fbpx

Nema dileme, potvrđena je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica u cjepivima. Što nas čeka s cjepivima koja sprema vlada?

Nanočestice

Portal Dokumentarac objavio je dva vrlo znakovita teksta o kojima se do sada nije baš moglo ovako egzaktno govoriti, a ponajmanje su to činili znanstvenici svjetskog ranga, kakva je dr. sc. Antonietta Gatti, dr. biol. spec. nanopatologije, nanotoksikologije, nanoekotoksikologije, koja je dokazala  kontaminiranost cjepiva i njegovog sastava, zagađenog mikro i nanočesticama različitih anorganskih elemenata, koje mogu uzrokovati brojne i ozbiljne bolesti.

Njena biografija je impresivna. Znanstvenica je izvanredni profesor u Nacionalnom vijeću za istraživanje Italije, Institutu za znanost i tehnologiju keramičkih materijala, ugovorni predavač na Sveučilištu u Urbinu (Italija). Osnovala je Nanodiagnostics, istraživačku kompaniju za istraživanje patoloških tkiva i dijagnoza nanopatologija. Gostujuća je profesorica na NUARI (Washington, SAD) i savjetnica Europske zaklade za znanost. Vodila je Laboratorij biomaterijala na Sveučilištu u Modeni (Italija) 32 godine.

Više o znanstvenici: https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

Nova studija potvrdila je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica različitih anorganskih elemenata u sastavu cjepiva. Većina pronađenih čestica identificirana je u znanstvenoj literaturi kao biološki nespojiva (i nerazgradiva), pa autori studije, dr. Antonietta Gatti i suradnik Stefano Montanari, zaključuju da su nalazi istraživanja važni i u kontekstu ispitivanja nuspojava cijepljenja.

Biološki nespojive mikro i nanočestice pronađene u cjepivima, koje su otkrili Gatti i Montanari, mogu biti uzročnici mnogih bolesti i potencijalno promijeniti genetski zapis (DNK) pojedinca.

Prisjetimo se sad već epohalne izjave prof. dr. sc. Davora Pavune u intervjuu u kojemu je i ovo izjavio: „Da, jesam pionir  nano-inženjeringa i organizator prvih Nano-konferencija u Kaliforniji ’90-ih (Važno: 1 nano = 1/1000 mikrona! tj. 1 nanometar je milijuntninka milimetra)“ (1)

„Pritom moram odmah nadodati da u tzv. cov-pandemiji  laboratoriji koji razvijaju cjepiva uglavnom nemaju rezoluciju na nivou nano-metra (tj. ne mjere skalu tisućinke mikrona), jer smatraju da je virus veličine 1 mikron: To može biti opasno jer postojeći (a i patentirani)  aktivni nano-chipovi se mogu ubaciti u cjepivo, a u rezoluciji sadašnjih medicinskih uređaja nano-chipovi ostaju nevidljivi, a mogu stvarati vrlo ozbiljne poremećaje u organizmu, čak i na nivou DNK! To je vrlo ozbiljna tema, a u medijima i diskusijama medicinara gotovo potpuno je zanemarena jer skoro svi bio-medicinski stručnjaci nisu ni svjesni svih ozbiljnih implikacija nano-chip tehnologija u biomedicini!“

A sad opet o ovoj novoj studiji  dr. Antoniette Gatti i suradnika Stefana Montanaria.

Pronađene tvari nisu navedene među sastojcima cjepiva prema originalnim uputama proizvođača. S obzirom na potencijalnu opasnost, autori zaključuju da su se te tvari nerazumno i zasad neobjašnjivo našli u cjepivima. Čak i na mikroskopskoj razini – biološki nespojive čestice, ne bi smjele biti u sastavu komponenata cjepiva. Međutim, “atomski” bliskim promatranjem Gattija i Montanarija, pronađen je širok spektar takvih stranih tijela. Oni su istaknuli nekoliko pojedinačnih.

Čestice mikro / nano olova pronađene su u HPV cjepivu (Cervarix, Gardasil), cjepivu protiv gripe (Agrippal S1) i cjepivu protiv meningokoka (Meningitec). Također su pronađene zrcalne / nano čestice nehrđajućeg čelika pronađene između ostalih i u dječjim cjepivima. Konkretno, cjepivu protiv difterije, tetanusa i pertusisa – DTP (Infarix Hexa i Repevax), cjepivu protiv ospica, zaušnjaka i rubeole – MMR (MMR vaxPro), cjepivu protiv pneumokoka (Prevenar 13), cjepivu protiv meningokoka, Meningokoki, Meningokoki ). Na primjer, čelik je pronađen i u cjepivu protiv gripe (Focetria, Agrippal S1, Vaxigrip) i cjepivu protiv HPV virusa (Cervarix).

U dječjim cjepivima identificirane su mikro / nano čestice željeza u MMR (Priorix), kao i platina, srebro, željezo i krom, a u MMR cjepivu (MMR vaxPro) i DTP cjepivu (Infarix Hexa i Repevax) zlato i cink.

Takve čestice, ako se ne eliminiraju iz tijela, mogu izazvati kroničnu upalu ili autoimune reakcije u tijelu pojedinca, povezuju Gattija i Montanari. Toksičnost ovih čestica ovisi o kombinaciji čimbenika, a ne samo o osnovnom kemijskom sastavu. Slične mikro nanočestice povezane su u drugim istraživanjima u krvi bolesnika s leukemijom i kao mogućim uzročnikom kožnog vaskulitisa.

Nuspojave cijepljenja su značajne, nikako zanemarljive.

Gatti i Montanari ističu da se broj prijavljenih nuspojava cjepiva povećao posljednjih godina. Na primjer, cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR) često povezuju s autizmom; cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (DTP) s placentalnom smrću, cjepivo protiv hepatitisa B s multiplom sklerozom i čestim imunokompromitiranim cijepljenjem.

Aluminij, koji je poznati dodatak u cjepivima, često je povezan s različitim neurološkim poremećajima i bolestima. U posljednje vrijeme, prema autorima, dosad su prijavljeni prilično neistraženi simptomi, poput kronične boli i umora, kao i srčanih poremećaja (tahikardija) s cjepivima u uzročnom smislu. Ovo je pionirsko istraživanje o fizičkoj kontaminaciji cjepiva

Gatti i Montenari su se zajedno s istraživanjem nuspojava cjepiva usredotočili na moguće fizičko onečišćenje cjepiva. Talijanski autori izvršili su precizni rendgenski elektronski mikroskop (Enviromental Scanning Microscope, x-ray microsope) koristeći ovaj postupak kako bi potvrdili fizičko onečišćenje cjepiva mikro i nano stranim česticama.

U studiji su korištena 44 različita cjepiva iz Italije i Francuske, od proizvođača poput GlaxoSmithKline, Novartis, Pfizer, Senofi Pasteur MSD i drugih. Većina testnih cjepiva bila je multivalentna, a neke ciljaju jednu bakteriju ili virus. Među njima su bila obvezna cjepiva koja se u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj gori i Bosni i Hercegovini, koriste za dječju upotrebu.

Nisu sva cjepiva otkrila istu razinu kontaminacije, ali autori navode da je slična razina kontaminacije primijećena kod različitih serija istog cjepiva. Kontaminacija je bila prisutna u svim cjepivima, s izuzetkom (pomalo paradoksalno) jedinog veterinarskog cjepiva (Feligen) koji je također uključen u studiju.

Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva. Međutim, predložen je pionirski postupak koji se razvio radi daljnje kontrole kvalitete cjepiva.

Studija: https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072

Zanimljivo je isto tako kako Ministarstvo zdravstva SAD-a kao i Vladina agencija  CDC  (Centers for Disease Control and Prevention) do danas, punih 34 godine, nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a bili su obvezni to učiniti. Prema predsjedničkom dekretu iz 1986., to su bili obvezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja. Od tada su prošle 34 godine!

Vlada SAD-a je 1986. predsjedničkim dekretom  National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660  kojeg je potpisao Ronald Regan, obvezala američko ministarstvo zdravstva “Secretary of Health and Human Services” da zbog moguće veze cjepiva s autizmom i drugim bolestima izrade studije koje će dokazati da ta povezanost ne postoji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK220067/

Najkasnije u roku od tri godine od dana stupanja na snagu ovog zakona, ministar zdravstva trebao je predati pregled svih relevantnih medicinskih i znanstvenih podataka (uključujući podatke dobivene iz studije o vanjskim utjecajima, okolnostima i opsegu veze, ako postoji, između cjepiva koja sadrže pertusis (uključujući cijelu stanicu, ekstrakte i specifične antigene) i sljedećih bolesti:

 1. Hemolitična anemija
 2. Hipsaritmija
 3. Infantilni grčevi.
 4. Reyejev sindrom.
 5. Periferna mononeuropatija.
 6. Smrti klasificirane kao sindrom iznenadne smrti dojenčadi.
 7. Aseptički meningitis.
 8. Maloljetnički dijabetes.
 9. ???????.

Danas, 34 godine kasnije, takva znanstvena studija još uvijek ne postoji, ali to CDC i naše liječnike ne sprječava u tvrdnji kako “cjepiva ne izazivaju autizam” iako se pouzdano zna da se radi o tvrdnji koja nije utemeljena u znanosti, već fantaziji. Zašto takva studija ne postoji?

 1. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma stvarno nikada nije izrađena, unatoč obavezi iz predsjedničkog dekreta, čemu se ne zna opravdan razlog.
 2. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma postoji, ali je u njoj utvrđena povezanost, zbog čega ista nije izložena javnosti i medicinskoj struci, jer je cijepljenje koje se smatra “najvećim dostignućem 20. stoljeća koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” ustvari uzročnik epidemije teških neuroloških oboljenja kod djece, što bi američku vladu koštalo previše zbog obveze isplata odšteta.

Nedavno je završen sudski proces nakon kojeg je ICAN od CDC-a zatražio te i druge znanstvene studije, osim onih za MMR cjepivo, koje bi mogle znanstveno opravdati tvrdnju da “cjepiva ne izazivaju autizam”, no CDC- ih nije bio u stanju dostaviti.

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf

IZVORI: Članak 1 | Članak 2

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
61 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
8 mjeseci prije

Offtopic : Black Lives Matter movement nominated for Nobel peace prize

Tvrtko
Gost
Tvrtko
8 mjeseci prije
Reply to  Dupla Kamilica

OT: Koja budal to može nominirati za išta ?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
8 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Norveški parlamentarni zastupnik Petter Eide član “Socijalističke lijeve stranke”i generalni sekretar norveškog ogranka Amnesty Internationala koji tvrdi da su prosvjedi te organizacije „doprinijeli borbi za ravnopravnost diljem svijeta“.

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Nobel peace prize treba označiti sprdačinom,smijurijom…Ono kao Golden Raspberry Award/Zlatna malina za najgoreg glumca/glumicu…

Nobel crime prize.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Dupla Kamilica

Ajmo jos jednom:
Rat je mir,
Sloboda je ropstvo,
Neznanje je moc…

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

              PISAC MICHAEL ELNER
Pisac Michal Elner je napisao”Pogledajte nas,sve je izvrnuto,sve je naopako.

Lijecnici unistavaju zdravlje

Pravnici unistavaju pravdu

Sveucilista unistavaju znanje

Vlade unistavaju slobodu

Glavni mediji unistavaju informacije

Religija unistava duhovnost

Zasto?Zato sto je to njihov zadatak.

Šokac
Member
Šokac
6 mjeseci prije
Reply to  tedi

Pravo u sridu 👍

Dora
Gost
Dora
2 mjeseci prije
Reply to  tedi

Zato jer je narod glup i bojažljiv

Stara kuka
Gost
Stara kuka
8 mjeseci prije
Reply to  Dupla Kamilica

I još jedan off topic: “Razočaran Trumpov pristaša želi svjedočiti protiv Trumpa u postupku njegovog opoziva Jedan od vodećih izgrednika koji su upali u američki Kongres Jacob Anthony Chansley, poznatiji po svojem kostimu s rogovima, izrazio je spremnost da svjedoči u postupku za opoziv sada već bivšeg američkog predsjednika Donalda… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Toga su viđali i na drugim “plaćenim” prosvjedima.More bit da je kakvi profić kojemu je sloboda zagarantirana, a cinkanje bio zadatak i prije nego je ušao u Capitol .

rimtu
Gost
rimtu
8 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Je.

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
8 mjeseci prije

🏆💞Благодарим. 😘

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
8 mjeseci prije

Dostojevski je rekao da kada Isus i ne bi bio Bog on bi svejedno bio fanaticni krscanin. Zasto je to rekao? Zato sto su i mnogi drugi prije njega tvrdili da je samo krscanski duh i principi ono sto covjecanstvu daje ne samo nadu u opstanak na Zemlji vec i… Pročitaj više »

vetmaniac
Gost
vetmaniac
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

amen…svaka ti dala

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

Da je bog dobar kao sto tvrde, svemoguc kao sto pise i da nas voli kao sto kazu, nebi svijet ovakav bio.
Amen

Martin
Gost
Martin
8 mjeseci prije

Da i dan danas ZAPATA. i otrov meda i mljeka CHE. i svi uceni i naucenii
i nitko ne spominje SOLZENJICINA…

misjulija
Gost
misjulija
8 mjeseci prije

Bog je toliko volio čovjeka da mu je dao slobodnu volju, dakle može birati hoće li činiti dobro ili zlo. Mogao si je isto tako napraviti robote koji bi ga bezuvjetno voljeli.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

Znaci, ako te ne vole, onda je ok da ih sravnis sa zemljom kao sodomu i gomoru? Jaka neka ljubav…
I ciji su svi oni ostali, koji nisu dio izabranog naroda? Kurvini? Kako to bog izabire jedan narod medju svim ljudima, a sam je sve ljude stvorio?

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

,, Таjновити су путёвки Господньи.,, 🤔

misjulija
Gost
misjulija
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Pitam ja tebe: poznaješ li ti Bibliju uopće ili samo tako napamet lamataš?Lot, koji je sa ženom i djecom živio u Sodomi, kad su ga 2 anđela došla upozoriti da mora bježati iz nje jer će joj Bog uništiti, Bog je rekao da neće ako se nađe ijedan pravednik u… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

Poznajem bibliju, a to sto ti pises potvrdjuje bas ono sto pitam – prvo kazes da je mogao napraviti robote da je htio bezuvjetnu ljubav. Ali nije, napravio je ljude koji su sami odlucili kakvi ce biti. I onda kad nije islo po planu, on odluci satrati one koji ne… Pročitaj više »

Chromosome
Gost
Chromosome
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Allah Jedini Uzviseni je stvorio i satanu i covjeka. Na zemlji se ova stvorenja bore jedan protiv drugog da bi se Stvoritelju dokazu koji je bolji. Jedini Bog je zlo, prvo zabranio sebi, a onda i covjeku dao na znanje, da ne cini zlo jer ga to odvodi u propast,… Pročitaj više »

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

zivot je prepun iskusenja i svi su ljudi grijesni, bilo to mislju, rijecu ili djelom, ako je duh zarobljen u grijehu sto je onda slobodna volja bez slobodnog duha, nista, nista drugo nego samo osjecaj zivota programiran patnjom, da, proklete rajske jabuke;)

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

Ta me biblijska priča uvijek fascinira jer je najbliža stvarnom stanju ljudskog duha i to u mnogim prijelomnim povijesnim vremenima…
Ima li pravednika i spasiti ćete se…Sve u biti ovisi o nama..
A ono, pravednika ni za lijek…
Arhetipska,vjekovna poruka…Imali ste šansu…Sami ste si krivi…

... ....
Gost
... ....
8 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

Znači.. a nije u redu to sta će polupismeni migranti (neki ih još zovu i ‘doktori’), kako neki predviđaju, zamijeniti bijele europljane? EU lideri i hrvatski poslušnici na navijanje na tome vrijedno rade. Narod ne sluša – mijenjaj narod.

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

“Bog je toliko volio čovjeka da mu je dao slobodnu volju, dakle može birati hoće li činiti dobro ili zlo.” Mislim da se tu uopće ne radi o “ljubavi Božjoj” nego čisto o statistici – svaka kreacija, proizvod, ima sklonost da jedan dio završi sa greškom ili krene po zlu,… Pročitaj više »

... ....
Gost
... ....
8 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Recimo imaš firmu i u tom primjeru cilj ti je dobro poslovanje, stabilni prihodi, zarada, doprinos zajednici, sve te očekivane stvari. Bi li trpio neznalice koji odbijaju učiti, destruktivce koji remete ravnotežu, podmeću.., pa i rade protiv uspjeha poduzeća?

otpisani
Famed Member
otpisani
8 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Ma naravno da ne bi trpio! Prvo bi izuzetno vodio računa da blago na farmi bude zdravo i plodno i obezbjedio uvjete za njegovo zdravo življenje, a neposlušne i destruktivne djelatnike bi odmah maknuo. Tu nema neke velike ljubavi jer se samo radi o ispunjavanju dužnosti svakoga na farmi shodno… Pročitaj više »

Ivan Devie
Gost
Ivan Devie
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

I reče Jahve u knjizi postanka: “U onaj dan u koji s njega okusiš, zacijelo ćeš umrijeti!” Što je prilično različito od: “Ako s njega okusiš…” Jahve je dakle znao da je samo pitanje vremena kad će do toga doći. Dapače, jasno je da je riječ o uputstvu da moraju… Pročitaj više »

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

Da su ljudi razumni, poslušni samo istini, odgovorno primjenjuju slobodnu volju, i da su toliko ponizni da zamole Boga da dođe i zavlada nad njima ovaj svijet bi se preko noći promijenio. Bog bi uslišao njihove molbe, zavladao bi i donio prekrasne uvjete kakve ne možemo ni zamislit.

... ....
Gost
... ....
8 mjeseci prije
Reply to  Starina

Evo ključnih riječi! Krivo je postaviti dilemu na pitanju slobodne volje. Bog ne prisiljava nikoga ni na što, nema ako nećeš po mom onda jao tebi. Samo iskrenost i traži istinu. Tko kažnjava, sami sebe kažnjavamo.

promatrač
Gost
promatrač
8 mjeseci prije

Sjetis se na njega samo kad ti treba pomoč inače ni ne pomišljaš na boga. To je kao što je neko napisao ovde : Ateisti umru i traže od sv. Petra da im ugovori razgovor sa Bogom a bog kaže sv: Petru kaži im da me nema. Dobar si ti… Pročitaj više »

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
8 mjeseci prije

Ja isto tako mislim, ali se nadam da sam u krivu. Dostojevski nije bio nista manje iracionalan pisuci gore navedenu misao, zar ne?

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
8 mjeseci prije

Код нас хрищана постоjи слободна вольа.,, Бог без нас ништа нече а ми без Ньега ништа не можемо.,,

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
8 mjeseci prije

Ako je zlo posljedica istocnog grijeha to znaci da bi u slucaju da Adam i Eva nisu sagrijesili zlo bilo tek puka formalna mogucnost (a ne stvarna prijetnja) jer prema mnogim krscanskim teolozima u tom slucaju bi Zemlja i dalje bila isti onakav raj u kakvom su prvi ljudi zivjeli… Pročitaj više »

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

Ако Човек жели да живи хришчански, држи се заповести Божjих.Код нас хрищана, Цркве, главна je заповест льубави. Наш je труд да чинимо шта можемо а оно друго сё надамо на Божjу помоч. По слободи Човек може да изабере,, што му срце жуди,, само тада мора трпети последице(греха),, 💞

DAVOR
Gost
DAVOR
8 mjeseci prije

Kada bi sapun postojao, nitko na svijetu ne bi bio prljav i neuredan. To što na svijetu postoje ljudi koji su prljavi i neuredni, dokaz je da sapun ne postoji !?

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
8 mjeseci prije
Reply to  DAVOR

Ako sapun postoji, zasto su najprljaviji oni koji ga najvise koriste?

misjulija
Gost
misjulija
8 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

U Ninbergu je osuđeno svega 17 zločinaca.Ostali su operacijom Spajalica prebačeni u Argentinu i Sad gdje su nastavili sa svojim radom u znanosti, medicini, nuklearnoj industriji…Mnogi njihovi potomci zove i danas tamo.

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
8 mjeseci prije
Reply to  misjulija

Heh, ja sam dosad pojeo dosta sarme, a ti?

Trooba
Gost
Trooba
8 mjeseci prije

Odlično. Još jedna rupa u narativu globalističke satanističke fašističke šatro-medicinske sanitarne genocidne farmakomafije. Neka sebe pelcuju u mozak sa svojim otrovom 🙂

rimtu
Gost
rimtu
8 mjeseci prije

“Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva.”

Ne budite naivni.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

preneseno sa drugog portala. Što se propušta spomenuti o cjepivu protiv COVID-a? Dr. Gilbert Berdine, izvanredni profesor medicine (Texas Tech. University Health Sciences Center, SAD) krajem studenog 2020. objavio je pod ovim naslovom zanimljiv tekst u kojem je analizirao propuste farmaceutske industrije u svezi razvoja i ispitivanja učinkovitosti i sigurnosti… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
8 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

smrznuti, vi pol stručnih časopisa i pol tekstova ovdje objavljivanih pa i intervjua prenesošte.
Nije loše.
Ja sam uvijek za širenje znanja. čak i za onu staru: repetitio est mater studiorum.

misjulija
Gost
misjulija
8 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Može link?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
8 mjeseci prije

Bombastičan naslov i dugačak prepisani članak. Ali svatko tko ga pročita kao i prateće linkove, a ranije se imalo zanimao za ovu tematiku će se razoćarati jer neće pročitati ništa novo što već godinama nije poznato i uostalom i ovdje zadnjih mjeseci prežvakano mnogo puta. Samo nabacivanje futurističkom stručnom terminologijom… Pročitaj više »

tucker carlson
Gost
tucker carlson
8 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

tko do sada nije shvatio ni nece..vjerski fanatici novonormalnog.hvala.

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ta je studija starija,ali dobiva na važnosti u vrijeme kad je fokus na reviziji znanja o cjepivima i kada je sve više zainteresiranih za temu.Desetljećima traje rat s cjepnom farmakomafijom , i vode ga rijetki…ali sad je pogodno vrijeme da se aktualizira i eventualno poentira-jednostavno jer je sve više zainteresiranih.… Pročitaj više »

Kos
Gost
Kos
8 mjeseci prije

Google ‘knjiga istine’ ..spominje se u Bibliji, ovo su poruke(naslovi par poruka) na nasu sadasnju svakodnevicu: : Global Plan to deplete world population and overthrow world leaders Friday, November 26th, 2010 @ 03:00 Their wicked plans also include a new global vaccination which will create disease all over the world.… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
8 mjeseci prije

Malopre gledam video i izjavu izjavu holandske doktorice, da na pfizerovij bočici stoji da je to eksperiment a ne vakcina, znači da bi kao takva trebala i morala biti zabranjena da se testira na ljudima. Nju je pratio i pravnik-advokat koji takođe potvrdio da pravno ne drži vodu. To je već… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
8 mjeseci prije
Reply to  gargamel

Ali vakcinu daju samo dobrovoljcima koji se sami prijave za ucestvovanje u eksperimentu. Kad na kraju dodje do sudjenja za mosovni zlocin vidjeces da ce se braniti da nikoga nisu tjerali vec da su se svi sami dobrovoljno prijavili iako su znali za rizike o kojima je sva stampa pisala… Pročitaj više »

Max
Member
Famed Member
Max
8 mjeseci prije

Arna Šebalj hvala za istinu vama i sugovornici

indy
Gost
indy
8 mjeseci prije

Budi savjestan.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

U vezi sa nano tehnologijom, podsjećam na sumnju da se u cjepivu, ili možda čak već u štapićima za PCR test, kriju sićušni nano robotići. Tu su sumnju iznjeli neki zapadni neovisni mediji, prije 3 mjeseca. Pozivajući se na službene informacije sa portala Sveučilišta John Hopkins. Od prije više mjeseci.… Pročitaj više »

Zoran A.
Gost
Zoran A.
8 mjeseci prije

This IS NOT a VACCINE. Dr David Martin from January 5, 2021. ” Let’s make sure we are clear… This is not a vaccine. They are using the term “vaccine” to sneak this thing under public health exemptions. This is not a vaccine.” “This is mRNA packaged in a fat… Pročitaj više »

Roker
Gost
Roker
8 mjeseci prije

“Dođu tako ponekad vremena kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati’

12345678
Gost
12345678
8 mjeseci prije

Stanton in Layard sta v letih 1977-1978 postavila hipotezo, da se toksičnost vlaknatih materialov ne začne s kemičnimi učinki, temveč sproži učinke azbesta verjetno fizična reakcija, kot so (A) mehanske poškodbe ali (B) neželeni signalni kanali, ki lahko ovirajo normalno celično aktivnost, predvsem mitoze. (A) Mehanske poškodbe. Obstajajo eksperimentalni dokazi,… Pročitaj više »

Ella
Gost
Ella
8 mjeseci prije

Sotona je zaplesao, chemtrailsi, cjepiva, demontaza ekonomija, kostantni stres. Pred nama se odvija najveci zlocin u povjesti svijeta. Mega holokaust. I niko nista.

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
7 mjeseci prije

100% cjepiva za ljude zagađeno, 0% cjepiva za životinje zagađeno. Pametnom dosta.

Ljiljana Grill
Gost
Ljiljana Grill
6 mjeseci prije

Poštovani iz Redakcije, zašto se ovaj tekst ne može prenijeti u javnost? Osjećam se tužno, jer ovo sve ne mogu prenijeti na Facebook stranicama. Znam, Fb ovo cenzurira i ne dopušta da se istina širi, ali zar nije važnije spasiti milijune djece i odraslih nego štititi ove koji nas (posebno… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
6 mjeseci prije
Reply to  Ljiljana Grill

Poštovana,

Facebook je postao mjesto cenzure i mi tu ništa ne možemo učiniti.

Lp

Redakcija

POVEZANE VIJESTI

Izbornik