U tajnoj istrazi u britanskom parlamentu pronađen je kokain

Droga u britanskom parlamentu
11 komentara

Dokazi o upotrebi kokaina pronađeni su na četiri od devet lokacija testiranih u područjima koja su dostupna s propusnicom kroz domove Parlamenta. Inače to je središnje radno mjesto za britanske političare.

Testove je proveo novinar VICE-a, koristeći jednostavan kit za testiranje kokaina, koji se sastojao od blijedo ružičastih maramica koje plave boje na pozitivnom čitanju.

Tragovi kokaina otkriveni su na nekoliko lokacija, pri čemu je najveća količina otkrivena u toaletu nasuprot „Bara stranaca“.

Kokain je također otkriven u toaletu za osobe s invaliditetom ispred Woolsacka, prethodno sportskog i društvenog kluba, u jednom od nekoliko barova u Westminsterskoj palači, kao i u dva muška toaleta u blizini osobnih ureda zastupnika.

Istraga je potaknuta nedavnim priznanjem kandidata Tory koji su rekli da su koristili drogu u prošlosti. Sekretar za okoliš Michael Gove otkrio je da je uzeo kokain na nekoliko društvenih događaja kao novinar prije nego što je ušao u politiku, dok je bivša čelnica Doma bivših dužnosnika Andrea Leadsom priznala da je konzumirala travu na sveučilištu.

Priznanja među glavnim torijevcima nisu tamo završila. Dominic Raab priznao je pušenje kanabisa na koledžu, Rory Stewart priznao je pušenje opijuma na vjenčanju u Iranu prije 15 godina, a Jeremy Hunt je rekao da je uzimao kanabis dok je putovao u Indiju.

Boris Johnson, koji je favorit za nasljednika Terezije May kao premijera Velike Britanije, priznao je da je prije više od deset godina, kao student, isprobavao kokain i kanabis.

Izbori u Velikoj Britanijiporoci
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alanis
4 godine prije

Pronađen kokain među političarima?!
Čuj. Tko bi rekao?!

Džugašvili
4 godine prije

Našlo bi se toga i u hrvatskom saboru! Naime, neki saborski zastupnici su “ko fol” otišli na WC i vratili se u saborsku klupu sa karakteristično bijelim nosom! Kad bi ih kolega upitao, što mu je to bjelo na nosu, naši junaci bi odgovorili, da je to vjerovatno šećer od krafne, koju su maloprije pojeli, ali njihova pretjerana ushićenost i čudno ponašanje su upućivali na jednu drugu stvar i nekakvu “drugu vrstu šećera” u prahu, koji se obično ušmrče u nos a ponekad ga malo i ostane na vrhu nosa! Rošavi Zorangutan je 100% bio korisnik tog “šećera, kao i njegov saborski zastupnik Saucha a i još poneki bi se našao!

Ante
4 godine prije

U Talijanskom parlamentu je isti pronađeno Kokain, to je kao bio skandal ali zapravo nitko ništa nije poduzeo protiv toga. Zato mislim da bi se u svim Europskim parlamentima našlo kokaina. Po onoj dobar političar samo onda kada je našmrkan.

onaj najgl.......veći Dalton
4 godine prije

Kakvu politiku vode…..
Možda da povećaju dozu.
Ili promjene dilera.
Umjesto premijera.
P.S.
Mogu li oni to?
Mogu.
Tko ne bi mogao.

Max
4 godine prije

Ništa novo čast poštenim ljudima ali nigdje nije bolje.

Ivan S.
4 godine prije

Ima 30. godina od kad rade ta ispitivanja da svake godine isto pišu našli kokain u parlamentu svih država!!! Na 99% novčanica $,eura isto kokain. Vijest bi bila kad ne bi našli.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI