UDARNO – Amerikanci pripremali najveću terorističku operaciju u povijesti čovječanstva – Putem ptica planirali širiti opasne koronaviruse diljem Rusije i drugih europskih zemalja

Skandal - Državni - Terorizam
405 komentara

Biolaboratoriji financirani od SAD-a u Ukrajini provodili su istraživanja na koronavirusu šišmiša, kaže rusko Ministarstvo obrane. Američke vlasti su ranije priznale da su u Ukrajini “postrojenja za biološka istraživanja”, izražavajući zabrinutost da bi mogli doći pod kontrolu ruskih snaga.

Rusko ministarstvo obrane u četvrtak je objavilo da biološki laboratoriji u Ukrajini koji financiraju SAD provode eksperimente s uzorcima koronavirusa šišmiša.

“Prema dokumentima, američka strana planirala je provesti rad na patogenima ptica, šišmiša i gmazova u Ukrajini 2022. godine, uz daljnji prijelaz na proučavanje mogućnosti prijenosa afričke svinjske kuge i antraksa”, objasnio je glavni glasnogovornik Ministarstva obrane general bojnik Igor Konašenkov. Osim toga, ustanove su proučavale moguće širenje patogena putem divljih ptica, putem migriracija između Rusije, Ukrajine i drugih zemalja u regiji.

“Svrha ovog – i drugih bioloških istraživanja u Ukrajini koje financira Pentagon, bila je stvoriti mehanizam za tajno širenje smrtonosnih patogena”, dodao je general.

Rusko ministarstvo obrane uskoro će objaviti dokumente koje je primilo od osoblja ukrajinskih biolaboratorija, kao i rezultate njihova ispitivanja, rekao je Konašenkov.

Ruske oružane snage otkrile su 7. ožujka u Ukrajini 30 bioloških materija koji su vjerojatno bili uključeni u proizvodnju biološkog oružja, izjavio je šef radijacijske, kemijske i biološke obrane ruskih oružanih snaga Igor Kirillov.

Ministarstvo obrane Rusije istaknulo je da su Sjedinjene Države potrošile više od 200 milijuna dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajin. Laboratoriji središnje sanitarne i epidemiološke uprave ukrajinskog ministarstva obrane sudjelovali su u američkom vojno-biološkom programu. SAD prvotno oklijevale priznati postojanje laboratorija za biološko ratovanje u Ukrajini, te su tvrdile da su “lažne”. Međutim u utorak je podtajnica za politička pitanja Victoria Nuland priznala postojanje “ustanova za biološka istraživanja” koje financira SAD.

Moskva je godinama izražavala zabrinutost zbog aktivnosti biolaboratorija koje financira SAD u Ukrajini i drugim post-sovjetskim republikama, uključujući Kazahstan, Tadžikistan, Kirgistan, Armeniju i Gruziju.

Ako se ovo dokaže i ako doista Rusija objavi dostavljene tajne i vjerodostojne dokumente o laboratorijama koje su radila na korona virusu koji bi zarazio Europu, biti će to najveća teroristička držana operacija u povijest čovječanstva, nakon čega život na Zemlji više nikada neće biti kao prije. Amerika i njihovi sateliti postat će teroristi svih vremena.

Pretplatiti se
Obavijesti o
405 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Baš me interesuje, koja spoznanja če biti potrebna, da se europske sluge počnu okretati od ovih zločinaca! Jer, čitavo događanje je krenulo putem bez povratka….

Trgup
2 godine prije

Sviđa mi se sto su Rusi počeli javno otkrivati američke gadosti

DEDA
2 godine prije

U OBAVEZNO ŠKOLSTVO NIJE DA POSTANEŠ PAMETAN JER TO NE POSTOJI.OBAVEZNO ŠKOLSTVO JE DA POSTANEŠ POSLUŠAN I NEPOTREBNIM ODGOJEM PRENESEŠ NEZNANJE NA SVOJE POTOMSTVO.EEEEEEE MOJE OVCE BEEEEEEEEE.

Mirko
2 godine prije

Pa Ameri ce reci da je ovo propaganda falsifikat i nista od toga..karavana ide dalje

Lenko
2 godine prije

Svo zlo prebiva i stoluje u USA iz kojeg izlazi,
širi se i zarobljava cili svit.
USA JEST BABILONSKA BLUDNICA.

Faust
2 godine prije

National Institute of Health(NIH) i Bill& Melinda rade na “cjepivu” koje bi se primjenjivalo beskontaktno i bez znanja ili pristanka svekolikog pučanstva.

NeBudiOvca
2 godine prije

“… biti će to najveća teroristička držana operacija u povijest čovječanstva…”
Nekako mi se čini da smo imali jako puno raznih terorističkih državnih i naddrzavnih operacija do sada i imamo puno njih koje upravo traju, samo nisu bile tako nazivane i tako ih ne nazivaju niti sada.
Dapače, mnoge od njih se predstavljaju kao filantropske akcije za dobrobit čovječanstva.

Nedo is
2 godine prije

Pozovite kanadsku policiju koja ce sa super mega zrakama istopiti ptice i rješeno

Iva
2 godine prije

Već viđeno. Tako je bilo i sa ptičjim gripom. U detlićima je bio čip sa virusom preko koga su navodili ptice. Kada su otkriveni, nastala je panika. I sve iz vojnih laboratorija u US.

Krle
2 godine prije

Ovako razmišljati može jedino mozak Amerikanca. Naravno, ništa se neće desiti niti promijeniti u percepciji SAD kod “civiliziranog svijeta” pa sve i da sami javno priznaju. Znamo kako završe dokazi koje dostave Rusi. Sjetite se samo otkrivanja logora za mučenje po Evropi koje je tajno držala CIA. Stekao sam utisak da je jedini efekt toga bilo da se Evropa malo postidjela, ne zbog logora, nego što su se otkrili, i jednostavno su sve zataškali. Na početku pandemije sam navodio da se SARS-CoV-2, uz sve čudne i nelogične osobine, pojavio u jeku ekonomskog rata SAD i Kine. Trump je već imao čitav niz razbojničkih odluka i postupaka u to vrijeme. Mislim da je dovoljno bar za opravdanu sumnju. Ko razmišlja na način da je to nemoguće da bi neko to uradio namjerno, posebno SAD, lako je pronaći niz skoro jednako zločinačkih odluka SAD, i ne samo pod Trumpom. O negiranju (čitaj… Čitaj više »

Ivan
2 godine prije

Oni su već sada najveći državni teroristi svih vremena. Što još treba?

Lenko
2 godine prije

Ne triba se bojat njihovih bućkuriša šta namjeravaju trovat svit. Ako LOGIČNO objavi, triba se držat ovog doli napisanog jedino Vam je potrebna samo VIJERA i ništa drugo. Zaštita i liječenj od svih virusnih, parazitnih i gljivičnih oboljenja Eterično ulje divljeg origana 3X4 kapi Ulje sjem.cnog kima 3X1 mala žlica Terapija U malu žlicu stavit 4 kapi eteričnog ulja divljeg origana, nadožuntat žlicu uljem sjemenki crnog kima, tako tri puta na dan. Mišani čaj po dvi žlice slatkog pelina i listova koprive (usitnjeni) prelit sa 2,5 dcl vrile vode 15 min držat poklopljeno, procidit i popit, tako 2X na dan.(Ovo je doza ako je imunitet probiven –bolest, za preventivu 1X na dan). Listovi moringe u prahu za imunitet Maksimalno dvi male žlice na dan. Može se u bila šta stavit samo da ne bude vrilo, najbolje umišat u jogurt. Dupera se tri setemane pa se prekine jedna setemana pa tako… Čitaj više »

Dina
2 godine prije

Strašno, sve ih zatvorit treba, gamad jedna

nekoime
2 godine prije

Postat će teroristi za sva vremena? Pa zar već nisu?

NTK
2 godine prije

a bili su patuljci u ovoj bajci? 🙂

zdrlje
2 godine prije

Rusija leglo laži i nasilja.

Isto Ime
2 godine prije

Mahanje epruveteom? To me podsjeca na jedan ne tako davni dogadjaj. Nabijaju im do balcaka! (Rusi Amerima!)

Nena
2 godine prije

Ali ipak Putin je okarakterisan kao nacista i hitler.
Nema veze što spasava celu planetu od zlotvora

Sun
2 godine prije

Ma kakvi nece Amerikanci, oni su denmokrati….oni su najvece proklestvo sto je zadesilo covjecanstvo.

Lenko
2 godine prije

Koja si ti KONTRAŠICA, bolje te je IZGUBIT nego NAĆI.

Lenko
2 godine prije

Ohola i Oholica.

Bečki konjušar
2 godine prije

Ovo biološko oružje bilo je posebno dizajnirano da zarazi i ubije samo Slavene, specifičnu rusku etničku skupinu. Glavni zadatak anglosaksonaca i njihovih židovskih gazda je eliminirati slavensku rasu. Kad Slaveni nestanu, na red će doći Anglosaksonci. Cilj Židova, koji inače apsolutno dominiraju Bidenovom administracijom kao i američkim vojnim vodstvom, je genocid nad bijelom rasom i transformacija cijelog čovječanstva u jednu, mješovitu rasu, bez njihove kulture, bez svog jezika, bez njihov identitet – savršeni robovi. Kao što većina vas ovdje zna, cilj je 500 milijuna miješanih rasa među crncima i Azijatima – jedini etnički “bijelci” bili bi Židovi. SVE OSTALO: ratovi, recesije, “pandemije” i sve ostalo je židovski maslac s namjerom genocida nad stanovništvom europskog porijekla. Sve ostalo je pijesak u očima, sve mu je podređeno. Ta stvar traje od davnina – mi bijelci smo potomci homo sapiensa, dok su Židovi potomci neandertalaca – dakle ovaj naš rat traje od ranih… Čitaj više »

Slow motion
2 godine prije

Mmda..jedno pitanje..
Jesu li ili nisu laboratoriji unisteni??
Citamo zadnjih dana da jesu..no iz ovog clanka se to uopce neda iscitati…

Iva
2 godine prije

Ja ne verujem.

sebastian
2 godine prije

Amerika ne će postati,nego je već odavno perjanica međunarodnog terorizma.To ne razumiju samo jako glupi ili pak jako zlonamjernui ljudi koji su preko glave sluganski umoćeni u njega.

ogo
2 godine prije

Rusija treba dati ultimatum SAD da u roku od 48 sati pocnu demontirati te laboratorije inace
ce ciljati Yellowstone.

Krle
2 godine prije

Sigurno sad ser.š rafalno 😀 Ma ne boj se grlice naša, ne traže oni golubove. Oni traže dokumentaciju i svjedoke. Sigurno imaju već dosta toga, a kad prikupe sve što mogu, biće toga ohoho.

tihobl
2 godine prije

Jos bolje – koliko medija ce ovo smjeti objaviti, a da nije pri kraju novina tamo pri cituljama i malim oglasima?

tihobl
2 godine prije

Ne bore se rusi sa bracom, nacisti im nisu braca. Mozda tebi jesu, ali rusima nisu.

petar schroder
2 godine prije

Sve ce oni raditi da nas porobe .Bill vec najavljuje na jesen vrlo nesto opasno, i nove vakcine .Nitko da se suprostavi ovome psihopatu.Bitno je da su ti psihopati sve kupili od WHO do medija i politicara i tih silnih eksperata koji rade za farma,Sada im je Ukrajina dobro dosla ,da zavlada kriza u svijetu.Nadam se da im je Putin unistio sve labore gdje su proizvodili biolosko oruzje kojim nas truju vec 2 godine Klaus Schwab kaze da se sada desava cetverta revelucija ,i da ide sve kako su zamislili .Moze nam samo dragi Bog pomoci

tihobl
2 godine prije

Zar ti sad nije lakse na dusi ka si priznala?

tihobl
2 godine prije

Kojeg bratskog naroda?
Pa i Bajden je priznao da je Putin napao Rusiju i da ubija ruski narod.
Ukrajina ne postoji kao ni Jugoslavija, ukrajinci ne postoje kao ni jugosloveni.
Ti mi licis na one sto svakog 25. maja posjecuju Kumrovec sa zastavama SFRJ.

neznalica
2 godine prije

Teško je ovo više vjerovati da ne kažem neku goru riječ. Dajte više dokaze, slike, fotografije, izađite u javnost pa da narod progleda. Da mi je rođeni ćaća više a ne neki zločasti naučnik u laboratoriju. Sve se mijenja i idemo polako bez ovih sr.nja. E, da mi je konačno znati šta se ovde kuha pa umrit s mirom.

Lucija, prva
2 godine prije

Nije Victoria Nuland priznala, nego rekla da se poduzimaju akcije da dokumenti ne padnu u ruke Rusa…🙂

A, pali su. Naročito oni koji govore o tome što se radilo s uzorcima ruskog tkiva.

Međutim, informacije o tome su obrisane sa stranica američkog ministarstva obrane.
Informacije sad proučavaju ruski stručnjaci za bio rat.

Mario
2 godine prije

Stvari koje se nalaze izvan materijalnog nemogu se racionalizirati niti iznositi argumente pro i kontra.
Očito si i ti još začaran produkcijom Disneylanda pa kao miš Jerry pokušavaš predvidjeti odakle će mačak Tom napasti.

tihobl
2 godine prije

Postoji jedna zanimljiva informacija – Njemcka je donirala ukro bataljonima mobilne bolnice sa krematorijumima. Tu su ljudima vadjeni organi. Sad mi je jasno zasto je debeli djuro i jos neki spinovali da ruska vojska vozi pokretne krematorijume. Taj spin je pusten da neutralise price kad se otkrije njemacki angazman u bivsoj Ukrajini. Tad ce se reci da su svi isti i opet ce ici spinovi o Nosferatu. To sto na ruskim televizijama svakodnevno objavljuju posthumno odlikovanje vojnika i govore gdje i kako su poginuli i sta su uradili da zasluze odlikovanje, to se van RF ne vidi, pa im prolazi prica o “ruskim” pokretnim krematorijumima. Ovo sa americkim biolabaratoriama je gadno, ali prica sa trgovinom organa, narocito sa vadjenjem organa iz djece je grozna. A u tu pricu je upletena i Usrulja kojoj se djed borio kod Kijeva u jedinici koja je strijeljala preko 30.000 civila. Izgleda da krv nije… Čitaj više »

Mario
2 godine prije

Misliš na Ukrajince?

ime
2 godine prije

nije ti lako. tri komentara pa kobasica od plenkovica.

Mario
2 godine prije

E da si ti super trol nitko to nebi ni primjetio. Samo si loša imitacija.
Ti si kao tajni agent za kojeg svi znaju da je tajni agent 😀😀

Ingerman
2 godine prije

Ljudi smanjite dozu. smanjite sirenje mržnje. Ovo postaje dnovinarski portal aka Index. Umiru ukrajinska djeca ,ruski i ukrajinski dječaci a ni za što. Trpamo Europu u probleme. Kao da već nemamo probleme ali smrdljivi truli zapad i dalje manje smrdi od totalitarizma Rusije i Kine. To nisu alternative…

łedeno doba
2 godine prije

znamo da je satanistička kabala spremna na najgore moguće gadosti i da bi učinili sve da što više naškode svim ljudima na svijetu.
međutim ovakva vijest je ipak više patka, plus što nehotice promovira narativ o postojanju lažnog koronavirusa.
Koji postoji samo “insilico”, — kao ona loptica sa pipcima napravljena na kompjuteru..

Kabala ne može napraviti nikakav umjetni virus, koji bi se razmnožavao i širio sam od sebe. Točka. Da oni to mogu, davno bi ga napravili i pustili u opticaj, da potamani čovječanstvo.
Ako ne postoji prirodni virus, kao nekakvbo opasno živo biće, koje se samo od sebe razmnožava i širi bolesti–onda se ne može napraviti ni umjetni virus, kao živo biće, koje se samo od sebe razmnožava..
ali kabala, naravno može pokušavati sa sipanjem svakojakih otrova i zračenja.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Postat će teroristi svih bremena?! Neće postat. Već jesu. Samo prebroji mrtve za njima…

Coca Corona
2 godine prije

Ciu ciu?
Cia cia tup.
Ptice umiru pjevajući

abc
2 godine prije

Ni Saudska Arabija, ni Venezuela, ni Iran ne žele Amerikancima isporučivati zatražene viške nafte. Dojadila i dozlogrdila je ta fašistička USA svima. Svi jedva čekaju da to zlo propadne.

abc
2 godine prije

GLASNOGOVORNIK Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je gospodarska situacija u Rusiji “apsolutno bez presedana” hahahahahaha

Kit
2 godine prije

Jako zanimljivo da i dalje ne vidite dalje od prsta.
Kakve ptice i koronavirus, nista niste naucili u ove dvije godine i par mjeseci, a toliko toga napisano od komentatora?
Postajte sve sumnjiviji portal zadnjih par mjeseci, no dobro mozda grijesim, vrijeme kaze sve

2 godine prije

vidim ovdje komentare prigovaraju da se navija za rusiju.
americki laboratoriji za proizvodnju virusa nadjeni.
sto bi mi sad trebali?
zatvoriti oci, reci da su ruski, da je laz?

BREAKING NEWS
2 godine prije

UDARNO SENZACIONALNO & EKSKLUZIVNO

Sve je dogovoreno između Njemačke i Rusije.
U subotu je sve gotovo.

youtube.com/watch?v=lxgK8It_Ods

Frantz
2 godine prije

I onaj koji se dezinformira na logicnom

Max
2 godine prije

Sve što ste godinama pisali istina je . Nema pandemije u tijeku je biološki rat protiv čovječanstva . Ako se ovo nastavi mi ćemo svoje osvajati ručno kao u Kazahstanu. Za Boga i Baku. Čas istine je stigao.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.