De Niro i Hollywood „uzeli ovlasti“ državnog odvjetnika i progone Trumpa za dosluh s Rusima (VIDEO)

Robert De Niro
22 komentara

Nakon što je u rujnu 2017. poznati američki glumac Morgan Freeman objavio sramotni propagandni video uradak u kojem tvrdi kako SAD brane svijet od agresivne Rusije, sada su slično učinili brojni američki glumci, uključujući Roberta De Nira i Martina Sheena, koji su se pojavili u videu na platformi Now This News, optužujući američkog predsjednika Donalda Trumpa za dosluh s Rusijom, prenosi Fox News. Slavne osobe tvrde da o tome svjedoči sastanak na Trumpovom tornju i veze s Rusijom bivšeg predsjedničkog savjetnika Georgea Papadopoulosa.

U izvješću posebnog državnog odvjetnika Roberta Muellera nisu pronađeni dokazi o dosluhu predsjednika Donalda Trumpa ili članova njegovog izbornog stožera s Rusijom. Međutim, prema brojnim američkim slavnim osobama, Mueller je i izvijestio o nekoliko “alarmantnih slučajeva dosluha”, piše Fox News.

Glumci Robert De Niro, Martin Sheen i Lawrence Fishburne, kao i spisatelj Stephen King, zajedno s drugim poznatim Amerikancima, optužili su Trumpa, koji je kazao kako izvješće nije pronašlo tajni dogovor s Rusijom, da laže.

U videozapisu koji se pojavio na platformi Now This News, slavne osobe su ukazale na zloglasni susret Donalda Trumpa mlađeg i ruske odvjetnice Natalije Veselnicke u Trumpovom tornju i na veze bivšeg predsjednikova savjetnika Georgea Papadopoulosa s Rusijom.

Istodobno, glumac poznat po franšizi Star Trek, George Takei, izjavio je kako se u izvješću navodi “najozbiljniji dokaz ikad prikupljen protiv trenutnog američkog predsjednika”.

“Nedavno je Donald Trump, sjedeći u Ovalnom uredu, priznao tajni dogovor”, rekao je glumac Jonathan Van Ness. Zapravo, priznao je da će na budućim izborima prekršiti zakon i to učiniti opet”, dodao je producent Robert Reiner, poznat i po uratku s Morganom Freemanom.

Međutim, cilj njihovih napada nije bio samo Trump. Također su kritizirali i američkog državnog odvjetnika Williama Barra, optužujući ga za “propagandu ” nakon što je rekao da predsjednik “nije učinio ništa loše”.

Na kraju videa, slavne osobe su zaprijetile Trumpu da će ga privesti pravdi, jer “nitko, čak ni predsjednik Sjedinjenih Država, nije iznad zakona”, izvještava Fox News.

M. Freeman: Napalisunas! Branimo SAD isvijetodRusije (VIDEO)

VIDEO: Hollywood prijeti Trumpu

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tom
4 godine prije

Kad zidovi vicu drste lopova
Svima je jasno da su zidovi doveli trumpa na vlast isve za sto optuzuju rusiju odradili su zidovski lobij
Ti opsjenari i podmetaci kukavicjih jaja manipuliraju cijeli svijet

tuf
4 godine prije

Glumci ostaju glumci – izvoditi će za onoga tko plati.

istina boli
4 godine prije

Nekada sam volio vidjeti denirovu njusku u filmovima ili izvan toga, a sad mi se sere kad ga vidim, a popis se sve vise povecava. Isto kao i hollywood jebeni koji je stvarno nista drugo nego alat za ispiranje mozga ostatku svijeta. Zablistaju ponekad filmovi, bez premca, ali kad saberes sve i oduzmes, totalna bljuvotina i laz. Ima dobar dokumentarac o tome na RT.
Neki su sigurno duzni odraditi ovakve gluposti, ali cisto sumnjam da je doticni deniro jedan od njih. Izgleda da je plitak ko potok i bistar ko napoj u podne. Pljuc

Kobajaši
4 godine prije

De Niro se osušio kao bakalar pa zavidi Trampu na lepoti.
Ista g. druga pakovanja.

Ante
4 godine prije

To je ono kada ti zaprijete da više nećeš snimati filmove pa moraš raditi ovo. Čudo da nisu napali kilari klinton zbog onoga što se dogodilo u Libiji Američkom veleposlaniku. Kada je veleposlanik završio identično kao Gadafi Sve osoblje ambasade je pobijeno sa vojnicima i činovnicima. O tome ovi iz videa ni riječi nisu rekli, tako oni vole svoju Ameriku.

wijervbwerbvwerbvwervwerv
4 godine prije

Ovi su davno prodali dušu vragu koji ima tvornicu snova za kretene zvanu holiciovud. Kad ga se sjetim da mi je bio idol u ulozi Trevisa Bikla u Taksisti uviđam koliko sam tada bio mlad i glup.

Majk Majers
4 godine prije

Dodatna reklama za Trumpa. Kako je Mark Dice reka, opozicija je toliko glupa da su ovakve stvari u biti plus za Trumpa 😁

puki
4 godine prije

De Niro je odvratni ljigavac, koji je svoje pravo lice pokazao prije 3 godine u predizbornoj kampanji, kada se kao i mnoge druge zvijezde svrstao na stranu Hilarije i napadao Trumpa. De Niro je oduvijek aktivist Demokratske stranke, kao i redatelj Scorcesse, Barbra Straisand i 90% američkih filmskih i muzičkih zvijezda. Inače totalno precjenjen glumac, koji je imao 2-3 dobre uloge, sve ostalo je bilo sranje. Glumac koji je totalno limitiran i koji ne može ništa drugo glumiti, osim uloga kriminalaca i mafijaša. Sve drugo što je pokušao glumiti, bilo je loše i totalni fijasko.
Stephen King, drogirani manijak koji je pod utjecajem droge i napisao svu onu svoju gomilu sranja horor priča. Martin Sheen, prijatelj redatelja Scorcessea i demokratski aktivist, kao i De Niro, inače otac onog totalnog kretena Charlija Sheena.

Euro
4 godine prije

Its true Štrump is in collusion with Azrael!

Skicofrenija
4 godine prije

Masonska ludila to i bebe znaju danas u vrijeme interneta. De niente Roberto moze voziti taxi kao u filmu. Dno od lika.

Sarka
4 godine prije

Kada napada industriju lijekova, dobar je.
Ako, makar ovlas, dirne u Rusiju postaje olicenje zla pa cak i los glumac koji ne zna nista drugo glumiti osim mafijasa.
Postaje supak.
Nedosljedno, da se blago izrazim.
Šupački je na cistom Našem.
Komentatori-zakazali ste!

davor
4 godine prije

Mučno je gledati ovako dobrog glumca i još boljeg redatelja u ovakvoj propagandnoj travestiji. Nema u SAD-u opozicije, Trump i Clinton su kandidati AIPAC-a, a ostali koji to nisu, neće ni biti nominirani. De Niro će se sigurno istaknuti na fundraiserima za IDF.

Bruno
4 godine prije

Šteta šta je De Nirov otac homoseksualac promašio guzicu taj dan i nekako pogodio vaginu…

Istina boli
4 godine prije

Nema to veze sa Trumpom. To ima veze sa postupcima kojekakvih kretena koji su se svrstali na stranu koja je najmanje postena i cista, u bilo kakvim postupcima. To ima veze sa debilima i kretenima koji su se svrstali na stranu najvecih zlocinaca u povijesti covjecanstva i onda pokusavaju uvjeriti ostatak covjecanstva kako je druga stran losa i nevaljala. Isti kos obje strane po pitanju politikanstva, ali njihova strana debelo i neprikosnoveno vodi u svemu losem sto se događa u svijetu i svim ljudima na ovoj planeti. Ili ne razumijes niti najmanje koja je poanta price, ili glumis gljivu bez potrebe.

Miki
4 godine prije

Zato načelniji glumci poput, Bruce Willis, Steven Seagal, JCVD, John Cusack, Nicolas Cage… ne mogu više snimati u Hollywoodu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.