fbpx

U pustinji američke savezne države Utah otkriveni misteriozni monoliti

Utah otkriveni misteriozni monoliti

Istraživači divljeg života naletjeli su na bizarnu strukturu nalik monolitima, koja se nalazi u pustinji Utah, što je odmah natjeralo korisnike interneta na prisjećanje šala i tužaljki Stanleya Kubricka o 2020. godini.

Državni su djelatnici prošlog tjedna provodili brojanje američkih muflona u udaljenom dijelu jugoistočne države Utah, kada su iz svog helikoptera uočili čudan predmet. Nakon pomnijeg pregleda, shvatili su da su naletjeli na metalni monolit koji je ugrađen u osamljeno područje crvene stijene.

Odjel za javnu sigurnost države Utah objavio je fotografije i videozapise na kojima se vidi kako se  njihovo osoblje čudi tom objektu, za kojeg se procjenjuje da je visok od 3 do 3.6 metara. U priopćenju za tisak, Odjel je rekao kako neće otkriti mjesto monolita, jer se on nalazi u “vrlo udaljenom” području i zbog toga što bi se pojedinci mogli izgubiti tijekom potrage za monolitom. Iako ih je ovo otkriće zabavilo, Odjel je također podsjetio javnost da je petljanje i miješanje u zaštićeno zemljište države protuzakonito.

 

“Protuzakonito je neovlašteno postavljanje građevina ili umjetnina na javnim zemljištima koja su pod saveznom upravom, bez obzira s kojeg ste planeta”, navodi se u izjavi.

Tajanstvena struktura izazvala je senzaciju na društvenim mrežama, a korisnici Twittera ukazivali su na zloglasni monolit iz filma “2012: Svemirska Odiseja” Stanleyja Kubricka.

Drugi iznose šaljive teorije o tome kako se monolit mogao naći u tako zabačenom kutu Sjedinjenih Država.

Za mnoge je ovo otkriće bilo usporedno s tijekom ove godine, koja je bila prepuna političkih preokreta i zdravstvene krize u SAD-u.

“2020. završava tako da će se kod nas Kubrick obistiniti,” našalio se jedan komentator.

Svijet možda nikada neće saznati odakle je metalni predmet potekao. Dužnosnici Utaha rekli su da još uvijek odlučuju hoće li neobično otkriće zahtijevati daljnju istragu

4.1 17 votes
Ocijenite članak
Sviđa li vam se Logično? Ako niste već lajkali, učinite sada: ❤
Pretplati se
Obavijest
guest
45 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije

“Protuzakonito je neovlašteno postavljanje građevina ili umjetnina na javnim zemljištima koja su pod saveznom upravom, bez obzira s kojeg ste planeta”.

Dode covjek praviti bunar na njivi, kad dode ti njemu majmun i krene pricati nesto o teritoriju i granicama…

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Sad će biti turistička atrakcija, hodočašća i evo kako pustinja postane profitabilna

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Nicat ce i torovi za ovce. Bolje mlijeko kvalitetnija vuna. Super meso svijeze sa raznja za hodocasnike.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Međunožje isto.

Wehl
Gost
Wehl
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Skupljači metalnog otpada ovo srede u par minuta. Đipsy Kings job.

Ikar
Gost
Ikar
1 mjesec prije

Pričekajmo dok “Istražuj” završi sa njegovim istraživanjima pa ćemo iz prve ruke saznati, kada i s kojim ciljem i sto su ovaj put podlo smislili kabala i cionisti.
Pričekajmo ….

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Ikar

Izuzetno inteligentan upis.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Upis ili ikrenje?

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Ako je šuplje onda je umjetnička instalacija ako je pun komad “željeza”, to već zahtjeva opseđniju akciju i logistiku. Par tona ne doneseš na leđima i ukopaš u zemlju.
To je ispalo iz nekog aviona i zabilo se u zemlju-stijenu, što već ! 😉

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Zabilo se neosteceno?

IzNotGud
Gost
IzNotGud
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Prema ovom tekstu, rekao bi da je to dobra zajebancija ekipe koja je pustila snimku.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  IzNotGud

evo svježe vijesti i ima veze sa ovim postom di se da naslutiti da znaš i uzrok po komentu koji si mi napisao…………..
……..Je li brazilsko zatamnjenje studija slučaja o tome što može poći po zlu u društvu u kojem se narod smije oslanjati na socijalne usluge, a ne biti samodostatan? Postoji video zapis tamo kako dalekovodi eksplodiraju pod pljuskom iskri kad su pokušali uspostaviti opskrbu električnom energijom.
[i iz druge]
brazilska država Amapa na rubu socijalne eksplozije nakon 18-dnevnog nestanka struje
20. studenog 2020.
Država Amape, smještene na sjeveru Brazila, posljednjih se 18 dana suočila sa situacijom raširenog kaosa uzrokovanog kolapsom njezinog elektroenergetskog sustava.
[i od drugog]
Tko je kriv za Amapinu energetsku krizu?

IzNotGud
Gost
IzNotGud
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

“Postoji video zapis tamo kako dalekovodi eksplodiraju pod pljuskom iskri kad su pokušali uspostaviti opskrbu električnom energijom.”

Nakon ispadanja elektroenergetskog sustava, pri ponovnom uključenju elektroenergetskog sustava na isti ne smiju biti priključeni potrošači jer postoji velika mogućnost od pregrijavanja kablova te i njihovog zapaljenja.

Prilikom uključenja, ako su uključeni veliki potrošači dolazi do protoka veoma jake/visoke struje (nešto nalik na električni luk, takve su vrijednosti struja), te zagrijavanja samih kablova (oni nisu dimenzionirani za takve visoke vrijednosti struje), gdje postoji velika mogućnost zapaljenja kablova. Kako dalekovodni kablovi u sebi imaju sajlu, prilikom otapanja izolacije te kratkih spojeva koji se tada dešavaju dolazi do iskrenja i “eksplozija”.

Tko je kriv za Amapinu energetsku krizu?”

Kriv je dotrajali ili preopterećeni elektroenergetski sustav tj. neodržavanje istih. Kao primjer možemo uzeti šumske požare u Kaliforniji zadnjih godina koji su izazvani iskrenjem dalekovoda.
Druga mogućnost je da su ostali uključeni neki veliki potrošači. Jer Febo nije isključio sve rastavljače u rasklopnom postrojenju, ili su neki ostali zavareni, a mogući su i električni lukovi kod rastavljača koji se nisu otvorili do kraja
Znači ljudska pogreška i/ili splet nesretnih okolnosti.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

hm,hm,,hm – čestitka da se ipak i logično oglasi di se uvijek može okrenuti i na zajebanciju samo po pokazateljima amerima i nije puno do neke zajebancije budući im ključa na sve str.a najviše trenutno pod nogama-preselit ću dio komentara…..
– Stanley Kubrick) 💥 💥 💥 💥 💥
………
ovako je krenula vijest….
UPDATED: November 21, 2020 at 3:44 pm
SALT LAKE CITY, Utah – The Utah Department of Public Safety helicopter was assisting Utah Division of Wildlife Resource officers counting bighorn sheep when the crew spotted something mysterious from above.
The discovery was made Wednesday.
….ukuca li se u tražilicu i jučer se raspisali i novine i portali a nudilio se i na logičnom u ponudi sa weba- ali evo Nermin će obraditi ovu vijest.
…..Brojali muflone iz helikoptera, pa uočili najčudniju stvar na koju su naišli u životuTajanstveni monolit otkriven je u zabačenom dijelu Utaha u SAD-u.
Strukturu visine od 3 do 3,7 metara, koja je, čini se, zasađena u zemlju, uočili su državni službenici, koji su na tom području iz helikoptera brojali muflone, piše The Guardian.
Monolit je izrađen od neke vrste metala, a njegov sjaj u kontrastu je s crvenim stijenama koje ga okružuju.
********************************************
valja spomenuti….2001: Svemirska odiseja epski je znanstveno-fantastični film iz 1968. godine koji je producirao i režirao Stanley Kubrick. Film koji prati putovanje do Jupitera sa osjetljivim računalom HAL nakon otkrića vanzemaljskog monolita koji utječe na ljudsku evoluciju, bavi se temama egzistencijalizma, ljudske evolucije, tehnologije, umjetne inteligencije i mogućnosti izvanzemaljskog života.
*************************************************
i sad što se može reći kad je i na Zemlji pokazan monolit koji nije izrađen ljudskom rukom i jako vuče na Kubrika i pokaz iz Odiseje u svemiru di monolit emitira …e n e r g i j u…… i to je i pokazano u komparaciji pronalaska te se nameće pitanje tko je to postavio ili još bolje …koji entitet…..????puno je pokazatelja da smo pod nadzorom pogotovo nakon prvih atomskih eksplozija a postava monolita u tu pustoš svakako ima svrhu i koja je moguća svrha ???????E sad da ne biste krenuli …ma vidi ovog pametnjakovića može se krenuti sa…. ali je uputno oko zbivanja na toj temi više istražiti ponuđena materijala pa ima puno i koment bi bio predugi te ću kopirati vrlo zanimljivi komentar svrhe otkrivena monolita.
Prije vijest iz 2012 o pronalasku tajanstvenih kutija na obalama ŠriLanke i Oregona:
Ove zapečaćene metalne kutije su zaista stranog porijekla, smještene uz značajne obale za prekid iznenadnog i silovitog kretanja tektonskih ploča. Broj kutija koje je čovječanstvo otkrilo, neskrivene i vidljive, mali je broj u usporedbi s ukupnim brojem u upotrebi, koji se kreće u tisućama. Većina je pod vodom. Trebali bi biti nevidljivi,zakriveni, tako da ljudi mogu pogledati pravo u njih i ne vidjeti ih, ali ponekad se prave greške u žurbi da se kutije postave, pa neke ostanu vidljive.
Jesu li ih vlade uklonile i pokušale ih otvoriti? Da, ali kutije nestaju iz skladišta, bez traga.
sad o monolitu:
Čovjek nije trebao otkriti ovaj monolit iz Utaha. Je li to slično zujavim kutijama koje su regulatori….. Tijekom trenutnih tektonskih kretanja ploča, San Andreas bio je vrlo aktivan, ali izgleda da to nije utjecalo na zemlju na Istoku.
💥 💥 💥 💥
Ovaj monolit i mnogi slični monoliti razlog su kašnjenja.
💥 💥 💥 💥
dodajem-pogledati izvještaje vježbe sa B52 stratosfer i što se snimalo infracrvenim skenerima upravo zgor navedene linije rasjeda koja cjepa SAD na pola
eto toliko u najkraćem osvrtu, da se ipak zna……
napomena:
(Kubrik pokazuje na početku filma kako monolit mjenja svijest zatečenih -bit ću obazriv”stvorenja” i zbog njih je i aktiviran da im promijeni rad mozga te se nadam da će i neki komentatori konačno shvatiti i progledati gledajuči snimku monolita i okaniti se neprimjerena komentiranja za čovjeka ili će ostati na nivou …moona)

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Kako to tocno znamo da ovaj “monolit” nije napravljen ljudskom rukom?

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

da ti malo pomognem……kako to da je Kubrik išao snimiti taj film-odkud mu ideja-ili mu je dano da nešto vidi isto vrijedi i za bliske susrete treće vrste…. i da zna realno pretočiti u obradu i prikaz isto kao i Karl Saganu nadalje pažljivo pročitaj što sam posložio u komentar i posebno uokvirio…???.odkud to meni-tražim i nađem…..eto-volim da se malo razmišlja-promišlja-uočava i kako nam je lipo i navedeno……dali smo VAM mozak pa ga i koristite rekoše genetičari poodaaavnaaa……savjet svakome….svi imate tražilicu i potrudite se malo nešto sami naći pa ćemo u raspravu
(uz put ću spomenuti iz moje znatiželje i potrage da je Kubrikova smrt spominjana u njegovim krugovima u sumnjivim okolnostima i da je upravo on snimio rezervni istup puta na mjesec ukoliko se ne uspije otići jer su znali da je tamo odbor za doček kojima nije pravo da se pokvarenjaci tamo motaju i zato i ide …lama rabi alardi dini esa kunis alim… i od tuda vidimo sporne snimke tog događaja i da nije pristao šutit)
eto pa navali istina i tebe čeka

IzNotGud
Gost
IzNotGud
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Gospon iiiistina,

Pogledavši par video klipova i pročiitavši nekoliko desetaka radova na neku temu, ne može se doći do cijele slike i nikako se ne smije pametovati.

Tektonske ploče i njihovo kretanje nisu kocka leda u čaši, pa će te ju vi otpuhati kak vi očete.

Ako netko može promijeniti smjer rotiranja sunca oko svoje osi , onda može upravljati i pomicanjem tektonskih ploča.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  IzNotGud

odličan si , bravoooo i naveo sam da treba više istražiti i još to izbrusiti kroz razmjenu s ostalim tragaocima i baš mi drago da si se oglasio

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Pisao si da su uhiceni, osudeni i objeseni Clintonovi, Gatesovi, 90% Hollywooda, Merkel pa zamjenjeni dvojnicima.
Aj ti nama istrazi zasto bi ih netko zamjenio dvojnicima?
Pogotovo onima koji rade gore stvari od orginala?

IzNotGud
Gost
IzNotGud
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Kažete da moram više istražiti i razmjenjivati informacije sa ostalim “tragaocima”.

Taj dio posla istraživanja i traganja za informacijama sam obavio tokom 90 godina prošlog stoljeća za vrijeme studiranja na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu odsjek geologija-paleontologija.

Zar ste stvarno uvjereni da tih nekoliko klipova koje ste pogledali i tih nekoliko desetaka radova koje ste pročitali može nadoknaditi moje višegodišnje studiranje?

To što svaki dan prolazim pored fakulteta građevine, ne znači da sam građevinar.

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  IzNotGud

obrazovan si i neizvrći navedeno………lipo sam uopćeno pisao…..
…može se krenuti sa…. ali je uputno oko zbivanja na toj temi više istražiti ponuđena materijala….
…i naveo sam da treba više istražiti i još to izbrusiti kroz razmjenu s ostalim tragaocima i baš mi drago da si se oglasio…(gdje se tu spominje izričito tebe oko potrebe istražiti)

  • …povod za čestitku je ova tvoja izjava:Ako netko može promijeniti smjer rotiranja sunca oko svoje osi , onda može upravljati i pomicanjem tektonskih ploča
  • i eto ti prilika da pojasniš rječ……..netko……???????? a za ostali koment neću trošit ni slova časna pionirska
iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  IzNotGud

svima na znanje-pogledajte koliko je aktivnih nuklearnih elektrana na planeti-ima popis na netu i zabrinutost zbog sve češćih i jačih potresa je opravdana a atomski lobi skriva oštečenost na mnogim elektranama i evo i prilog o tome…………………………..
pošto odaješ upućenost evo jedan tekst za tebe:
30.1.2010:
Često su nas pitali o nuklearnim materijalima, a odgovor je sljedeći. To je u mnogim rukama, uključujući i ljudske ruke. Što više zabrinutosti postoji u vezi s ovim pitanjem, to se više smatra da su oni iz Usluge-drugima uputili poziv u vezi s tim pitanjem, a to dovodi do veće vjerojatnosti da će strancima biti dopušteno intervenirati u ime onih koji čine zahtjev za čovječanstvom općenito. Koraci su već poduzeti, ali ne biste se trebali jednostavno, poput djeteta koje pretpostavlja spas roditelja, opustiti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Svima na znanje, iiiistina je opasan komentator koji opusta ljude lazno ih uvjeravajuci kako ce nas sve QAnon spasit, a nece!
Treba ustat iz fotelje a ne slusat ovog opasnog komenatatora!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  IzNotGud

Raspravljas se s covjekom koji vjeruje da posjeduje telepariju.
Uz to tvrdi da ljudi u crnome zive u podzemnim gradovima.

IzNotGud
Gost
IzNotGud
1 mjesec prije

Zapata, znam da je to uzalud trošenje vremena i energije, ali nemreš srat bez pokrića i pljuvat po znanosti samo zato jer si vidio dvije korice knjiga.
Tako mi Pionirske riječi i časti, neću više ulaziti u raspravu sa gosponom iiiistinom.

Istražuj
Member
Istražuj
1 mjesec prije

“…Svijet možda nikada neće saznati odakle je metalni predmet potekao. Dužnosnici Utaha rekli su da još uvijek odlučuju hoće li neobično otkriće zahtijevati daljnju istragu…”

Skoro sam 100% siguran da bi duznosnici – sa lakocom mogli naci i ko je izdario ovaj “objekat” a i ko ga je tu donio…
Samo je pitanje – da li ce dobiti “zeleno svjetlo” da istraze…

Od prilike kao i “nepoznati narucioci” onog cetvorostubnog obeliska u Georgia-town.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ako si skoro sto posto siguran, kako to da nisi siguran zasto su (kako ti tvrdis) uhapseni, osudeni i objeseni Clintonovi zamjenjeni dvojnicima?
Kako to?
Kako to iiiistina?
Kako to?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Istrazuj, greska ovo sam pisao iiiistini a izaslo kod tebe!
SORRY

LZN
Gost
LZN
1 mjesec prije

Nisu to monoliti!
To su izgubljene glasačke kutije pune glasova za trampa………

Duki
Gost
Duki
1 mjesec prije

Za koga su glasali ?za bakrenog ili gerijatriju ?💪6👍

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije

1. Nema legalizacije za svemirce,
2. Državni službenici u kontaktu sa monolitom-neprocjenjivo

gost
Gost
gost
1 mjesec prije

Nema misterije. To je postavljeno isti dan kada je napravljena snimka. Nemoguce da nema crvene prasine niti tragova rastuce vode jer je “monolit” postavljen na izlazu iz slot kanjona kroz koji nadolazi golema kolicina vode za vrijeme “flash” poplava koje su skoro svakodnevne u pustinjama Utah-a od 7- 9. mjeseca.

altermarty
Gost
altermarty
1 mjesec prije
iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  altermarty

čestitam- dobro znaš da nas ima koje zanima…..baš mi drago da se javi poznavalac rukovanja ovom škatulom na struju…i ako ti nije teško ajd nađi …lice s Antarktika pa ovako pokaži da se lipo vidi…ja sam dobio gotovo i neznam naći ovako kao ti a admin mi nije pustio pokaz snimke lica… ma baš dobro da si se javio/la……tako se komentira, baš mi uljepšalo dojam – hvala ti

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

https://www.youtube.com/watch?v=Bj31Od3BaMw

admine, nemoj da te trazi galakticka federacija;)

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

ja,libe kamerad danke šen ……… 😉
…….. 👍

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Nichts zu danken, mein lieber Kamerad

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Jesi istrazio telepatski, buduci da kako tvrdis posjedujes telepatiju sto Kinezi spremaju za svemir?

toto
Gost
toto
1 mjesec prije
Reply to  altermarty

Made in china 6G

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  altermarty

i podsjetnik kome je promaklo……
Maaja- 10 dana prije-hdsfv…..ruske zlatne i devizne rezerve….nije dan prevod pa ću ga prevesti jer sve to ima veze kako se slažu puzle u širu sliku

Ciljevi MJ12
Napomena:
napisano 15. listopada 2000. 🙂
Kako se mi, Usluga drugome ……, uklapamo u programe MJ12 i gdje se sukobljavamo ili spajamo? Imamo sporazume s MJ12 koji su dobro napisani, tako da nema mjesta za vrckanje, ali oni gotovo u potpunosti navode ono što ne smijemo raditi, poput dodirivanja ili utjecaja na operativce MJ12 za koje se smatra da su potpuno neovisni od našeg utjecaja. Također ne smijemo otkrivati ​​sadržaj naših sporazuma, osim ako to ne dopusti MJ12. Naš ugovor o putničkoj usluzi, kojim operativcima MJ12 dopuštamo upotrebu naših svemirskih brodova i osiguravanje ogrtača za njihove aktivnosti, također je vezan pravilima prema kojima se ne miješamo u bilo koje aktivnosti koje su pod nadzorom, isključivo, operativaca MJ12 usluga. Međutim, imamo vlastite programe, koji se ponekad dobro podudaraju s ciljevima MJ12, i surađujemo.

Tamo gdje je samo hibridni program, dopuštamo da MJ12 povremeno komunicira s hibridima, a ako je kontakt uspostavljen, s ljudskim darivateljima genetskog materijala koji je proizveo hibride. Otkrili smo da se ovo poklapa s ciljem MJ12 za unapređenje Buđenja, jer je pregled onoga što ljudi mogu očekivati ​​i predstavlja sigurnost u tom pogledu. Igraju li se članovi MJ12 s hibridnom djecom i rade li rame uz rame s hibridnim odraslima? Apsolutno i često.
Buđenje, kojim javnost postaje sve svjesnija prisutnosti vanzemaljaca i ugodno s tim, definitivno je zajednički program. To je isto iz ruku MJ12, jer bi se Buđenje odvijalo sa ili bez njih i oni ne utječu na njegov tijek, ali u tome što MJ12 želi olakšati Buđenje, mi ih ponekad upozorimo na važnu pojavu, pa oni može organizirati medijsku potporu najavi. To je nešto što ne možemo detaljno objasniti, jer je sudjelovanje MJ12 u tome vrlo prikriveno i to će ostati u korist procesa Buđenja. O ovoj temi ne možemo, niti ćemo reći više.
Razvijajući ono što naziva “skupom rješenja”, jasne i jednostavne korake koje preživjela obitelj može poduzeti kako bi održala zdravlje i sigurnost, kao i udobnost i osjećaj dobrobiti. Ovo je postala dominantna tema Troubled Timesa i pretežna misija neprofitne grane Troubled Timesa. MJ12 je dugo tugovao zbog svoje nemoći da pomogne čovječanstvu u nadolazećim vremenima i pomirio se s upozorenjem pučanstva do mjere do koje je to moguće učiniti bez izazivanja raširene i žestoke panike. Jednostavna rješenja koja je iznio Troubled Times iznenadila su ih i oduševila, ali ne postoji program kraha koji bi vlada mogla pokrenuti, a koji bi uvelike pridodao popisu koji je već poznat i objavljen. Dakle, ovo je zajednički program u srcu, samo u ovom trenutku.
Umanjenje onečišćenja, posebno nuklearno zagađenje ili njegov potencijal tijekom nadolazeće promjene pola, vrlo je aktivan zajednički projekt. Osigurali smo MJ12 sredstvo za uklanjanje zračenja kemijskim sredstvima, koliko god to iznenađujuće zvučalo. Polako razbijanje nuklearnih otrova do poluvijeka može se ubrzati jer je to jednostavno raspored u atomima, koji kao što bilo koji student kemije zna može povezati ili izmijeniti susjedni atom. Ovo je zajednički program o kojem možemo samo olako razgovarati i ne možemo reći više nego što imamo trenutno.

nos
Gost
nos
1 mjesec prije

Slabi ste vi novinari, lokacija je 38°20’35.2”N 109°39’58.5”W, tamo je već 5 godina. https://gab.com/PNN/posts/105266696483040171

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  nos

hvala ti na prilogu kojim dokazuješ korisnost razmjene jer je nemoguće sve naći sam …još da si komentirao i svrhu postave ako si što našao iako mi ovo što sam našao djeluje istinito jer San Andreas je sve aktivniji i ako se uključi ovo sa MJ12 dobiva moguće razumijevanje situacije i takvih pronalazaka

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Tebi ce Satana zahvaliti jer umirujes ljude lazima da ce ih Qanon spasit od njegovih Kabalista…

Draguljće
Gost
Draguljće
1 mjesec prije
Reply to  nos

ne da su slabi već su kao portal Schrot.

Franc Jozef
Gost
Franc Jozef
1 mjesec prije

Još jedna glupost iz američke kuhinje nebuloza i pi***rija.

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik