Trump tweetom pruža podršku da se ANTIFA proglasi terorističkom organizacijom

Donald Trump
13 komentara

Predsjednik Trump sugerirao je da se savezna vlada približava imenovanju Antife terorističkom organizacijom. U subotu poslijepodne, predsjednik Donald Trump objavio je svoju potporu za imenovanjem radikalne lijeve organizacije Antifa “organizacijom terora”, nešto što Kongres i zabrinuti građani SAD-a mole upravu da to učini već mjesecima.

Predsjednik Trump je u subotu popodne na Twitteru pozvao da se Antifa proglasi terorističkom organizacijom. Predsjednik je dodao da bi takav potez “policiji olakšao posao!”

Nakon što su pripradnici Antife brutalno pretukli novinara Andyia Nga, u Portlandu u Oregonu, Amerikanci su na službenoj web-stranicu Bijele kuće pozvali da se Antifa nazove domaćom terorističkom organizacijom, moleći predsjednika Trumpa da im to olakša. Nga je izvještavao o nasilnim prosvjedima u Portlandu, nakon što je napadnut završio je u bolnici s više ozljeda, od kojih je krvarenje mozga samo jedna od njih.

Peticija je uslijedila nakon vala Antifinog nasilja i prijetnji koje su ovog vikenda pogodile naciju. Enrique Tarrio, suorganizator skupa Demand Free Speech, dobio je prijetnje napada kiselinom, i upravo on je pokrenuo peticiju nakon nasilnog vikenda.

“Nakon napada na Andyja u Oregonu, prijetnji napada kiselinom na naš skup, kojim zahtijevamo slobodu govora, i nakon godina nasilja, vrijeme je da federalna vlada napravi potrebne korake”, rekao je Tarrio. “DHS mora proglasiti Antifu terorističkom organizacijom.”

Peticija za sada ima preko 40.000 potpisa. Taj potez dolazi i nakon što je senator Ted Cruz objavio da se Antifa mora smatrati terorističkom organizacijom, te pozvao ravnatelja FBI-a Christophera Wraya da pokrene istragu RICO-a o toj organizaciji. Cruz je suautor rezolucije koja bi Antifu nazvala domaćom terorističkom organizacijom.

Cruz i Cassidy predstavili su prošlog tjedna rezoluciju koja će nazvati Antifu domaćom terorističkom organizacijom, odražavajući osjećaje tisuća Amerikanaca kad su vidjeli užasan prikaz nasilja, razaranja, progona i zločina koji su navodno dogodili “.

Na Twitteru, Cruz je napisao: “Antifa je teroristička organizacija sastavljena od netolerantnih radikala koji mrze, te svoju agresiju provode prema svom ekstremnom planu.” Dodao je: “Ponovno su njihovi postupci pokazali da im je glavna namjena nanošenje štete onima koji se suprotstavljaju njihovim stavovima. “

Potom je zatražio da Wray pokrene RICO istragu militantne lijeve organizacije.

Član Antife pohvalio je teroriste i pozvao na još više slučajeva terorizma:

“Želim iskoristiti trenutak da odam počast Willemu Van Spronsenu“, rekao je Szabo. “Samo ću to reći, mislim da ste junak. Ne zanima me što (ostali) govorite , mislim da su oni heroji, a ako se ne slažeš sa mnom, ti si je…. pogriješio. ”

Szabo je nastavio: „U povijesti postoji mnogo incidenata u kojima su ljudi zauzeli radikalne stavove i ja sam se s njima složio, ali ovo je jedini put u mom životu kada sam vidio da netko zauzima radikalan stav gdje stavlja svoj život u opasnost i bori se za nešto nesebično, te umre zbog toga. ”

Szabo naglašava potrebu za još vie domaćih terorističkih napada:

To je nešto s čim bismo mi, s lijeve strane, trebali rezonirati. Ne samo rezonirati, nego ponoviti. Ne samo ponoviti, već morate i razumjeti on je samo jedan pojedinac, njegova smrt ne može ići uzalud, trebamo više pojedinaca. Trebalo bi se dogoditi više ovakvih slučajeva ”

Čini se da ovaj uzorak radikalnog, nasilnog ponašanja i govora koji zagovara takvo ponašanje može konačno potaknuti Trumpovu administraciju da djeluje protiv radikalne organizacije. Ostaje tek vidjeti na koji način će predsjednik Trump krenuti protiv Antife.

Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mercury
3 godine prije

Interesantan pristup situaciji.

Kada imaš bilo kakav prosvjed, policija dijeli batine s bonusom. Kada je ANTIFA u igri, nema niti batina, niti zatvora niti ničega… Pokušao sam iskopati video koji bi pokazao dijeljenje batina kao što je to bilo za Occupy Wall Street, ali sve što sam našao je bilo malo pucanja gumenih metaka. Skoro nulta fizička komunikacija policije i ANTIFA-e. Kada su istukli onog novinara, policije nije bilo nigdje. I onda, odjednom ih se želi proglasiti terorističkom organizacijom… Skroz interesantno.

Moreno
3 godine prije

Antifa je još jedna podvala Američkim građanima, jer kako bi postojala Antifa predhodno bi tribala postojat Fa, a kako Fa ne postoji Antifa je smišljena kako bi sve šta je protiv Antife bilo Fa . . . totalna inverzija stvarnosti . . . a sve to ide iz samoga vrha tvoraca i egzekutora NWO čiji su najviši časnici Georg Soros i Papa Frane u stvari ista ekipa čiji egzekutori podmeću lažne koncepte kojima bi dilili mase, ne samo u Americi nego i po cilome svitu, prilagođavajući se specifičnim povijesno političkim stanjima raznih država . . . Fa i Antifa su isti obrasci koji se nameću i po potribi se gura samo jedan . . . pa imamo situaciju kako u Americi Antifa postoji i vrlo je jaka, a u jednoj Ukrajini istoznačnica Antife je Fa.

nekoime
3 godine prije

Proglasuti teroristima, i to ne samo amerićke antife….

Saddam Panonski
3 godine prije

Koliko znam ne postoji organizacija koja se naziva ANTIFA. Dakle, što će zabraniti? Pa vjerojatno svaki oblik lijevog aktivizma. U skladu s novom Bananonovom fašističkom, pardon, anti-anti-fašističkom internacionalom. . Antikristi i masoni, komunisti ovi oni odsad idu u apsu na olakšanje tradicionalnih i umjerenih američkih organizacija poput KKK.. God bless America!

Walter
3 godine prije

Ako je točno što piše, znači nešto se polako valja iza brda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI