fbpx

U tajnoj istrazi u britanskom parlamentu pronađen je kokain

Droga u britanskom parlamentu

Dokazi o upotrebi kokaina pronađeni su na četiri od devet lokacija testiranih u područjima koja su dostupna s propusnicom kroz domove Parlamenta. Inače to je središnje radno mjesto za britanske političare.

Testove je proveo novinar VICE-a, koristeći jednostavan kit za testiranje kokaina, koji se sastojao od blijedo ružičastih maramica koje plave boje na pozitivnom čitanju.

Tragovi kokaina otkriveni su na nekoliko lokacija, pri čemu je najveća količina otkrivena u toaletu nasuprot „Bara stranaca“.

Kokain je također otkriven u toaletu za osobe s invaliditetom ispred Woolsacka, prethodno sportskog i društvenog kluba, u jednom od nekoliko barova u Westminsterskoj palači, kao i u dva muška toaleta u blizini osobnih ureda zastupnika.

Istraga je potaknuta nedavnim priznanjem kandidata Tory koji su rekli da su koristili drogu u prošlosti. Sekretar za okoliš Michael Gove otkrio je da je uzeo kokain na nekoliko društvenih događaja kao novinar prije nego što je ušao u politiku, dok je bivša čelnica Doma bivših dužnosnika Andrea Leadsom priznala da je konzumirala travu na sveučilištu.

Priznanja među glavnim torijevcima nisu tamo završila. Dominic Raab priznao je pušenje kanabisa na koledžu, Rory Stewart priznao je pušenje opijuma na vjenčanju u Iranu prije 15 godina, a Jeremy Hunt je rekao da je uzimao kanabis dok je putovao u Indiju.

Boris Johnson, koji je favorit za nasljednika Terezije May kao premijera Velike Britanije, priznao je da je prije više od deset godina, kao student, isprobavao kokain i kanabis.

0 0 vote
Ocijenite članak
Sviđa li vam se Logično? Ako niste već lajkali, učinite sada: ❤
Pretplati se
Obavijest
guest
11 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Alanis
Gost
Alanis
1 godina prije

Pronađen kokain među političarima?!
Čuj. Tko bi rekao?!

Džugašvili
Gost
Džugašvili
1 godina prije

Našlo bi se toga i u hrvatskom saboru! Naime, neki saborski zastupnici su “ko fol” otišli na WC i vratili se u saborsku klupu sa karakteristično bijelim nosom! Kad bi ih kolega upitao, što mu je to bjelo na nosu, naši junaci bi odgovorili, da je to vjerovatno šećer od krafne, koju su maloprije pojeli, ali njihova pretjerana ushićenost i čudno ponašanje su upućivali na jednu drugu stvar i nekakvu “drugu vrstu šećera” u prahu, koji se obično ušmrče u nos a ponekad ga malo i ostane na vrhu nosa! Rošavi Zorangutan je 100% bio korisnik tog “šećera, kao i njegov saborski zastupnik Saucha a i još poneki bi se našao!

FATIH
Gost
FATIH
1 godina prije
Reply to  Džugašvili

MORA DA SI JEDAN OD HIGIJENICARA U SABORSKOM VC-U????

Džugašvili
Gost
Džugašvili
1 godina prije
Reply to  FATIH

Tvoj stari je! Tamo te je vjerovatno i “zasnovao”!!

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Džugašvili


Pa Saucha izgleda to što i jest: sitni lopovčić…nebitan i bezobrazan.
A…jesi li ti kad malo…?

Džugašvili
Gost
Džugašvili
1 godina prije
Reply to  Lucija

Misliš na sex!? Svakako hehehehe!! Do “balčaka”!!

Ante
Gost
Ante
1 godina prije

U Talijanskom parlamentu je isti pronađeno Kokain, to je kao bio skandal ali zapravo nitko ništa nije poduzeo protiv toga. Zato mislim da bi se u svim Europskim parlamentima našlo kokaina. Po onoj dobar političar samo onda kada je našmrkan.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Ante

Pronađen je kod ministra pravosuđa, u klupi. Kasnije je njegov psihijatar napisao papir da mu je to potrebno za depresiju, stres i zbog prevelikog rada, a mogao je pravdati da ima dovoljno novca da kupi bez kriminalnih aktivnosti i pojeo vuk magare.-

onaj najgl.......veći Dalton
Gost
onaj najgl.......veći Dalton
1 godina prije

Kakvu politiku vode…..
Možda da povećaju dozu.
Ili promjene dilera.
Umjesto premijera.
P.S.
Mogu li oni to?
Mogu.
Tko ne bi mogao.

Max
Member
Max
1 godina prije

Ništa novo čast poštenim ljudima ali nigdje nije bolje.

Ivan S.
Gost
Ivan S.
1 godina prije

Ima 30. godina od kad rade ta ispitivanja da svake godine isto pišu našli kokain u parlamentu svih država!!! Na 99% novčanica $,eura isto kokain. Vijest bi bila kad ne bi našli.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik