Ministarstvo zdravlja Floride objavilo studiju o povezanosti miokarditisa i vakcinacija – Twitter im izbrisao objavu

Miokarditis nakon cijepljenja
17 komentara

Glavnom doktoru Floride zabranjeno dijeljenje studije o cjepivu protiv COVID-a na Twitteru. Dr. Joseph Ladapo preporučio je muškarcima mlađima od 40 godina da se ne cijepe. To je uradio na temelju studije koja je utvrdila 84 % veću smrtnost od srčanih bolesti kod cijepljenih muškaraca. Njihovu objavu na Twitteru brzo su uklonili cenzori. Skandalozno je da društvene mreže sebi uzimaju za pravo da znaju više o medicini od ministarstva zdravlja jedne savezne države.

Glavni kirurg Floride Joseph Ladapo preporučuje da muškarci mlađi od 40 godina ne bi trebali dobiti cjepivo protiv COVID-a zbog smrtnih slučajeva povezanih sa srčanim oboljenjima u emisiji ”Tucker Carlson Tonight”.

Glavni kirurg Floride Joseph Ladapo izrazio je zabrinutost u ponedjeljak u “Tucker Carlson Tonight” nakon što je Twitter prvobitno uklonio njegovu objavu u kojoj je identificirao rizike povezane sa srcem od cjepiva protiv COVID-a.

Ministarstvo zdravlja Floride preporučilo je u petak da se muškarci u dobi od 18 do 39 godina ne cijepe. Twitter je vratio objavu i Ladapov račun u nedjelju ujutro.

“To je ogroman posao. … Da se prije dvije godine ili tako nešto znalo da će ovo cjepivo povećati srčane smrti kod mladih muškaraca za 84 %, bi li ga odobrili? Očigledan odgovor je ne”, rekao je dr. Ladapo Tuckeru Carlsonu.

Analiza koju je provelo Ministarstvo zdravstva u Floridi pokazala je “povećanje od 84 % u relativnoj učestalosti smrti uzrokovane srčanim oboljenjima među muškarcima, od 18 do 39 godina, unutar 28 dana nakon cijepljenja mRNA.”

Twitter je objavio priopćenje nakon uklanjanja tweeta u kojem stoji da njihova “trenutačna politika obmanjujućih informacija pokriva: sintetičke i manipulirane medije, COVID-19 i građanski integritet”.

“Ako utvrdimo da Tweet sadrži zavaravajuće ili sporne informacije prema našim pravilima koje bi mogle dovesti do štete, možemo dodati oznaku sadržaju kako bismo pružili kontekst i dodatne informacije”, naveo je Twitter.

Carlson je pitao zašto druge države ne provode slične studije.

Ladapo je odgovorio da to vidi kao “odraz toga koliko je stvari bilo tako unazađeno tijekom pandemije”.

“Nikada ne biste dali nešto nekome tko je mlad i zdrav i povećali rizik od smrti od iznenadne srčane smrti za 84 %. Ali odgovor je, ‘pa, znate, COVID je prilično loš.’ Da, COVID može biti užasan, ali ljudima ne dajemo lijekove koji ih ubijaju. Tako da je bilo toliko zabune. Ali da, to je bilo naše otkriće i bilo je iznenađenje. Ali to pokazuju brojke”, dodao je.

Ladapo se u lipnju nije složio s odlukom FDA da odobri cjepivo protiv COVID-19 za djecu mlađu od pet godina.

U veljači je CDC rekao da bi muškarci u dobi od 12 do 39 godina trebali duže čekati između doza cjepiva kako bi smanjili rizik od upale srca.

Cjepiva protiv mRNA COVID-19 sigurna su i učinkovita u intervalima koje je odobrila FDA ili odobrila FDA, ali se za neke populacije može uzeti u obzir duži interval. Iako je apsolutni rizik mali, relativni rizik za miokarditis veći je za muškarce u dobi od 12 godina -39 godina, a taj bi se rizik mogao smanjiti produljenjem razmaka između prve i druge doze”, rekla je agencija.

Izvor foxnews.com

CovidFloridaJoseph Ladapo
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Sad je službeno poznato.

Ante
1 godina prije

Znaći sve one lude terorija zavjere koje su objavljivanje o koroni i cjepivu postaju više nego istinite. Sada im jedino preostaje cenzura. Uz ovu vijest dolazi još jedna, a to je da je od pay pal iscurila vijest da su uveli kaznu od 2500 dolara i blokiranje računa za sve korisnike koji šire tvz dezinformacije na internetu. Ovim su pokazali zašto vlade žele uvesti elektroničku valutu onda bi mogli uvesti efikasniju cenzuru i ukinuti slobodu govora i informiranja. Kasnije je pay pal opovrgnuo da želi uvesti takvu vrstu kažnjavanja.

nepoželjni
1 godina prije

Tko god misli i vjeruje da su internet, društvene mreže i svi uređaji vezani za internet stvoreni i dati roblju na upotrebu da bi roblju bilo bolje za njihov osobni život -vara se debelo !

Internet i sve vezano uz njega dato je roblju na upotrebu, u ovim posljednjim vremenima, prvenstveno kako bi se ubrzala završnica u izgradnji božanske zemaljske infrastrukture i zamaskirale aktivnosti Bogova a sve te božanske tehnologije koje su date roblju, već se koriste za masovnu kontrolu i manipulaciju istih i uskoro će biti korištene za njihovu selekciju i eliminaciju.
Smrtnost roblja će rasti i biti će uzrokovana “lijekovima”, “cjepivima” sve zatrovanijom i nutritivno beskorisnom hranom, vodom i naravno, zračenjem iz naših omiljenih uređaja sa kojima komuniciramo na daljinu……

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Ono što mene još interesuje koliki je procenat nabodenih i njihov utjecaj na zdravlje onih koji su uspjeli unatoč nikad viđenoj torturi ostati nepelcovani.
Još jednom molio bih sve da iznesu svoja iskustva ,znanje i promišljanje kako će na nepelcovane utjecati suživot sa pelcovanim u svakom pogledu.
Hvala

mrdo
1 godina prije

Još jedan pokušaj pranja mozga ovcama i legitimiziranja kovid blefa. Kao, tamo nekom doktoru je tviter obris’o tvit ((jeb’o doktora koji cvrkuće) u kojem piše da se muški mlađi od 40 godina ne bi trebali pelcovati. Znači, šarlatan indirektno sugeriše SVIMA OSTALIMA da se truju sa smećem koje NIJE VAKCINA, protiv NEPOSTOJEĆE BOLESTI, odnosno obične gripe. Plus što taj otrov čak ni NE POMAŽE protiv gripe. “Kovida”, jel’ te.

Još, da ne bi bilo zabune, šarlatan tvrdi da “kovid” može biti užasan. Istina je da je obična gripa uvijek bila relativno opasna bolest za neke pacijente, ali postoje adekvatni, oprobani i jeftini lijekovi koje ovaj šarlatan ne spominje.

nonwo
1 godina prije

Three Independent Studies Answer This Question: Do Vaccines Make Us Healthier?rumble

na youtube-u je video već uklonjen

pero
1 godina prije

Twitter je sotonsko leglo!

Hogar
1 godina prije

Suditi gamadi. Teroristi i diktatori sa iglama.

IVO
1 godina prije

DALI CE DOCI PRAVDA ZA ONE FARMACEUTSKE KOMPANIJE KOJE TRUJU LJUDE SA,TAKOZVANIM CIJEPIVIMA I LAŽNIM KOVIDOM KOJI I NIJE VIRUSNA BOLEST JER ZA VIRUS NEMA CIJEPIVA VEC JE OVO BAKTERIJSKA BOLEST TAKO DA MASKE NEMAJU VEZE S TIM KOVIDOM JER SE PRENOSI RUKAMA I DODIROM TIJELA PA BI BILO LIJEPO DA SE TO LUDILO S MASKAMA UKINE JER NEMA SMISLA INAČE SU CIJEPIVA ŽIVI OTROVI I NEZNA SE TOCNO KAKVE OTROVE SADRŽE I NISU DJELOTVORNA ZA MNOGE BOLESTI

Ivan
1 godina prije

Kad su na vlasti lazovi i obmanjivaci, akt istine je teroristicki akt, jer potkopava laz i obmanu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI