FBI ispituje ženu iz Oklahome koja je objavljivala protuizraelske postove na Facebooku

FBI Hakovanje
16 komentara

Čini se da uznemirujući video koji se dijeli na internetu prikazuje tri agenta FBI-a kako posjećuju kuću jedne žene kako bi je ispitali o političkim objavama koje je objavila na Facebooku.

Sukob se dogodio u Stillwateru u Oklahomi, domu Rolle Abdeljawad, koja je rekla da su agenti FBI-a došli sa snimkama zaslona objava koje je ona objavila na internetskoj platformi. Nakon što im je rekla da ne želi razgovarati s njima, odlučila je snimiti što se događa i zamolila ih da joj pokažu svoje bedževe na kameri. Odbili su to učiniti, rekavši da su joj se već identificirali kad je prvi put otvorila vrata; rekla je da je nakon toga s lokalnom policijom potvrdila da su osobe koje su došle u njezin dom doista agenti FBI-a.

Jedan od agenata čak joj je rekao da često posjećuju ljude kako bi razgovarali o njihovim objavama na Facebooku. Kada je Abdeljawad upitala je li ovo još uvijek slobodna zemlja u kojoj ljudi mogu govoriti što žele, jedan agent je odgovorio: “Ne, potpuno želimo. Zato nismo ovdje da te uhitimo ili tako nešto. To radimo svaki dan, cijeli dan. To je samo pokušaj da svi budu sigurni i da nitko nema zle volje.”

Iako ne zna koji su postovi mogli izazvati uzbunu kod FBI-a, nedavno je objavljivala o svojoj frustraciji zbog rata u Gazi, pišući stvari poput “izraelske terorističke prljavštine” i nazivajući Izrael “Izrahelom”.

U jednom je postu čak upozorila ljude koji su propalestinski i muslimanski raspoloženi u Americi da vlada možda prati njihove aktivnosti na internetu, napisavši 24. ožujka: “Ne nasjedajte na njihove igre. Našu zajednicu promatraju i oni samo čekaju bilo koji razlog da nas okupi. Ako ste musliman i/ili ste za prijateljstvo, razmislite o praćenju svih svojih medijskih računa, Google pretraživanja, pošte, glasnika, lokalnih džamija i političkih događaja. #NYC #usa #PoliceState #FreePalestine. ”

Odvjetnik savjetuje ljudima da ne razgovaraju s agentima bez prisustva pravnog zastupnika

Abdeljawad je naposljetku odbila razgovarati s njima i rekla da će umjesto njih stupiti u kontakt njezin odvjetnik. Video incidenta na internetu je postavio Hassan Shibly, njezin odvjetnik, koji je istaknuo da je ona spremna tražiti svoja prava na temelju svog iskustva volontiranja za Vijeće američko-islamskih odnosa.

Preporučio je drugima koji se nađu u sličnoj situaciji da odbiju razgovarati s agentima bez prisustva odvjetnika i snime njihovu interakciju. Rekao je da iako je Abdeljawad bila u pravu što ih nije pustila u svoj dom, ona nije trebala izlaziti iz kuće da razgovara s njima.

Glasnogovornica ureda FBI-a u Oklahoma Cityju, Kayla McCleery, izjavila je u izjavi: “Svakog dana FBI surađuje s članovima javnosti u promicanju naše misije, a to je zaštita američkog naroda i poštivanje Ustava Sjedinjenih Država.

Nikada ne možemo otvoriti istragu koja se temelji samo na aktivnostima zaštićenim Prvim amandmanom. FBI je predan osiguravanju da se naše aktivnosti provode u valjanu svrhu provedbe zakona ili nacionalne sigurnosti, dok podržavaju ustavna prava svih Amerikanaca.”

Drugi stanovnik Oklahome komentirao je da su primili sličan posjet 2021. te da su također optuženi da su bili prisutni u Capitolu 6. siječnja iako su u to vrijeme bili na drugoj strani zemlje u svom domu.

Sve dok je Biden na funkciji, ovakvih incidenata vjerojatno će biti još puno. Administracija je poznata po dosluhu s platformama društvenih medija i izdvajanju za cenzuru i uznemiravanje onih s mišljenjima koja su u suprotnosti s vladinim narativima.

FBISADsloboda govora
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
vrlodrag
26 dana prije

Ništa novo u sjevernoameričkoj Judeji.

Ima dobar mem koji kaže: kako se zove borba protiv korupcije?

Antisemitizam.

Nenad
26 dana prije

Eeee ameri, ameri i kršcanska ameriko ili se probudite i rješite židovskih parazita ili se KOLEKTIVNO ubijte da se više ne sramotite. Amen

Max
26 dana prije

Ja bih dobio 120 godina.

Dokurčilomi
26 dana prije

A demokratsko pravo na izražavanje je ukinuto kada je u pitanju Izrael?

žile29
26 dana prije

A ponRusijo ožeži sto mozes jače!!Mrš smeče židovsko

ogo
26 dana prije

Pitam se dali bi ovi FBI lopine razgovarali tako sa brkom da je ziv?

FELIX
26 dana prije

TO NIJE NISTA PROBAJTE DA JAVNO OBJAVITE ILI KAZETE NESTO PROTIV CRNACA, DA VAS VIDIM KAKO CETE PROCI DEMOKRACIJA NE TOLERIRA NIKAKVO KRITIKU ZASNOVANU NA RASI.IMATE KOLIKO HOCETE CRNACKIH CRKVA A POKUSAJTE NAPRAVITI CRKVU ZA BELCE.

BlueZg
26 dana prije

Ja odavno nisam na takozvanim društvenim mrežama jer su sve u vlasništvu kriminalnih meričkih organizacija koje su još k tome privatne i ne služe ničemu. Na kužim zašto bi netko batrljegao internetom i objavljivao svoje slike i točno vrijeme kad je sračkal. Moj stav o cionistima je jasan i ne mogu im ništa drugo poželjeti nego čim brži odlazak u pakao. Živjela Palestina zauvijek! 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Zlovenac
26 dana prije

Pa i u Njemačkoj ako tražiš državljansto moraš odgovoriti kako voliš židove. Svašta.

xyz
26 dana prije

Židovskoj globalističkoj diktaturi se ne sme nitko protiviti.

goran
26 dana prije

tako je izraelci su gori od nacističke njemačke i zaslužuju prezir cijelog svijeta

xyz
26 dana prije

Čim se usprotivite židovima i na njih usmerite kritiku, odmah se vam oduzme demokratija i sloboda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI