Zaprašuju li nas korona virusom iz zraka?

Korona

Zadnjih dana iz naše regije, točnije iz BiH i Srbije, dolazi sve više izvještaja o misterioznim avionima, helikopterima pa čak i dronovima koji navodno vrše nekakva zaprašivanja. To se navodno obavlja tijekom dana i noći, a letjelice koje to to rade su neobilježene, tj. nemaju nikakvih oznaka države pripadnosti ili registracijskog broja.

O ovome zasada ima jako malo podataka, uglavnom se radi o komentarima na raznim portalima i društvenim mrežama. Međutim Sarajevsko Oslobođenje pisalo je o tome i pokušavalo doznati informacije od nadležnih organa, što se pokazalo neuspješnim. Članak je arhiviran ovdje.

Posebno je zanimljiv razgovor sa Petrom Nikolićem, šefom mjesne kancelarije u selu Kusadak kod Mladenovca (30-ak kilometara od Beograda) koji se javio portalu srbin.info. Izjavio je da već 3 noći zaredom iznad njegovog naselja prolaze dronovi koji zaprašuju na visini od oko 800 metara, a nakon njih neoznačeni helikopteri. Kaže da je vojni veteran sa iskustvom u protu-avionskoj obrani i da je dobro istreniran da procjeni visinu i brzinu kretanja letjelica. Razgovor možete poslušati ovdje:

 

Neki navodni svjedoci tvrde na društvenim mrežama da se nakon ovakvih zaprašivanja osjećaju loše i da imaju metalni okus u ustima. Neki nagađaju da nas tako truju korona virusom i da nije slučajnost da je upravo s ovom pojavom počeo i novi val pandemije u regiji, s tzv. Britanskim sojem. Informacija je malo, a ono što se objavi Youtube i Facebook ekspresno pobrišu.

Stoga ukoliko imate bilokakve informacije, svjedočanstva, fotografije, ili video-uratke, pošaljite nam na email adresu desk@logično.com.

CovidKoronaZaprasivanjeZrak
Pretplatiti se
Obavijesti o
110 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
3 godine prije

Ne znam zaprasuju li nas virusima ali cini se da nas zaprasuju kojekakvim parazitima (zato stopiraju ivermectin i hidrokloroksin koji su protuparazitski) a i ovi potresi su sumnjivi . Nedavno je ribar na Jadranu u mreze uhvatio i izvukao nekakav uredjaj koji su Amerikanci htjeli natrag (ozbiljno ) a ribar kaze :” Ne dam dok ne plate stetu !”

slavko
3 godine prije

hm,
tekst iz Oslobođenja je od ljeta prošle godine

autor videa i svjedoci ne vide, samo čuju velike helikoptere makar je pun mjesec
ali bez problema vide dronove i vide da nešto ispuštaju
i, zanimljivo,od cijele exyu problem ima samo Srbija i dio BiH

Kamiondžija
3 godine prije

Nedavno sam prošitao članak u srpskim medijima u kojima se prenose tvrdnje bivšeg pilota, koji sada radi u kontroli letenja. Po njegovim rečima, tzv kemtrejlsi su običan trag kondezacije koja nastaje sagorevanjem goriva u avionskim motorima. Tamo je naveo još neke nebuloze. Zašto kažem nebuloze? Radim kao vozač kamiona u međunarodnoj špediciji i na točkovima kamiona obišao sam celu Evropu a i šire i dalje. U Evropi sam u svim zemljama video te kemtrejlse ali nigde tako guste kao nad Balkanom. Jesenas sam imao turu do Samare u Rusiji (ona je na nekih ‚1200 km od Moskve ka istoku. Interesantno, baš sam obratio pažnju na to, nad Rusijom nisam video ni jedan jedini kemtrejls?! Tragove kondezacije jesam, nisu ni približno dugi kao kemtrejlsi i relativno brzo nestaju sa neba. Nisam naučnik pa tako ni kompetentan da ulazim u detalje ali logika mi ne dopušta da mi se serviraju priče o… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Kamiondžija
hiber
3 godine prije

Čemu ovakvi glupi članci. Zaprašivanje korone iz zraka? Sva proizvedena korona u prošloj godini ne bi cijela stala u čašu vode, i sada će netko sijati virus iz zraka koji je za virus beskonačni kontinuum. Dakle, koliko god virusa sijali broj zaraženih bi bio oko statističke nule.

RoPe
3 godine prije

U Zagrebu je prosli tjedan dva dana padao “snijeg” na +8 stupnjeva, koji se odmah otopio. Padao je nekih 30 min. To nije normalna pojava jer inace na +3 pada neka kisa, a ovo je bio suhi “snijeg”. Medjutim nitko kome sam rekao nije uvidio da je to cudno.

Marko
3 godine prije

lep dokumentarac geoengineeringwatch.org

ledeno doba
3 godine prije

prije 2-3 mjeseca, bilo je vijesti na njemačkim neovisnim portalima… kada je započelo cjepljenje , krajem 2020.. između Božića i Nove godine, mnogi su ljudi bili začuđeni iznenadnim ogromnim prometom na nebu u nekoliko njemačkih gradova, iako je zračni putnički promet odavno faktički skoro potpuno utihnuo zbog mjera korone..
Ali baš nekako s početkom cjepljenja, po cijeli dan od rano ujutro do uveče, čuli su se i vidjeli avioni na nebu, prema izvještajima očevidaca, u prosjeku svakih 10-15 minuta!!. I buka tih aviona je bila veća, nego inače buka putničkih aviona, i letjeli su niže nego putnički avioni..

ledeno doba
3 godine prije

evo opet iz odjeljenja svakodnevno hebavanje u mozak, izmišljanjem novih simptoma i posljedica, najstrašnije bolesti svih vremena-kovida.. ni kuga ni lepra nisu joj ni do koljena nakon što su jučer javili, da korona izaziva šećernu bolest, evo sada najnovije, što javlja kabalina TV N1 (u vlasništvu “investicijskog koncerna KKR sa Wall Street, na čelu sa Bilderbergovcem Henry Kravisom) “Otkriven je novi, neobičan simptom korone, ima veze s vašim nožnim prstima! Više od godinu dana cijeli svijet se bori s pandemijom koronavirusa, a do sada je uočeno niz simptoma koji su povezani s covidom-19. Jedan od neobičnih simptoma koronavirusa su i promjene na nožnim prstima koje su istraživači počeli više analizirati. Prema dosadašnjim studijama, promjene na nožnim prstima znak su upale, ali ne javljaju se kod svake osobe koja se zarazi koronavirusom. No, stručnjaci su uočili da se ovaj simptom češće javlja kod određenih skupina ljudi. Zašto se javljaju promjene na… Čitaj više »

M.Glišić
3 godine prije

Verovatno se radi o teoriji “priona”!!!
Čak se i Vučić pravdao da ne prskaju teritoriju Beograda!
Apsolutno sve je kontaminirano različitim toksinima, bio agensima i teškim metalima!

Max
3 godine prije

Dsvid Icke ima teoriju prema kojoj svi “Kovid” bolesnici umiru od otrova a ne virusa. A lljude truju već 75 godina tzv chemtrailsima. I nad mojim mjestom se često čuju avioni i vide tragovi. I onda kad je b io potres išli su dronovi.

Драгогост
3 godine prije

Juče je nebo nad Beogradom bilo toliko puno kemtrejlsova da sam razmišljao da prekinem šetnju.

Bruno
3 godine prije

To je bar lako.Digneš dva miga i srušiš.

ofvnwurntguwtrgiuwre
3 godine prije

Dobro jutro.

Emiliano Zapata
3 godine prije

STA???
Zar je moguce da nas nasi politicare ne vole i da bi dopustili ovako nesto?
Nevijerujem pa pogledajte koliko samo tuce policija ove neodgovorne bez maski sto se okolo secu i sire opasni virus!
Najbolje da se sad vise od godinu bore s nevidljivim neprijateljem da nas spase pa taman umrli od gladi a ne od virusa i onda da bi dopustili neko spricanje?
Nema teoretske sanse!
Prestanite s teorijama zavjera vi ravnozemljasi i gusteri!

Markac
3 godine prije

Ja tvrdim da se korona siri gledanjem dnevnika na tv- u

Slonica
3 godine prije

Kakvo zaprašivanje s neba …narod je zaprašen glupošcu, lažnim sjajem i životom s naslovnica časopisa.
Ako već svaka druga žena ima umjetne sise, zbog većeg pola broja a muški nakvarcani i za presađivanje kose daju grde sume novca…a ista ta druga žena mora na kemoterapije i muke da bi zadržala svoje tijelo, onda nam je zaprašen um, duša i postajemo karikature i natruhe ljudi…
Đaba zaprašuju…nijedan prah nije jači od ljudske gluposti

Luc
3 godine prije

Prije par dana u okolici Zagreba ujutro padali su neki kristali koji su se na tlu i zraku blizu tla pretvarali u pjenu. Nisam vise mlad, ali nikad slicno nesto nisam vidio.

The Who
3 godine prije

Kako bi ikome moglo tako nešto pasti na pamet a da je sve baš sve izmišljeno. Pa to je čisto ulaganje farmako mafije u svoj biznis.

dinko grgat
3 godine prije

U Srbiji se definitivno nešto čudno događa.’em imaju visoku stopu cijepljenih,’em im iz dana u dan raste broj zaraženih.Nešto tu ne štima.Lako moguće bi moglo biti da se Srbija koristi kao nečiji poligon za vježbanje.O kakvom vježbanju je riječ teško je pogoditi u sveopćem propagandnom metežu.

Muppet shou
3 godine prije

A STA SE NADATI OD BOLESNE SEKTE KABALE U SURADNJI SA KUPLJENOM MASONSKOM BAGROM. IMA TONA SLIKA NA INTERNETU SA TERETNIM AVIONIMA PUNIH UZASA KOJE VAM TRESU NAD GLAVOM SA 10 000 METARA.

Ponista
3 godine prije

Mnogo dobra rakija pored Mladenovca….

Marko S.
3 godine prije

Pa naravno da vas zaprašuju, i to u velikim količinama , bježite glavom bez obzira, i to
Pravac majka Rusija, tamo im je zabranjeno

Antinwo HR
3 godine prije

Nedajte se susjedi Srbi toj sotonskoj gamadi koja isto radi to i nad Hrvatskom!Majku im jebem kukavičku

ccvnn9ghzrtgfghttzuo
3 godine prije

ekipa…gdje se može provjeriti trenutna radijacija u zraku? moj starinski mjerni uređaj pokazuje u zg cca. 0.15uSv/h. zahvaljujem.

Lucija, prva
3 godine prije

“После мештана Кусадка код Младеновца, редакцији “Србин инфо” јавили су се и људи из села Ђурђево код Раче крагујевачке, који су посведочили о новим инцидентима везаних са запрашивањем из авиона.

Шетао сам у среду увече око 18 часова. Одједном су почеле да се појављују светле, падајуће варнице, које би се се на 10, 15 метара од земље распрсле. После 10 минута се појавио бели облак као прашине, који се ширио и до 100 метара, иако је пре тога све било ведро.”, Srbin.info

Ima i video.

Scorpiorex
2 godine prije

Juce objasnjenhe,cijepe oralno lisice protiv bjesnila. Ukupno izbacili milion i 200000 doza. Kao lisice bijesne kid bratunca,zvornika,pa ce one to progutat. 1glupe li su lije odmah ce to u slast progutati.2 I da jest milioni 2sto tisuča doza,a vidjene 3 lisice,sto je sigurno,sigurno. Vrlo cudno objasnjenhe,prikladno za jos vecu zbrku,namjerno??

KobraN
2 godine prije

Metalan ukus je obilježje koji ističu svi moji prijatelji – koji su preležali teži oblik i imali bolničko liječenje uz duži oporavak. Njihov prvi komentar je bio “čista kemija”. Vrlo znakovito.

Kristina
2 godine prije

Čini se da su avioni aktivni i u Hrvatskoj prošli petak je nebo bilo očajno prošarano, mene je taj dan glava jako boljela i vidi čuda u nedjelju dobijem temperaturu… PCR kaže Covid. Koincidencija?

Nitko ni ne postavlja pitanje o kakvim se substancama radi i zašto ti avioni zaprašuju. Ne radi se o contrailsima, to je jasno i malom djetetu.

Scorpiorex
2 godine prije

Pun balkan oruzja,svaka kuca ak47 sakrila za bedajboze,pa onda ako je dobro obucen da procjenjuje visinu i brzinu,skidaj jednog droga ili helu,jedino tako ce se znsti sve tacno bez polemike

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI