Upitna diploma Andreja Plenkovića?

Plenković
94 komentara

“Hrvatska je upoznata s informacijom da se djeca iz DR Konga ne mogu legalno posvajati od 2017., ali je pitanje jesu li se bez obzira na to u Kongu donosile neke administrativne i sudske odluke o procesu posvajanja”, rekao je danas premijer Andrej Plenković na marginama konferencije o sigurnosti u Münchenu.

Mi se s pravom pitamo, je li Plenković doista završio i kada Pravni fakultet u Zagrebu, jer izjaviti da neka lokalna administrativna odluka ili niži sud imaju veću snagu nego Zakon DR Konga koji brani posvojenje djece, doista stvara veliku sumnju u stručnost Andreja Plenkovića. Radi se o pravniku koji ovu činjenicu uči na prvog godini prava.

Plenković se ovom izjavom još više ukopao u svojim lažima, ali i otkrio da su gotovo stotinu posvojenja djece iz Konga u Hrvatskoj vrlo upitna. Unatoč mnogim upitima medija da se otkriju stvarne statistike posvojenja djece iz Konga, još nitko nije dobio službene podatke.

Sve nam govori da smo pred velikim skandalom u kojeg su uključeni političari Republike Hrvatske i neki sudovi. Lažiranje dokumenata pri posvojenju, jednostavno se naziva “trgovina djecom”, što je teško kazneno djelo u svim zemljama svijeta.

Nekada smo govori da su afričke zemlje, banana zemlje u kojima je sve moguće kupiti novcem i gdje vlada korupcija, ali danas to možemo reći i za Plenkovićevu Hrvatsku. Andrej Plenković i njegovi prethodnici su mladu i perspektivnu zemlju, bogatom prirodnim i ljudskih resursima, učinio zapadnom poslušničkom kolonijom.

Gotovo svi ministri Plenkovićeve vlade su umiješani i razne koruptivne afere. Prvo su uništili pa onda rasprodali većinu nacionalnih poduzeća.

Andrej Plenković i njegovi suradnici su već osuđeni na robiju, samo što im to još nije rečeno.

andrej plenkovićDiplomaNeznanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
94 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 godina prije

skontali i ovi u Zambiji ,sa kim imaju posla

Ivan
1 godina prije

Priuceni pravnik, sto se cudimo s tatinom diplomom po vezi KPJ. Vratite nam Karamarka na celo HDZ jer ova lopina je visestruko nadmasila Sanadera..

Ivan
1 godina prije

Di je sada onaj hemeroid Grlic Radman?

goran
1 godina prije

dobit če i on i svi hdzovci u ovoj državi takve batine da če bježati iz ove države četveronoške

Schroder
1 godina prije

Mozda ima demencju?To je gadna bolest

Damir
1 godina prije

PRAVNI FAKULTET = tvrtka, MINISTARSTVO PRAVOSUĐA = tvrtka, vrijednost i jedne i druge ovisi o profitu i bilanci istih, tako da diplome i slične potvrde, između ostalog i ove dvije tvrtke, možete objesiti mačku o rep, što, istinski ili stvarno vrijedno, čovjek može s diplomom postići ako je izgubio čovječnost i dušu. Ukrarko , čovjek se sveo na komad papira.

Jadranka S.
1 godina prije

Jadna DJECA!!!

Gjuro
1 godina prije

Zambija se otima zapadu, ode na istok

bruegel the elder
1 godina prije

A….ima nešto…..ovjereno kod Bože Petro-off…….

bruegel the elder
1 godina prije

Sve više liči na Stolten………..Glupenberga…..aaaa…..

Ico
1 godina prije

Hoćeš reći da Zambija samostalnu, suverenu i nezavisnu Republiku Hrvatsku smatra banana državom?!? Tucker Karlson, kaj si ti ponorel?!?

ᴉʞɐdoɐu
1 godina prije

Dođe seljak kod doktora za pregled koji se inače čeka mjesecima.
– Doktore, živim na selu, ako bi me mogli progurat preko reda, recimo danas, bio bi vam zahvalan. Evo vam za kavu.
I tutne mu seljak zatvorenu kuvertu.
Doktor isti čas pošalje seljaka na pregled.
Čim ovaj ode doktor otvori kuvertu, a unutra – vrećica šećera za kavu.

Naspramamudis
1 godina prije

Rekla bi pokojna teta:govno i od govna brat!

baltik
1 godina prije

čuo sam ga ovo večeras i promislim kakav moron, lupetalo. sužen mu je manevarski prostor. a očito može valjat najvece gluposti, cisti larpurlartizam. prosječna populacija to sve prečuje ili popije. bitno da naši pobjede, nebitno kako.

Vojni analitičar
1 godina prije

“Hrvatska je upoznata s informacijom da se djeca iz DR Konga ne mogu legalno posvajati od 2017., ali je pitanje jesu li se bez obzira na to u Kongu donosile neke administrativne i sudske odluke o procesu posvajanja”

Ovo je stvarno izjava koju vrijedi istaknuti. Dakle, reče Veliki Vođa, znamo da je DR Kongo nešto kao zabranio međunarodna posvajanja, ali ne znamo jesu li to oni baš ozbiljno mislili. Možda su se samo malo šalili. A možda su tome zakonu dodali i kakvu “interpretativnu izjavu” kao AP u slučaju “Istanbulke”. Nikad se ne zna s tim Kongoancima.

Vojni analitičar
1 godina prije

I još samo dobronamjerno upozorenje autoru teksta. Ovakvim pisanjem gospodine ili gospođo nikad nećete postati AP-ov šef kabineta a nećete ni zaposliti netjaka u Hrvatskim šumama. .Pa nije Veliki Vođa valjda diplomu dobio na tomboli. Toliko je krvavo za nju učio i radio da je čak postao anemičan pa jadan nije mogao u vojsku gdje bi sigurno postao barem stožerni general, ako ne i maršal..

Mrdo
1 godina prije

Lažna diploma? Jel’ bi trebalo da bude nešto čudno? Skandalozno čak?

Imal’ išta u toj njegovoj kolon…ovaj…državi da nije lažno?

Čudan lik
1 godina prije

Naravno da je drug Plenković po partijskoj liniji dobio diplomu ali to nije presudno u ovome slučaju.
Naime, premijer može biti i potpuno nepismen čovjek, bitno je da je okružen sposobnim savjetnicima.
Svako slovo Plenkovićeve izjave je unaprijed bezbroj puta isfiltrirano i analizirano. Srećom po bandite, ogromna većina građana je u najboljem slučaju polupismena pa im mogu bez većih problema servirati potpune laži što je bezbroj puta potvrđeno tijekom pLandemije.

Pozdravljam sve “sendvićare” koji će večeras raditi do kasnih jutarnjih sati kako bi obranili laži Velikog Vođe naših naroda i narodnosti…

alexosijek
1 godina prije

Tom izjavom je AP završno prdnuo u fenjer usred Munchena..natjerao Annalenu na zaokret od 360 stupnjeva..i poslalo dašak do Moskve i Putina koji je onda naredio to što je naredio.
Eto koliko jedna mala država poput Hrvatske može iskrojiti sudbine u trenu…lp

hiber
1 godina prije

Stvarno ste se uhvatili pogrešne teme. Općenito je hrvatsko pravosuđe nešto kao Afrika sa strujom, a afričko je pravosuđe stvarno afričko bez struje, na ostala balkanska pravosuđa ne treba ni gubiti vrijeme. Dakle, neki kongoanski državni službenik za “zaštitu djece” kaže da je DR Kongo zabranila od 2017. strancima posvajanje djece dok se, pazite, ne osnuje nekakva Agencija za strano posvajanje koja se, gle čuda, već pet godina nije osnovala, pa je, eto, usvajanje nelegalno. Naravno, covjek bi rekao da su takve stvari uobičajene na Balkanu, a ne DR Kongo, ali izgleda da ni Afrikanci nisu imuni. Samo receno pravilo ima mali problem. U direktnoj je suprotnosti sa članom 21. Konvencije o pravu djeteta UNICEFa koji je nadzakon za gotovo sve zemlje, osim možda za USA. Dakle, država može ili osigurati posvajanje ili ne. Ako omogući, mora omogućiti i međunarodna posvajanja. Političari DR Kongo eto misle da su izmislili ”… Čitaj više »

Henrik8
1 godina prije

G. AP će objasniti Kongoancima njihove zakone i dati smjernice za pisanje novih.

klin
1 godina prije

AP je dokazao da je leftard

Ducky
1 godina prije

Za prepoznavanje govna od čovjeka, nisu nužna čula vida i mirisa.Dovoljan je sluh.
Toliko o andriji

Prljavi Harry
1 godina prije

Ne ne, nije diploma upitna jer mama lekarka kad nešta sredi onda to napravi kako treba lol; nego se anemićni čudom čudi i ne može se načuditi da u tamo nekoj divljoj i zaostaloj Africi ima neka zemlja u kojoj pravna država koliko-toliko funkcionira barem u onim osnovnim stvarima. On je navikao da je u njihovoj kradezenjarskoj privatnoj prčiji od države sasvim normalno da nižerangirane institucije imaju veće ovlasti u donošenju odluka od ovih nadređenim ih. On jednostavno ne vjeruje da još ima primitivaca koji se drže zakona ko pijan plota. Toliko je zastranio da je i njegov racio doveden u pitanje. Mislim da se gubi polako šta je je.

Nočni
1 godina prije

Diplomu je kupio na sudu u Zlataru!

Tupko Glupko
1 godina prije

Kako sada to od 2017. godine, kada je izašao članak u Večernjem listu prije dva dana naziva “Nedostaje 48 sudskih odluka za djecu iz Konga? Pitanje je kako su ta djeca uopće dobila hrvatske isprave” (lako ga nađete na netu) gdje se navodi da je DR Kongo još 2013. uveo suspenziju izdavanja izlaznih viza za posvojenu djecu, a od 2016. i zakonsku suspenziju međudržavnih posvojenja. U tom tekstu ćete naći da je prema konačno kompletiranim podacima 17 naših sudova u razdoblju od 2013. do 2022., priznate 83 odluke DR Konga o posvojenju djece. Podatke je dobio saborski Odbor za obitelj, mlade i sport iz Ureda predsjednika Vrhovnog suda. Za to vrijeme MUP je izdao isprave za 94 kongoanske djece. Što nitko od Vlade, nadležnih Ministarstava, saborskih zastupnika i novinara ne zna službeno upitati DR Kongo ili najbližu ambasadu DR Konga u Beogradu i tražiti službeno pismeno očitovanje otkada su po njihovim zakonima… Čitaj više »

Istina
1 godina prije

Ako presuda glasi da je HDZ počinio kazneno djelo tada je trebalo donijeti mjeru osiguranja koja ide uz kazneno djelo u kom se utvrđuje da je neko u svom radu počinio kazneno djelo. U ovom slučaju bi bila zabrana političke djelatosti. To proizlazi iz zakona. Sud ne može sam nego DORH mora predložiti. Budući da nije bilo kako je gore rečeno, tada je jasno što je DORH. U normalnoj državi i sustavu bi neko izašao na trg u prosvjed ali je kod nas bila viber revolucija sa slikicama koje se dostavljaju putem VIBER-a. I sada se vi čudite zašto je ovako kako je. Budući je trend imat crno dijete i to je trend među raznim populacijama – političarima, djleatnicima suda, LGBT likovima, tada je jasno da će ih štiti i politika, kao i pripadnici pravosudne elite, jer svima odgovara a onda se i na špici mogu slikat za društvene mjere… Čitaj više »

mRNA-23-24...
1 godina prije

Nisu isti zakoni u DR Kongo i kod nas. Prema tome, mi možemo što hoćemo!

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nebitno kako ce zavrsit AP ili kako je zavrsio Sanader i sl. jer stetu koju su ostavili nece generacije moci popravit.
Odmah ih treba sve kaznjavat a ne nakon visegodisnje pljacke, nasilja, korupcije i nepotizma…

Vojni analitičar
1 godina prije

Nego palo mi je na pamet nešto drugo. Do “slučaja Zambija” uglavnom je malo tko uopće znao da se u Hrvatskoj događaju ta “posvajanja” djece iz Konga. A sada ispada da takvih slučajeva ima na desetke. I vidimo i ovdje u komentarima to je izazvalo veliki gnjev kako građana Hrvatske tako bogami i građana sujednih “regionskih” država poput naprimjer druga Mrde. Svi redom su se obrušili i takmiče se tko će više i žešće popljuvati, ne samo te “posvojitelje” (njih još i najmanje) nego i Plenkovića, HDZ, hrvatsko pravosuđe, ali i ponajviše Hrvatsku kao državu općenito uz opći zaključak da hrvatska država ne valja ni kurcu i impliciranje da stoga nije trebala ni nastati, ni postojati.. E sada mene nešto drugo zanima. Da li je moooožda moguće da, kao što se to ni u Hrvatskoj donedavno nije znalo, slični slučajevi postoje, a da za njih javnost ne zna, i u… Čitaj više »

Trt
1 godina prije

Jel moguće da su preko Konga Rusi zakuhali ovo Plenkoviću i ekipi zbog dugogodišnjeg jurišnog stava oko ukrajinskog pitanja..? znajući da je Cro međunarodni transportni hub za trgovinu djecom što očito je..samo teorija osvetničke zavjere…

Ziv je Geza
1 godina prije

Pitao sam se gdje nam je ovih dana nestao pera stosic doajen imbex novinarstva?

Sumnjao sam da je po nalogu plenkovica i grlica radmana poslan u diplomatsku ofenzivu u ukrajinu, brojati ruske leseve.

I ne lezi vraze,jucer se vratio iz ukrajine i napisao kolumnu o mrtvim Rusima, vlastitim je rukama prevrnuo svaki ruski les i utefterio u svoju knjizicu broj mrtvih rusa, tako da sada hrvatska javnost konacno i definitivno ima stvaran broj mrtvih Rusa i razlog za slavlje.

HRvoje
1 godina prije

Pametnome dosta kad se upita odakle prezime plenković, nit je naše nit je ljudsko!!! Svako naše prezime ima značenje, koje je njegovo??!

PETAR
1 godina prije

I TKO SE SECA KAD JE. AP REKAO DA BI AFRIKANCI(CAST CRNOJ BRACI) BILI SRETNI U HRVATSKOJ MOZDA NA LEGALN NACIN I. NE CAKJUCI. GODINAMA ??!!

Max
1 godina prije

Ili ne zna ili prikriva.

maj
1 godina prije

Donosile su se odluke u Kongu i to na HDz-ov način podmažeš suca ili državnog službenika i on sve odobri.Ali dok u Hrvatskoj vlada brani kriminal i korupciju oni u Kongu su rekli da legalnog posvajanja nema.

vanja
1 godina prije

У Србији нема типа као Пернар.Баш то што је редикул и ориђинал му је највећа врлина.Верујем да ови мрачни типови из естаблишмента косе чупају,најрадије би га бацили у тамницу поред Францисковића.

Samuraj
1 godina prije

Broj 1 izaći na ulice, da vide da nas ima i da smo spremni mijenjati stvari. Uzimamo kormilo zemlje u svoje ruke. 2 mjenjanje izbornog zakona koji ne namješten tako da “njima” odgovara i da su stalno na vlasti, 3 referendum. Referendum o referendumu? Naime ovakvo prikupljanje potpisa, ovoliki ogroman broj u samo dva tjedna, pa čovječe uvjeti su upravo takvi da bude što teže doći do referenduma, što vladajućima naravno odgovara. Znači zdravorazumsko pitanje, kada će referendum o referendumu? Švicarska sa kojom se dosta volimo uspoređivati ima 8 ipol milijuna stanovnika, a za referendum ima treba samo 100 tisuća, a prikupljanje potpisa traje pazite sada – 18 mjeseci, haloooo, a u nas 4 milijuna stanovnika, a treba 360 tisuća potpisa u 2 tjedna. Ovo u nas nije ništa drugo nego ruganje sa narodom. Od toga sve polazi, odnosno u nas na tome sve zakaže. Zar ne vidite da vladajućima to odgovara.… Čitaj više »

Perica iz Tresnjevke
1 godina prije

Čovjek zna da će Hrvatici sve progutati a po naj više Zagreb (leglo komunističke elite)

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI