved več organov in umrejo zaradi COVID-a, to ni bilo slučaj s primeri, ki jih je videla.

Oglas – zgodba se nadaljuje spodaj

“Dobesedno vam govorim, da te ljudi ubijajo – in nihče me ne bo poslušal. Kot sem rekel, nisem zdravnik, vendar sem precej prepričan, da ko defibriliš nekoga s srčnim utripom 40 in stabilnim ritmom in jih ubiješ, je to umor. ”

Sirotek je navedla več primerov, za katere meni, da presegajo zlorabo, obtožila pa je bolnišnično osebje umora.

Povedala je, da se je brez pomoči obrnila na novinarske organizacije, upravnike bolnišnic in celo črne zagovorniške skupine.

“Ostani varen. Izogibajte se NYC zaradi svojega zdravstvenega varstva, «zaključuje njen vid

RENEW
Gost
RENEW
4 mjeseci prije

Vidite, da Trump in Fauci želita čim več mrtvih? Zakaj? Da bi imela razlog za uničenje Pekinga. Fauci in Trump imata en sam življenjski cilj in to je vreči bombe na Peking.

hiber
Gost
hiber
4 mjeseci prije

Xij se samouništio kad se proglasio besmrtnikom. Trump i Fauchi su samo lešinari. To je legalno, i bjeloglavi orao je lešinar. Korisna životinja. Ostaće samo kosti.

Abe IV. Nepotvrdjeni
Gost
Abe IV. Nepotvrdjeni
4 mjeseci prije

Znao sam da je rus

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

U SAD-u, u ovoj stvari, sve konce vuce duboka drzava, sa svojim WHO-om, sa svojim Univerzitetom John Hopkins, koji broji zrtve i laze i manipulira i sa svojim medijima. CNN, NY Times i mnogi drugi, koji stvaraju paniku, lazu i lazu, sa laziranimm izvjescima i horor slikama iz bolnica iz New Yorka… I naravno imaju i svog covjeka na vrhu stozera: psihopatskog jezuita Anthony Faucija,
Trampi ne moze puno, jedino ovako sa kontra izjavama

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
4 mjeseci prije

Drže lovu,medije,Pentagon,CIA,Sveučilišta i sve institucije.Trump je htio najuriti Faucija,ali je shvatio da central to neće dozvoliti.

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
4 mjeseci prije

Puki taj zlobnik Fauci je rang onog Podesta, pizza.. iz Hillarinog klana

Nekdo.
Gost
Nekdo.
4 mjeseci prije

Svijet ili kontinent mogu biti u pandemiji, u državi može biti samo epidemija. Ajmo koristiti prave riječi.

Zemohudin
Gost
Zemohudin
4 mjeseci prije

Ovaj video, sto ste stavili, je propaganda demokrata a ne oglas Trumpa.. Meni ne ide zajedno clanak i video..

Zax
Gost
Zax
4 mjeseci prije

Jedna zanimljiva vijest sa wall streeta. Norveski fond blagostanja koji se puni od prihoda od nafte poceo je kupovati dionice americkih tvrtki na burzi. Ili vrlo pametan ili izuzetno glup potez

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
4 mjeseci prije

Trump – Corona 1: 0
sljedeca utakmica se igra na novom stadionu.i bit ce bez maski. hehhhee

Bosanac
Gost
Bosanac
4 mjeseci prije

prije da ce mu ovo bit reklamni klip https://twitter.com/i/status/1178077592047489024

alex
Gost
alex
4 mjeseci prije

Hoće reć da su on i njegovi bližnji preboljeli virus?🤔🤥🤔

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
17
0
()
x