Ukrajina na prodaju

Zelenski - Ukrajina
33 komentara

“Zelenski ponovno pokreće rat protiv korupcije. “Nulta tolerancija prema korumpiranima i prema onima koji se ratom bogate”: naslov je to dnevnih novina L’Avvenire, pružajući tako dojam jednostavnog i poštenog predsjednika, koji se odriče bilo kakvih privilegija i bori se protiv korupcije.

Ovu fotografiju, koju prenosi cjelokupno političko mainstream medijsko okruženje, ruši istraga Scotta Rittera ”Agent Zelenski”. Scott Ritter, vojnik od karijere u američkim marincima koji se specijalizirao za obavještajne poslove, dao je dokaz intelektualnog poštenja i hrabrosti kada je postavljen na čelo UN-ovih inspektora u Iraku 1991.-1998., te je zaključio da Irak ne posjeduje oružje za masovno uništenje i javno se usprotivio ratu koji je započeo 2003. godine.

Njegov istraživački dokumentarni film prikazuje offshore tvrtke koje su osnovali Zelenski i suradnici u poreznim oazama, preko kojih su “njegovi slugani osigurali financijski tampon” s početnom uplatom od 41 milijun dolara.

Dokumentarac prikazuje luksuzne vile koje Zelenski posjeduje u Miamiju, samo vila ondje vrijedi 34 milijuna dolara, u Izraelu, u Forte dei Marmi u Italiji, u Londonu, u Gruziji, u Grčkoj, a i na Krimu; što je bila greška u ulaganju jer Zelenski više ne posjeduje vilu ondje. Istraga Scotta Rittera ujedno ruši lažnu priču o tome da Rusija uništava ukrajinska polja žitarica i da tako izgladnjuje Afriku. Stvarnost je da Cargill i druge poljoprivredne multinacionalke prisvajaju najbolja zemljišta u Ukrajini te koriste žitarice s tog zemljišta za svoje vlastite strategije. Plan SAD-a koji se svodi na smanjivanje sigurnosti u vezi hrane u Europi, kako bi se bolje kontrolirale zemlje saveznice, ulazi u ovaj okvir.

Istraga pokazuje Ukrajini ne samo da je oteta njezina zemlja, koju su Zelenski i njegovi suradnici prodali multinacionalnim kompanijama, nego je i sve više zadužena. Ogromne vojne zalihe koje dobiva od Sjedinjenih Država i velikih europskih sila nisu darovi nego je to kredit. Tako je Ukrajina već nagomilala toliki inozemni dug da bi za njegovo otplatu bila potrebna stoljeća. Taj će dug dodatno rasti s “rekonstrukcijom” koju je Zelenski dao u ruke američkog BlackRocka, najveće investicijske tvrtke na svijetu.

Autor: Manlio Dinucci

AgentprodajaukrajinaZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
8 mjeseci prije

Opet moramo vjerovati Scott riteru, osudjenom pedofilu. Kako to nikad ne napišete tako da čitatelji znaju kome moraju davati povjerenje?

Schwarze Hunderte
8 mjeseci prije

Pa rat i jest glede toga otpočeo ! ” Američki ” investicijski fondovi vs. Rest of the world ! No su naišli na Russia a ovi se baš za to pripremali ! Lovci u hipu , postali – lovina 😁 . smrt , kontra života i na koncu …. talmudžijski židovizam sa svim svojim prljavština kontra Hyperborea … Od crna Cara Nimroda isto pokušavaju i uvijek – gube …U plamenu . U plamenu će i sada nestat ! Drugačije biti nemre !

Ivan
8 mjeseci prije

Pa najprije taj krmak treba sebe zatvoriti. Sada kada se nakrao popuje..

Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Film ima 36 minuta, ali je stvarno vrlo zanimljiv za pogledati.
Trebalo bi ga što više ljudi pogledati.
Ovaj susret Zelenskoga sa Papom i poklonima na kraju filma je isto jako zanimljiv, nisam znao za tu priču.
Na kraju Ritter kaže da je to tek prvi dio priče.

Prst palac
8 mjeseci prije

Naravno, mi vjerujemo svakome tko govori ono što želimo cuti

Гавран
8 mjeseci prije

Hazarski Robin Hud.
Zapleniće nelegalno stečena bogatstva i tako na legalan način uvećati svoje bogatstvo.

Darko
8 mjeseci prije

Glupi Ukrajinci su dali Zelenskom priliku da se nakrade za sto života. I još kreteni ginu pod njegovom komandom umjesto da ga živog spale nasred trga u Kijevu. I to polako da se ništarija što duže prži zbog onoga što je učinio Ukrajini..

Dux
8 mjeseci prije

Bitno da se vjeruje kurcosvircu, tko prati, pa makar i amaterski politiku Amerike u svim ratovima od Vijetnama pa sada do Ukraine, jasno je da Amerika uz pomoć NATO-a vodi imperialnu politiku pod okriljem nekakve demokracije i ljudskih prava, činjenica je da u pravilu, dođu, promijene strukturu vlasti, doslovno opljačkaju sve resurse, konstantno imaju postavljeno žarište, koje ovisno o njihovu interesu može planut kad požele. To im je uz pomoć dolara kao svjetske valute pomoglo da dominiraju u svjetskoj politici i ekonomiji. Ali stvari su se počele mijenjati, a povijest nas uči da se sve jednog dana vrati tamo odakle je i krenulo.

Mrdomir
8 mjeseci prije

Naravno da je na prodaju. Nisu američki kapitalisti/imperijalisti odradili 2014 državni udar u Kijevu, i s time pokrenuli proces uništavanja bivše Ukrajine, za dobrobit ukrajinskih sitnozubaca.

Max
8 mjeseci prije

Hazarski plaćenik.

Karma
8 mjeseci prije

Hazarsko askenazi smrad, lopina u genima. Slaveni se kolju za super jahte i stanove nosatih

Jomla
8 mjeseci prije

Ukrajina je od ’91 na prodaju, samo se obarala cijena do skora. Kad je otišla u minus, pohrlili su lešinari, jbg… 😛

goran
8 mjeseci prije

može zelenski evo ja bih uzeo 100 hektara za 1.000 dolara

Ivek
8 mjeseci prije

tako je i hrvatska završila u usa kandžama i sada uvozi izbjeglice iz trećeg svijeta kao jeftinu radnu snagu za hr robovlasnike. Pun zagreb crnih indijaca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI