Bill Gates čestita Indiji

Bill Gates
48 komentara

Suosnivač Microsofta i megadonator SZO Bill Gates još jednom je pohvalio Indiju za njen uspjeh u upravljanju pandemijom Covid-19, nakon što je premijer Narendra Modi objavio da je njegova zemlja prešla “posebnu cifru” od dvije milijarde doza vakcine primijenjenih u otprilike 18 mjeseci .

“Zahvalni smo na našem kontinuiranom partnerstvu s indijskim proizvođačima cjepiva i indijskom vladom za ublažavanje utjecaja COVID-19”, napisao je Bill Gates na Tviteru u utorak, čestitajući Indiji na “još jednoj prekretnici” dok je osobno označio premijera Modija.

Modi je u nedjelju tvitovao: „Indija ponovo stvara istoriju! Čestitke svim Indijancima na prelasku posebne brojke od 200 miliona doza vakcine. Ponosan na one koji su doprinijeli da indijska vakcinacija postane neuporediva po obimu i brzini. Ovo je ojačalo globalnu borbu protiv COVIDA-19.”

Ovo nije prvi put da je Bill Gates pohvalio Indiju i naglasio svoje javnozdravstveno partnerstvo s tom zemljom. Nakon sastanka s indijskim ministrom zdravlja, Mansukhom Mandaviyom, na marginama Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u maju, milijarder je rekao da „uspjeh zemlje u težnji za vakcinacijom i korištenjem tehnologije za povećanje zdravstvenih rezultata nudi mnogo lekcije za svijet.”

Bill Gates je vodeća figura u globalnim “naporima” za vakcinaciju od početka pandemije Covid-19. Iako nije doktor, njegovi stavovi su dodatno dobili na težini zbog uloge Gates fondacije kao glavnog donatora Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Takođe ulaže milijarde u razvoj i distribuciju vakcina.

Napustio fakultet koji je postao softverski milijarder također je privukao pažnju svog TED govora iz 2015. u kojem je javno upozorio na “neizbežnu” globalnu pandemiju. Ranije ove godine objavio je knjigu pod naslovom ”Kako spriječiti sljedeću pandemiju”, koju je pohvalio šef SZO Tedros Adhanom Ghebreyesus. On se također zalaže za stvaranje tima za globalni odgovor na epidemije i mobilizaciju (GERM) s godišnjim budžetom od najmanje milijardu dolara koji bi planirao buduće pandemije.

Ovo je agencijska vijest, tako da je nećemo komentirati.

Bill GatesIndijaModi
Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lenko
1 godina prije

Prijenos informacije.

Najnovije službene brojke koje je objavila kanadska vlada otkrivaju da cijepljena populacija sada čini 92% smrtnih slučajeva od Covid-19 diljem Kanade, pri čemu je gotovo polovica tih smrti zabilježena među četverostruko cijepljenom populacijom.

Najnoviji podaci pokazuju da je između 6. i 19. lipnja bio 661 smrtni slučaj od Covid-19, a cijepljena populacija činila je 609 od tih smrti, sa šokantnih 265 smrtnih slučajeva među četverostruko cijepljenom populacijom i 274 smrtna slučaja među trostruko cijepljenom populacijom.

To znači da je necijepljena populacija odgovorna za samo 8% smrtnih slučajeva od Covid-19, dok je cijepljena populacija činila 92%, od kojih je 44% bilo među četverostruko cijepljenim, a 45% među trostruko cijepljenim.

Trudeaua nije normalan, ali pitanje je koliko Kanađana također spada u tu skupinu, budući da ove brojke sugeriraju da što više uboda imate, veća je vjerojatnost da ćete biti hospitalizirani ili izgubiti život.

Neko ime
1 godina prije

dvije milijarde Indijanaca

petar schroder
1 godina prije

Kako znam u Indiju ne smijes vise doci jer si unistio toliko farmera sa tvojim otrovom Indija ti je sluzila za ekspirimente nad djecom gdje si napravio veliki zlocin, jer si htjeo da zene vise ne radaju djecu, a to znaci da da si toliko zivota unistio Dosta te je vise

1 godina prije

Evo,ja cu je komentirati..pridružujem se cestitki Indijcima(ne Indijancima,jbo vas Google translate)..kill Bill dobiva drzavna odlikovanja u Kini i cestita indiji na odlicnoj provedbi politike protiv plandemije.bas se veselim multipolarnom dobu koje nam stize.kad se urusi američki jaram nad planetom,bit Ce kako je pjevao Branko kockica-TAMO SU KUČE OD ČOKOLADEE,PROZORI SU OD MARMELADEE…hvala i svako dobro.

Kakobilobilo
1 godina prije

Koji je on k., da bih čestitao. Neki stručko? Koji i za Widows nije mogao napraviti antivirus?

eduard
1 godina prije

Na čemu je zapravo Bill čestitao Indiji ?

  • Sada se svako (vjekovno) spaljivanje umrlih na otvorenom tretira kao gužva na krematorijima radi covida
  • Nakon treće doze cjepiva možete se slobodno kupati u industrijski zagađenom Gangesu
Jednostavno receno
1 godina prije

Dvije miljarde puta min 25 dolara po dozi, minus desetak miljardi podmarivanja i troškova… pa bio bi i ja zahvalan.

Iva Bg
1 godina prije

Kad boce zamene Ivermektin, onda stignu čestitke. Tražeći neke infomacije na netu, naiđem na podatak da su Fajzer i BioNtech u 2021. zaradili 33,5 milijardi dolara od vakcina. Pa što onda Bili virus ne bi čestitao Indiji?!

Johan biguuud
1 godina prije

Dakle, deBill Gates of Hell bi se borio sa virusima kod ljudske populacije, a ne može se izboriti ni sa virusima u windowsima.

Max
1 godina prije

neka mu pošalju Agni V

Dokurčilomi
1 godina prije

O čemu on to pa Indija odustala od cijepljenja i liječila drugim načinom.

tata mata
1 godina prije

crka dabogda

łedeno doba
1 godina prije

pa naravno, Operativac kabale čestita svojim prijateljima iz indijske kabale.. koji su mu godinama, davno prije plandemije, lijepo omogućavali da svojim organizacijama, vrši eksperimente cjepljenja i sterilizacije žena i razne druge gadosti. Gejc je uz pomoć indijskog režima u Indiji, davno prije plandemije, već napravio masovni pokolj. I nikada nije za to odgovarao.. jer ga indijski režim štiti tojest surađuje sa njim.ž 2014. su neki regionalnio i lokalni pošteni političari u Indiji, pokrenuli sudksu tužbu protiv Gejca i njegove eugeničarsko-zločinačke organizacije GAVI. Jer je tada otkriveno da je ova banad pod maskom cjepljenja protiv nekih zaraznih bolesti u cjepivba namjerno miješala neki sastojhak,. koji žene čini neplodnima. Indija je još tamo negdje 2015. bila prva zemlja na svijetu, koja je bila ukinula gotovinski novac, i takoi sprovodila planove fondacije Rockefeller i ostale bande…sjećam se da sam davno čitao o tome. To je tada bilo dovelo do ogromnih problema, baš za sirotinjske… Čitaj više »

Moka1
1 godina prije

Kako te nije strah dragoga Boga?! Ustvari ti ni neznas sta znaci ta rijec, ni ko je ON! Koliko si samo djecjih zivota unistio, u mom mjestu skoro svako ili svako drugo dijete ima neki zdravstveni problem od tvojih usranih djecjih cijepiva!! Neka ti dragi Bog sudi!!

Krkić
1 godina prije

indija je poligon ovom psihopati za provođenje eksperimenata

Lucija, prva
1 godina prije

Da, ali cijepili su sa svojim cjepivima… Crore = 10 milijuna. Mjera vrijedi i okolo, Afganistan, Bangladeš. Lakh je 100 000. “The journey of administering 100 crore ‘Made in India’ vaccines – Covaxin and Covishield – to the citizens of India started on 16th January 2021 under the … —– A crore (/krɔːr/; abbreviated cr) denotes ten million (10,000,000 or 107 in scientific notation) and is equal to 100 lakh in the Indian numbering system. The country crossed the milestone of the first 100 crore (1 billion) doses on October 21 last year in nine months since the vaccination drive … —– Covaxin is a WHOLE INACTIVATED VIRUS-based COVID-19 vaccine developed by BHARAT BIOTECH in collaboration with the Indian Council of Medical Research – National Institute of Virology For the full list of excipients, see section 6.1. Both COVISHIELD™ (manufactured by Serum Institute of India Pvt Ltd) and COVID-19 Vaccine AstraZeneca (manufactured by AstraZeneca) are ChAdOx1… Čitaj više »

Ljudevit
1 godina prije

Modi je u nedjelju tvitovao: „Indija ponovo stvara istoriju! Čestitke svim Indijancima na prelasku posebne brojke od 200 miliona doza vakcine. pise u tekstu…
Tio je oko 15% indujske populacije. Nista posebno. Indija je zaustavila virus omogucujuci ljudima uzimanje Ivermektina.

Brko
1 godina prije

Zar njega ne traze u Indiji da ga na kolac nabiju?

Kraljevic MARKO
1 godina prije

hahahhhhh

Kraljevic MARKO
1 godina prije

Koje lazi stid vas i sram bilo .
A ovaj pirgavi fosil doci ce i njemu kraj kao sto je dosao svakom poganom stvorenju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI