Nema dileme, potvrđena je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica u cjepivima. Što nas čeka s cjepivima koja sprema vlada?

Nanočestice

Portal Dokumentarac objavio je dva vrlo znakovita teksta o kojima se do sada nije baš moglo ovako egzaktno govoriti, a ponajmanje su to činili znanstvenici svjetskog ranga, kakva je dr. sc. Antonietta Gatti, dr. biol. spec. nanopatologije, nanotoksikologije, nanoekotoksikologije, koja je dokazala  kontaminiranost cjepiva i njegovog sastava, zagađenog mikro i nanočesticama različitih anorganskih elemenata, koje mogu uzrokovati brojne i ozbiljne bolesti.

Njena biografija je impresivna. Znanstvenica je izvanredni profesor u Nacionalnom vijeću za istraživanje Italije, Institutu za znanost i tehnologiju keramičkih materijala, ugovorni predavač na Sveučilištu u Urbinu (Italija). Osnovala je Nanodiagnostics, istraživačku kompaniju za istraživanje patoloških tkiva i dijagnoza nanopatologija. Gostujuća je profesorica na NUARI (Washington, SAD) i savjetnica Europske zaklade za znanost. Vodila je Laboratorij biomaterijala na Sveučilištu u Modeni (Italija) 32 godine.

Više o znanstvenici: https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

Nova studija potvrdila je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica različitih anorganskih elemenata u sastavu cjepiva. Većina pronađenih čestica identificirana je u znanstvenoj literaturi kao biološki nespojiva (i nerazgradiva), pa autori studije, dr. Antonietta Gatti i suradnik Stefano Montanari, zaključuju da su nalazi istraživanja važni i u kontekstu ispitivanja nuspojava cijepljenja.

Biološki nespojive mikro i nanočestice pronađene u cjepivima, koje su otkrili Gatti i Montanari, mogu biti uzročnici mnogih bolesti i potencijalno promijeniti genetski zapis (DNK) pojedinca.

Prisjetimo se sad već epohalne izjave prof. dr. sc. Davora Pavune u intervjuu u kojemu je i ovo izjavio: „Da, jesam pionir  nano-inženjeringa i organizator prvih Nano-konferencija u Kaliforniji ’90-ih (Važno: 1 nano = 1/1000 mikrona! tj. 1 nanometar je milijuntninka milimetra)“ (1)

„Pritom moram odmah nadodati da u tzv. cov-pandemiji  laboratoriji koji razvijaju cjepiva uglavnom nemaju rezoluciju na nivou nano-metra (tj. ne mjere skalu tisućinke mikrona), jer smatraju da je virus veličine 1 mikron: To može biti opasno jer postojeći (a i patentirani)  aktivni nano-chipovi se mogu ubaciti u cjepivo, a u rezoluciji sadašnjih medicinskih uređaja nano-chipovi ostaju nevidljivi, a mogu stvarati vrlo ozbiljne poremećaje u organizmu, čak i na nivou DNK! To je vrlo ozbiljna tema, a u medijima i diskusijama medicinara gotovo potpuno je zanemarena jer skoro svi bio-medicinski stručnjaci nisu ni svjesni svih ozbiljnih implikacija nano-chip tehnologija u biomedicini!“

A sad opet o ovoj novoj studiji  dr. Antoniette Gatti i suradnika Stefana Montanaria.

Pronađene tvari nisu navedene među sastojcima cjepiva prema originalnim uputama proizvođača. S obzirom na potencijalnu opasnost, autori zaključuju da su se te tvari nerazumno i zasad neobjašnjivo našli u cjepivima. Čak i na mikroskopskoj razini – biološki nespojive čestice, ne bi smjele biti u sastavu komponenata cjepiva. Međutim, “atomski” bliskim promatranjem Gattija i Montanarija, pronađen je širok spektar takvih stranih tijela. Oni su istaknuli nekoliko pojedinačnih.

Čestice mikro / nano olova pronađene su u HPV cjepivu (Cervarix, Gardasil), cjepivu protiv gripe (Agrippal S1) i cjepivu protiv meningokoka (Meningitec). Također su pronađene zrcalne / nano čestice nehrđajućeg čelika pronađene između ostalih i u dječjim cjepivima. Konkretno, cjepivu protiv difterije, tetanusa i pertusisa – DTP (Infarix Hexa i Repevax), cjepivu protiv ospica, zaušnjaka i rubeole – MMR (MMR vaxPro), cjepivu protiv pneumokoka (Prevenar 13), cjepivu protiv meningokoka, Meningokoki, Meningokoki ). Na primjer, čelik je pronađen i u cjepivu protiv gripe (Focetria, Agrippal S1, Vaxigrip) i cjepivu protiv HPV virusa (Cervarix).

U dječjim cjepivima identificirane su mikro / nano čestice željeza u MMR (Priorix), kao i platina, srebro, željezo i krom, a u MMR cjepivu (MMR vaxPro) i DTP cjepivu (Infarix Hexa i Repevax) zlato i cink.

Takve čestice, ako se ne eliminiraju iz tijela, mogu izazvati kroničnu upalu ili autoimune reakcije u tijelu pojedinca, povezuju Gattija i Montanari. Toksičnost ovih čestica ovisi o kombinaciji čimbenika, a ne samo o osnovnom kemijskom sastavu. Slične mikro nanočestice povezane su u drugim istraživanjima u krvi bolesnika s leukemijom i kao mogućim uzročnikom kožnog vaskulitisa.

Nuspojave cijepljenja su značajne, nikako zanemarljive.

Gatti i Montanari ističu da se broj prijavljenih nuspojava cjepiva povećao posljednjih godina. Na primjer, cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR) često povezuju s autizmom; cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (DTP) s placentalnom smrću, cjepivo protiv hepatitisa B s multiplom sklerozom i čestim imunokompromitiranim cijepljenjem.

Aluminij, koji je poznati dodatak u cjepivima, često je povezan s različitim neurološkim poremećajima i bolestima. U posljednje vrijeme, prema autorima, dosad su prijavljeni prilično neistraženi simptomi, poput kronične boli i umora, kao i srčanih poremećaja (tahikardija) s cjepivima u uzročnom smislu. Ovo je pionirsko istraživanje o fizičkoj kontaminaciji cjepiva

Gatti i Montenari su se zajedno s istraživanjem nuspojava cjepiva usredotočili na moguće fizičko onečišćenje cjepiva. Talijanski autori izvršili su precizni rendgenski elektronski mikroskop (Enviromental Scanning Microscope, x-ray microsope) koristeći ovaj postupak kako bi potvrdili fizičko onečišćenje cjepiva mikro i nano stranim česticama.

U studiji su korištena 44 različita cjepiva iz Italije i Francuske, od proizvođača poput GlaxoSmithKline, Novartis, Pfizer, Senofi Pasteur MSD i drugih. Većina testnih cjepiva bila je multivalentna, a neke ciljaju jednu bakteriju ili virus. Među njima su bila obvezna cjepiva koja se u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj gori i Bosni i Hercegovini, koriste za dječju upotrebu.

Nisu sva cjepiva otkrila istu razinu kontaminacije, ali autori navode da je slična razina kontaminacije primijećena kod različitih serija istog cjepiva. Kontaminacija je bila prisutna u svim cjepivima, s izuzetkom (pomalo paradoksalno) jedinog veterinarskog cjepiva (Feligen) koji je također uključen u studiju.

Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva. Međutim, predložen je pionirski postupak koji se razvio radi daljnje kontrole kvalitete cjepiva.

Studija: https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072

Zanimljivo je isto tako kako Ministarstvo zdravstva SAD-a kao i Vladina agencija  CDC  (Centers for Disease Control and Prevention) do danas, punih 34 godine, nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a bili su obvezni to učiniti. Prema predsjedničkom dekretu iz 1986., to su bili obvezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja. Od tada su prošle 34 godine!

Vlada SAD-a je 1986. predsjedničkim dekretom  National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660  kojeg je potpisao Ronald Regan, obvezala američko ministarstvo zdravstva “Secretary of Health and Human Services” da zbog moguće veze cjepiva s autizmom i drugim bolestima izrade studije koje će dokazati da ta povezanost ne postoji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK220067/

Najkasnije u roku od tri godine od dana stupanja na snagu ovog zakona, ministar zdravstva trebao je predati pregled svih relevantnih medicinskih i znanstvenih podataka (uključujući podatke dobivene iz studije o vanjskim utjecajima, okolnostima i opsegu veze, ako postoji, između cjepiva koja sadrže pertusis (uključujući cijelu stanicu, ekstrakte i specifične antigene) i sljedećih bolesti:

 1. Hemolitična anemija
 2. Hipsaritmija
 3. Infantilni grčevi.
 4. Reyejev sindrom.
 5. Periferna mononeuropatija.
 6. Smrti klasificirane kao sindrom iznenadne smrti dojenčadi.
 7. Aseptički meningitis.
 8. Maloljetnički dijabetes.
 9. ???????.

Danas, 34 godine kasnije, takva znanstvena studija još uvijek ne postoji, ali to CDC i naše liječnike ne sprječava u tvrdnji kako “cjepiva ne izazivaju autizam” iako se pouzdano zna da se radi o tvrdnji koja nije utemeljena u znanosti, već fantaziji. Zašto takva studija ne postoji?

 1. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma stvarno nikada nije izrađena, unatoč obavezi iz predsjedničkog dekreta, čemu se ne zna opravdan razlog.
 2. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma postoji, ali je u njoj utvrđena povezanost, zbog čega ista nije izložena javnosti i medicinskoj struci, jer je cijepljenje koje se smatra “najvećim dostignućem 20. stoljeća koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” ustvari uzročnik epidemije teških neuroloških oboljenja kod djece, što bi američku vladu koštalo previše zbog obveze isplata odšteta.

Nedavno je završen sudski proces nakon kojeg je ICAN od CDC-a zatražio te i druge znanstvene studije, osim onih za MMR cjepivo, koje bi mogle znanstveno opravdati tvrdnju da “cjepiva ne izazivaju autizam”, no CDC- ih nije bio u stanju dostaviti.

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf

IZVORI: Članak 1 | Članak 2

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
63 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dupla Kamilica

Offtopic : Black Lives Matter movement nominated for Nobel peace prize

Вазал Царский

🏆💞Благодарим. 😘

Pera Kojot

Dostojevski je rekao da kada Isus i ne bi bio Bog on bi svejedno bio fanaticni krscanin. Zasto je to rekao? Zato sto su i mnogi drugi prije njega tvrdili da je samo krscanski duh i principi ono sto covjecanstvu daje ne samo nadu u opstanak na Zemlji vec i… Pročitaj više »

Trooba

Odlično. Još jedna rupa u narativu globalističke satanističke fašističke šatro-medicinske sanitarne genocidne farmakomafije. Neka sebe pelcuju u mozak sa svojim otrovom 🙂

rimtu

“Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva.”

Ne budite naivni.

ledeno doba

preneseno sa drugog portala. Što se propušta spomenuti o cjepivu protiv COVID-a? Dr. Gilbert Berdine, izvanredni profesor medicine (Texas Tech. University Health Sciences Center, SAD) krajem studenog 2020. objavio je pod ovim naslovom zanimljiv tekst u kojem je analizirao propuste farmaceutske industrije u svezi razvoja i ispitivanja učinkovitosti i sigurnosti… Pročitaj više »

Stara kuka

Bombastičan naslov i dugačak prepisani članak. Ali svatko tko ga pročita kao i prateće linkove, a ranije se imalo zanimao za ovu tematiku će se razoćarati jer neće pročitati ništa novo što već godinama nije poznato i uostalom i ovdje zadnjih mjeseci prežvakano mnogo puta. Samo nabacivanje futurističkom stručnom terminologijom… Pročitaj više »

Kos

Google ‘knjiga istine’ ..spominje se u Bibliji, ovo su poruke(naslovi par poruka) na nasu sadasnju svakodnevicu: : Global Plan to deplete world population and overthrow world leaders Friday, November 26th, 2010 @ 03:00 Their wicked plans also include a new global vaccination which will create disease all over the world.… Pročitaj više »

gargamel

Malopre gledam video i izjavu izjavu holandske doktorice, da na pfizerovij bočici stoji da je to eksperiment a ne vakcina, znači da bi kao takva trebala i morala biti zabranjena da se testira na ljudima. Nju je pratio i pravnik-advokat koji takođe potvrdio da pravno ne drži vodu. To je već… Pročitaj više »

Max

Arna Šebalj hvala za istinu vama i sugovornici

indy

Budi savjestan.

ledeno doba

U vezi sa nano tehnologijom, podsjećam na sumnju da se u cjepivu, ili možda čak već u štapićima za PCR test, kriju sićušni nano robotići. Tu su sumnju iznjeli neki zapadni neovisni mediji, prije 3 mjeseca. Pozivajući se na službene informacije sa portala Sveučilišta John Hopkins. Od prije više mjeseci.… Pročitaj više »

Zoran A.

This IS NOT a VACCINE. Dr David Martin from January 5, 2021. ” Let’s make sure we are clear… This is not a vaccine. They are using the term “vaccine” to sneak this thing under public health exemptions. This is not a vaccine.” “This is mRNA packaged in a fat… Pročitaj više »

Roker

“Dođu tako ponekad vremena kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati’

12345678

Stanton in Layard sta v letih 1977-1978 postavila hipotezo, da se toksičnost vlaknatih materialov ne začne s kemičnimi učinki, temveč sproži učinke azbesta verjetno fizična reakcija, kot so (A) mehanske poškodbe ali (B) neželeni signalni kanali, ki lahko ovirajo normalno celično aktivnost, predvsem mitoze. (A) Mehanske poškodbe. Obstajajo eksperimentalni dokazi,… Pročitaj više »

Ella

Sotona je zaplesao, chemtrailsi, cjepiva, demontaza ekonomija, kostantni stres. Pred nama se odvija najveci zlocin u povjesti svijeta. Mega holokaust. I niko nista.

grom iz vedra neba

100% cjepiva za ljude zagađeno, 0% cjepiva za životinje zagađeno. Pametnom dosta.

Ljiljana Grill

Poštovani iz Redakcije, zašto se ovaj tekst ne može prenijeti u javnost? Osjećam se tužno, jer ovo sve ne mogu prenijeti na Facebook stranicama. Znam, Fb ovo cenzurira i ne dopušta da se istina širi, ali zar nije važnije spasiti milijune djece i odraslih nego štititi ove koji nas (posebno… Pročitaj više »

klara

bajden neka svoje bode, dijete, eee to bih narod išao smrt ili život, što bih rekli komobojci kom opanci. bajdenu bih trebala vakcina da zaspi i da se ne probudi. svoje što je napravio neka bode do smrti a idiote tuđe nečeš ni blizu. n e č e š il… Pročitaj više »

klara

sve baš sve zločinaste vakcine su experimentalni pokusni genski tretmani , koji nemaju ni v od veze sa vakcinom. zločin pfizera i ostalih sličnih njemu, je zastrašujuče. kriju se tajne g e n o c i d n e komponente u cijep. c 19, genet.modificirani prione uzrokuju transmisivnu spongiformnu encelfalopatiju… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI