Bidenov tim prijeti da će Trumpa ”otpratiti” iz Bijele kuće u slučaju njegovog nepriznavanja poraza

Trump izlazak iz Bijele kuce
174 komentara

Tim iz kampanje demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena upozorio je predsjednika Donalda Trumpa da bi oni bili spremni fizički ukloniti Trumpa iz Bijele kuće u slučaju njihove pobjede, ako bi Trump odbio napustiti Bijelu kuću.

“Američka je vlada savršeno sposobna otpratiti prijestupnike iz Bijele kuće”, rekao je član Bidenovog tima u obraćanju medijima, Andrew Bates u petak za Fox, izjavivši da će “američki narod odlučiti o pobjedniku izbora.”

Batesova izjava uslijedila je nakon što je Biden preuzeo vodstvo u ključnoj državi bojnog polja, Pennsylvaniji, zbog čega su neki analitičari smjer izbora okrenuli u Bidenovu korist. Trump se, s druge strane, obvezao da će slučaj ovogodišnjih izbora predati Vrhovnom sudu ako to bude potrebno, pozivajući se na navode prijevare i nepravilnosti u glasovanju.

Ubrzo nakon što je Biden prestigao Trumpa u Pennsylvaniji, Trumpova kampanja rekla je da “ovi izbori nisu gotovi” i nazvala Bidenovo vodstvo i navodnu pobjedu “lažnom”.

“Nakon što ovi izbori završe”, tvrde iz Trumpove kampanje, “predsjednik Trump bit će ponovno izabran.”

Batesove riječi slične su riječima predsjednice Doma Nancy Pelosi, koje je ona izrekla ovog ljeta. Kada je Trump u srpnju tvrdio da će glasovanje poštom dovesti do “namještenih izbora”, Pelosi je rekla da, “bez obzira na to pristane li on na to ili ne, Trump će odande otići,” dodajući da će Trump možda morati biti “nasilno izbačen odande.”

Čak i ako Biden uspije pobijediti Trumpa, predsjednik ostaje na položaju do Dana inauguracije u siječnju. Međutim, Trump se dosad zavjetovao da će se boriti na sudovima i u Kongresu i da neće priznati poraz.

Američki izbori 2020Bijela kućaDonald Trumpjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
174 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
LNZ
3 godine prije

Donald Youre Fired

Cookie
3 godine prije

Da li ima išta o FISA dokumentima kojima Trump pokušava otkriti cijeli lanac pedofilije?

Duki
3 godine prije

Može će ih Janša postaviti za počasnog predsjednika i 1.damu .💪💪

LNZ
3 godine prije

Donald………..pozdravlja te Qasem Soleimani

Istrazuj
3 godine prije

Cisto sumnjam da ce ovi korumpirani krimosi ista uraditi.
Za takvo sto im treba puno ljudi, a oni toga nemaju.
Lako je bilo sa laznim ceduljicama “dobiti veci broj glasova” (naravno uz bjesomucnu podrsku MSM i “socijalnih mreza” koje se cenzurisu gebelsovski)…
Cak je i onaj njonjac Biden jasno rekao njegovim biracima u Michigenu:
“Ja vas ne trebam da bi pobijedio na izborima.”
Pa i nisu mu trebali…
Medjutim, sada izigravati “sliu” a svakodnevno izlaze novi i tvrdji dokazi po pokusaju bestidne prevare – e to je vec druga stvar…
Evo, danas u nekoliko Countyja u Michiganu – otkriveno da je “glitch” u komp-softveru – prebacivao po nekoliko hiljada glasova za Trumpa u glasove za njonjca i pedofila Bidena…
Naravno – opravdana sumnja je – da je “glich” radio u svih 47 countyja…
..
Zato je pedofil Biden tvrdio “da ne treba njegove birace za pobjedu”…
Koristio je Trumpove.

Melita
3 godine prije

Da li je normalno da nekoliko ključnih država s velikim brojem elektorskih glasova u kojima je Trump uvjerljivo vodio nakon više od 50 % prebrojenih glasova, simultano proglasi pauzu na nekoliko sati i onda u ranim jutarnjim satima u svim tim državama odjednom glasovi za Bidena počnu strmoglavo rasti u odnosu na stagnirajućeg Trumpa? Da li je normalno da se na tako važnim izborima koje imaju implikaciju na čitav svijet prekine proces brojanja zbog, kako kažu, “umora brojača”. To se nikad niti u Hrvatskoj nije dogodilo, jer jednostavno nije normalno. Da li je normalno da softver koji služi za bilježenje glasova radi grešku tako da udvostručuje glasove, ali samo one koji idu Bidenu? To se protivi zdravom razumu i svatko s “dvije čiste” u glavi bi posumnjao u tu priču. Svi glavni mediji unaprijed viču “nema dokaza!”. Postoji osnovana sumnja, a dokazi se mogu prikupiti tek pošto se promatračima omogući… Čitaj više »

mario
3 godine prije

gradjanski rat

Spacevoodoo
3 godine prije

Trump ili Biden vladarima je irelevantno isto kao nazivi sustava, ali čini se kako je to bitno samo ovcama koje će se držati u toru, šišati i na kraju priče završiti u klaonici. Ovce raspravljaju o boji tora, a za razmišljanje kako izaći iz plavog ili crvenog tora ovce jednostavno nisu sposobne.

samo
3 godine prije

nema tko sta prijetiti
amandman 20 američkog Ustavava je sve predvidio
… ako do 20. siječnja u podne neizabrani predsjednik ne napusti bijelu kuću, smatra se uljezom i tretiraju ga kao bilo koga tko je preskočio ogradu….

Trt
3 godine prije

Navodno je Sluzba domovinske sigurnosti prije izbora papir za štampanje glasačkih listića u 12 država koje ce biti neizvjesne po rezultatima označila kako bi se mogli točno pratiti i razlikovati od lažnih. Navodno je to zamka za demokrate jer su znali da će ići na prijevaru,a Trump misli na upravo takvu provjeru “legal ballots-a” kada govori o izbornoj prijevari. Jako cenzurirana tema…ako netko ima više informacija..

piždro
3 godine prije

BIdenaši imaju iza sebe pravu pravcatu NWO ekipu.. zato su Black L. M. mogli spomenike rušit, paliti, krasti, vandaĺizirati a da trumpovci samo gledaju u kaos i nered..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Puž
3 godine prije

Sindrom MSM poremećenosti je u HR samo ove godine ubio najmanje 15000 ljudi, a te smrti pripisane nekakvim tamo nazovi bolestima… a koliko ih je samo na listi čekanja za ultimativnu psihozu… Da nije opasno po život ovo sve bi bilo ZABAVNO.

TerraMarrique
3 godine prije

Ocigledno je da se radi o smisljenoj kradji glasova preko softvera CIA & NSA kao i pripremljenim hiljadama glasova koje se donose kamionima u vrecama. SAD je lakse da izabere predsednika u drugim zemljama nego da izabere svog predsednika!

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-cia-ability-to-hack-the-vote/

LNZ
3 godine prije

Donald Trump bi, ako izgubi izbore, trebao dobiti politički azil u Sloveniji, a potom i počasno državljanstvo i premijerski položaj.

TerraMarrique
3 godine prije

Ocigledno je da se radi o smisljenoj kradji glasova preko softvera CIA & NSA kao i pripremljenim hiljadama glasova koje se donose kamionima u vrecama. SAD je lakse da izabere predsednika u drugim zemljama nego da izabere svog predsednika!

Bosanac
3 godine prije

Ovdje jedan republikanac pojasnjava kako to u U.S. otrpilike ide sa glasanjem i demokratama https://youtu.be/fQSNjwf8Hk8

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
piždro
3 godine prije

.Masovno lažiranje izbora

Nevada glasalo 125 %
Pensilvania glasalo 109 %
Minnesota glasalo 107 %
Nord Carolina glasalo 106 %
Visconsin glasalo 105 %
Michigan glasalo 105 %
Arizona glasalo 102 %
Georgia glasalo 98 %
itd
U prosjeku najviše je izišlo 75% glasača od 100 popisanih na izbore, kad nema lažiranja

3 godine prije zadnji put uredio piždro
LNZ
3 godine prije

Uzalud vam trud trumpači
Za drugog su dunje zute

Legendarni Grk
3 godine prije

Ipak je Trump uspio dokazati namještanje s naknadno ubačenim glasovima iza 8:00 u Pennsylvaniji: Biden spoke and seemed lost. That’s because Supreme Court Justice Alito gave an order to take away all votes that showed up in Pennsylvania after 8 PM on Tuesday and segregate them out for inspection by federal authorities. There’s a big problem for the Dems, and that is that they DID commit fraud, HEINOUS fraud, by the numbers they drafted up approximately 48.1 million fake ballots for Biden and they got busted doing it. Poll workers are ratting them out, the post office is ratting them out, and hopefully a watermark will finish ratting them out. There is an EVEN BIGGER problem for US:It is called “The great reset”. This is something the communists want to do to destroy everyone and have EVERYONE begging for salvation, with communism being the savior. They were putting it into… Čitaj više »

Willer
3 godine prije

Za dokazat krađu na izborima mora dat neoborive dokaze. Objava na tviteru to nije.

Zato ga ne zalim iako ga podrzavam. Ima je 4 g da se spremi na ovo. U te agencije je moga ubacit svoje ljude, donit neki zakon da mu ide u prilog.

Zasad ga ovi gaze kako im ćukne. Nije smia to dozvolit. Cak i ako pruzi jasne dokaze mediji ce to ispolitizirat i zamutit i tu vodu koja je mozda bila bistra.

TražeseDomaćaJaja
3 godine prije

Pravo pitanje je tko želi plandemiju i tko se grčevito bori za njeno neograničeno trajanje a tko je obećao kraj tome….ako narod zbilja bira ….ovaj put, narod se o tome ipak ne pita, tamo, kao ni ovamo.

burt
3 godine prije

Trump je sletio s vlasti što se moglo i očekivati jer mu ni unutrašnje ni vanjske okolnosti nisu išle u korist, ekonomska kriza, rast nezaposlenosti, rasne podjele i sukobi, covid pandemija na unutrašnjem a na vanjskom planu nije prepoznat kao čvrstorukaš ali nije prepoznat ni kao mirotvorac tako da od svih njegovih planova da dobije Nobelovu nagradu za mir na kraju nije bilo ništa, glupan Milanče je unosio zabunu jer je uvjeravao da globalisti neće dozvoliti da Trump izgubi i da će protiv njega biti izveden atentat ali to je bila neozbiljna teorija zavjere jer zašto bi na njega netko izvodio atentat kad će izgubiti na izborima i vratit se igranju golfa na Floridu bez mogućnosti da utječe na daljnje događaje

3 godine prije zadnji put uredio burt
LNZ
3 godine prije

Do par dana unazad nisam ni znao tko je ovaj Biden……. Zbog ove histerije u komentarima iša sam malo pogledati. Pored izuzetno tragične biografije ( mucao je, izgubio ženu i dvoje djece u nesreči, jedan sin preminuo od raka) ima i izuzetnu političku. Kao podpredsednik SAD je bio mastermind sporazuma izmedju izraela i palestine, poslije tog sporazuma su izraelci ubili svoga predsednika Rabina a Arafat umire u nikad pojasnjenim okolnostima. Sporazum naravno propada. Bio je i mastermind pomirenja izmedj SAD i Kube. Od tud i nobelova obami……….sad znate, a i ja. Srbskim političarima je rekao: Nečete se smiriti dok ne dobijete po ušima a dobit čete. I dobili su. Inače ne odobravam napada na srbiju ali očito drugačije nije išlo. Nastrada narod ali političari su konačno shvatili da je dosta. Uopšte nije loš ovaj Joe, dok je trump u politici kao slon u dučanu porcelana. Čim nastupi mandat, Biden vrača… Čitaj više »

Sretnik
3 godine prije

Citam komentare
Citan tekstove na ovu temu
Ako su trump suporteri u USA isto kao ovi komentatori i novonari
Sretan sam sto ne zivom nizu u usa niti sa vama u istom drustvu
Dretno vam bilo

NSU
3 godine prije

A u p.m. ako se ovako nastavi izgubio sam okladu, ručak! ☹☹

LZN
3 godine prije

TRAMP POČEO DA NAPADA I SVOJE: Pravni tim je nedorastao da dokaže krađu glasova!
Baš budaletina ovaj trump. Pa ovdje na logičnom ima desetine medjnarodnih pravnika koji imaju dokaza koliko hoče. Neka pošalje avion po ekipu sa brdovitog balkana. I par šlepera da prebace dokazni material.
Ima da srede stvari prije završetka izbora……….

LZN
3 godine prije

Največi izvozni produkt amerike je demokracija.
Ali ima kvaka:
Ameri su toliko izvozili demokraciju po cilom svito da je nestalo za njih same.
Ovi izbori, kako god da se završili su največa sramota i blamaža u istoriji.
Kako ono kažu ameri…...taste of your own medicine

mQstar
3 godine prije

“Tko ima uši neka čuje”

time traveling…

https://twitter.com/tafkag/status/1325059945641938944?s=09

Kažun d.d.
3 godine prije

Presidential spiritual adviser Paula White is currently leading an impassioned prayer service in an effort to secure Trump’s reelection.
Predsjednička duhovna savjetnica Paula White trenutno vodi strasnu
molitvu u nastojanju da osigura Trumpov ponovni izbor.

https://twitter.com/RightWingWatch/status/1324175651515949056

Kažun d.d.
3 godine prije

Paula White – I Hear the Sound of Victory YOU TUBE
https://twitter.com/RightWingWatch/status/1324175651515949056

3 godine prije zadnji put uredio Kažun
Max
3 godine prije

Ako je prijevare bilo onda ima i dokaze pa neka ih podastru.

Buda
3 godine prije

Polako Bajdene….prvo moraš da dođeš do nje.

Ana
3 godine prije

Naslov vam je za pet. Ajte sad malo o izborima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI