FBI ima nove dokaze i želi nastaviti istragu protiv Hillary Clinton

Hillary Clinton
17 komentara

FBI želi nastaviti istragu protiv Hillary Clinton zbog novih poruka elektroničke pošte. Donald Trump je govor na nedavnom skupu svojih pristaša počeo upravo ovom objavom.

“Moram vas obavijestiti s vrlo kritičnim i najnovijim vijestima. FBI je upravo poslao pismo Kongresu. Oni navode kako su otkrili novu elektroničku poštu i poruke bivše državne tajnice Hillary Clinton. Postoje nove istrage i ponovno otvaraju slučaj u vezi s njenim kriminalnim i ilegalnim ponašanjem To prijeti sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država”, rekao je Donald Trump.

Alex Jones za  Infowars potkrepljuje ovu izjavu i navodi “kako su Clintonovi uzimali sredstva od stotina zemalja i tisuća i tisuća inozemnih donatora i koristili ga za političke operacije”.

“Sve je bilo nelegalno, ali ništa se nije učinilo jer su Clintonovi kontrolirali i pravosuđe”, rekao je Alex Jones, što i nije neka tajna i postoji obilje dokumentacije i izvješća koja potkrjepljuju njegovu izjavu.

Trump je u predizbornoj kampanji obećao da će isušiti močvaru korupcije u Bijeloj kući i sada ima priliku da ispuni obećanje.

Ali nisu samo demokrati upleteni u razne skandale, a kako bi se Trumpa izjednačilo s Hillary Clinton prošlog tjedna je priopćeno da je njegova kći i “savjetnica” Ivanka Trump, baš kao i Hillary dok je bila državna tajnica, umjesto zaštićenog vladinog servera i adrese elektroničke pošte za “državne poslove” koristila privatnu e-mail adresu.

Točno je da su republikanci također ogrezli u korupciji, najviše oni koji glasaju protiv Trumpa u Senatu. Dakle, nisu samo demokrati bili “izdajnici”.  Ipak, Demokratska stranka drži korporativne medije i velike banke, drži jače položaje u NATO paktu, MMF-u, Svjetskoj banci i Svjetskoj trgovinskoj organizaciji.

Republikanci godinama pokušavaju osobno optužiti Hillary Clinton za napad na američko veleposlanstvo u Bengaziju u Libiji, kada su naoružani militanti svladali čuvare američke misije i ubili američkog veleposlanika u Libiji Chrisa Stevensa.

Ukupno su ubijena četiri Amerikanca. Između ostalog, članovi njihovih obitelji optužuju Hillary Clinton za korištenje privatnog servera za povjerljive poruke elektroničke pošte, čime je izravno odgovorna za teroristički napad.

Zastupnik Trey Gowdy iz Južne Karoline, predsjednik Odbora za nadzor Zastupničkog doma, koji je prethodno dvije godine vodio istragu o napadu na američku diplomatsku misiju u Bengaziju, otvoreno je optužio Hillary Clinton da je imala ulogu u tome i da ništa nije bilo “slučajno”.

VIDEO – Donald Trump izjavljuje da FBI ponovo otvara istragu o Hillary Clinton

FBI
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spock
5 godine prije

Eto, bar smo po nečemu uz bok Americi, ako ne i ispred njih – po korumpiranosti pravosuđa 🙂

Dub Miroslav
5 godine prije

Nakon 11. rujna svima je jasno da ništa nije slučajno, osim možda američkim građanima!

Iza_horizonta
5 godine prije

Alex Jones je mnogo zadužio svijet. Veliki heroj. Ponos amerike a i ljudske vrste.

Pero
5 godine prije

Sva djeca su obiteljski povezana s elitom. Nista od ovoga

shumadinac
5 godine prije

Na jednoj strani FBI a na drugoj CIA. Iako je sve to još daleko od kulminacije i uglavnom od očiju javnosti ovakav sukob Amerika odavno nije videla.
Sve zavisi od “finansijerosa” – ako ne odustanu od nerealnih planova biće krvi do kolena. Širom planete.

Zvrk
5 godine prije

Radi Bengazija je vojska okrenula leđa Killary i taj je odnos nepovratno narušen.

kiki
5 godine prije

Kakvi mailovi…??
Psihopatkinja je tijekom kampanje naredila ubojstva najmanje 3, a možda i 6 osoba…
A o onom njenom fondu u koji su države davale doprinose reda veličine nekoliko desetaka milijuna $ , uključivo i jednu iz ‘regiona’, bez obzira što je narod bio za protuksndidata…i čiji je premijer sjedio uz poznatog glumca…

boys
5 godine prije

treba je zaprti

Ivi tz
5 godine prije

I ovakve osobe su predsjednici amerike. Hahaha. pa ovi moraju imati neku dijagnozu.

nime
5 godine prije

i ja svašta želim ali ne smijem.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI