fbpx

Nema dileme, potvrđena je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica u cjepivima. Što nas čeka s cjepivima koja sprema vlada?

Nanočestice

Portal Dokumentarac objavio je dva vrlo znakovita teksta o kojima se do sada nije baš moglo ovako egzaktno govoriti, a ponajmanje su to činili znanstvenici svjetskog ranga, kakva je dr. sc. Antonietta Gatti, dr. biol. spec. nanopatologije, nanotoksikologije, nanoekotoksikologije, koja je dokazala  kontaminiranost cjepiva i njegovog sastava, zagađenog mikro i nanočesticama različitih anorganskih elemenata, koje mogu uzrokovati brojne i ozbiljne bolesti.

Njena biografija je impresivna. Znanstvenica je izvanredni profesor u Nacionalnom vijeću za istraživanje Italije, Institutu za znanost i tehnologiju keramičkih materijala, ugovorni predavač na Sveučilištu u Urbinu (Italija). Osnovala je Nanodiagnostics, istraživačku kompaniju za istraživanje patoloških tkiva i dijagnoza nanopatologija. Gostujuća je profesorica na NUARI (Washington, SAD) i savjetnica Europske zaklade za znanost. Vodila je Laboratorij biomaterijala na Sveučilištu u Modeni (Italija) 32 godine.

Više o znanstvenici: https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

Nova studija potvrdila je prisutnost kontaminiranih mikro i nanočestica različitih anorganskih elemenata u sastavu cjepiva. Većina pronađenih čestica identificirana je u znanstvenoj literaturi kao biološki nespojiva (i nerazgradiva), pa autori studije, dr. Antonietta Gatti i suradnik Stefano Montanari, zaključuju da su nalazi istraživanja važni i u kontekstu ispitivanja nuspojava cijepljenja.

Biološki nespojive mikro i nanočestice pronađene u cjepivima, koje su otkrili Gatti i Montanari, mogu biti uzročnici mnogih bolesti i potencijalno promijeniti genetski zapis (DNK) pojedinca.

Prisjetimo se sad već epohalne izjave prof. dr. sc. Davora Pavune u intervjuu u kojemu je i ovo izjavio: „Da, jesam pionir  nano-inženjeringa i organizator prvih Nano-konferencija u Kaliforniji ’90-ih (Važno: 1 nano = 1/1000 mikrona! tj. 1 nanometar je milijuntninka milimetra)“ (1)

„Pritom moram odmah nadodati da u tzv. cov-pandemiji  laboratoriji koji razvijaju cjepiva uglavnom nemaju rezoluciju na nivou nano-metra (tj. ne mjere skalu tisućinke mikrona), jer smatraju da je virus veličine 1 mikron: To može biti opasno jer postojeći (a i patentirani)  aktivni nano-chipovi se mogu ubaciti u cjepivo, a u rezoluciji sadašnjih medicinskih uređaja nano-chipovi ostaju nevidljivi, a mogu stvarati vrlo ozbiljne poremećaje u organizmu, čak i na nivou DNK! To je vrlo ozbiljna tema, a u medijima i diskusijama medicinara gotovo potpuno je zanemarena jer skoro svi bio-medicinski stručnjaci nisu ni svjesni svih ozbiljnih implikacija nano-chip tehnologija u biomedicini!“

A sad opet o ovoj novoj studiji  dr. Antoniette Gatti i suradnika Stefana Montanaria.

Pronađene tvari nisu navedene među sastojcima cjepiva prema originalnim uputama proizvođača. S obzirom na potencijalnu opasnost, autori zaključuju da su se te tvari nerazumno i zasad neobjašnjivo našli u cjepivima. Čak i na mikroskopskoj razini – biološki nespojive čestice, ne bi smjele biti u sastavu komponenata cjepiva. Međutim, “atomski” bliskim promatranjem Gattija i Montanarija, pronađen je širok spektar takvih stranih tijela. Oni su istaknuli nekoliko pojedinačnih.

Čestice mikro / nano olova pronađene su u HPV cjepivu (Cervarix, Gardasil), cjepivu protiv gripe (Agrippal S1) i cjepivu protiv meningokoka (Meningitec). Također su pronađene zrcalne / nano čestice nehrđajućeg čelika pronađene između ostalih i u dječjim cjepivima. Konkretno, cjepivu protiv difterije, tetanusa i pertusisa – DTP (Infarix Hexa i Repevax), cjepivu protiv ospica, zaušnjaka i rubeole – MMR (MMR vaxPro), cjepivu protiv pneumokoka (Prevenar 13), cjepivu protiv meningokoka, Meningokoki, Meningokoki ). Na primjer, čelik je pronađen i u cjepivu protiv gripe (Focetria, Agrippal S1, Vaxigrip) i cjepivu protiv HPV virusa (Cervarix).

U dječjim cjepivima identificirane su mikro / nano čestice željeza u MMR (Priorix), kao i platina, srebro, željezo i krom, a u MMR cjepivu (MMR vaxPro) i DTP cjepivu (Infarix Hexa i Repevax) zlato i cink.

Takve čestice, ako se ne eliminiraju iz tijela, mogu izazvati kroničnu upalu ili autoimune reakcije u tijelu pojedinca, povezuju Gattija i Montanari. Toksičnost ovih čestica ovisi o kombinaciji čimbenika, a ne samo o osnovnom kemijskom sastavu. Slične mikro nanočestice povezane su u drugim istraživanjima u krvi bolesnika s leukemijom i kao mogućim uzročnikom kožnog vaskulitisa.

Nuspojave cijepljenja su značajne, nikako zanemarljive.

Gatti i Montanari ističu da se broj prijavljenih nuspojava cjepiva povećao posljednjih godina. Na primjer, cjepivo protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR) često povezuju s autizmom; cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (DTP) s placentalnom smrću, cjepivo protiv hepatitisa B s multiplom sklerozom i čestim imunokompromitiranim cijepljenjem.

Aluminij, koji je poznati dodatak u cjepivima, često je povezan s različitim neurološkim poremećajima i bolestima. U posljednje vrijeme, prema autorima, dosad su prijavljeni prilično neistraženi simptomi, poput kronične boli i umora, kao i srčanih poremećaja (tahikardija) s cjepivima u uzročnom smislu. Ovo je pionirsko istraživanje o fizičkoj kontaminaciji cjepiva

Gatti i Montenari su se zajedno s istraživanjem nuspojava cjepiva usredotočili na moguće fizičko onečišćenje cjepiva. Talijanski autori izvršili su precizni rendgenski elektronski mikroskop (Enviromental Scanning Microscope, x-ray microsope) koristeći ovaj postupak kako bi potvrdili fizičko onečišćenje cjepiva mikro i nano stranim česticama.

U studiji su korištena 44 različita cjepiva iz Italije i Francuske, od proizvođača poput GlaxoSmithKline, Novartis, Pfizer, Senofi Pasteur MSD i drugih. Većina testnih cjepiva bila je multivalentna, a neke ciljaju jednu bakteriju ili virus. Među njima su bila obvezna cjepiva koja se u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj gori i Bosni i Hercegovini, koriste za dječju upotrebu.

Nisu sva cjepiva otkrila istu razinu kontaminacije, ali autori navode da je slična razina kontaminacije primijećena kod različitih serija istog cjepiva. Kontaminacija je bila prisutna u svim cjepivima, s izuzetkom (pomalo paradoksalno) jedinog veterinarskog cjepiva (Feligen) koji je također uključen u studiju.

Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva. Međutim, predložen je pionirski postupak koji se razvio radi daljnje kontrole kvalitete cjepiva.

Studija: https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072

Zanimljivo je isto tako kako Ministarstvo zdravstva SAD-a kao i Vladina agencija  CDC  (Centers for Disease Control and Prevention) do danas, punih 34 godine, nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a bili su obvezni to učiniti. Prema predsjedničkom dekretu iz 1986., to su bili obvezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja. Od tada su prošle 34 godine!

Vlada SAD-a je 1986. predsjedničkim dekretom  National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660  kojeg je potpisao Ronald Regan, obvezala američko ministarstvo zdravstva “Secretary of Health and Human Services” da zbog moguće veze cjepiva s autizmom i drugim bolestima izrade studije koje će dokazati da ta povezanost ne postoji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK220067/

Najkasnije u roku od tri godine od dana stupanja na snagu ovog zakona, ministar zdravstva trebao je predati pregled svih relevantnih medicinskih i znanstvenih podataka (uključujući podatke dobivene iz studije o vanjskim utjecajima, okolnostima i opsegu veze, ako postoji, između cjepiva koja sadrže pertusis (uključujući cijelu stanicu, ekstrakte i specifične antigene) i sljedećih bolesti:

 1. Hemolitična anemija
 2. Hipsaritmija
 3. Infantilni grčevi.
 4. Reyejev sindrom.
 5. Periferna mononeuropatija.
 6. Smrti klasificirane kao sindrom iznenadne smrti dojenčadi.
 7. Aseptički meningitis.
 8. Maloljetnički dijabetes.
 9. ???????.

Danas, 34 godine kasnije, takva znanstvena studija još uvijek ne postoji, ali to CDC i naše liječnike ne sprječava u tvrdnji kako “cjepiva ne izazivaju autizam” iako se pouzdano zna da se radi o tvrdnji koja nije utemeljena u znanosti, već fantaziji. Zašto takva studija ne postoji?

 1. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma stvarno nikada nije izrađena, unatoč obavezi iz predsjedničkog dekreta, čemu se ne zna opravdan razlog.
 2. Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma postoji, ali je u njoj utvrđena povezanost, zbog čega ista nije izložena javnosti i medicinskoj struci, jer je cijepljenje koje se smatra “najvećim dostignućem 20. stoljeća koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” ustvari uzročnik epidemije teških neuroloških oboljenja kod djece, što bi američku vladu koštalo previše zbog obveze isplata odšteta.

Nedavno je završen sudski proces nakon kojeg je ICAN od CDC-a zatražio te i druge znanstvene studije, osim onih za MMR cjepivo, koje bi mogle znanstveno opravdati tvrdnju da “cjepiva ne izazivaju autizam”, no CDC- ih nije bio u stanju dostaviti.

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf

IZVORI: Članak 1 | Članak 2

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
56 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije

Offtopic : Black Lives Matter movement nominated for Nobel peace prize

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

OT: Koja budal to može nominirati za išta ?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Norveški parlamentarni zastupnik Petter Eide član “Socijalističke lijeve stranke”i generalni sekretar norveškog ogranka Amnesty Internationala koji tvrdi da su prosvjedi te organizacije „doprinijeli borbi za ravnopravnost diljem svijeta“.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Nobel peace prize treba označiti sprdačinom,smijurijom…Ono kao Golden Raspberry Award/Zlatna malina za najgoreg glumca/glumicu…

Nobel crime prize.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Ajmo jos jednom:
Rat je mir,
Sloboda je ropstvo,
Neznanje je moc…

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

              PISAC MICHAEL ELNER
Pisac Michal Elner je napisao”Pogledajte nas,sve je izvrnuto,sve je naopako.

Lijecnici unistavaju zdravlje

Pravnici unistavaju pravdu

Sveucilista unistavaju znanje

Vlade unistavaju slobodu

Glavni mediji unistavaju informacije

Religija unistava duhovnost

Zasto?Zato sto je to njihov zadatak.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

I još jedan off topic:

Razočaran Trumpov pristaša želi svjedočiti protiv Trumpa u postupku njegovog opoziva

Jedan od vodećih izgrednika koji su upali u američki Kongres Jacob Anthony Chansley, poznatiji po svojem kostimu s rogovima, izrazio je spremnost da svjedoči u postupku za opoziv sada već bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Njegov odvjetnik Albert Watkins izjavio je da je Chansley bio „zaluđen Trumpom“, no da se sada osjeća izdanim nakon što je Trump odbio pomilovati izgrednike.

Radi se inače onoj budaletini “šamanu” koji se pojavio tamo u onom krznu i s rogovima i koji je inače dugogodišnji aktivni pripadnik “ekološke” organizacije koja snažno podržava klimatsko histeričarski kult GreteThunberg.

To se događa kada dopustiš kojekakvim ridikulima, egzibicionistima i “alternativcima” da ti se prikrpe. Sada kada mu prijeti kazna odjednom seronja okreće ploču i okrivljuje Trumpove riječi za svoje postupke. Tipično ponašanje ljevičara, čak i kad se maskiraju u desničare. Kad se suoče s posljedicama svojih postupaka odmah prebacuju odgovornost na nekog drugog.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Toga su viđali i na drugim “plaćenim” prosvjedima.More bit da je kakvi profić kojemu je sloboda zagarantirana, a cinkanje bio zadatak i prije nego je ušao u Capitol .

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Je.

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
1 mjesec prije

🏆💞Благодарим. 😘

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Dostojevski je rekao da kada Isus i ne bi bio Bog on bi svejedno bio fanaticni krscanin. Zasto je to rekao? Zato sto su i mnogi drugi prije njega tvrdili da je samo krscanski duh i principi ono sto covjecanstvu daje ne samo nadu u opstanak na Zemlji vec i nadu da patnje ovog svijeta imaju neku visu svrhu kolikogod ta visa svrha samom Dostojevskom (Ivanu Karamazovu) bila potpuno nerazumljiva i sto je jos gore od toga : neprihvatljiva u smislu cijene koju covjek placa za postizanje te navodne svrhe. Ono sto s druge strane rade sotonisti jest oduzimanje covjeku svake nade i fizicka eliminacija beskorisnih zderaca kako nas oni nazivaju. Zato je pripadnost bilo kojem okultnom drustvu nesto sto bi trebalo kaznjavati dozivotnim zatvorom. Inkvizicija je u nacelu bila u pravu. Treba nam novi Nuremberg, a nakon Nuremberga nam trebaju zakoni o zabrani tajnih drustava jer iz njih proizlazi najvece i najgnusnije zlo koje povijest ljudskog roda biljezi…

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

amen…svaka ti dala

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Da je bog dobar kao sto tvrde, svemoguc kao sto pise i da nas voli kao sto kazu, nebi svijet ovakav bio.
Amen

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

Da i dan danas ZAPATA. i otrov meda i mljeka CHE. i svi uceni i naucenii
i nitko ne spominje SOLZENJICINA…

misjulija
Gost
misjulija
1 mjesec prije

Bog je toliko volio čovjeka da mu je dao slobodnu volju, dakle može birati hoće li činiti dobro ili zlo. Mogao si je isto tako napraviti robote koji bi ga bezuvjetno voljeli.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

Znaci, ako te ne vole, onda je ok da ih sravnis sa zemljom kao sodomu i gomoru? Jaka neka ljubav…
I ciji su svi oni ostali, koji nisu dio izabranog naroda? Kurvini? Kako to bog izabire jedan narod medju svim ljudima, a sam je sve ljude stvorio?

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

,, Таjновити су путёвки Господньи.,, 🤔

misjulija
Gost
misjulija
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Pitam ja tebe: poznaješ li ti Bibliju uopće ili samo tako napamet lamataš?Lot, koji je sa ženom i djecom živio u Sodomi, kad su ga 2 anđela došla upozoriti da mora bježati iz nje jer će joj Bog uništiti, Bog je rekao da neće ako se nađe ijedan pravednik u tom gradu. A kad su ta dva anđela došla da ga upozore, cijeli grad se sjatio pred Lotovu kuću u namjeri da se ih se ” namiluju”, blago rečeno, valjda znaš što to znaci…i mali i veliki. Bog svakome daje priliku i još nije kraj svijeta jer još čeka.Kao što je dolje netko napisao, da se mi svi krenemo moliti Bogu da nas oslobodi od ovih sotonskih lažljivaca koji se igraju s nama, Bog bi to učinio. Ali tu leži jedan problem, čovjek se treba poniziti da dođe pred Boga, priznati mu da ga treba i da ne može sam, a to je velikom broju ljudi problem jer ljudi imaju preveliki ego. 1991. godinu u Manchesteru ili Liverpoolu, ne znam točno, dvojica dječaka od 8 i 9 godina su iu trgovačkog centra odveli malo dvogodišnjaka te ga na riječnom nasipu nekoliko sati užasno mučili. Imali su dakle 8 i 9… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

Poznajem bibliju, a to sto ti pises potvrdjuje bas ono sto pitam – prvo kazes da je mogao napraviti robote da je htio bezuvjetnu ljubav. Ali nije, napravio je ljude koji su sami odlucili kakvi ce biti. I onda kad nije islo po planu, on odluci satrati one koji ne vole bezuvjetno… I tebi je to ok?
Totalno debilan postupak boga koji kao daje ljudima slobodnu volju, ali ako ta volja nije po njegovom i ako ne zelis biti ponizan, onda svejedno metak u celo…

Chromosome
Gost
Chromosome
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Allah Jedini Uzviseni je stvorio i satanu i covjeka. Na zemlji se ova stvorenja bore jedan protiv drugog da bi se Stvoritelju dokazu koji je bolji. Jedini Bog je zlo, prvo zabranio sebi, a onda i covjeku dao na znanje, da ne cini zlo jer ga to odvodi u propast, tj. to je njegov dark side. Nazalost, zaslijepljen pohlepom, covjek sam sebi ucini nepravdu.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

zivot je prepun iskusenja i svi su ljudi grijesni, bilo to mislju, rijecu ili djelom, ako je duh zarobljen u grijehu sto je onda slobodna volja bez slobodnog duha, nista, nista drugo nego samo osjecaj zivota programiran patnjom, da, proklete rajske jabuke;)

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

Ta me biblijska priča uvijek fascinira jer je najbliža stvarnom stanju ljudskog duha i to u mnogim prijelomnim povijesnim vremenima…
Ima li pravednika i spasiti ćete se…Sve u biti ovisi o nama..
A ono, pravednika ni za lijek…
Arhetipska,vjekovna poruka…Imali ste šansu…Sami ste si krivi…

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene

Znači.. a nije u redu to sta će polupismeni migranti (neki ih još zovu i ‘doktori’), kako neki predviđaju, zamijeniti bijele europljane? EU lideri i hrvatski poslušnici na navijanje na tome vrijedno rade. Narod ne sluša – mijenjaj narod.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

“Bog je toliko volio čovjeka da mu je dao slobodnu volju, dakle može birati hoće li činiti dobro ili zlo.”

Mislim da se tu uopće ne radi o “ljubavi Božjoj” nego čisto o statistici – svaka kreacija, proizvod, ima sklonost da jedan dio završi sa greškom ili krene po zlu, i takvi se proizvodi eliminiraju… pa će tako i Bog eliminirati one sa greškom, kada zaključi da bi mu ti griješnici mogli ugroziti planirani cilj.

…pogledamo li aktuelnu situaciju vidimo da je obračun sa griješnicima počeo … “zapadna” civilizacija je (s)krenula putem opačina i svekolikog grijeha i sada je “resset” najjači upravo u tom dijelu populacije. Ljudi su podvrgnuti osiromašenju kroz urušavanje ekonomija, podvrgnuti su poniženju kroz razne “mjere”, maske, zabrane druženja, putovanja,… i istrebljivanju putem zatrovane hrane i vode, preko lijekova i cjepiva….

Dakle, nema tu ni ljubavi ni mržnje Božje… samo goli i hladan – resset

(…i da, teško možemo govoriti o nekoj Božjoj ljubavi prema čovjeku, ako će čovjek koji izabere put mimo onoga što Bog smatra “dobrim” putem – biti kažnjen)

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Recimo imaš firmu i u tom primjeru cilj ti je dobro poslovanje, stabilni prihodi, zarada, doprinos zajednici, sve te očekivane stvari. Bi li trpio neznalice koji odbijaju učiti, destruktivce koji remete ravnotežu, podmeću.., pa i rade protiv uspjeha poduzeća?

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

Ma naravno da ne bi trpio!
Prvo bi izuzetno vodio računa da blago na farmi bude zdravo i plodno i obezbjedio uvjete za njegovo zdravo življenje, a neposlušne i destruktivne djelatnike bi odmah maknuo. Tu nema neke velike ljubavi jer se samo radi o ispunjavanju dužnosti svakoga na farmi shodno njegovoj svrsi.

Tako i Kreator i vlasnik “farme” na Zemlji voli svoja bića i brine o njima proporcionalno njihovoj poslušnosti i učinkovitosti.

U gornjem komentaru ne optužujem Boga za destruktivan stav i odnos prema neposlušnicima i griješnicima već samo negiram Tvrdnju @misjulija da nam je Bog “iz ljubavi” dao slobodnu volju da ga ne slušamo i da griješimo.
Naša neposlušnost i sklonost grijehu se događa mimo njegove volje i zato takvo ponašanje završava kaznom. (inače, zašto bi nam onda uopće dao “10 zapovjedi” i prijetio nam paklom ako ih ne slijedimo?)

Ivan Devie
Gost
Ivan Devie
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

I reče Jahve u knjizi postanka: “U onaj dan u koji s njega okusiš, zacijelo ćeš umrijeti!” Što je prilično različito od: “Ako s njega okusiš…” Jahve je dakle znao da je samo pitanje vremena kad će do toga doći. Dapače, jasno je da je riječ o uputstvu da moraju jesti sa ‘zabranjenog’ drveta 😀

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Da su ljudi razumni, poslušni samo istini, odgovorno primjenjuju slobodnu volju, i da su toliko ponizni da zamole Boga da dođe i zavlada nad njima ovaj svijet bi se preko noći promijenio. Bog bi uslišao njihove molbe, zavladao bi i donio prekrasne uvjete kakve ne možemo ni zamislit.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Evo ključnih riječi! Krivo je postaviti dilemu na pitanju slobodne volje. Bog ne prisiljava nikoga ni na što, nema ako nećeš po mom onda jao tebi. Samo iskrenost i traži istinu. Tko kažnjava, sami sebe kažnjavamo.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije

Sjetis se na njega samo kad ti treba pomoč inače ni ne pomišljaš na boga.
To je kao što je neko napisao ovde :
Ateisti umru i traže od sv. Petra da im ugovori razgovor sa Bogom a bog kaže sv: Petru kaži im da me nema.
Dobar si ti čovjek Emiliano ali suviše pesimističan. Dok smo živi ima nade.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Ja isto tako mislim, ali se nadam da sam u krivu. Dostojevski nije bio nista manje iracionalan pisuci gore navedenu misao, zar ne?

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
1 mjesec prije

Код нас хрищана постоjи слободна вольа.,, Бог без нас ништа нече а ми без Ньега ништа не можемо.,,

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Ako je zlo posljedica istocnog grijeha to znaci da bi u slucaju da Adam i Eva nisu sagrijesili zlo bilo tek puka formalna mogucnost (a ne stvarna prijetnja) jer prema mnogim krscanskim teolozima u tom slucaju bi Zemlja i dalje bila isti onakav raj u kakvom su prvi ljudi zivjeli prije grijeha. Kao sto su ljudi naslijedili grijeh praroditelja tako bi u tom hipotetskom slucaju bili naslijedili nadnaravnu krepost Adama i Eve. Ali, avaj, Houston we’ve got a problem : Ako je gornje temeljno krscansko objasnjenje zla u svijetu tocno onda otpadaju neka druga paralelna objasnjenja. Kako? Ovako : Recimo da je teorija (teodiceja) slobodne volje pravo objasnjenje zla u svijetu, kako se to uklapa u pricu o istocnom grijehu? Zar ljudi (potomci Adama i Eve) ne bi imali slobodu volje? Ako bi je imali kako onda ne bi bili u stanju ciniti teske grijehe vec samo eventyalno neke manje prekrsajcice kako se to u raznim teoloskim knjigama tvrdi? Isto vrijedi i za zivot u nebeskom raju, hoce li tamo ljudi imati slobodu volje? Ako da, onda sloboda volje ocito nije to sto mnogi naivci pod tim smatraju buduci da ni u nebeskom raju nece biti teskih zlocina (tamo nece… Pročitaj više »

Вазал Царский
Gost
Вазал Царский
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Ако Човек жели да живи хришчански, држи се заповести Божjих.Код нас хрищана, Цркве, главна je заповест льубави. Наш je труд да чинимо шта можемо а оно друго сё надамо на Божjу помоч. По слободи Човек може да изабере,, што му срце жуди,, само тада мора трпети последице(греха),, 💞

DAVOR
Gost
DAVOR
1 mjesec prije

Kada bi sapun postojao, nitko na svijetu ne bi bio prljav i neuredan. To što na svijetu postoje ljudi koji su prljavi i neuredni, dokaz je da sapun ne postoji !?

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije
Reply to  DAVOR

Ako sapun postoji, zasto su najprljaviji oni koji ga najvise koriste?

misjulija
Gost
misjulija
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

U Ninbergu je osuđeno svega 17 zločinaca.Ostali su operacijom Spajalica prebačeni u Argentinu i Sad gdje su nastavili sa svojim radom u znanosti, medicini, nuklearnoj industriji…Mnogi njihovi potomci zove i danas tamo.

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
1 mjesec prije
Reply to  misjulija

Heh, ja sam dosad pojeo dosta sarme, a ti?

Trooba
Gost
Trooba
1 mjesec prije

Odlično. Još jedna rupa u narativu globalističke satanističke fašističke šatro-medicinske sanitarne genocidne farmakomafije. Neka sebe pelcuju u mozak sa svojim otrovom 🙂

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije

“Gatti i Montenari zaključuju da je kontaminacija najvjerojatnije posljedica nedovoljnih mjera sigurnosti u proizvodnji cjepiva.”

Ne budite naivni.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

preneseno sa drugog portala. Što se propušta spomenuti o cjepivu protiv COVID-a? Dr. Gilbert Berdine, izvanredni profesor medicine (Texas Tech. University Health Sciences Center, SAD) krajem studenog 2020. objavio je pod ovim naslovom zanimljiv tekst u kojem je analizirao propuste farmaceutske industrije u svezi razvoja i ispitivanja učinkovitosti i sigurnosti cjepiva protiv koronavirusne bolesti COVID-19. »Pfizer je nedavno objavio da je njegovo cjepivo protiv bolesti COVID-19 više od 90 posto „učinkovito“ u prevenciji te iste bolesti. Ubrzo nakon ove objave, Moderna je objavila da je njezino cjepivo protiv bolesti COVID-19 učinkovito 94,5 posto u sprječavanju bolesti. Za razliku od cjepiva protiv gripe koje je jednokratno, za cjepivo protiv COVID-19 oba proizvođača potrebne su dvije doze cjepiva u razmaku od tri do četiri tjedna. Definicije „učinkovitosti“ cjepiva bile su skrivene do pred kraj obje objave o cjepivu. Ispitivanja u obje farmaceutske kompanije imaju grupu u tretmanu koja je primila cjepivo i kontrolnu skupinu koja nije (primila cjepivo, op.a.). Svi sudionici u pokusnom ispitivanju vjerojatno su bili negativni (na COVID-19, op.a.) prije početka ispitivanja. Analiza za oba ispitivanja provedena je kada je postignut ciljani broj „slučajeva.“ „Slučajevi“ su definirani ispitivanjem pozitivne lančane reakcije polimeraze (PCR). Nije bilo podataka o broju ciklusa za… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

smrznuti, vi pol stručnih časopisa i pol tekstova ovdje objavljivanih pa i intervjua prenesošte.
Nije loše.
Ja sam uvijek za širenje znanja. čak i za onu staru: repetitio est mater studiorum.

misjulija
Gost
misjulija
17 dana prije
Reply to  ledeno doba

Može link?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Bombastičan naslov i dugačak prepisani članak. Ali svatko tko ga pročita kao i prateće linkove, a ranije se imalo zanimao za ovu tematiku će se razoćarati jer neće pročitati ništa novo što već godinama nije poznato i uostalom i ovdje zadnjih mjeseci prežvakano mnogo puta.

Samo nabacivanje futurističkom stručnom terminologijom i “besprijekornim biografijama” (a tko ju danas nema – ima li “besprijekornijih” biografija od onih štakora Faucija, ridikulozne doktorice Birx ili naše “ćini se” Markotićke) možda može impresionirati nekog neupućenog, ali ako se pažljivije pročita nema nićega osim starih vijesti, nedokazanih, iako realnih pretpostavki pa i nekoliko netočnosti.

Čak i sama studija Gatti i Montanari o kojoj je riječ je stara više od 5 godina, a znatno prije toga se znalo da cjepiva sadrže i metale i nano čestice, kao i da većina proizvođača nije u stanju u masovnoj proizvodnji osigurati potrebnu čistoću cjepiva. no to sve nikoga do sada nije previše sekiralo pa ni navedene znanstvenike.

No u redu. Možda na članak nabasa netko potpuno neinformiran pa ga to što pročita navede na razmišljanje. Iako sumnjam jer tko se do sada nije infromirao očigledno to ni ne želi.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

tko do sada nije shvatio ni nece..vjerski fanatici novonormalnog.hvala.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Ta je studija starija,ali dobiva na važnosti u vrijeme kad je fokus na reviziji znanja o cjepivima i kada je sve više zainteresiranih za temu.Desetljećima traje rat s cjepnom farmakomafijom , i vode ga rijetki…ali sad je pogodno vrijeme da se aktualizira i eventualno poentira-jednostavno jer je sve više zainteresiranih.
Od svih glavnih falingi cjepiva(adjuvansi,virusna kontaminacija,kontaminacija DNA fetusnim materijalom-govorim o cjepivima prije mRNA) ova studija je sasvim drugačija/originalna-radi se o dokazanom neorganskom onečišćenju kojeg ništa osim mikroskopa ne bi nikada dokazalo,…a ne mora biti onečišćenje već produkt namjernog procesa razvoja cjepiva-što naravno neće nitko priznati.
To nije priča o nanomaterijalu iz mRNA cjepiva koji je upotrijebljen kao nosač,jer bi se mRNA bez njega raspala čim uđe u organizam.To je druga priča s cjepivima prije ovih mRNA.
O tome se nije raspravljalo ranije u procesima revizije cjepiva,ispitivanjima,svjedočenjima pred senatom ,stručnim raspravama koje bi bile dostupne na netu i sl….Pratim godinama i ne vjerujem da sam propustila.
Ova studija pruža rijedak konkretni dokazni materijal, težak za manipulaciju i poricanje, a odnosi se na veliki broj cjepiva.Dobro je da se aktualizira.
.

Kos
Gost
Kos
1 mjesec prije

Google ‘knjiga istine’ ..spominje se u Bibliji, ovo su poruke(naslovi par poruka) na nasu sadasnju svakodnevicu: : Global Plan to deplete world population and overthrow world leaders Friday, November 26th, 2010 @ 03:00 Their wicked plans also include a new global vaccination which will create disease all over the world. Sunday, June 17th, 2012 @ 20:15 Then there will be the introduction of a global vaccination, which will kill you, if you accept it Saturday, October 13th, 2012 @ 16:10 This vaccination will be a poison and will be presented under a global healthcare plan Friday, November 9th, 2012 @ 21:00 Global Vaccination: One of the most wicked forms of genocides ever witnessed since the deaths of the Jews under Hitler Saturday, November 10th, 2012 @ 23:45 The global vaccination I told you about in 2010 will soon be witnessed Friday, October 3rd, 2014 @ 15:10 666 will be embedded, its number hidden, into a chip which you will be forced to accept just as you would any vaccination. Friday, June 1st, 2012 @ 20:15 The mark of the beast will bring with it death – death of the soul and death by a terrible disease Monday, July 29th, 2013… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije

Malopre gledam video i izjavu izjavu holandske doktorice, da na pfizerovij bočici stoji da je to eksperiment a ne vakcina, znači da bi kao takva trebala i morala biti zabranjena da se testira na ljudima. Nju je pratio i pravnik-advokat koji takođe potvrdio da pravno ne drži vodu. To je već utvrđeno 1947 godine i poznato je pod nirnberška coda gde eksplicitno stoji da je zabranjeno ispitivanje na ljudima.Znači neradi se o provjerenom cjepivu dje proizvođać odgovara , zato i u upustvu stoji eksperimentalni serum a ne vakcina. Izvor

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Ali vakcinu daju samo dobrovoljcima koji se sami prijave za ucestvovanje u eksperimentu. Kad na kraju dodje do sudjenja za mosovni zlocin vidjeces da ce se braniti da nikoga nisu tjerali vec da su se svi sami dobrovoljno prijavili iako su znali za rizike o kojima je sva stampa pisala i navodila slucajeve iz Norveske, Izraela, Portugala, SAD …

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Arna Šebalj hvala za istinu vama i sugovornici

indy
Gost
indy
1 mjesec prije

Budi savjestan.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

U vezi sa nano tehnologijom, podsjećam na sumnju da se u cjepivu, ili možda čak već u štapićima za PCR test, kriju sićušni nano robotići. Tu su sumnju iznjeli neki zapadni neovisni mediji, prije 3 mjeseca.
Pozivajući se na službene informacije sa portala Sveučilišta John Hopkins. Od prije više mjeseci. Tamo se detaljno opisuje nano tehnologija, sićušni robotići, koji se mogu ubaciti u mozak čovjeka, navodno u svrhu kompliciranih operacija…
Imaju i originalne snimke tih robotića, uvećane pod mikroskopom, gdje se vidi se oni kreću.

U tim službenim informacijama, govori se o tome, da se ti robotići mogu ubaciti u nečiji mozak, guranjem štapića duboko u nos, da bi se prebrodila “krvna barijera”, prirodna barijera koja štiti naš mozak. I kaže se tamo, da je metoda guranja štapića duboko gore u nos, pogodnija, nego ubrizgavanje robotića putem injekcije ili na drugi način, upravo zato da bi se lakše “prebrodila ta krvna barijera”.. A prikazani štapići za unošenje nano robotića izgledaju jako slični onim štapićima za PCR test…

Zoran A.
Gost
Zoran A.
1 mjesec prije

This IS NOT a VACCINE. Dr David Martin from January 5, 2021. ” Let’s make sure we are clear… This is not a vaccine. They are using the term “vaccine” to sneak this thing under public health exemptions. This is not a vaccine.” “This is mRNA packaged in a fat envelope that is delivered to a cell. It is a medical device designed to stimulate the human cell into becoming a pathogen creator. It is not a vaccine. Vaccines actually are a legally defined term under public health law; they are a legally defined term under CDC and FDA standards.[1] And the vaccine specifically has to stimulate both the immunity within the person receiving it and it also has to disrupt transmission. And that is not what this is. They (Moderna and Pfizer) have been abundantly clear in saying that the mRNA strand that is going into the cell is not to stop the transmission, it is a treatment. But if it was discussed as a treatment, it would not get the sympathetic ear of public health authorities because then people would say, “What other treatments are there?” The use of the term vaccine is unconscionable for both the legal… Pročitaj više »

Roker
Gost
Roker
1 mjesec prije

“Dođu tako ponekad vremena kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati’

12345678
Gost
12345678
1 mjesec prije

Stanton in Layard sta v letih 1977-1978 postavila hipotezo, da se toksičnost vlaknatih materialov ne začne s kemičnimi učinki, temveč sproži učinke azbesta verjetno fizična reakcija, kot so (A) mehanske poškodbe ali (B) neželeni signalni kanali, ki lahko ovirajo normalno celično aktivnost, predvsem mitoze.

(A) Mehanske poškodbe. Obstajajo eksperimentalni dokazi, da se zelo majhna vlakna (manjši od 60 nm, 100 nm v širino (oziroma > 150 nm v primeru krizotila). Iz teorije izhaja, da bi morali biti na preži za morebitno mešanico različnih mehanizmov za različna območja premera vlaken.
Ena priljubljena ideja vzročne verige je (1) azbestna vlakna → → (3) vnetje → (4) druga patologija. Medtem ko bi to lahko bilo res, ne pojasni kaj je “(2), dejanski sprožilec”: “Kaj je fizikalna lastnost azbesta, ki sproži takšno vnetje?” (Konec koncev vnetje navadno razumemo kot posledico kemičnih procesov: imunoloških in / ali bakterijskih). Tako je lahko vnetje (in / ali oksidacije) lahko del vzročne verige, ne pa tudi bistveni prvi korak.

Ella
Gost
Ella
1 mjesec prije

Sotona je zaplesao, chemtrailsi, cjepiva, demontaza ekonomija, kostantni stres. Pred nama se odvija najveci zlocin u povjesti svijeta. Mega holokaust. I niko nista.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik