Studija: 34% djece koja uzimaju transrodne blokatore puberteta na kraju postaju mentalni bolesnici

Transrodnost u skolama
26 komentara

Svim zagovornicima LGBT prava koji tvrde da prelazak djece na transrodnu identifikaciju im ne nanosi štetu, šta kažete na više od jedne trećine djece koja pate od ozbiljnih mentalnih problema nakon uzimanja hormonskih lijekova koji mijenjaju pubertet, kao što su blokatori puberteta?

Svježa analiza studije iz 2011. godine koju je sprovela University College London Hospitals (UCLH) i sada zatvorena služba i klinika za razvoj rodnog identiteta Tavistock Centre otkrila je da je najmanje 34 posto djece koja su uzimala farmaceutske lijekove za blokiranje puberteta “pouzdano pogoršalo” stanje nakon toga.

Broj pregledane djece bio je samo 44, tako da je uzorak mali. Ipak, veliki broj djece, u dobi od 12 do 15 godina, jako je patilo nakon što su im propisane ove supstance kako bi postali transrodni. I vlasti Ujedinjenog Kraljevstva su kasnije imale obraz da tvrde da nema “promjena u fiziološkoj funkciji” koje se dešavaju kod djece koja uzimaju blokatore puberteta.

Dopustiti djetetu da mutilira i uništi svoje tijelo je zločin protiv čovječnosti

Prošle godine, Nacionalna zdravstvena služba Ujedinjenog Kraljevstva (NHS) naredila je Tavistock Centre i njegovu izrazito kontroverznu Službu za razvoj rodnog identiteta (GIDS) da se zatvore najkasnije do kraja 2023. godine. To se dogodilo nakon što je dr. Hillary Cass sprovela privremeni nezavisni pregled i utvrdila da terapije za transrodne osobe nisu “siguran ili održiv dugoročni izbor” za djecu.

Planirani rok za zatvaranje Tavistock Centre i GIDS-a od tada je produžen do marta 2024. godine. U međuvremenu, cinkaroši i drugi nastavljaju istupati i iznositi u javnost strahote koje djeca koja prelaze u transrodni identitet sada preživljavaju nakon što su im tijela i endokrini sistem unakaženi od strane LGBT hirurga.

Dr. Cass je izradila potpuni izvještaj o svojim saznanjima, koji se sada uparuje s ovom novom analizom studije iz 2011. godine kako bi upozorio svijet da se maloljetnoj djeci nikada, nikada ne smije dozvoliti da se hemijski i fizički mutiliraju, posebno na osnovu lažnih obećanja da je potpuno “sigurno” činiti takve stvari svom tijelu.

Samo pod vrlo posebnim okolnostima, kao što su klinička ispitivanja, djeci će biti dozvoljeno da unište svoja tijela nakon što Tavistock Centre i GIDS budu zauvijek zatvoreni početkom sljedeće godine.

“Zahvalni smo svim klinikarima i akademicima koji su doprinijeli ovoj studiji tokom godina, i dobrodošle su nove peer-reviewed analize dokaza o tome kako podržati ove mlade ljude”, rekao je glasnogovornik Tavistocka i Portman NHS Foundation Trust o najnovijim saznanjima.

“Analitički plan originalne studije nezavisno su pripremili stručnjaci za medicinsku statistiku, a osnovni podaci objavljeni su kako bi drugi istraživači mogli provoditi daljnje analize.”

U komentarima na priču o svemu tome, neko je s pravom i tačno primijetio da je konfuzija u vezi vlastitog rodnog identiteta mentalna bolest i način liječenja te mentalne bolesti je pomoći djetetu da se izliječi iz te konfuzije i prihvati spol kojim je rođeno – postoje samo dva.

“Konfuzija dolazi od medija i škola koji se hrane ranjivim i krhkim psihama”, istakao je drugi o pravom izvoru te konfuzije koji je usađen u mozak djece.

BlokatoriDjecaTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 mjeseci prije

Njima i jest cil napraviti robove i luđake.

Mrčikola
2 mjeseci prije

Ne trebaju djeca nikakve posebne blokatore…mobiteli su tu da im “apliciraju” širok spektar mentalnih devijacija…yebali im mobiteli ludu mater pokondirenu (“pa svi imaju najmodernije mobitele…zašto da mi to našima uskraćujemo”), da im yebali (za majke koje razumiju ovu podlu “igru” s mobitelima imam samo poštovanje).

NALET
2 mjeseci prije

U tom procentu iz naslova/34…vidim u stvarnosti oko mene isti broj “pogubljenih” smetenih,anoreksično -debeli(ma šta god oxymoron značio),da…moron jedobra opisnaizvedenica za nekih 33% iliti trećina tinejdžera…ugasiš im k tome internet,završe 2 .dan u sikijatriji…moj matane…

Rimtutituki
2 mjeseci prije

Ko zeli to da radi,vec ima mentalnu bolest,lgbtq je samo konsekuenca,a kad urade,onda imas debila,nezadovoljnog,depresivnog za citav zivot. Ovaj Ruven ovde bio lijp momak,imao cure,navalio,pa navalio. Operisao se,sad je Hannah,stalno depresijs. Ja mu kazem” teebao bi najsretniji biti,to ti je bio san” al ne sad je lezbejka,pa je nezadovoljan. Js mu jednom iz zezsnja reko” hoces da te rjesim bijede,maljem u glsvu” naljutio se lo malo.

tihobl
2 mjeseci prije

САД је земља у којој живи 5% светске популације, али се конзумира 80% светске дроге.

Прес секретар кинеског министарства спољних послова

Darko 7
2 mjeseci prije

Uzimala djeca mentalne blokatore ili ne, sam pojam transrodnosti povlači za sobom ozbiljno narušeno mentalno zdravlje. I laiku je jasno da farmaceutske supstance koje sprječavaju normalne fiziološke procese rezultiraju zdravstvenim problemima. Opće je poznato da od medikamenata ima jako malo koristi, a jako puno nuspojava. Roditelji bi se ovdje ipak trebali potruditi da se osvijeste kako bi vlastitoj djeci osigurali normalan život temeljen na univerzalnim vrijednostima.

abc
2 mjeseci prije

LGBT fašizam. Bolest zapadnog društva.

404
2 mjeseci prije

Transrodnost je ljudima obečana kao seksualni i mentalni užitak, kad ono postane najgora nočna mora i frustracija.

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

To je i za ocekivati, mentalni bolesnici od dece prave isto to, mentalne bolesnike!
Cilj je izopacenje i unistenje ljudske vrste, mi smo za njih kancer koji zele da uklone sa planete. Mnogi ljudi nisu svesni da je covecanstvo ugrozeno i da se protiv njega vodi podli i prljavi rat, koji nikad nije objavljen vec se vesto prikriva obmanama.

noppo
2 mjeseci prije

oni žele ljude mentalno i duhovno uništiti da ne mogu koristiti svj um. Samo tako nas može upravljati strahom, novcem in propagandom.

dona
2 mjeseci prije

roditelji su najviše krivi,, oprali im ovi sotonisti mozgove pa svoju djecu daju tim bolesnim psihopatama olako u ruke koji im od zdrave djece prave doživotne retarde… roditelji trebaju provući kroz šake tu gamad i zatuči ih do kraja…i biti će mir

Noppo
2 mjeseci prije

Osnovna karakteristika ovih mentalnih bolesnika da se imaju za jače od snage prirode ili božanskog ako hočete. Zato oni sve uništavaju, ljude, prirodu i umove ljudi. Sve ono što ne mogu da kontroliše. To je najednostavnija definicija sotonizma.

Zimek
2 mjeseci prije

Cini se da svi politicari jedu blokatore. I dnovinari.

Alex Keller
2 mjeseci prije

Već su mentalni bolesnici,kao i njihovi roditelji, uostalom.

Tim
2 mjeseci prije

Čim imaju potrebu za kasapljenjem samih sebe mentalni su bolesnici. Psihopate su i oni koji ih na to nagovaraju, koji im to dozvoljavaju, a najveći psihopate su oni koji im to omogućuju i izvršavaju. To je pun autobus mentalnih bolesnika iz Leta iznad kukavičjeg gnijezda, ali onih opasnih.

Nena
2 mjeseci prije

И пре тога су били ментоли чим су одлучили да почну са тим срањем..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI