M. Freeman: ”Napali su nas. Branimo SAD i svijet od Rusije” (VIDEO)

Morgan Freeman
113 komentara

Poznati američki glumac Morgan Freeman snimio je video poruku u kojoj je pozvao na zaštitu američke demokracije od Rusije. Videozapis snimljen je u sklopu inicijative redatelja Roba Reinera i glavnog urednika The Atlantica, Davida Fruma, naziva “Istražni odbor protiv Rusije”. Bivši direktor američke nacionalne obavještajne zajednice James Clapper također se pridružio inicijativi.

“Napali su nas. Rat je. Zamislite takav scenarij: bivši špijun KGB-a, bijesan zbog propasti svoje domovine, osvetit će nam se. On koristi kaos, gradi karijeru u postsovjetskoj Rusiji i postaje predsjednik. Uspostavlja autoritarni režim, a zatim gleda svog zakletog neprijatelja – Sjedinjene Američke Države. I kao pravi špijun KGB-a, tajno koristi cyber oružje za napad na demokraciju širom svijeta. Koristi društvene mreže za širenje propagande i lažnih informacija. Uvjerava ljude iz demokratskih sredina da ne vjeruju svojim medijima, političkim odlukama, pa čak ni svojim susjedima. I on pobjeđuje. Ovaj špijun je Vladimir Putin, a ovo nije scenarij “, kaže Morgan Freeman.

Poziva predsjednika Donalda Trumpa da se izravno obrati američkom narodu i otkrije cijelu istinu.

“Trebamo ga da sjedne za stol u Ovalnom uredu i kaže: “Dragi Amerikanci, tijekom posljednjih izbora nas je napala ruska vlada. Pozvao sam Kongres i naše posebne službe da učinimo sve što možemo kako bismo proveli temeljitu istragu i razumjeli što se stvarno dogodilo.” Slobodni svijet računa na naše liderstvo. 241 godinu je za svijet naša demokracija bila sjajan primjer onoga čemu svi mogu težiti. Zahvaljujemo onim hrabrim ljudima koji su se borili i umrli da zaštite ovu veliku naciju i spase demokraciju. I zbog budućih generacija moramo nastaviti ovu borbu”, kazao je glumac.

VIDEO – Poruka Morgana Freemana

Morgan FreemanNATORob Reiner
Pretplatiti se
Obavijesti o
113 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Franjo
6 godine prije

Postovani Morgan napala vas je americka policija a ne ruska

THCpositive
6 godine prije

Plaćeno američko govno !!!

neko ime
6 godine prije

Zapravo je interesantno kako svojevrsnu perjanicu antiruske histerije cine crnci (Obama, Maxine Waters, sad i ovaj “glumac”), vjerojatno im je to zgodan teren za busanje u “americka” prsa i mogucnost da mogu slobodno udarati po nekom bijelcu.

Tomica
6 godine prije

Duboko sam razočaran. Ovako se osramotiti …..?

Lobos
6 godine prije

Uloge koje je Morgen Freeman dobijao u filmovima su za razliku od karaktera uloga npr. Steven Seagal i Mickey Rourke su se bas obrnule u stvarnom zivotu. Od jednog pozitivca u filmovima, M. Freeman sad se pretvorio u negativca koji sluzi interesima “Deep State”-a dok S. Seagal i M. Rourke i nisu imali neke previse pozitivne uloge u filmovima od M.F. ali su se svojim stavovima u stvarnom zivotu DALEKO vise uzdigli od njega. Morgen Freeman – jedno veliko razocarenje.

Guest
6 godine prije

Americke intervencije posle WWII:
http://pics.si/?di=3794
[img]http://pics.si/?di=3794[/img]

Anarho
6 godine prije

Ne mogu da vjerujem da je uradio ovaj propagandni video. Kako ga nije sramota, kao potomac crnackih robova u americi reci: “241 godinu je za svijet naša demokracija bila sjajan primjer onoga čemu svi mogu težiti.”
Bljuv!

Srba
6 godine prije

kompletna ludnica…i korisni idioti…

Alen
6 godine prije

Kad se glumci i pjevaci masovno ukljuce ,a hoce , postace zanimljivo…

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Je li to onaj skot šta je kao Velimir Bujanec drogirao i silovao maloljetnice?

Frenki
6 godine prije

Znači li to, da se u Americi ludaci više ne zatvaraju? White Lifes Matter neko pročita Trumpl u ovalnom uredu, pa da vidim, šta če Freeman da snimi.

Redshift
6 godine prije

Dok su rusi slali crnca u svemir, u americi nije smio sjediti na prednjem sicu u autobusu.
I to nije bilo prije 241 godine nego prije 45. Nes’ ti sjajnog primjera.

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Glumac je ispod videa na YouTube isključio opciju za lajk i dislajk i zabranio komentiranje. Eto kakva je demokracija na američki način, kakva je američka sloboda govora, američka sloboda mišljenja i američka sloboda izražavanja. A krvave oči mu se cakle od kokaina i marihuane, a ni crack nije isključen.

Chavez H.
6 godine prije

Pih,vise mi nece biti jedan od omiljenih glumaca ! A uz casne izuzetke ceo Holivud je u sistemu imperijalisticke propagande.Zalosno !

Jurica
6 godine prije

Nisam pogledao video do kraja, ne zaslužuje to. Je li završio sa “Heil Trump”?

Slagerpjevac
6 godine prije

Talking head.

Mate
6 godine prije

Ludilu nema kraja.

Prolaznik
6 godine prije

Ljudska nula.
Nije ni provjerio to o čemu arlauče. Drži štangu ubojicama.

Ana
6 godine prije

Ovoga nije napao nitko drugi nego onaj njemac, pa ga razvalio…. onaj Alzheimer.

Zvrk
6 godine prije

Svaka čast, teško je biti čovjek u moru rusofilije.

Shumadinac
6 godine prije

Baš mi je žao, on mi je jedan od omiljenih glumaca. Ali ne treba da čudi, kakva je novost da glumci glume za pare – kako pozitivce tako i negativce. Osim toga glumačke zvezde tog ranga žive u nekom sasvim drugom svetu (ali ne svi) tako da je sasvim moguće da ovo ozbiljno misli.

Sve ovo se potpuno uklapa u “ubrzanje” koje je sve očiglednije.

Podravec
6 godine prije

I , sretni ste kaj nije koristil neko drugo oružje (atomsko!) nego cyber! Kreteni maloumni! Jer da je on vama razbucao državu, cijeli svijet bi bio ravna , razorena , ploča!

Jirźi
6 godine prije

Pedofil

Bill Clinton jr.
6 godine prije

čuj, “obavještajna zajednica”!? doslovno prevođenje sa engleskog ne može dobra donijeti lingvističkoj kulturi našeg jezika (srpskohrvatskog ili hrvatskosrpskog)…drugo je “međunarodna zajednica”, ali policijske, špijunske i slične “zajednice”… ne ide, brate slatki!

Alen
6 godine prije

Bice veci broj komentara na izjavu obicnog glumca .. Fino holivud odradjuje.. Jos da krenu politicki komentarisati one guzlate sestre…rika smo…

Imam
6 godine prije

Rob bio rob ostao

Mladen
6 godine prije

Morgana uhvatila histerija i anti ruska paramoja

Zvrk
6 godine prije

Nemojte mu previše zamjerati. On mora pročitati ovo jer ipak je povezan s tim liberalnim elitama koje preko holivudskih filmovia kreiraju javno mnijenje. Da je kojim slučajem se zamjerio, odma bi se spominjala njegova nastranost, brak s unukom bivše žene, pijančevanja, kvazikorektnost i tako dalje. Pamtit ću ga po prodornom glasu i filmovima, a za sve ostalo sa strane, neka ide njemu na čast i ponos.

žrec
6 godine prije

Vidjeh ovo jučer na infowarsu gdje su se zgražali nad time. Čak sam mislio jutros stavit link ovdje, ali su urednici bili dovoljno brzi. Na infowarsu tvrde da je taj famozni CIR (organizacija potpisana kao autor videa) samo podružnica CFR-a. Jedino što se oni pitaju koliko je novaca Freeman dobio, ja se ne bih čudio i da je samo izvršavao zapovijedi nadređenih.

nikoinista
6 godine prije

Sto bi rekao Babi Papuska: ” Kakvi glumci k**ci palci!”
(film “Kako sam sistematski unisten od idiota”)

Andrej
6 godine prije

Od dede sa minđušama je luđi samo onaj tko takve uzima ozbiljno.

zorule
6 godine prije

I ovaj se prodao pred kraj svog zivota, steta, bio mi je OK glumac. Sad je obicno govno što se mene tice.

Georgij Žukov
6 godine prije

Gubitnici imaju pravo da se ljute , kgb operativac vrlo dobro zna s kim ima posla i nista ne prepusta slucaju .Psi laju a karavane prolaze ,napad odnosno destabilizacija Rusije iz pravca baltika i ukrajine neutralizirana , krim vracen-crnomorska flota intaktna ,sirija odbranjena ako bog da i oslobodjena ,projekt te logisticka i sigurnosna ruta novog puta svile sa kinom razradjena do u detalje ,, dedolarizacija placanja naftnih derivata -neovisnost o zapadnim” vrijednostima” , sankcije neutralizirane -samodostatnost po pitanju egzistencije ruskog naroda i drzave kako u energentima tako i u poljoprivredi , jaka i snazna vojska , jaka diplomacija , suradnja sa svim narodima koji se hoce osloboditi americkog ropstva , ponos ,prkos , inteligencija , samopostovanje , lucidnost , pragmaticnost , racionalizam i na kraju ljubav prema vlastitoj domovini i na kraju RS-28 Sarmati pohranjeni u silosima .
Gospodinu Freemanu nista drugo i ne preostaje osim av av av :).

17 novembar
6 godine prije

mislim da ce brzo napredovati u politici poput ronalda regana ocajnog glumca b produkcije. zaboravio morgan lance okove polja pamuka svoji predaka . fuj

ivkopivko
6 godine prije

komentari onemoguceni na youtube-u hahaha sve jasno.

Biba
6 godine prije

Sutra če dat izjavu još Miki miška, Popaj i ostali liki iz američkih crtiča

zorule
6 godine prije

Ocigledno ima dobar razlog zasto su komentari onemoguceni na YT kanalu

V. Ambroz
6 godine prije

Pa i Robert de Niro kao i Stewe Wonder su bili uz Busha…(Michele Moore dokumentarac). I što se imate čuditi pa pogledajte u svoja dvorišta. Čak i ova stranica koja briše komentare koji ne sadrže nikakvu mržnju pokazuje kako se radi o plaćenom poslu za “nekoga”. Inače koji bi bio razlog takvog ponašanja.
Ovdje nema bezgrešnih pa stoga nemamo pravo pljuvati po nekome. Ako se poznaš nećeš se iščuđavati nad ovakvim pojavama. A u vezi Amera i Rusa, zar nisu Tarabići govorili da će se najbješnji tuć sa najbješnjim? Jelaludin Rumi je rekao: Ranije sam mislio da ću promijeniti svijet a sada vidim da moram promijeniti sebe.

VENTILATOR
6 godine prije

Šokiran sam jer sam sebe uhvatio da sam naivan kao francuska sobarica.Od dosta američkih glumaca očekivao bih da su snimili ovaj spot, ali od Freemana nikako. Zašto? Pa zato što sam ga doživljavao kao velikog humanistu i kao pronicljivog Amerikanca tim više što je afričkog porijekla, čija je rasa na svojim leđima, sa američkim korbačom, u onoh 241 godinu osijetila blagodat američke demokracije.Naprosto imam dojam da od onih scenarija za njegove filmove, koji mu donose money,money on ništa pošteno nije pročitao u životu da bi shvatio svijet oko sebe. Pa da je samo ljudski analizirao Stoneov film VOD shvatio bi dokle je dogurala američka demokracija sa svojim vrijednostima.U argumentima, ne libeči se lijepih epiteta., imputira Putinu da kao bivša špijunčina KGB sije kaos po svijetu, koristeći CYBER ORUŽJE Ako je itko posijao kaos od II svijetskog rata naovamo onda su to Ameri sa svojim saveznicima i vazalima Jadni Ameri oni… Čitaj više »

bento
6 godine prije

Koji kreten…..kad su gazili crnje onda si sutio….. ti i tvoja usrana zemlja

basso
6 godine prije

Ti kao crnac bi se vise trebao bojati americke bijelacke policije nego Rusije.

antun comb
6 godine prije

ovaj sam mu komentar ostavio na youtube, na koji se moglo komentirati. interesantno je da na skoro svim nije moguce ostaviti komentar……U.S. regime has killed 20-30 million people since World War Two. This study reveals that U.S. military forces were directly responsible for about 10 to 15 million deaths during the Korean and Vietnam Wars and the two Iraq Wars. The Korean War also includes Chinese deaths while the Vietnam War also includes fatalities in Cambodia and Laos.  The American public probably is not aware of these numbers and knows even less about the proxy wars for which the United States is also responsible. In the latter wars there were between nine and 14 million deaths in Afghanistan, Angola, Democratic Republic of the Congo, East Timor, Guatemala, Indonesia, Pakistan and Sudan.  But the victims are not just from big nations or one part of the world. The remaining deaths were… Čitaj više »

EU dismr
6 godine prije

…” I am too old for this shit !” – Denny Glover (istaknuti, afroamerički holivudski djelatnik)

Steve
6 godine prije

Napala vas je paranoja. Najgori oblik – paranoidna šizofrenija.

Tedi
6 godine prije

Nista cudno za glumca,pa i mi imamo takvih prodanih dusa,kada im usfali para.
Nasa maltene cijela estrada od sebe pravi budale nebi
li zaradila koju sicu,igraju kako vlast svira.
Lakse je srati pred TV ekranima nego se znojiti za posteni opstanak kao covjek.
“Covjek,o kako to gordo zvuci”.

Caman
6 godine prije

Biće da je imao 1 iz matematike. Rusa ima oko150 milijuna, a Europa, Sjeverna Amerika i Australija milijardu. I sadaće Rusi napasti tri kontinenta. Morganu altsheimer.

fbslo
6 godine prije

Jao Freemane,
mogao bi igrati za Slo repku u košarci na idučem EP, SP.
A sad si zahebao..

Ivo
6 godine prije

smece ljudsko

Osoba C
6 godine prije

”Ako želite uspjeh u društvu, ubijte svoju savjest.”

kdk
6 godine prije

…ljudi, ništa on nije slagao, doista su (smo) ih “napali” i doista “brane” svijet od Rusije…ni prvi a niti zadnji koji to pokušavaju 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI