V. Putin: Pokušaji izoliranja Rusije su bili neuspješni

Vladimir Putin - slušajte me
104 komentara

Napori za izolaciju Rusije bili su neuspješni i ne mogu se okruniti uspjehom zbog veličine i značaja naše zemlje u svijetu, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin u izjavi za Fox News. Istovremeno je istaknuo da je summit s Donaldom Trumpom u Helsinkiju dobar početak za zajednički rad i prevladavanje zajedničkih poteškoća.

Fox News: Mislite li da je ovaj summit prekretnica, završetak napora u proteklim godinama da bi se izolirala Rusija?

Vladimir Putin: Vidite da ti napori nisu bili uspješni. I ne mogu se ni okruniti uspjehom, imajući u vidu veličinu, značenje Rusije u svijetu, uključujući i na području globalne sigurnosti. Imajući na umu gospodarstvo, kao minimum moramo spomenuti energetsku komponentu u svjetskoj ekonomiji. Mislim da nas razumijevanje onoga što nas ujedinjuje, a to je ono što moramo raditi zajedno, još uvijek dovodi do uvjerenja da moramo prestati s pokušajima napada jedni na druge, nego da ujedinimo napore i prevladamo uobičajene poteškoće u borbi protiv zajedničkih problema. Mislim da je ovo početak puta. A ovaj je početak, po mom mišljenju, danas bio dobar početak.

Video Fox News

NATOSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
104 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sparkling
5 godine prije

Mozete izolirati npr. Ugandu ili npr. Hr. ili npr. Sudan, itd,itd, ali koji se to de*il sjetio da moze izolirati zemlju koja zauzuma 1/3 zemaljskog prostora na planeti Zemlji? Stvarno vi ciosi sami sebe unistavate i ne treba vam nikakav neprijatelj.

Ivan
5 godine prije

5+++++ za Putina, njegova djela su velika, ali to slijepci (komedijaš) iz EU ne vide, briselskim komedijašima sretan put u propast, vas Putin ne treba

Mister ?
5 godine prije

Ja bi rekao nemoguci. Nismo u kamenom dobu

wetzer maja
5 godine prije

jos gorji su po hrvatsku – eksperti, odn. profesori a la puhovski. dao je intervju za focus.de i prica na veliko o nacionalizmu i fasizmu u hrvata, kakti su slavili fudbal sa zds – sto on objasnjava kao nacisticki “sieg heil”. no njemacka publika ga je u svojim komentarima rastrgala na komadice, uzivancija. pitaju, da li je domoljublje vec i holokaust, traze da rijec “expert” bude ne-rijec godine, pitaju da li se domorodac jos uopce smije radovati svojem narodu i postignucima. tvrde da je ovaj nametnuti “korektan” antifasizam u stvari pravi fasizam. neki tvrde da je fifa izmanipulirala pobjedu francuske samo zato jer su multi-kulti, itd. kakvih diskusija! u hr. nikad pojma nemaju kako hrvati koji zive od poreznih obveznika (pa i pupovac), blate tu drzavu.

Riddick
5 godine prije

Mislim da je njima od pocetka bilo jasno da izolacija ne moze da funkcionise , meni sve sto su preduzeli protiv Rusije lici na pokusaje da se minimizira Ruski uticaj , jednostavno da se nanese sto vise stete na sto vise frontova.

Moreno
5 godine prije

O pravoj izolaciji se nikad nije ni radilo, pokušaji izolacije su služili i danas služe za reketaranje ostatka svita, naročito EU.

Ana
5 godine prije

Ma nekako su mi se EU cirkusanti uzvrpoljili-kud cu , sto cu (dobro, ne bas svi, ali oni sa najvecim umisljenim znacajem ipak da.

Sparkling
5 godine prije

Admin, zasto blokirate moj komentar?? Dali imam pravo na odgovor ili Vi ne upravljate ovim portalom?

putko
5 godine prije

ahahaaaa hebo vas putko i pijani rusi…..

https://sputniknews.com/business/201807171066439769-boeing-cargo-planes-russia/

Boeing Signs $12 Bln Deal to Sell Giant Cargo Planes to Russian Freight Firms.

A Russian company, which specializes in transporting enormous items such as military and oilfield equipment, has signed a deal to buy $12 billion worth of cargo planes from Boeing. The planes will replace Volga-Dnepr Group’s aging fleet of Antonov aircraft.

“This is a very significant day in our company’s history. With this package of agreements, we will grow our business with the unique and unmatched 747-8 Freighter and open new market opportunities with the 777 Freighter, the world’s longest range twin-engine cargo jet,” said Alexey Isaykin, President of Volga-Dnepr Group and Chairman of CargoLogicHolding.

tuf
5 godine prije

Pogledao sam taj intervju na Fox-u i baš mi se nije svidjelo da je Putin bez treptaja prešao preko voditeljeve zamjerke o desecima tisuća mrtvih civila u ruskim akcijama u Siriji, opravdavajući se u stilu “pa što, Amerikanci su također imali kolateralne žrtve tamo i tamo”. Dakle ili je trebao raskrinkati vehabijsku propagandu ili pokušati naći neko objašnjenje (ako uopće postoji) – ovako je ostavio dojam hladnokrvnog nalogodavca.
Ima i drugih tema na kojima se uopće nije snašao, ostavljajući gledateljima prostor za interpretacije uz pomoć lukavog, iskusnog voditelja intervjua. Nije iskoristio dobru priliku.

davor
5 godine prije

Ja samo znam da gdje god vidim na karti svijeta da su granice država geometrijske ravne crte umjesto rijeka ili planina da je tamo anglosaksonska gamad posijala svoje genocidne tvorevine koje nam danas drže predavanja o demokraciji i moralnoj superiornosti i pravu na prednapad na neku drugu državu. Besmisleno je uopće pokušavati u 21.stoljeću ponižavati državu kao Rusija čiji je prije svega antropološki značaj golem a tek ostalo kulturološki i trgovinski.

Siniša
5 godine prije

Xahaxahaxa eno ga Kramp se nesto predomislio…:”Obraćajući se novinarima u Beloj kući, Tramp je rekao da je mislio da kaže suprotno – da ne vidi razlog zašto Rusija ne bi bila odgovorna, prenosi AP.

Tramp je dodao da ima punu veru u američke obaveštajne agencija i da ih podržava i naglasiod a prihvata njihov zaključak da se Rusija mešala u izbore, dodaje Rojters.””.
Ili Pol Rajan…””
“Rusija je preteća vlada koja ne deli naše interese i ne deli naše vrednosti”, rekao je Rajan.””.
To je ono kada ranis pašče,,pruzis mu ruku a ono te ujede!

Troglavski
5 godine prije

Salvini napustio finale zbog sukoba s makronom pa izjavio da će italija dati veto na sankcije rusiji

Siniša
5 godine prije

Zanimljiv podatak…
“”Rusija je ispala sa spiska najkrupnijih vlasnika državnih deonica SAD, saopštilo je američko Ministarstvo finansija.

U aprilu je Rusija bila na 22. mestu rejtinga sa obveznicama od 48,7 milijardi dolara. Pritom je u martu Rusija imala dvostruko više američkih hartija od vrednosti, a bila je na 16. mestu.

Sada Rusija nije na listi od 33 najveća vlasnika, a poslednji na spisku je Čile sa 30 milijardi dolara.

Kina je ostala glavni vlasnik američkih obveznica u vrednosti više od 1,18 biliona dolara. Japan je na drugom mestu sa više od 1,03 biliona dolara.””

Mariola
5 godine prije

Nije Putin naivac dabi nasjeo na bilo kakve provokacije a pogotovo amerićke.

Siniša
5 godine prije

Ne sporim zlocine,dalo bi se u finesama odvojiti gdje je JNA cinila a gdje TO i tamo nekakve paravojske ali zlocini postoje. Bice puno ali…..: “”Prije bilo kakvih sukoba, još u rano proljeće 1991., Hrvati su počeli otimati i ubijati srpske civile, tako da su do početka direktnog ratnog sukoba hrvatske paravojne jedinice ubile najmanje 126 civila srpske nacionalnosti prema hrvatskih izvorima ( šef Tuđmanove obavještajne službe, SUZUP-a u Vukovaru, Ferdinand Jukić navodi tu brojku, dok JNA navodi i do 400). Pripadnici hrvatskih paravojnih jedinica nisu bili samo iz Vukovara, već su tamo smišljeno poslani iz cijele Hrvatske, pa su i mnogi vukovarski Hrvati bili u strahu. Prije bilo kakvog rata i sukoba, hrvatske vlasti u Vukovaru prestale su Srbima isplaćivati penzije i počele otpuštati Srbe sa posla. Prije bilo kakvog rata i sukoba pripadnici hrvatskih paravojnih jedinica digli su u zrak srpske kafiće: “Krajišnik” (15. 4.), “Sarajka” (3. 5.),… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI