fbpx

Venecuela potpisala ugovor sa velikom ruskom kompanijom

Tareck_El_Aissami Venezuela

Ove sedmice je venecuelanski ministar za industrijsku i nacionalnu proizvodnju Tareck El Aissami učestvovao na Globalnom samitu o proizvodnji i industrijalizaciji održanom u ruskom gradu Jekaterinburgu (Yakaterinburg).

Venecuelanske vlasti potpisale su sporazum sa jednim od najvećih ruskih industrijskih preduzeća, izjavio je ministar industrije i nacionalne proizvodnje Tareck El Aissami.

“Potpisali smo sporazum sa velikom kompanijom u Rusiji” rekao je ministar na konferenciji koja je prenošena uživo na Venezolana de Televison (Televizija Venecuele). Ministar nije precizirao o kakvom se sporazumu radi. On je dodao da Venecuela(Venezuela) razgovara sa dva velika proizvođača u Kini.

“Naši odnosi sa Rusijom se razvijaju u svim sferama. Rusija je moćna zemlja, ne samo vojno već i ekonomski” rekao je predsjednik Nikolas Maduro (Nicolas Maduro). Ove sedmice El Aissami je učestvovao u Globalnom samitu o proizvodnji i industrijalizaciji koji je održan u ruskom gradu Jekaterinburgu (Yakaterinburg) od 9. do 11. jula.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
2 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Fenix
Gost
Fenix
1 godina prije

Bolton dobio udar haha.

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
1 godina prije

“Potpisali smo sporazum sa velikom kompanijom u Rusiji, Ministar nije precizirao o kakvom se sporazumu radi”

I šta sada,mi trebamo da bacamo grah ili karte da bi skontali šta su potpisali !

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
2
0
()
x