Fauci u velikim problemima jer e-poruke otkrivaju da je možda lagao kako bi prikrio svoju ulogu u pandemiji COVID-a

Fauci-Koronavirus
125 komentara

Nedavno objavljene e-poruke otkrivaju da je u siječnju 2020. dr. Anthony Fauci posjedovao ključne informacije o podrijetlu COVID-19. Međutim, tijekom tog kritičnog razdoblja kada je nacija tek počela shvaćati virus, dr. Fauci odlučio je ne otkriti informacije američkom narodu. Umjesto toga, radio je na tome da to ostane skriveno, izvijestio je The Federalist ovaj tjedan.

U 22.32 h. 31. siječnja 2020., dr. Kristian Andersen, britanski istraživač koji je primio milijune dolara bespovratnih sredstava od NIH-a, poslao je e-mail dr. Fauciju. U e-poruci je dr. Andersen upozorio dr. Faucija na određene stvari:

“Treba pomno pogledati sve sekvence da bi se vidjelo da neke značajke (potencijalno) izgledaju projektirano. . . Eddie [Holmes], Bob [Garry], Mike [Ferguson] i ja svi smatramo da genom nije u skladu s evolucijskom teorijom.”

U 00:29 1. veljače, dva sata nakon što je primio e-poštu od dr. Andersena, dr. Fauci je poslao e-poštu svom dugogodišnjem zamjeniku, dr. Hughu Auchinclossu. E-pošta je sadržavala rad čiji su suautori dr. Ralph Baric i dr. Zhengli-Li Shi, također poznata kao “žena šišmiš” s Instituta za virusologiju Wuhan (WIV). Rad je naglasio istraživanje o poboljšanju funkcije koronavirusa koje je financirao NIH, a koje je proveo WIV. Dr. Fauci je obavijestio dr. Auchinclossa da bi trebao odmah pročitati rad:

“Bitno je da razgovaramo danas [jutro]. Držite mobitel uključenim. . . pročitajte ovaj rad. . . danas ćete imati zadatke koje morate obaviti.”

“Hitnost. Intenzitet”, primijetio je The Federalist.

U 2:48 ujutro, dva sata nakon što je poslao e-mail dr. Auchinclossu, dr. Fauci poslao je još jedan e-mail, ovaj put dr. Robertu Kadlecu, koji je bio pomoćnik državnog tajnika za pripravnost i odgovor u Odjelu za zdravstvo i ljudske usluge pod Trumpovom administracijom. E-poruka je sadržavala članak koji je minimalizirao mogućnost laboratorijskog curenja i zagovarao prirodno podrijetlo COVID-19. E-mail dr. Faucija sadržavao je samo kratku poruku: “Bob, ovo je izašlo danas. Pruža uravnotežen pogled.”

Odjednom, u tonu bivšeg vrhunskog imunologa nije bilo nikakve žurbe ili žestine.

“Zašto je dr. Fauci bio toliko zabrinut kada je slao e-poruke svom zamjeniku, ali tako miran kada je slao e-poruke svom šefu? Zašto dr. Kadlecu nije poslao rad Barić-Shi? Rad koji je podupirao izvornu poruku dr. Andersena da je COVID-19 izgledao projektirano, bio je nedosljedan s evolucijskom teorijom i povezivao je američke porezne dolare s dobitkom od istraživanja funkcije na WIV [Wuhan Institute of Virology],” primijetio je The Federalist.

Kasnije tog jutra, u 11:47, dr. Auchincloss je odgovorio dr. Fauciju:

“Dokument koji ste mi poslali kaže da su pokusi izvedeni prije pauze u poboljšanju funkcije, ali ih je NIH pregledao i odobrio. Nismo sigurni što to znači jer [smo] sigurni da niti jedan rad na koronavirusu nije prošao kroz okvir P3. [Mi] ćemo pokušati utvrditi imamo li neke daleke veze s ovim radom u inozemstvu.”

Čini se da taj e-mail od dr. Auchinclossa potkrepljuje zabrinutost dr. Faucija: u e-poruci se sugeriralo da je istraživanje povećanja funkcije na WIV-u financirano američkim poreznim dolarima i da nije dobilo odgovarajući nadzor kroz okvir P3.

U vrijeme slanja e-poruka dr. Fauci je već bio svjestan smrtonosnog virusa koji se širi Wuhanom u Kini. U rasponu od samo 13 sati, između 22:32. 31. siječnja 2020. i 11.47 sati 1. veljače 2020. dr. Fauci postao je svjestan tri dodatne činjenice.

Prva činjenica koje je dr. Fauci postao svjestan bila je da su američki porezni obveznici doprinijeli financiranju potencijalno opasnih istraživanja povećanja funkcije u Wuhanu u Kini. Drugo, saznao je da ovo istraživanje nije prošlo kroz potreban proces sigurnosne provjere, poznat kao okvir P3. Konačno, dr. Fauci je postao svjestan da se čini da je virus odgovoran za pandemiju umjetno stvoren i da nije u skladu s onim što bi se očekivalo kroz prirodnu evoluciju, izvijestio je list.

Fauci je tada “organizirao konferencijski poziv za večer 1. veljače 2020. Na pozivu je bilo 11 virologa iz cijelog svijeta, uključujući dr. Andersena koji je dr. Fauciju poslao e-mail manje od 24 sata ranije. Dr. Fauci je gotovo svim sudionicima poziva prethodno dodijelio potpore koje su financirali američki porezni obveznici,” izvijestio je The Federalist.

Na pozivu nisu bili dužnosnici Trumpove administracije poput tadašnjeg direktora CDC-a, ili Faucijevog šefa u NIH-u, ili dr. Bretta Giroira, pomoćnika državnog tajnika za zdravstvo, ili dr. Deborah Birx, odgovorne osobe koja će uskoro biti odgovorna za COVID-19 Koordinator.

Nejasno je o čemu se razgovaralo na konferencijskom pozivu jer su sve informacije uklonjene iz službenih dokumenata i e-pošte povezanih s pozivom, izvijestio je list.

Mislimo da znamo zašto.

CovidFauciporijekloWuhan
Pretplatiti se
Obavijesti o
125 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
uzas uzas
1 godina prije

pseto zločinačko. još su lafo mainstream mediji i pokrovitelj pfizer film snimili o njegovom herojstvu. fuuuuj

uzas
1 godina prije

pseto zločinačko. još su lafo mainstream mediji i pokrovitelj pfizer film snimili o njegovom herojstvu. fuuuuj

Max
1 godina prije

On je sigurno lagao.

1 godina prije

E,da – dve stvari:

  1. Ako je neko verovao da je virus prirodan… magarac bio
  2. Kako tipična zapadna taktika: navuku nekoga dajući mu pare za određen posao, onda mu smeste “mrtva tela u temelje tog posla” i tako ga nateraju da posao završi bez obzira na promenu situacije inače… dolace bageri da raskopaju temelje na osnovu “anonimne dojave”.

Još jednu stvar treba primetiti: oni koji su navukli Faučija u “posao” nastavili su da sipaju pare u njegovom pravcu što ga je samo dublje zakopavalo u ovu zaveru.

emir v
1 godina prije

šta o ovome misli jadranka s?

1 godina prije

Vi još tripujete na koronu 😂👍

Valter
1 godina prije

Ma neće tom jezuitsko-gnomskom agentu duboke države biti ništa, kao što ni Alemki neće biti ništa.

Imate prosvjede protiv njega stare 36 godina sa natpisom (prevedenim) – “Dr. Fauci, Ubijaš Nas”

Mora da su oboje crkavali od smijeha kad su vidjeli što sve mogu napraviti od glupih kmetova. I nikom ništa. Vladari su vladari, kmetovi su kmetovi.

Magefun
1 godina prije

za ovog treba vratiti lomacu

Stela
1 godina prije

Lagao?! Ma ne…ne bi on…
😜

Umpah Pah
1 godina prije

Fauci u muci?

Korona san u te

nemoj mi zamirit .

mRNA_22_23_...
1 godina prije

Koliko sad ima antivaksera kad se više nitko neće pelcovati???????

roberto
1 godina prije

Hmm,nešto što se senkvenicionira računalom,pa se onda dokazuje testom,koji ne dokazuje ništa,na osnovu toga ljudi povjeruju u to jedno ništa,onda se uvode mjere koje ne sprečavaju ništa,i nažalost tu smo di jesmo..još uvijek trenutno u ništavilu..

p.s:dajte nemojte protiv faučija,pa taj prorok je rekao,par mjeseci(mislim)prije nego je trumpić došao na vlast,da će se administracija suočit sa virusom,epidemijim,pandemijom..
kog zanima lako se to najde

Schroder
1 godina prije

Ovaj covjek je jedan psihopat lazov zlocinac koji je radio godinama na bioloskim otrovom coroni Danas je na jednom Americkom portalu objavljeno da su ti clocinci prijavili patent na coronu 2013 godine Oni su imali patent za coronu 2013 godine i na njemu su istrazivali .Dakle corona je vec bila napravljena 2013 godine a 2019 su je pustili.Ovoga lazova bi trebalo ako je ucestovao u ovome zlocinu osuditi DOZIVOTNI ZATVOR: Imao sam toga otrova i imao sam osjecaj da sam otrovan Postoji labor specialni gdje se moze ispitati po dlaki sa glave dali je virus ili otrov Nalaz je bio otrov DAKLE KORONA NIJE VIRUS NEGO BIOLOSKI OTROV KOJI SU OVI PSIHOPATI NAPRAVILI DA NAS UNISTE; A OVAJ JE DUBOKO UMJESAN U TAJ SLUCAJ Ljude su pogresno lijecili i zbog toga je puno stradalo respiratorom ili pogresnim lijekovima .Vakcine su isto napravljene u istom laboru da nas uniste, a kako… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

Штабови свих јединица, још пре неколико дана су евакуисани у Часов Јар и Краматорск. Током три последње ноћи, иза града су бежале мање групе. Минуле ноћи је то учинио и одред под командом „Мађара“ који је потом објавио да је то урадио „извршавајући наредбу“. За протеклих двадесетак сати, Оружане снаге Украјине дигле су у ваздух безмало све мостове на периферији око Бахмута.

duki
1 godina prije

Pa ovaj raščerečiti i spasiti! Usput i Soroša i Schwabb-a ! Svijet bi prodisao ! Jer oni drže gerijatriju na vlasti!! Ali prvo “gdje su pare?” Majstore !!!

duki
1 godina prije

Pacova rasčerečiti i spaliti ! Usput i Soroša i Schwabb-a ! Oni drže gerijatriju na vlasti !
Ali prvo “gdje su pare”?? Majstore !

držnedaj
1 godina prije

Ovaj Gelipter je uz mračnog Bill killa i šefove mega koncerna VAKCINA industrije je jedna od najmračnija figura ovog planeta!!!

goran
1 godina prije

ja ne znam šta više imate pisati o tom idiotu?
svi znamo tko je i što je napravio znaju i ameri isto tako,ali ga ne gone ni kazneno ni nikako niti hoće jer njima odgovara taj idiot i branit če ga i rukama i nogama i zubima.
i šta sad imate objavljivati takve priče gdje se sve prikazuje kako0 je ovo ili ononemate više šta pisati o tom idiotu.
kriv je i to je jedino bitno.
da je po mome otišao bi na giljotinu i sahranio bi ga bez glave.

Iva
1 godina prije

Ko Vam je kriv kad ne volite klasiku? Kažu da Vagnerovci odlično izvode posmrtni marš. Bolje da ne proveravamo.

Šalu na stranu, ne da Kina i Rusija imaju službe koje to mogu da predvide, nego raspolažu informacijiama. Briga njih za sve nas. To što smo očekivali da će Rusi pobediti zlo sa Zapada, smo se prevarili.

PS Taj suncokret je “zarazan”.

1 godina prije

Ne nad je bi vo !

Ivan
1 godina prije

I tog stakora treba skratiti za glavu bez milosti..

blackrock owner
1 godina prije

Kolega Štok,kao što sam već pisao,Šahista i MaoZedong nemaju ključeve za sigurnosnu razinu 1(tiskanje novca,farmacija,zdravstvo).Razinu 2 (geopolitiku)dozvoljavam ali ja biram vrijeme , mjesto i vrstu moga naoružanja koje se može trošiti.U nedavnoj prošlosti bilo je padobranaca iz Tanzanije,Burundija i Haitija koji su pokušali ući u razinu 1 bez ključeva ali Sokol Marić je to uspješno spriječio.Karpov i Zedong su shvatili da sa našim Sokol Marićem nema za-ebancije.

Mrčikola
1 godina prije

Nije popularno žrtvovanje, javnosti, poznatih figura poput Faucija, ali da bi se održala vjera u postojanje virusa, pa isto tako, i u “pandemiju”, majstori se neće ustručavati žrtvovati njega, pa niti “Billy Đia.”, ako bude neophodno.
Naravno da je potpuno nebitno dali je laboratorij iz kojega je tkz. virus “pobjegao” kineski, američki, tunguški ili ne znam koji…bitno da je “pobjegao”…da postoji…da vreba, i da smrtonosna bajka može dalje.

tihobl
1 godina prije

Gle Mocarta si zaboravio.
Valjda jer se bavio komponovanjem donatora organa.

tihobl
1 godina prije

Наш извор јавља да се из Бахмута/Артјомовска повлаче све професионалне групе Оружаних снага Украјине, остављајући мобилисане да бране град, који ће последњи морати да „беже“.
Како извор каже, регрути (мобилисани) нису велика штета, али у војсци нема толико професионалаца, они злата вреде.

Сада руше мостове око града.

Украјински извор Резидент

tihobl
1 godina prije

Besposlen pop i jarice krsti:

Украјинска и америчка војска извеле су „столне“ вежбе у седишту Европске команде САД, где су разрадиле неколико сценарија за контраофанзиву Оружаних снага Украјине на југу и истоку земље.
/The Њујорк тајмс/

tihobl
1 godina prije

Немачки новинар Јулијан Репке, који ради у Украјини, јавља да су Оружане снаге Украјине дигле у ваздух последњи мост у Бахмуту.

Ovi sto su ostali ostavljeni su da izginu.

tihobl
1 godina prije

Нема договора између Кишињева и Кијева о извођењу војне операције у Придњестровљу, саопштено је из владе Молдавије

Tupko Glupko
1 godina prije

Zaboravljaš jednu vrlo bitnu činjenicu – Kinezi svoje bodu isključivo svojim Sinovacom/Sinopharmom, Rusi svoje isključivo svojim Sputnik V cjepivom. Zanimljivo, niti jedno niti drugo Covid cjepivo nije odobreno na zapadnom tržištu, uključujući i EU. Ovdje su do sada odobrena samo Pfizer-BioNTech, Novavax, Moderna, AstraZeneca-Oxford i Johnson & Johnson cjepiva. Tebi to nije jako zanimljiva činjenica? Meni jest. Jer cijepiti višestruko 70% svjetskog stanovništva za što je do sada ubrizgano 13,3 milijarde Covid cjepiva zbog 6,9 milijuna umrlih staraca i starica od/sa Covid-19 u ove tri godine (od drugih bolesti je za to vrijeme umrlo još190 milijuna ljudi, normalni ciklus života i smrti, ima nas 8 miljardi na planeti) tj. dati 1.911 cjepiva na jednog umrlog rječito pokazuje da zaštita od Covid-19 definitivno NIJE razlog ubrizgavanja ovih Covid “cjepiva”, pogotovo što se do sada pokazalo potpuno neučinkovito, već nešto sasvim drugo. Sjetih se da i Kubanci svoje cijepe isključivo svojim kubanskim… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

CNN, позивајући се на своје изворе у украјинском Генералштабу, јавља да су до 28. фебруара 2023. губици Оружаних снага Украјине износили:

Убијено, умрло од рана, болести 259.085 људи;
рањених, осакаћених 246.904;
нестали – 83.952;
Заробљени – 28 393.

Jadranka S.
1 godina prije

“Virusi” su LAZ.

Oni u labaratorijima rade stvari kao sto su nanozice koje se mogu ubrizgati pomocu nanotehnologije. Kada se to ustrca u ljudsko tijelo stvaraju se sicusne zice koje buse neurone, a potom se pokusavaju povezati s mozgom. A kada cjepiva stave pod mikroskop, ljudi znaju vidjeti kako u tim cjepivima rastu razne stvari, poput nekakvih bio-sintetskih organizama.

SonjaS.
1 godina prije

Ma ne….Nista mu nece biti. Ovo je samo daljnje prikrivanje zlocina.

tihobl
1 godina prije

Ukrajina naredila evakuaciju Kupjanska.
Nije samo Bahmut pred padom.

KISIK
1 godina prije

Ne znam ja ,čija je čorba duplo skuplja u odnosu na 2012,moja ili njegova,ha?
Otad jedem samo kolačezemljo,otvaraj se.

Fauci
1 godina prije

MOZDA?

Dr.Oza
1 godina prije

Fauci Gallo i ostala NIH CDC i slicne bande su tako postupali i s takozvanim HTLV III aka AIDS virusom i pobili direktno 56 000 nevinih amerikanaca (potvrdio bivsi sef CDC-a za to razdoblje kasnih 80-tih 20-og st. toboze prvim PCR testovima HIV 1 pozitivne “bolesnike” najvecim otrovom svog vremena tvz “AZT” drogom koja je jos 70-tih 20-tog st.odbacena za TUMOR bolesnike kao preagresivno sredstvo za kemoterapiju…. Otom potom …. a porijeklu i uzroku AIDS-a da sad ne nabrajam koliko je lazi i podvala u SCI oko samog AIDS-a aka pre HIV aka virusne teorije ,zvana “GERD” aka iskljucivo “GAY” bolestina….Fauci je i tu imao prilicno umijesane prste u pokusajuna potkupljivanja jedinog onog vremena i borca za istinu slavnog i na kraju unistenog top virologa za RETRO virologiju g.dr. Duesberga , postoji cijela saga oko te pustolovine zvana AIDS i pocetak neceg sto se danas zove “GEN TERAPIJA” aka potpuno… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI