Ne samo još jedan uređaj za praćenje: ručno implantirani mikročip uključuje ANTENU koja se koristi za praćenje plaćanja, ljudi i eventualno nano-čestica od Covid-19 cjepiva

Mikrocip
18 komentara

Novi “bio-siguran” ugradivi mikročip pod nazivom “Walletmor” trenutno prodaje tvrtka sa sjedištem u Londonu i uglavnom se koristi za beskontaktna plaćanja robe široke potrošnje, ali postoji li još nešto što se s njime planira od toga? Otprilike veličine zrna riže i težine oko jednog grama, minijaturni mikročip također sadrži antenu koja se aktivira odmah nakon što se ugradi u vašu ruku ili zapešće.

Neki ugradivi mikročipovi sadrže “certifikat” za provjeru injekcije nano-čestica koronavirusa (COVID-19) za dokazivanje da u vašoj krvi postoje milijarde nano-čestica (koji se također naziva putovnica cjepiva). Može li se mikročipom daljinski upravljati i reći nano-česticama “šiljastih bjelančevina” da se spoje i formiraju krvne ugruške ili napadnu određene organe? Zvuči kao teorija zavjere, ali više od 500 Šveđana ih već ima u svojim rukama.

Digitalni “novčanik” od 300 USD koji se može implantirati pod kontrolom aplikacije “Purewrist” mogao bi se lako HAKIRATI, a zatim bi njime mogli manipulirati kradljivci i/ili medicinski teroristi

Budući da novi ručno implantirani mikročipovi za plaćanje imaju antenu, trebali bi ih nadzirati, pratiti, ažurirati i kontrolirati udaljene softverske tvrtke i korporacije diljem svijeta. Svatko sada može preuzeti aplikacije za hakere, kao što je “XAPK” za Android telefone, i hakirati razne mete diljem svijeta koristeći darknet. Koristeći vrhunsku cyber tehnologiju, XAPK korisnicima omogućuje hakiranje mreža, razvoj alata za hakiranje, odabir prikrivenih pristupa za upade i iskustvo “terorističkih misija” koje podržavaju rat.

Ako ručno ugrađena aplikacija za mikročip “Walletmor” šalje i prima podatke i signale poslužiteljima, signal se može hakirati. Većina Amerikanaca vjeruje da je hakiranje rijedak događaj, pogotovo ako imaju sigurnosni softver na svom telefonu, ali ne mogu biti više u krivu. Najčešće hakirane aplikacije uključuju Instagram (na prvom mjestu), zatim Snapchat i Whatsapp. Bilo koji pametni telefon, bilo i-Phone ili Android, može se lako hakirati, čak i uz aktivirane slojeve napredne sigurnosti.

Popularne špijunske aplikacije za online i izvanmrežno praćenje i hakiranje pametnih telefona uključuju pcTattletale, FlexiSPY, Spyera i XNSPY, sve s vrlo visokim ocjenama. Svaka aplikacija koja komunicira s poslužiteljem u oblaku može biti prekinuta, manipulirana i hakirana na podatke. Ako imate pacemaker, mogao bi se hakirati i možda primiti elektroničke impulse koji utječu na vaš otkucaj srca.

Ako ste primili injekcije genske terapije za COVID-19, cijeli vaš vaskularni sustav ima nanočestice (napravljene od grafenskog oksida) koje lebde okolo kojima se može manipulirati. Baš kao i podaci za hakiranje, ove nanočestice unutar tijela mogu se hakirati i manipulirati s udaljenog poslužitelja putem nanokomunikacija. Tehnologija je već uspostavljena.

Drugim riječima, instaliranje mikročipa u vaše tijelo moglo bi vas koštati života, a ne samo novca u vašem električnom “novčaniku”. Baš kao što velike banke svakodnevno doživljavaju cyber napade (prema JPMorgan Chase Bank), bilo koja softverska aplikacija može se hakirati, a napadači koriste vrlo sofisticirani zlonamjerni softver kako bi zaobišli bilo kakvu “sigurnost” za koju mislite da postoji.

Pomislite samo na “Heartbleed bug” koji je hakerima omogućio da u potpunosti preuzmu računala. Zamislite da idete platiti nešto u dućanu sa svojim ugrađenim “novčanikom” i iznenada doživite manji srčani udar ili moždani udar zbog krvnog ugruška. Kako se to moglo dogoditi ako ste savršeno zdravi? Ako hakeri to mogu učiniti na Gmailu i WebMD-u, mogu to učiniti i na vašem mikročipu ugrađenom u zapešće.

Praćenje i hakiranje su pošli po zlu: nanotehnologija je stvarna i koristi antene za kontrolu mreža unutar tijela

Znanstvenici diljem svijeta sada su osumnjičeni za COVID “cjepiva” koja sadrže nanočestice koje kontroliraju nanouređaji, također poznat kao tehnološki parazitizam. Ovo nije teorija zavjere, budući da se tehnologija već koristi i slikovito je opisana u znanstvenim časopisima. Cjepiva su opisana kao vektori za ovu instalaciju i manipulaciju, kao što je opisano u nedavnom pregledu tehnologije:

“Izričito spominjanje vrste antene i tehnologije intra-tjelesnih nano-mreža, potvrdilo bi da su cjepiva, između ostalog, vektori za ugradnju nanotehnologije, odnosno nanouređaja u ljudsko tijelo.”

Cyber kriminalci mogu hakirati računala, telefone, uređaje, vatrozide, modeme, usmjerivače, nadzorne kamere, radio odašiljače, sustave kontrole klime nuklearnih elektrana i da, ugrađene mikročipove. Pogodite koja je najčešća vrsta hakiranja? Prijevara s platnim karticama. Više od 100 milijuna Amerikanaca već je iskusilo hakiranje njihovih osobnih podataka na prosječno četiri računa po osobi. Budući da potrošači sada toliko kupuju i kupuju putem aplikacija, hakersko oružje je brojnije, lakše ga je doći, jeftinije za kupnju i sofisticiranije nego ikad. Razmislite o tome prije nego što vam se mikročip ugradi pod kožu ili milijarde nanočestica ubrizgane u vaš krvotok.

COVID-19HakiranjeMikročippraćenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pirat sa kariba
1 godina prije

u svedskoj zivi lik koji je sebi ugradio cip u ruku odavno

Koks
1 godina prije

Mark of the beast!

čajnik
1 godina prije

Nermine, al’ si ga nas*ao, tekst ti je prepun terminoloških (“haker”, zapravo “cracker”) i činjeničnih pogrešaka. Inače si jedan od sažetijih pisaca ovdje, ali brate mili…Heartbleed bug preuzimao potpunu kontrolu nad serverima? Ma ne! Nipošto ne postoji još barem tisuću sličnih. A patch za OpenSSL jednostavniji od ipsweep skripte. Kao i Log4j, nedavno opisan ovdje kao nešto čega se treba bojati više od Armagedona. xapk? Znaš li uopće što je to? Tako se mogu bojati svakog .jar-a ili .rar-a iz nepoznatog izvora, a recimo Google Play ih je prepun. Kakva mrtva “vrhunska cyber tehnologija”? Kali NetHunter je vrhunska cyber tehnologija? Možda skript-klincima 😀 Uredniče, zašto ne objavite moj, relativno korektan, ali faktualno točan članak, dok ovakve bljuzgarije prolaze “desk”? Ono…nije uopće smiješno ili zabavno. Tužno je kako se glupost širi. sanda/stapic, sad mi je jasnije. Možda je i meni mjesto van ovog svinjca gdje nekome tko polemizira o fizičkim fenomenima… Čitaj više »

čajnik
1 godina prije

Tako je. U prvom redu “besplatni email servisi” koji analiziraju svaki mail do u zarez, pa tek onda sve ostale tzv. besplatne aplikacije. Zato su smiješne i tužbe protiv Microsofta i Googlea i Facebooka jer korisnici SAMI, PRELIJENI da bi pročitali licencu, samo kliknu “Prihvaćam”/”Accept” jer ih zaboli dupe dok god dobiju svoj “šut dopamina” u obliku servisa/usluge koju tog trena žele. O firmama koje prodaju tzv. antivirusni softver da ne pišem. Redovito imaju “Red Team” koji, osim onog što se čak i može nazvati “etički hacking” ili “pronalaženje rupa”, piše i hrpu malwarea za kojeg imaju spremne patheve čak i na zero-day. Kaspersky tim je čak priznao da su godinama pisali spyware koji su Apple i Microsoft ugrađivali direktno u kernel svojih sustava. Samo se toga rijetki sjećaju. Taj članak je izbrisan čak i sa web-archivea. Čak je i Torvalds (tj, njegov stari u EU parlamentu) otvoreno priznao da… Čitaj više »

Max
1 godina prije

Djelo sotone.

Emiliano Zapata
1 godina prije

U moju ruku moze ugradit samo na silu ili ako sam mrtav ostalim kovidovcama sretna 1984.

Buničar
1 godina prije

svaki tehnoloski napredak iziva otpor “narodnih masa” koje se plase promjena. Sa druge strane svaki tehnoloski napredak donosi nove mogucnosti kontrole “narodnih masa”. Neprekidno balansiramo (i radimo kompromeise) izmedu sigurnosti i slobode. Apsolutna sloboda i onako ne postoji, mi imamo svoje male slobode . Dati svakome apsolutnu slobodu znacilo bi kraj ljudske vrste

Klara
1 godina prije

J E O LI IM II Č I P I MIKRO I MAKRO I OSTALI SVI ZLOČINI N A N U I N A N I N U N A N U . DA BOGDA I M ŽIVE UKOPALI ŠTO IMAJU.!!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI