Trumpov: Pobijedili smo koronu

Donald Trump - osmijeh
16 komentara

Novi oglas iz kampanje Donalda Trumpa govori o njegovim dostignućima tokom pandemije Covid-19, uprkos tome što je zemlja još uvijek usred pandemije, i promjeni njegovog slogana.

Video u trajanju od 60 sekundi sadrži odgovor na kritiku zbog predsjednikovog postupanja sa koronavirusom uz pohvale iz malo vjerovatnih izvora, kao što su guverneri demokrata, Andrew Cuomo (New York) i Gavin Newsom (California).

Takođe sadrži brze slike predsjedavajuće vlade Nancy Pelosi kako cijepa predsjednikov Sindikalni ugovor i manijakalno se smješka držeći sladoled u ruci.

Novi oglas u kampanji takođe pokazuje primjetan pomak kada je u pitanju Trumpov slogan kampanje za ponovni izbor „Održite Ameriku sjajnom“ i povratak modifikovanoj verziji iz 2016. „Učinite Ameriku sjajnom ponovo“.

Ali obećanje o „napisanoj najvećoj priči o povratku“ možda je preuranjeno u pogledu koronavirusa jer je ekonomija u neredu (J. Crew je prvi veliki trgovac koji je podnio zahtjev za bankrot), a države su u različitim fazama zatvaranja s nekima koje se suočavaju sa oružanim protestima (Michigan), pa čak i sam predsjednik priznao je da će 80.000 do 100.000 građana vjerovatno umrijeti od Covid-19. To bi značilo da se očekuje još oko 20.000 do 40.000 smrti. Drugi predviđaju mnogo veći drugi talas virusa na jesen, što francuski profesor Didier Raoult naziva “naučnom fantazijom”.

COVID-19Donald TrumpKoronavirusNancy Pelosi
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Red Dog
3 godine prije

Konacno! Konacno smo doziveli Dan Pobede!
Nema vise Korone. Od sad cete umirati od drugih stvari.
Svi „alternativci“ su bili u pravu. Mozda je nije ni bilo uopste.
Cestitamo.
Devetnajste, devetnajste Korona udarila
Dvadesete, dvadesete USA pobedila…

RENEW
3 godine prije

ENDING: MUST WATCH: Nezadostna medicinska sestra žvižga po newyorških bolnišnicah “Murdering” COVID pacienti s “Popolnim zdravniškim poslovanjem” “Vem, da ne bodo vsi živeli. Nisem tako f-cking zelen, neveden, ali svetlolasih in grmastih, da bi to mislil, v redu? Vem, da bo umrlo veliko ljudi, vendar ti ljudje ne umirajo od COVID-a. ” Sirotek je nato navedel več konkretnih primerov bolnikov, ki so umrli zaradi zdravniške malomarnosti, vključno z rezidenčno medicinsko sestro, ki je pacienta ubila z uporabo defibrilatorja, ko je imel pulz in to ni bilo potrebno. Ko je zbežala iz sobe, da bi ji priskočila na pomoč, ji je direktor zdravstvene nege samo stresel z glavo. Pacient je na koncu umrl, vendar ne od COVID-a. Oglas – zgodba se nadaljuje spodaj V drugem primeru je povedala, da je bolnik dobil napačno vrsto inzulina. Še bolj zaskrbljujoče je dejala, da bolnišnica zavrača dajanje krvi bolnikom, ki imajo malo krvi, razen… Čitaj više »

Abe IV. Nepotvrdjeni
3 godine prije

Znao sam da je rus

puki
3 godine prije

U SAD-u, u ovoj stvari, sve konce vuce duboka drzava, sa svojim WHO-om, sa svojim Univerzitetom John Hopkins, koji broji zrtve i laze i manipulira i sa svojim medijima. CNN, NY Times i mnogi drugi, koji stvaraju paniku, lazu i lazu, sa laziranimm izvjescima i horor slikama iz bolnica iz New Yorka… I naravno imaju i svog covjeka na vrhu stozera: psihopatskog jezuita Anthony Faucija,
Trampi ne moze puno, jedino ovako sa kontra izjavama

Nekdo.
3 godine prije

Svijet ili kontinent mogu biti u pandemiji, u državi može biti samo epidemija. Ajmo koristiti prave riječi.

Zemohudin
3 godine prije

Ovaj video, sto ste stavili, je propaganda demokrata a ne oglas Trumpa.. Meni ne ide zajedno clanak i video..

Zax
3 godine prije

Jedna zanimljiva vijest sa wall streeta. Norveski fond blagostanja koji se puni od prihoda od nafte poceo je kupovati dionice americkih tvrtki na burzi. Ili vrlo pametan ili izuzetno glup potez

Pi-zdro
3 godine prije

Trump – Corona 1: 0
sljedeca utakmica se igra na novom stadionu.i bit ce bez maski. hehhhee

Bosanac
3 godine prije

prije da ce mu ovo bit reklamni klip https://twitter.com/i/status/1178077592047489024

alex
3 godine prije

Hoće reć da su on i njegovi bližnji preboljeli virus?🤔🤥🤔

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI