Ako 2020. pobijedi H. Clinton, SAD možda nikada neće imati slobodne izbore

Hillary Clinton
28 komentara

The American Thinker izvještava kako se Hillary Clinton odlučila kandidirati na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Državama 2020. godine. Istovremeno, autor navodi da se, ako 2020. pobijedi Hillary Clinton, slobodni izbori u Sjedinjenim Državama vjerojatno više nikada neće održati.

Hillary Clinton je odlučila sudjelovati na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine, izvještava The American Thinker.

Portal podsjeća kako Hillary Clinton, i nakon poraza na izborima 2016. godine, aktivno provodi svoju izbornu kampanju. Kampanja koja podržava Clinton “Ja sam s njom” (I’m With Her) se nastavlja provoditi gotovo u cijelom svijetu. S druge strane, poruka ostaje ista: “Trump je rasist i seksist”, a njegove pristaše su vrijedni žaljenja.

Osim toga, Hillary Clinton nikada nije prestala ponavljati da je dobila glasove naroda, ali je izgubila svoje “mjesto u povijesti ” zbog glasova predstavnika američkog izbornog kolegija.

Autor članka smatra da Hillary Clinton ima sve šanse za pobjedu unutar Demokratske stranke, nakon što je dobila 25 posto glasova, dok će preostalih deset kandidata dobiti 5 do 10 posto glasova. To je upravo među kandidatima republikanaca bio Trump, koji je imao velik broj navijača i privlačio je na svoju stranu one koji su podržavali njegovu kandidaturu iz mirovine.

Osim toga, demokrati već naporno rade kako bi uvjerili stanovnike kolebljivih država da glasaju u korist njihove stranke.

Hillary Clinton će vjerojatno postati jedini kandidat čija će kampanja privući velike količine novca i moći će računati i na široku podršku američkih medija. Štoviše, masovni mediji se neće umoriti od ponavljanja priča o ruskom uplitanju u izbore 2016. i važnim poslovima koje Clinton radi za sve žene.

Osim toga, kao i 2016. godine, Hillary Clinton može dobiti podršku Odbora Demokratske stranke u zamjenu za financiranje.

The American Thinker podsjeća da će Clinton na izbore 2020. izaći u dobi od 73 godine, što će joj biti posljednja prilika, jer će demokrati najvjerojatnije odbiti njenu kandidaturu 2024. godine zbog toga što će u to vrijeme navršiti 77 godina.

Autor članka napominje kako bi mogući rast ekonomije doveo do popularnosti Trumpa, a prema demokratima bi mu to osiguralo pobjedu na predstojećim izborima, na kojima bi Hillary Clinton mogla postati “topovsko meso”.

U tom slučaju bi Demokratska stranka imala još četiri godine da s novim kandidatom privuče nove pristaše za pobjedu na izborima 2024. godine.

The American Thinker

 

američki izboriI'm With Her
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
5 godine prije

Čelzi Klinton cestitala Hrvatskoj pobjedu nad Rusijom…mozda da malo razmislite,mozda je to dobro za Hrvatsku.

Euro1
5 godine prije

Killari se raspada u hodu, pitanje je koliko će ostati od nje do idućih izbora.

Miki
5 godine prije

Glupe špekulacije, Killary se neće ni kandidirati. Nit bi imala ikakve šanse.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Demokarati bi trebali demokaratski izabrati nekog normalnog kandidata umijesto ove nadzak babetine.

zgvaca
5 godine prije

Clinton nema Sanse za kandidaturu.

Vlastimir
5 godine prije

Zlo nikada ne miruje.

Spartak
5 godine prije

Ako ovaj psihijatrijski slučaj postane predsjednik, ne gine nam III. svjetski

tedi
5 godine prije

Buduci Predsjednik SADe ce biti onaj koga RUSI ODREDE,kazali su svi javno,CIA PENTAGON I g Hilari,zato na poklonjenje istoku,gospodo,ako zelis biti Predsjednica SADe 2020g.

Đuro
5 godine prije

Sljedeći kandidat demokrata će biti Monika Levinski.Hilari nema šanse.

Marko S.
5 godine prije

Clinton će se moći kandidirati ako još uvijek bude na slobodi. Ali sumnjam u to, priprema se poveći dospije o njenoj veleizdaji šta bi je moglo zadržati u nakon novom Alkatrazu do kraja života.

Laki Topalović
5 godine prije

Čitao sam cijeli članak na engleskom ona definitivno vodi kampanju već dvije godine, skoro, od poraza. Postoje velike, vrlo velike šanse da se kandidira 2020.

udav
5 godine prije

1. put cujem da se robijasi mogu kandidovati??? klintonka ide u zatvor. TACKA.
I to ne samo ona! tramp se sprema da nagazi ne samo klinton, vec i bus klan!

3rex
5 godine prije

Kladim se da gubi izbore 2020, a mozda se cak i ne kandiduje…

cile34
5 godine prije

Hillary ce se opet nabiti Benghazi na nos i popusit ce izbore…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI