Zelenski je izjavio da u Ukrajini nema izbora sve dok se rat ne završi

Zelenski - Manipulacija
153 komentara

Baš kao i u Sjedinjenim Državama, Ukrajina bi trebala imati još jedne predsjedničke izbore 2024. Međutim, ako izvanredno stanje zbog rata još uvijek bude na snazi, tada ga sadašnji predsjednik Volodimir Zelenski planira otkazati i ostati predsjednik na neodređeno vrijeme.

U nedavnom intervjuu za BBC, Zelenski je otkrio da će njegov petogodišnji mandat koji treba završiti 2024. jednostavno biti produljen do trenutka kada se Rusija povuče iz Ukrajine.

Zelenski je dao slične komentare za The Washington Post prošli mjesec o nadolazećim parlamentarnim izborima, koji bi se trebali održati u listopadu, ali će i oni vjerojatno biti odgođeni dok rat ne završi.

“Ako imamo izvanredno stanje, ne možemo imati izbore”, izjavio je Zelenski. “Ustav zabranjuje bilo kakve izbore tijekom izvanrednog stanja. Ako nema izvanrednog stanja, bit će (izbora).”

Održavanje izbora u Ukrajini tijekom izvanrednog stanja moglo bi “razbiti državu”, kaže predsjednik parlamenta

Ruslan Stefanchuk, trenutni predsjednik ukrajinskog parlamenta, ponovio je isto ranije ovog mjeseca kada je izjavio da proglašenje izvanrednog stanja zabranjuje održavanje bilo kakvih daljnjih izbora do trenutka kada ono završi.

“Ukrajinsko zakonodavstvo propisuje da je nemoguće održati bilo kakve izbore tijekom ratnog stanja”, rekao je. “I ovo ima smisla.”

Ako se izbori u Ukrajini ipak održe tijekom proglašenja izvanrednog stanja, onda bi to moglo “dovesti do raspada države, što naš neprijatelj čeka”, dodao je Stefanchuk.

“Zato mislim da je najispravnija i najmudrija odluka da se izbori održe odmah nakon prestanka izvanrednog stanja.”

Imajte na umu da je Zelenski osobno proglasio izvanredno stanje. Od tada Zelenski nije učinio ništa osim konsolidacije svoje moći, uključujući zabranu držanja bilo kakvih mjesta glavnoj oporbenoj stranci u Ukrajini, pod nazivom Oporbena platforma – Za život. Prije toga, stranka Oporbena platforma – Za život imala je 44 mjesta u ukrajinskom parlamentu.

Zelenski je također navodno zabranio 10 drugih oporbenih stranaka da zauzmu mjesta u ukrajinskom parlamentu, kao i nacionalizirao sve medije u Ukrajini pod kontrolom države.

Godinama se mnogi brinu da će isto doći i u Ameriku. Vjerovalo se da je to moguće tijekom godina Baracka Obame, a neki su sumnjali da će možda biti proglašeno izvanredno stanje pod Donaldom Trumpom. Sada se čini da bi Joe Biden mogao biti taj koji će povući Zelenskog u Americi kako bi spriječio da bude izbačen iz Bijele kuće 2024.

Jasno je kao dan da je Pedo Joe krajnje nepopularan, čak i među demokratima. Također je nezakonito postavljen u Bijelu kuću kroz pokradene izbore i državni udar, iako još nije izravno zabranio oporbi, republikancima i nekim demokratima, da zauzmu mjesta u Kongresu.

Ipak, dovoljan je samo jedan veliki lažni incident da bi Bidenov režim proglasio izvanredno stanje. Onda su sve oklade isključene što se tiče onoga što će biti s izborima 2024.

Bidenov režim već pokušava zabraniti oporbu putem svog ogromnog industrijskog kompleksa za cenzuru, koji nastoji izbrisati Prvi amandman i pravo na slobodu govora na internetu. To bi uskoro moglo eskalirati u potpunu policijsku državu, u stilu Zelenskog, koja Bidenu i njegovim prijateljima omogućuje da ostanu u Washingtonu, D.C., na neodređeno vrijeme.

Postoje neki pokazatelji da će možda novootkriveni strah od malarije procvjetati u dovoljno lažnih incidenata da se nametnu ograničenja Pandemic 2.0. Ako se to dogodi, velike su šanse da će Bidenov režim iskoristiti svu priliku da ušutka svu opoziciju i zadrži “velikog tipa” u Bijeloj kući kao marionetu duboke države u doglednoj budućnosti.

BidenIzboriSADukrajinaZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
153 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
9 mjeseci prije

Ako moze Zelenski otkazati izbore, onda moze i Bajden.
I Makron.
I Plenkovic…

Dobar izgovor zlata vrijedi. Izgleda da ce ovaj rat potrajati dugooooo …

Jimbo
9 mjeseci prije

Znači je isti ko vladolf predsednik dozivotno

sebastian
9 mjeseci prije

Koji derpe,a i koji moroni svi oni koji ga trpe,slušaju i klanjaju mu se.Ako ovako nastave Ukri bi mogli u svojoj matičnoj zemljici spasti na manje od 10.000.000 stanovnika.

Darko
9 mjeseci prije

Ili dok gada ne ubiju sami Ukrajinci kad im dođe iz dupeta u glavu..

Ivek
9 mjeseci prije

Ma normalno, sa svjetskom vladom je sve namještaljka svi izbori. U hr imaš HDZ i SDP i ako ih neko ugrozi oni će koalirati. Igraju se samo good cop bad cop.
Samo mi nije jasno zašto ljudi idu na izbore, kad ne bi nitko išao onda bi im počeli prijetiti i kažnjavati ih isto kao šta prijete da se moraju djeca cijepiti i primiti otrov u sebe. Ali dok ima dovoljno budala koje meni kažu da sam ja kriv koji ne idem na izbore dotle se ne moraju bojati.

Entoni Fauci
9 mjeseci prije

Svejedno ga nitko nemoze pobjediti. Najbolji i najsposobniji predsjednik na planeti. Domoljub i siloviti borac protiv droge i pedera.

nekoime
9 mjeseci prije

A kada rat završi, neće biti Ukrajine.

tihobl
9 mjeseci prije

Корпорација Росатом је саопштила да је 4. јула један број европских лидера позвао Кијев и разговарао са зависником од кокаина о плановима за подривање Запорошке нуклеарне електране. На зависника је вршен притисак да га убеде да не прелази ову границу.

Ima razlog zasto su ga zvali. Ovih dana duvaju jugoistocni vjetrovi i radioaktivni oblak bi otputovao do Beneluksa i Danske.
Dok je uvao sjeverositocni vjetar koji bi oblak odnio na Balkan nisu zvali, a sad su se sjetili da to nije pametan potez.

Karma
9 mjeseci prije

Drogirani idiot

Adriana
9 mjeseci prije

Doživotna opskrba shitom, ma koliko to trajalo.

Sir Oliver
9 mjeseci prije

Ukrajina ima izbor ali ti ne . Ubij se.

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

A kad se rat zavrsi onda ce imati neki drugi razlog da ostane predsednik, jer on podrzava Veliki reset Klausa Svaba, tj Ukrajina ce biti jedna od prvih zemalja gde ce se taj reset sprovesti u potpunosti, kao model buduceg vrlog novog sveta, u kome samo nece vise biti normalnih ljudi.

eks
9 mjeseci prije

Psihopate koje vladaju Rusijom uradiće sve podlosti i zločine da bi sprečile poraz njihovih trupa u Ukrajini. Putin se tu baš ništa ne pita, a i da se pita, on bi odobrio sve podlosti i zločine protiv Ukrajine. Rusija je imperija zla .

Mrdomir
9 mjeseci prije

Šteta! Održavanje “demokratskih” “izbora” u nepostojećoj državi bi tom drogiranom cirkusantu bilo vrhunac komedijaške karijere. Sviranje klavira na drugom mjestu.

Mahatma
9 mjeseci prije

A jeli dijaspora smije glasat?

tihobl
9 mjeseci prije

ЗЕЛЕНСКИ ПРОТЈЕРАО АМБАСАДОРА ГРУЗИЈЕ

“У овом тренутку Русија рукама грузијских власти убија украјинског држављанина Михаила Сакашвилија. Затражио сам данас од Министарства спољних послова да позове грузијског амбасадора, обавијести га о нашем протесту и замоле га да напусти Украјину у року од 48 сати.” – Владимир Зеленски.

Kokainski nema pojma da je Potrosenko oduzeo drzavljanstvo Sakasviliju kad su se posvadjali.

tihobl
9 mjeseci prije

НЕКСТА:
Белорусија има нуклеарно оружје и ПМЦ „Вагнер“, а оснивач НЕКСТА ради за белоруски КГБ.

NEKSTA je prozapadna obavjestajo-propagandna mreza u Bjelorusiji. Eto i oni su dosli do pogataka da je Lukasenko dobio Topolje-M i da je KGB Minsk suosnivac Vagner grupe.A sve to su mogli saznati davno da prate ovaj sajt.

tihobl
9 mjeseci prije

Шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен рекла је да би ЕУ требало да удвостручи помоћ Украјини

И истовремено обезбедити стабилно финансирање Кијева за наредне године и створити фонд подршке од 50 милијарди евра до краја године.

tihobl
9 mjeseci prije

The Daily Telegraph: Француске лаке тенкове AMX-10RC је опасно возити и у близини фронта, а камоли акцији пробоја руског одбрамбеног појаса

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Neka samo neka pate sto vise ako nisu u stanju maknuti politicara koji ih je gurnio u rat!

Entoni Fauci
9 mjeseci prije

Pricekajte validaciju pliz
Sori for inkonvinijens
D logicno prtl

Tupko Glupko
9 mjeseci prije

“Zelenski je otkrio da će njegov petogodišnji mandat koji treba završiti 2024. jednostavno biti produljen do trenutka kada se Rusija povuče iz Ukrajine.” Doživotni diktator jer se Rusija neće povući iz Ukrajine. Pitanje je koliko će mu život trajati. Za Zapad je Zelenski potrošna roba – samo je pitanje vremena kada će Washington dogovoriti sa Moskvom što sa Ukrajinom. Godina, dvije, pet – doći će i to vrijeme. Isto tako Zapad može i jednostavno prestati slati oružje vojnom i gospodarskom mrtvacu, jer bez zapadnog oružja i financijskih injekcija Zapada Ukrajina bi opstala ovakva kakva je tek nekoliko mjeseci. Jednostavno mainstream mediji počnu pisati priče o njihovim zločinima i korupciji – a sigurno ih ima, u svakom ratu je tako – samo promijene narativ pisanja, tj. za početak počnu objektivnije izvještavati. Zapadu je to i najlakše – prebaciti krivnju na Ukre i prestati im slati vojnu pomoć o kojoj su ovi… Čitaj više »

rovko
9 mjeseci prije

Zelenski je izjavio da se zemlja okrece oko sunca, tog patuljka vole samo siptari

Sto n
9 mjeseci prije

A kad izbori opet budu moguči on če bit jedini kandidat na listi. next….

Miko
9 mjeseci prije

Izborima, ne samo u Ukrajini ili SAD-u nebi trebalo predavati neku važnost. Stvar je u tome kako se shvaćaju izbori, od one uzrečice kad bi izbori odnosno demokracija mogli nešto promjenit bili bi ukinuti do one kako nije važno ko i za koga glasa, nego je važno ko broji glasove. Sas ko vjeruje u izbore i demokraciju neka vjeruje i dalje. Poslije državnog udara u Ukrajini 2014 godine, i svrgavanja legalno izabranog predsjednika Ukrajine Janukovića, na izborima je bio izabran Porošenko i sad ko vjeruje kako je sve to bilo legalno i legitimno neka vjeruje i dalje i šta sad kad bi u Ukrajini 2024 i bili izbori pa da opet bude izabran Zelenski, a kad nebi bio izabran Zelenski nagradno pitanje glasi bi li taj novi predsjednik bio bolji, isti ili gori od Zelenskoga. Ja znam odgovor, a vi kako znate. Ono šta ja znam kad je Hrvatska pitanju… Čitaj više »

M.r H.F
9 mjeseci prije

Ej … Ursula i ekipa u EU kakav je ovo diktator ,?!? Jer i nama spremate tako nešto iako u EU izbori ništa ne znače !!!??🫵🫵

Max
9 mjeseci prije

Očekivano.

borjana
9 mjeseci prije

“ jednostavno biti produljen do trenutka kada se Rusija povuče iz Ukrajine.”

Ako je zaista tako izjavio, u tom slučaju je on doživotni predsjednik pa koliko god od Ukrajine ostalo.

duki
9 mjeseci prije

Naravno da nema izbora ! Jer znaju kako bi se proveli !!

C.F.
9 mjeseci prije

Izraz Vlada (government) prvi je put izmišljen na Jesuit College of English u kasnom 16. stoljeću, a zatim je isporučen kroz masku Shakespeareovog portfelja kao dio uvođenja prvog svjetskog sustava utjecaja na um ( koji je na kraju zamijenio fizičko ropstvo (dobrovoljnim) ropstvom uma (slavery of the mind). Riječ government izvedena je iz tri (3) latinske riječi “ago” što znači “upravljati, voziti”, vern (a) što znači “sluga rođen u domu svojih gospodara” i ment (is) što znači “um”. Stoga je pravo izvorno značenje riječi Vlada “Upravljati/pokretati um sluge rođenog u domu svojih gospodara (plantaži)”. Sustav utjecaja na um (Mind Influence) je sveobuhvatan model i sustav dizajniran da utječe, manipulira i mijenja umove cijele populacije Homo Sapiensa kako bi se postigao neki relativno koristan ili štetan rezultat za ciljanu populaciju. Prvi svjetski sustav utjecaja na um koji je na kraju zamijenio fizičko ropstvo (dobrovoljnim) ropstvom uma, formirali su jezuiti i kazarska/mađarska elita plemića u 16. stoljeću pod nazivom Common Law i Demokracija, prvi put testirano u Engleskoj, a zatim replicirano… Čitaj više »

tihobl
9 mjeseci prije

Gledam obnovu Maripuplja i ide dobro. Umjesto oronulog sovjetskog grada u kojeg nije ulagano poslednjih 40 godina nice moderan grad sa djecijim igralistima, rekreativnim zonama i svime za udoban zivot. Rusija ulaze ozbiljne pare u izgradnju Mariupolja. A onda nesto razmisljam – Putin ce navjerovatnije narediti vojsci da se povuce iz Bahmuta. Jos u Siriji skontao sam njegov nacin razmisljanja kad je 6 puta povlacio vojsku iz onog hriscanskog grada koji je bio rqazoren jos prije dolaska rusa. Rusi, ceceni i sirijci bi razbili islamiste, ocistili grad i povukli se pred kontranapadom, a onda bi pokovo krenula avijacija, artiiljerija i nekoliko dana kasnije pjesadija bi pocistila prezivjele. Pet puta su islamisti (i citav zapad) slavili “oslobadjanje” grada i sprdali se kako rusi bjeze, a kad su i sesti put izgubili najbolje jedinice svatili su sta rusi rade – rokaju po gradu koji je pretvoren u rusevinu ne stedeci nikoga (civili… Čitaj više »

NOME
9 mjeseci prije

ovaj rat je da traje…..jedan je od ključnih temelja velikog reseta, uz migracije i projekt 19….tak da ovaj ratonoša ostaje…..

hiber
9 mjeseci prije

Ne produžava Zelenski izvanredno stanje nego ukrainski parlament. A očigledno je da je Putin napao Uktalltainu, a ne obrnuto.

Slavonac
9 mjeseci prije

Staje covjek pogrjesijo,nema zavrsetka rata ,dok ne sjebemo” veliku rusiju “.Tako je bilo I kodnas u oluji,onda su trazili iz” velike srbije” mir.

hiber
9 mjeseci prije

Usput, oslobođena Klišćivka, sto znači da su pocetkom ovoga tjedna Ukrainci uspostavili kontrolu nad svom visovima poviše Bahmuta. Rusima su za navedeno trebala dva mjeseca, ukraincima dva tjedna.

Lima
9 mjeseci prije

Narkić,prof glumac i židov povrh svega….vodi Ukrajinu (koja je zapravo veoma rasisticki orijentirana i ima podosta desno orijentiranih i građana i organizacija, sto vojnih, sto civilnih) u takvu propast i smrt da to nisu dozivjeli u povjesti…naravno sa velikim pogurancem nositelja smrti i svih najvecih zla mogucih, SAD-a i zapada europe(sodom i gomor bez premca)
To sve toliko nema smisla skupa naravno i s covidom da je to Bogu za plakat…i place sigurno….sta ce ti sva tehnologija i znanost ovog svijeta u 21.st kad su ljudi sve gluplji i gluplji.

Perun
9 mjeseci prije

da lisu biden i zelenko predsjednici država i dali je ono čemu on predsjedavaju smijemo nazvati terminom država …nesuvisle izjave i neodgovorno u neku ruku patološko lupanje gluposti ,,klaviriste” a pogotovu ,,senilnog” americkog pedofila J.Bidena …P.S..Situacija je prilično jasna a iz tog glupiranja ovog ,,dvojca ” deblji kraj izvlace jos veci glupani koji podrzavaju narativ ova dva glupana …napominjem da hospitalizacija ovako beznadnih slucajeva poput ove dvojice imbecila i psihopata i nije skupa….

C.F.
9 mjeseci prije

Ah, taj art of magic…

Shakespeare…

SHYLOCK: The Merchant of Venice | Act I, Scene III
This kindness will I show:
Go with me to a notary, seal me there
Your single bond; and, in a merry sport,
If you repay me not on such a day,
In such a place, such sum, or sums, as are
Express’d in the condition, let the forfeit
Be nominated for an equal pound
Of your fair flesh, to be cut off and taken
In what part of your body pleaseth me.

[through wars maybe?]

Ivan
9 mjeseci prije

Zar nema niti jednog normalnog i po malo sposobnog Ukrajinca da tu svinju Zelenskog pretvori u cvarke za pse?

Njokar
9 mjeseci prije

Nažalost, ni taj rat ne će završiti dok se taj komedijaš, u biti krvnik i likvidator ukrajinskog naroda, možda i ukrajinske države, ne skine s vlasti!
Najprije, a onda i procesuira od ukrajinskog naroda, sa svim svojim suradnicima, krvavih ruku.

KISIK
9 mjeseci prije

Izjavljiva śto mu se diktira,a diktatora je puno,ili pak samo 1. “” Za kraj Na svijetu postoji puno prevaranata, svih mogućih tipova. Još je više prevarenih ljudi. Zar nije bolje provjeriti neke stvari nego im slijepo vjerovati? Zašto stari i mudri ljudi uvijek spominju to »zrnce soli«? Provjeravanje može trajati neko vrijeme i zahtijeva nešto truda i mentalne energije. Ali zar nije bolje provjeriti nego trpjeti posljedice prevare? Zašto sva ta naizgled bezvezna pitanja u ovom postu? Pa zato što je prevara univerzalna i tiče se ama baš svega što čini naš život u interakciji s drugim ljudima – zapravo s nekim vrlo specifičnim ljudima. Naime, prevarantima. Postoje prevare koje smo spriječili, postoje prevare koje su se realizirale i povrijedile nas, a postoje i prevare o kojima ništa ne znamo, jer o njima nikad nismo razmišljali. Našim ne-razmišljanjem prevara nije nestala. Kažu da su »teoretičari zavjera« u prednosti, jer su… Čitaj više »

Otpornik
9 mjeseci prije

Očekujem da će to uvesti i u Europi.

goran
9 mjeseci prije

tako je zelenski mafijaško djubre samo ti ostani na vlasti,bit če još veći gušt gledati tvoj pad,a past češ ljudino ili na izborima ili če te se putin dočepati tvoje nacističke glave.

BanOvan
9 mjeseci prije

Svaki narod ovog svijeta svoje jahace (mal’ ne napisah nesto drugo), ima.

Tim
9 mjeseci prije

Izbori otkazani do zadnja dva ukrajinca glasača. Ostaju samo židovske elite.

Roccos
9 mjeseci prije

Moram priznati da ipak nisam očekivao da će tupavi ukri tako masovno ići u smrt,kao da im je obuku dao vođa Isila ili talibani.Mislio sam,neće dugo proći i ukri će okrenuti oružje ka bagri iz Kijeva i završiti s tim mrcvarenjem.Uprkos lažljivoj propagandi i na zapadu dobro znaju da od nekakve ukrajinske pobjede nema ništa,a upravo sam vidio karikaturu španolskog satiričnog lista “El jueves” na kojoj Greta Thunberg viče na Zelenskog:-Kako se usuđujete zagađivati ozonski omotač svojom kontraofanzivom?Dok ona viče na Zelembaća u pozadini se vidi brdo leševa ukrajinskih vojnika iz kojih se isparava mrtvački smrad.Brutalno prikazano,ali istinito.

Just
9 mjeseci prije

Nema ni Europe bez Zelenskog, nema zapada bez Zelenskog, Nema zivota bez tog naciste kojeg odrzavaju na zivotu natovci

manae
9 mjeseci prije

vecina drzava evrope, u skorije vreme , ce da uvedu vanredno stanje.najverovatnije prva francuska.zavrsava se era parlametarizma i ulazimo u diktaturu.i ovi “protesti” u francuskoj su izrezirani bas sa tim ciljem.negde ce biti fasisticka,negde nacisticka a,negde komunisticka,sve u zavisnosti od afiniteta gradjana te zemlje

Brzipuz
9 mjeseci prije

To sve govori o neviđenoj podršci koju uživa u Ukrajini. Komedijaš.

trajko
9 mjeseci prije

Taj si je potpisao zasluženu smrtnu kaznu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI