YouTube blokirao predsjednika Macrona

Macron - Youtube cenzura
12 komentara

Prije par minuta samo objavili vijest kako je YouTube blokirao Vladimira Putina. Kažu da se radilo o grešci. Sinoć je blokiran govor francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. Očigledno nešto ne štima kod YouTube?

Za razliku od Vladimira Putina, blokada Macronovog obraćanja je ukinuta za nekoliko sati. Možemo samo zamisliti kakva je panika nastupila u kabinetu predsjednika Macrona, kada su shvatili da ih je jedan privatni televizijski kanal blokirao na YouTubeu?

U slučaju Macrona, vjerojatno se radi o vrlo “osjetljivom” algoritmu, koji automatski prepoznajte i najmanji šum unutar video snimke te se poziva na autorska prava. Budućnost ovoj Googleovoj platformi, doista nije obećavajuća. Što je platforma inteligentnija i tehnički naprednija, odluke su joj sve upitnije.

Cenzuraemmanuel macronYouTube
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Omen
4 godine prije

Hehehe, opravdanje je vrhunac gluposti, da računalo nije dobilo kineski corona virus, može i to da bidne.

4 godine prije

Nije to nikakvi SKANDAL nego je to MANIPULACIJA. To je isto ka kad je zlo od pokojnoga Hanžekovića namjerno nije platilo HT račun pa mu je došla ovrha i sa tim se pokojno zlo još falilo kako ”sistem funkcionira”, jer eto i njemu koji je šava ovrhe je došla ovrha.
I šta sad, kad je algoritam skinija Macronu video to znači kako se svi mi moramo prilagodit životu po algoritmu . . . kako da ne . . . a i vi sa ovoga portala bi mogli malo obratit pažnju šta, kako prenoste i kako tekst opremate . . .

Vidux
4 godine prije

Ništa čudno kolega mi se javio iz Australije pa mi govori vidio je slike iz Italije o virusu a još ih je zadesio potres Reko sam to je u Zagrebu kod njih mediji govore i Italiji.sve je izrežirano

SamoPitam
4 godine prije

Kao i svaki program ima svoje prednosti i mane, nijedan nije 100% bez grešaka, a put do usavršavanja je pun krivina.
S druge strane, budućnost joj je jako svijetla zato što preuzima blagi primat (ako već nije preuzela) kod nadolazećih generacija, pa tako oni ne šaltaju programe ko stariji već instant pale youtube i gledaju nekakve kanale “baka prase”, “choda” i slične idiotarije. Tamo negdje od njihovog boravka 20-30km što gori šuma, njih to ne briga, jer je bitnije šta njima njihov influenser (**bivjetar) priča.

Bosanac
4 godine prije

…valjda sad dodju pameti pa se napravi jos 20 alternativa youtubeu,,,,,mada su i ovo nekad bile alternative dok google nije sve pokupovao

Oblomir
4 godine prije

Sve mi se cini da ova video platforma nece postojati nakon zavrsetka ova ludjake seanse!

MatijaVZHR
4 godine prije

Youtube nije tehnički naprednija platforma. Youtube je politički “napredna” platforma.

Max
4 godine prije

Ne čudi mene youtube oni su samo cenzurirali nekog previše moćnog kao što cenzuriraju druge mene čude etikete u drugim medijma pa i ismijavanje neistomišljenika i čitatelja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI