Venecuela potpisala ugovor sa velikom ruskom kompanijom

Tareck_El_Aissami Venezuela
2 komentara

Ove sedmice je venecuelanski ministar za industrijsku i nacionalnu proizvodnju Tareck El Aissami učestvovao na Globalnom samitu o proizvodnji i industrijalizaciji održanom u ruskom gradu Jekaterinburgu (Yakaterinburg).

Venecuelanske vlasti potpisale su sporazum sa jednim od najvećih ruskih industrijskih preduzeća, izjavio je ministar industrije i nacionalne proizvodnje Tareck El Aissami.

“Potpisali smo sporazum sa velikom kompanijom u Rusiji” rekao je ministar na konferenciji koja je prenošena uživo na Venezolana de Televison (Televizija Venecuele). Ministar nije precizirao o kakvom se sporazumu radi. On je dodao da Venecuela(Venezuela) razgovara sa dva velika proizvođača u Kini.

“Naši odnosi sa Rusijom se razvijaju u svim sferama. Rusija je moćna zemlja, ne samo vojno već i ekonomski” rekao je predsjednik Nikolas Maduro (Nicolas Maduro). Ove sedmice El Aissami je učestvovao u Globalnom samitu o proizvodnji i industrijalizaciji koji je održan u ruskom gradu Jekaterinburgu (Yakaterinburg) od 9. do 11. jula.

Samit
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Fenix
4 godine prije

Bolton dobio udar haha.

Kajzer Soze
4 godine prije

“Potpisali smo sporazum sa velikom kompanijom u Rusiji, Ministar nije precizirao o kakvom se sporazumu radi”

I šta sada,mi trebamo da bacamo grah ili karte da bi skontali šta su potpisali !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI