Kako se snaći u kupatilu bez ladica i ormarića za lijekove?

kada
5 komentara

Imate malo kupatilo u kojem nemate mjesta niti za ormarić za lijekove? Djeluje da ste zaglavili na mjestu koje ne pruža mogućnost niti za estetiku niti funkcionalnost. Ali to nije razlog za očajavanje. Nešto dodatnog prostora uvijek se može izvući iz kupatila bez kupaonske garniture.

Objesite nosač na vrata
Vrlo zgodno rješenje je viseći platneni ili plastični odlagač cipela. Možete ga objesiti preko kupaonskih vrata, čime ćete iskoristiti okomiti prostor, a ujedno vam neće smetati. U džepićima možete držati mnoge stvari, od kozmetičkih proizvoda do parfema, od sredstava za čišćenje do prljavog rublja. .

Iskoristite visinu
Ima i drugih načina za korištenje okomitog prostora u kupatilu. Dodajte policu ili ormarić iznad WC školjke. Ili makar na njega stavite košarice ili kutije. Ujedno može biti i korisno i lijepo. Možete iskoristiti i karniše od zavjese za tuš.

Radnu površinu organizirajte
Ako imate slobodnu površinu, iskoristite je do maksimuma koristeći organizatore, kutije i košare. U trgovinama postoje brojna rješenja koja malo koštaju, a jako su zgodna za raspoređivanje svih onih kupaonskih sitnica, poput kremica, medicinskih potrepština, paste za zube, škara, ruževa, pa i nakita.

Magnetna ploča
Simpatično i učinkovito rješenje je postavljanje magnetne ploče na zid. Tako možete odlagati metalne sitnice kako se ne bi pomicale posvukud – špangice, pincete, šminka s metalnim dijelovima…

Mala samostojeća polica iznad slavine
Iznad slavine možete staviti malenu policu jer tamo uvijek ima malo mjesta. Na njoj držite sapun, britvice, melem za usne i ostale sitnice koje koristite uz ogledalo.

Kolica za kupaonicu
Ako imate imalo mjesta, nabavite si kolica za kupaonicu. Ona mogu riješiti mnoge problemčiće koji se rađaju zbog nedostatka kupaonskih ormarića. Na njih se može staviti nevjerojatno puno sitnica, a budući da su na kotačima, možete ih maknuti s puta kad god vam zasmetaju. A ujedno i dobro izgledaju.

kupaonica
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ratoborna gljiva
4 godine prije

Buraz sacekas da se smrkne…. Nalozis vatru ugrijes vodu I zovnes zenu da te plahne…… Jebes komsiju boli te mustika sta on misli…. E to ti je kupatilo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

samo tako
4 godine prije

Ne popiješ li lijek u kupatilu, izvađen iz ladice, izgubljen si u potpunosti. I kako se snači kad ni ne znaš gdje si ni odakle si došao
Logično

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI