fbpx

Znanstvenici – istraživači i “Frontline doctors pozivaju” CDC da zaustavi sva Covid cjepiva

CDC

U javnom komentaru CDC-u, molekularni biolog i toksikolog dr. Janci Chunn Lindsay, dr. sc., pozvala je da odmah zaustavi proizvodnju i distribuciju cjepiva za Covid. Pozivajući se na plodnost, zabrinutost za zgrušavanje krvi (koagulopatija) i imunološki bijeg, dr. Lindsay je objasnila odboru znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv koronavirusa nisu sigurna.

23. travnja 2021. Savjetodavni odbor CDC-a za imunizacijske prakse održao je sastanak u Atlanti u državi Georgia. Fokus ovog ACIP sastanka bili su poremećaji zgrušavanja krvi nakon Covid cjepiva. Doktor Janci Chunn Lindsay razgovarala je s CDC-om tijekom vremena određenog za javnu raspravu. Cenzura na društvenim medijima posebno i interneta u cjelini je nemilosrdna. Evo blago uređenog, s komentarom, transkripta koji je otporan na cenzuru, trominutnog komentara dr. Janci Chunn Lindsay.

Njezino svjedočenje na YouTubeu možete slušati ovdje.  (za sad, YouTube će ju vjerojatno cenzurirati).

Dr. Janci Chunn Lindsay – CDC ACIP public comment – April 23, 2021
Molekularni biolog i toksikolog poziva na zaustavljanje Covid cjepiva

Dr. sc. Janci Chunn Lindsay  je doktor znanosti iz toksikologije i molekularne biologije za usluge podrške toksikologiji, LLC . Doktorirala je iz biokemije i molekularne biologije na Fakultetu za biomedicinske znanosti Sveučilišta u Teksasu, dr. Anderson Cancer Center-Houston. Doktor Lindsay ima veliko iskustvo u analizi molekularnog profila farmakoloških odgovora. Njezina ekspertiza usredotočena je na procjenu složene dinamike toksičnosti, poput farmakologije toksikanata, puta izloženosti, metabolizma domaćina i naknadnih staničnih učinaka koji se odnose na doprinos specifičnih tvari oštećenju, zdravlju i riziku od plodnosti te ljudskim bolestima.

Kaže tako dr. Lindsay:

„Sredinom devedesetih pomogala sam razvoju privremenog cjepiva za ljudsku kontracepciju koje je na kraju prouzročilo nenamjerno autoimuno uništavanje jajnika i sterilnost u modelima za ispitivanje na životinjama. Unatoč naporima protiv toga i analizama sekvenci koje to nisu predvidjele. Čvrsto smatram da se sva cjepiva za gensku terapiju moraju odmah zaustaviti zbog sigurnosnih razloga na nekoliko frontova.“

Covid cjepiva mogu inducirati unakrsna reaktivna antitijela na sincitin, te umanjiti plodnost kao i ishod trudnoće

Prvo, postoji vjerodostojan razlog za vjerovanje da će Covid cjepiva međusobno reagirati sa sincitinom i reproduktivnim proteinima u spermi, jajnim ćelijama i posteljici, što će dovesti do oštećenja plodnosti i oštećenja reproduktivnih i gestacijskih ishoda. 

Ugledni virolog  dr. sc. Bill Gallaher, iznio je izvrsne argumente zašto biste očekivali unakrsnu reakciju. Zbog sličnosti konformacije beta lista između proteina klasova i sincitina-1 i sincitina-2. Tako laže dr. Gallaher:

„Još nisam vidio niti jednu imunološku studiju koja to opovrgava. Unatoč činjenici da bi proizvođačima doslovno trebao jedan dan da provedu ove studije sincitina kako bi to utvrdili [nakon što su dobili serum od cijepljenih osoba]. Prošlo je više od godinu dana otkako su prvi put izrečene tvrdnje da se to [tijelo koje napada vlastite proteine ​​sincitina zbog sličnosti u strukturi proteina klasova] može dogoditi. „

Gubitak trudnoće prijavljen VAERS-u dovodi do potražnje za zaustavljanjem Covid cjepiva

Zabilježili smo 100 gubitka trudnoće prijavljene u VAERS-u od 9. travnja. A bilo je (također) izvješća o oštećenjima spermatogeneze i nalazima posteljice od prirodne infekcije, cijepljenih i nokaut životinja na sincitin modelima koji imaju sličnu patologiju posteljice, što implicira ulogu posredovanu sincitinom u tim ishodima. Uz to, čuli smo za višestruka izvješća o nepravilnostima menstruacije kod cijepljenih. To se mora istražiti.

Jednostavno ne možemo staviti ova (cjepiva) svojoj djeci koja imaju 0,002% rizika za smrtnost od Covida, ako su zaraženi, ili bilo kojoj drugoj populaciji u rodnoj dobi, bez temeljitog istraživanja ove stvari.

(Ako to učinimo), potencijalno bismo mogli sterilizirati cijelu generaciju. Špekulacije da se to neće dogoditi i nekoliko anegdotalnih izvještaja o trudnoći unutar ispitivanja nisu dovoljan dokaz da to ne utječe na populacijsku razinu.

Cjepivo Covid uzrokuje poremećaje krvi

Drugo, sve genske terapije (Covid cjepiva) uzrokuju koagulopatiju. (Koagulopatija – kada je oštećen sustav zgrušavanja krvi u tijelu.) To nije izolirano od jednog proizvođača. I ovo nije izolirano za jednu dobnu skupinu. Kao što vidimo smrt od koagulopatije kod zdravih mladih odraslih osoba bez sekundarnih popratnih bolesti. Od 9. travnja 2021. u sustavu izvještavanja VAERS zabilježeno je 795 izvještaja povezanih s poremećajima zgrušavanja krvi, od čega 338 zbog trombocitopenije.

Postoje naprijed i unatrag mehanicistički principi zašto se to događa. Poznato je da prirodna infekcija uzrokuje koagulopatiju zbog proteina klasja. Sva cjepiva za gensku terapiju usmjeravaju tijelo na stvaranje bjelančevina.  Zhang i suradnici u (znanstvenom radu objavljenom u Journal of Hematology & Oncology) u rujnu 2020. godine pokazali su da ako ukapate protein klasova miševima koji su humanizirali ACE-2 receptore na trombocitima, dobit ćete i diseminiranu  trombozu.

Protein šiljak inkubiran s ljudskom krvlju in vitro također je uzrokovao razvoj krvnih ugrušaka koji je bio otporan na fibrinolizu. (Fibrinoliza je tjelesni proces razgradnje krvnih ugrušaka). Protein spike uzrokuje trombocitne događaje, koji se ne mogu riješiti prirodnim putem. I sva cjepiva moraju biti zaustavljena u nadi da se mogu preoblikovati kako bi se zaštitila od ovog štetnog učinka. 

Postoje snažni dokazi za imunološki bijeg

U ovom trenutku usmenog svjedočenja dr. Janci Chunn Lindsay prekinuo je muški glas: “Hvala na komentaru, vaše vrijeme je isteklo.” Posegnuo sam doktorici Janci Chunn Lindsay kako bih saznao što je još željela podijeliti s ACIP-om, uz njezinu zabrinutost zbog poremećaja plodnosti i zgrušavanja krvi. Poslala mi je natrag svoju treću točku, koju je predala kao pismeno svjedočenje.

Treće, postoje snažni dokazi za imunološki bijeg i da inokulacija pod pandemijskim pritiskom ovim procurivim cjepivima potiče stvaranje više smrtonosnih mutanata koji ujedno novo zaraze demografsku populaciju mlađe dobi i uzrokuju više smrtnih slučajeva povezanih s Covidom nego što bi to učinili su se dogodile bez intervencije. Odnosno, postoje dokazi da cjepiva pogoršavaju pandemiju.

Jasno je da vidimo privremenu imunološku depresiju odmah nakon cijepljenja (vidi World Meter Global Covid brojanje smrtnih slučajeva nakon datuma cijepljenja), a postoje imunosupresivna područja na bjelančevinama klasova, kao i Syn-2, koja bi to mogla vjerojatno uzrokovati, putem mehanizma posredovanog T-stanicama. Ako ne zaustavimo ovu kampanju cjepiva dok se ti problemi ne istraže, mogli bismo vidjeti fenomen kakav vidimo kod pilića s Marekovom bolešću.

Sad imamo dovoljno dokaza da vidimo jasnu korelaciju s povećanim brojem smrtnosti od Covida i kampanjama cjepiva.  To nije slučajno. To je nesretan neželjeni učinak cjepiva. Jednostavno ne smijemo zatvarati oči i pretvarati se da se to ne događa. Moramo odmah zaustaviti cijelu primjenu cjepiva Covid, prije nego što stvorimo istinsku pandemiju u kojoj nećemo moći vladati.

Znanstvenica s MIT-a također je zabrinuta zbog zgrušavanja krvi i problema s plodnošću.

Stephanie Seneff, doktorica znanosti, stručnjakinja za sintezu proteina, vjeruje da je hipoteza dr. Lindsay točna. “Apsolutno dijelim ove zabrinutosti”, napisala mi je dr. Seneff, viši znanstveni istraživač s MIT-a, u e-pošti.

„Potencijal poremećaja zgrušavanja krvi i potencijal sterilizacije samo su dio priče. Postoje i drugi potencijalni dugoročni učinci ovih cjepiva, poput autoimune bolesti i imunološkog bijega, pri čemu cjepiva primijenjena na imunološki ugrožene ljude ubrzavaju stopu mutacije virusa tako da dovode do prirodno stečenih i cjepiva induciranih antitijela više nije na snazi.”

Poput dr. Lindsay, i dr. Seneff vjeruje da moramo odmah zaustaviti kampanje za Covid cjepiva. “Ovo masovno kliničko ispitivanje na općoj populaciji moglo bi imati razorne i nepovratne učinke na ogroman broj ljudi”, objašnjava Seneff.

Unatoč ovim problemima s plodnošću i poremećajima krvi, CDC-ov odbor prošli je petak izglasao nastavak primjene cjepiva Johnson i Johnson . Ipak su predložili da se doda oznaka upozorenja FDA-e. Njihov argument protiv zaustavljanja cijepljenja protiv Covida?

CDC vjeruje da su koristi veće od rizika! Luđe ne može biti! Na FB dr Slađane Velkov zanimljiva je objava oko izvješća Pfizer cjepiva i njegovih dugoročnih posljedica.

https://www.facebook.com/1301708254/posts/10225888277135865/

Fajzerova cjepiva potvrđeno izazivaju neurodegenerativne bolesti

“U novom šokantnom izvještaju o cjepivima protiv COVID-19 otkriveno je da cjepivo protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posljedice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti”.

“Aktuelna SARSCoV-2 cjepiva, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja”, navodi se u izveštaju. “U ovom radu cjepivo Pfizer COVID-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca cjepiva. “Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer vakcina može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano  tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA cjepivo, neprovjerena vrsta cjepiva koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrirati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim riječima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon primanja vakcine.

O tome smo pisali a Faktografić nas napao da širimo dezinformacije.

Jesu li prioni tajna genocidna komponenta cjepiva protiv Covida-19?

Evo nas, sve ide kroz službene izvještaje CDC-a. “RNA sekvenca vakcine, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih  proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije”, objašnjava se u izvještaju.

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasljedna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

Eksperiment izveden za potrebe izvještaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA cjepiva. Izveštaj je utvrdio da “RNA cjepiva imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima”, što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Rezime izvještaja zaključuje da “Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da vjeruje da je regulatorno odobrenje cjepiva zasnovanih na RNA za SARS-CoV-2 preuranjeno i da cjepivo može nanijeti mnogo više štete nego koristi. “Sam izvještaj završava sa ovim upozorenjem:  “Cjepiva bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.”

I o tome smo već pisali:

Liječnica sa znanjem o biooružju naziva cjepiva COV-19 “oružje s oružjem”

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer cjepiva  i dalje distribuiraju usprkos ovim vjerodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor.”

https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf
https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/

I America’s Frontline Doctors su se prošli tjedan oglasili o cjepivu.

Tako kažu da „oni koji su cijepljeni uzrokuju novu COVID pandemiju.“ Niste li se pitali, kako je moguće da COVID 19 virus nema sezonu, nije ovisan o geografskoj širini i ima famozne valove (prvi, drugi, treći itd…)

Odgovor na vaše pitanje mogao bi biti u najnovijem istraživanju Američkih Frontline doktora, koji su upozorili da cijepljene osobe mogu biti izvor širenja zaraze, te na taj način poticati i podržavati COVID pandemiju.

U svom najnovijem izdanju, američki Frontline doktori (AFLDS) upozorili su kako spike proteini koji nastaju u stanicama primatelja COVID-19 eksperimentalnih cjepiva, imaju sposobnost:

  1. Prolaziti kroz „krvno -moždanu barijeru ” i na taj način uzrokovati neurološka oštećenja
  2. Sa cijepljene osobe mogu se ”širiti” na druge osobe u njihovoj blizini, uzrokujući na taj način bolest kod necijepljene djece i odraslih.

Dokument objavljen prošlog tjedna pod naslovom  ”Identificiranje komplikacija nakon cijepljenja i njihovi uzroci: analiza podataka o pacijentima Covid-19 “ (“Identification of complications after vaccination and their causes: analysis of Covid-19 patient data”), pruža dodatne informacije zabrinutim građanima, zdravstvenim stručnjacima i donositeljima političkih odluka o neželjenim događajima i drugim pitanjima koja se pojavljuju kod cijepljenih osoba.

Frontlines doktori  istaknuli su tisuće štetnih događaja povezanih s eksperimentalnim  COVID-19  „cjepivima“ koja su zabilježena od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i u Sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS).

Promatrajući bliže ove podatke, Frontline doktori iznose  “neke ključne činjenice koje zabrinjavaju javnost, a nisu do sada obrađene od strane glavnih administracija za lijekove.”

Prvo, postoje značajni strahovi u vezi sa širokom distribucijom ovih novih tzv. cjepiva, koja koriste novu tehnologiju i ostaju još uvijek samo eksperimentalna bez punog odobrenja FDA. Umjesto da koriste oslabljeni antigenski odgovor – kao što se to događa kod konvencionalnih cjepiva – ovi eksperimentalni agensi unose nešto što se naziva ” spike protein ” u nečiji sustav.

„Nitko definitivno ne zna dugoročne zdravstvene posljedice na tijelo i mozak, posebice među mladima, povezane s ovim spike proteinom. Uz to, ako se dokažu problemi, nikada neće biti načina da se preokrenu štetni učinci kod onih koji su već cijepljeni. “

Drugo, za razliku od konvencionalnih cjepiva, ovi spike proteini, zajedno  s “lipidnim nanočesticama” koje su sastavni dio stabilizacije cjepiva, imaju sposobnost prolaska kroz ”krvno-moždanu barijeru ” koja služi upravo tome da zaštiti osjetljiva područja mozga od otrovnih supstanci.

“Jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se sazna koji su to moždani problemi i koliko često bi oni mogli nastati nakon cjepiva “, upozorava dokument. Rizici od takvog prodora spike proteina u živce i mozak uključuju „kroničnu upalu i trombozu (zgrušavanje) u neurološkom sustavu, pridonoseći premoru, kroničnoj letargiji, moždanom udaru, Bellovoj paralizi i simptomima tipa ALS. Nanočestice lipida iz cjepiva mogu se potencijalno stopiti s moždanim stanicama, što rezultira odgođenom neurodegenerativnom bolešću.

M-RNA inducirani spike protein u cjepivima može se vezati za moždano tkivo 10 do 20 puta jače, od prirodnog spike proteina koji je nađen u samom virusu COVID-19.“ Budući da ova eksperimentalna tzv. cjepiva proizvode trilijune spike proteina u svojim primateljima, cijepljene osobe stoga  “mogu izbaciti neke od tih čestica (spike proteina) prilikom bliskog kontakta s drugim osobama”, uzrokujući bolest i onima koji nisu cijepljeni.

A kako ludilo ide dalje evo i najnovijeg, naši stožeraši svojim odlukama i ucjenama krenuli su i na djecu, bez imalo ustezanja, bez bilo kakvih provjera, no na ovaj način pobit će nam svu mladost. Sve ove zločince koji ovo provode treba popisati, doći će uskoro vrijeme kad će i odgovarati.

Znanstvenici - istraživači i "Frontline doctors pozivaju" CDC da zaustavi sva Covid cjepiva 1

Pitanje je jedino: kako će roditelji konačno zaustaviti ovaj zločin nad svojom djecom i što rade ti prosvjetni radnici? Dokle će provoditi zločin za koji neće moći reći: samo sam radio/la svoj posao. Bože, prosvjetli ih sve, krajnji je trenutak.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
206 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije

nestati ce svi ovi video materijali sa drustvenih mreza.kao i oni koji izvjestavaju o njima.bile to male lokalne televizije ili fox,sve od ovog udruzenja doktora se odmah mice.vec im se to desavalo i nastaviti ce se.cenzura je nevidjena samo je mnogi ne primjecuju dok ima retardirane zabave i stanca se… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Normalno, pa nece valjda sad stati na pola s kovidterorom? Jok, sad ce da pocnu lockdowni zbog klimatskih promjena i dodat ce brojcanik na maske za CO2 koje neces ni doma moci skidat jer ce biti spojene internetom pa ce vidjeti odma ako ih skines dok spavas… Nemojte sad mislit… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije

ma znamo mi da ne navijas za to,znamo..ali mislim da bi iscijedio vjeru u bolje sutra cak i iz balkija iz one humoristicne serije perfect strangers,hehehee..samo ti udaraj,amigo,treba nas samarati.hvala.

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Stiže i novi Gestapo WHO-a za za planiranje zdravlja i ekonomije cijeloga svijeta. Grupa je sastavljena od 11 radikalnih ljevičara.
WARNING: New World Health Organization Group to Plan Health and the Economy of the Entire World: https://tapnewswire.com/2021/05/warning-new-world-health-organization-group-to-plan-health-and-the-economy-of-the-entire-world/

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Ljevičara, ljevičara ?????? kakvi su to ljevičari ?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Jedina sansa da iz ocaja ljudi krenu. Dokle god im bar malo dobro ostace spavat mirno u kucama…

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije

U mojim krajevima krenulo.
U Torinu, Milanu, Rimu, Napulju, mladi sto su bili vani posle policijskog casa opleli po muriji flasama, casama i svime sta im je bilo pri ruci.
Ako bilo gde krene na ovom sugavom zapadu, krenuce u Italiji.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije

“… Sve za nase dobro! …” Emiliano, Pa valjda ti je do sada jasno da su bukvalno sve (ali SVE!) tzv “revolucije” proveli isti banditi koji stoje i iza Kurtone? Zar nije znakovito, da nakon evo skoro godinu i pol lazne “pandemije“… nakon nevidjenog terora kako na odraslim, jos vise… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

+…………………..

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

“A koliko mi se cini tzv ISIL je bukvalno cutao i krio se od Kurtone” NEEEEE, oni cuce i cekaju naredjenje, a kad stigne bice veselo. Juce camuga kreno da otme telefon nekom klincu u Ventigmigli, ubise ga ko ckupi (i treba), izgleda da je proslo vreme kada su zabari… Pročitaj više »

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

Zaboravih, veceras sam ponovo imao sranja u suprmarketu, glupaca na kasi mi zvala cadju (zastitara) radi maske. Vec pe ulaska sam bio stvarno raspolozen da se pobijem, ludim danima i molim boga da ne napravim neko sranje bezpotrebno. Cadja:moras stavit masku Ja: ko to kaze? Cadja: Ja Ja: A koji… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

“… kome god smeta sto ih nazivam camugama i crnjama …” Meni licno nikad ne smeta kad ljudi jednostavno i emotivno objasne neku stvar… Naprosto to je i najbolji nacin i opis. Medjutim, koliko se meni cini – to moze biti velika zamka – upravo za Italijane (a i za… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije

Hahaha…………….

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

evo ide,gura se..cenzuriraju mi sve vise omiljenog voditelja a alternativni kanali za video materijal slabo stavljaju nove stvari.a sa druge strane,prekrasno vrijeme i zelenilo uokolo pa se moze uzivati u zivotu.kako je kod tebe,prijatelju..

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Hah! Lijepo je to pročitati. Moram se i ja maknuti iz Zagreba! Inače i bez plandemije sam tako razmišljao a sve mi više pažnju privlači Gorski Kotar i predio oko Rijeke!
Pozdrav dečki

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

gorski kotar definitivno.koliko se kuca i zemljista prodaje na tom podrucju,po niskim cijenama..sa jedne strane tuzno jer je to znak nestajanja ljudi..a sa druge strane,tko si moze priustiti,u ova vremena,najbolje mjesto za naseliti se.hvala i pozdrav,puz.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

hahaha..najbolje su rijecke cke cke a ja vise poslovao sa purgericama..i supruga zagrebackih korijena,hehee…evo rijeka vodi protiv dinama 1-0..do kada,pitanje.samo da ti kazem,i zagreb i rijeka su mikro cijeline,kako bude gore,tako ce biti i ovdje.svaka tebi cast,prijatelju i svako dobro ti zelim.hvala.

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Cijena? Prava sitnica..

Mladen
Gost
Mladen
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Najbolji lijek ove godine za HNK Rijeku je Hajduk .Sa prostora bivše Juge najljepše žene dolaze iz Dalmacije točnije Split molim bez ikakve zavisti .

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Mladen

aaj,zivio mi mladene moj,nek si se malo javio..moram malo provocirati,jesu najljepse zene iz dalmacije,tocnije split,sa gornje ili donje strane magistrale,hahaha..zajebanciju na stranu,koliko je rijeka u banani,izgleda da cemo do zadnjeg kola gledati jel rijeka ispred hajduka ili obrnuto..napeta sezona.svako dobro.p.s.sha se cesce ne javis,treba malo nogometne analize za opustanje.hvala,prijatelju.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

Igre fašizma.. Ignazio Sillone, talijanski sociolog, poznata izjava negdje 60-ih godina prošlog stoljeća: “Fašizam budućnosti neće se nazivati fašizam. Ne, on će reći, ja sam antifašizam.” evo kako, po naređenju kabale, naši isprdci pripremaju propagandu koronafašizma.. što smo već vidjeli u “šampionu cjepanja”, Izraelu u siječnju, ono kada su napravili… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Cijepani ce za pocetak nositi narukvice, a posle mikro cip.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Tesko da ce nosit, Bolje reci : “lezat ce s njima na groblju ili nekoj spalionici”

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije

mislim da ce groblja pomalo otici u povijest..kako je rekao george carlin-treba to sve reciklirati,groblja zauzimaju previse mjesta-..da ne bi mi,na kraju,zavrsavali u obliku plocica kao prehrambeni proizvod,issa ti..hvala.

Zagor
Gost
Zagor
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Soylent Green

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Zagor

odlican film..zadnji u kojem je glumio edward g.robinson,definicija staromodnog gangstera.ali ovdje mu je najbolja uloga..kao loganov bijeg ili fahrenheit 451..odlican film ali mucno za gledati.zivio,zagore,i pozdravi mi svog pajdu felipe cayetano lopeza martineza i gonzalesa,hahaha.hvala.

Zagor
Gost
Zagor
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Evo Chico uzvraća pozdrave.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Zagor

Sojlent naravno.

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Narukvice će vrijediti dok se ne pojavi “novi soj”, a onda ispočetka.

Abe 04
Gost
Abe 04
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Kako kul, kako moderno. A ja još imam istu slinavu raščupanu krpu za dućan.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Abe 04

+………………..

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  Abe 04

Nemoj tako, to nas stiti od najopasnijeg vajrusa u istoriji.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Čipirani smo svi mi kemtrejlsima odavno.

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“Poanta je, kaže da se prati razvoj događaja nakon održenih projekata”
Do sada su se ovakva istraživanja radila s miševima i zamorcima. Danas s “ovcama”.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Nestalo im miševa?gdje su?

tedi
Gost
tedi
4 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Prva je bila ovca Doli.

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  tedi

Dolly 1996-2003,sta mislis jesu stali na ovci ili su nastavili?
Ja ga stavim na panj ako do danas nema borgova medju nama.

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Vec bilo, pre neki dan u Barceloni 5000 lobotomiranih majmuna bilo na koncertu, naravno pre toga PRC test ili dupla vakcina i brnjice.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije

Znanost, dijagnosticiranje i liječenje su od uvijek bili pod kontrolom političara. Korona je napravila to da je danas sve to vidljivije, pa vidimo velike magove i političare koji s vrha tumače što znanost i medicina kažu. To vide svi, međutim ono što ne vide svi, a još gore, što ne… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije

“Cjepiva bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.””

Pa to genetičari pričaju već godinu dana.
Čitala sam par članaka o tome. Deseci njih su tražili zabranu proizvodnje ovog cjepiva.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Evo komentar s Indexa s linkovima. Nisam stigla pogledat. “Velimir Prpić Sad ja sumnjam u brojke, kako u Americi raste broj zaraženih u tzv “Breakthrough Case”, nova preporuka CDC-a je da se cijepljeni testiraju na PCR u manje od 28 ciklusa, a necijepljeni na 35 i više: https://www.cdc.gov/…/Information-for-laboratories… i https://www.cdc.gov/..… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Godinu dana to pricaju?
Mislim da ce se isto moci citat i za deset godina, tj. oni koji prezive…

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije

Za 10 godina?! Neće to izdurat ni pola od toga. Da je ko drugi napisa ovako dugoročnu optimističnu prognozu, ne bi se čudila… ali to čut od tebe… pratim ja tvoju redovitu svakodnevnu prognozu događaja. Po tebi, tribalo je sve već biti satrano sa zemljom 😏 …a nisam ni ja… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

Jesi našla kojeg? 😀

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

😀 Frka! Ne usudim se 😯

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

Nemoras, idi na daegel tacka com, do pre deset dana bilo predvidjanje za 2025 od neki dan nestalo, na balkanu smanjenje nesta sitno, ali zato dojcland -75% Italija, Spanija, Francuska -30% a divna nam cemerika-70% stanovnistva.
Kao izvor navode Central Inteligence Agenciju, neznam koji su, mozda ti znas.

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

Šta znače ovi postoci u minusu? Ne znam o čemu se tu radi. Znaš o tome više nego ja a mene pitaš za izvor…i da tražim nešto čega više nema…napiši o čemu je taj izračun postotaka.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Tocno. U pravu ste. Sve dostupno al se svi oglusuju na to. Voze po zadanim nalozima svojih gospodara.

neznanje
Gost
neznanje
4 mjeseci prije

Mislite svojom glavom i ne vjerujte ovim antivakserima! Ponovit ću ono što sam već jednom napisao.S cjepivom dobijete jedan mali fragment virusnog RNK. Kad se virus naseli i razmnožava u tebi, primiš cijelu RNK, makar ne imao nikakve simptome. Taj cjelokupni RNK se takođe može reverzno transkribirati u naš genom u cijelosti… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Vama nema pomoci.
I ne treba vas zaliti.

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

+++++++++++++++++

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Pročitaj pismo roditeljima pa ćeš vidjeti kako defektolog zna koje su to vulnerabilne i rizične skupine, te poziva roditelje na cijepljenje djece. I kad počnem razmišljati svojom glavom radije ću poslušati što o vulnerabilnosti, riziku i cijepljenju kaže imunolog. Umjesto s cijepljenjem, defektolozi bi se trebali baviti defektima kojih ne… Pročitaj više »

Suzy
Gost
Suzy
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Dobro jutro!!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Prestani lupati.

Korona virusi NISU retro virusi.
Pa da ulaze u našu DNK.
Drugo, imuni sustav počinje zaustavljati virus već u sluznici nosa…

neznanje
Gost
neznanje
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Tko kaže da su retro virusi? Na ovom portalu je objavljen tekst u kojem jedan od “uglednih” citiranih znanstvenika izjavljuje da cjepivo mogalo izvršiti taj vid transkripcije i ljudi su se uhvatili toga ko’ pijan plota. Pri tome su zaboravili da će slijedno tome to prije napraviti virus pri svojoj… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Neće. Virus to neće i ne može napraviti. Savjetujem pogledati mRna definiciju. Nakon toga, pretpostavljeno djelovanje mRna cjepiva. Stavljala ovdje dvaput. Ima na Indexu objašnjenje. Od proizvodnje uz pomoć Escherichie…do dolaska lipo čestice…gdje konkretno? Ne kaže. Pa onda rekombinacije. U citoplazmi stanice (koje?) ili – nukleusu? Bez vremena trajanja i… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Virus raspoznaje dijelove tijela i najrađe ide u nos, kako to, jel svjetski prvak skoka u dalj?

Zabrinuti građanin
Gost
Zabrinuti građanin
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Ne, dobije se uputa za stvaranje spike proteina za koji najnovije studije pokazuju da sudjeluje u fatalnom ishodu i teškoj bolesti odnosno da on sam tome pridonosi, uzrokujući krvne ugruške i oštećenja krvožilnog sustava, tako da sretno

neznanje
Gost
neznanje
4 mjeseci prije

Virus sam to pnavlja u svakoj zaraženoj stanici dokle god može ili uništi stanicu!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

A stanicu može uništiti i imuni sustav. Prethodno je obilježi. Pa se neće razmnožiti. Još prije toga treba ući u stanicu. Ovaj ulazi preko ACE2 receptora. Ako je npr nikotin na tom receptoru…ništa od posla. 😄 Još prije, mora doći do stanice. A svuda patroliraju kojekakvi leukociti. Npr, T- limfociti… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Ti se cijepi 3 puta dnevno! Jednom posle dorucka, drugi put posle rucka, a treci posle vecere! Ako ti je to malo mozes i posle uzine da pojacas!

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

ljudi moji,cijepivo je tu nesh kao sarajevski atentat..donijeti ce lose stvari ali je samo okidac za dogadjaje koji su ranije pripremljeni.cijela plandemija je pozornica koja prikriva drugu,zaista bitnu,okolnost..ekonomski kolaps nevidjenih razmjera.i treba nekakvo pokrice.zadnji test je bio propast bankarskog sustava 2008 godine i,usporedo sa tim,epidemija svinjske,pticje ili koje vec kujceve… Pročitaj više »

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Te 2008. godine Financial Times donio je udarni članak pod naslovom: And now for a world government
Od tada im se puno pokušaja izjalovilo, ali sada su odlučni da plan provedu u djelo.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Ništa im se nije izjalovilo, to je bila generalna proba ovoga danas a i da nas pripreme psihički to jest porgramiraju da će se to desiti. Nisu krenuli tada jer skajnet nije bio rođen a ni bio u tolikoj snazi i obimu kao danas gdje sa njime sve i svakoga… Pročitaj više »

Jomla
Gost
Jomla
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Podržavam to mišljenje.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

“… ekonomski kolaps nevidjenih razmjera….” To je to! Medjutim – najvise ce u tome izgubiti oni koji najvise imaju (“papirnatih/digitalnih shekela” naravno)… A to su kamatari…. Ti ili mozda njihovi pretci su se dobro napili ljudske krvi… Zato : sada programiraju nas goyime na novu piramidu – sa novim “shekelima”… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Priča se da je Deretić dobio silne šekele da napiše knjigu gdje će tvrditi da su vinčanci bili varani, samo gledaj…………….

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije

“… gdje će tvrditi da su vinčanci bili varani …” Ma moze majmun tvrditi sta god hoce… Fomenko je sa brdom dokaza tu da kaze da su ovi varani (Judaizeri-Sabatenijanci) – jedina i prava – tzv “krscanska prevara“… I sve krece sa kraja 16 vijeka… I to iz Rusije i… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Kužiš igru, onda će varani proglasiti tu knjiigu kao i ostale njihove lažne knjige za sveto pismo povjesno i eto ti to uskoro u “školama” se ući to jest programira kao živa istina minhauzenska.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

+, dobra ti usporedba sa atentatom koji to nije jer ga je organizirala ista sila koja napravi kurtonu…………

Suzy
Gost
Suzy
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Bravo.
Predlažem da jos uvede i medjuobrok

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

+………………

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Dok te budu vodili u jednom od Fema kampova na giljotinu, ponavljaj to isto tamnicarima, mozda te puste preko reda da negledas puno one dekaptirane prije sebe…

neznanje
Gost
neznanje
4 mjeseci prije

Promjeni ime u Emiliano Lupeta! Više ti pristaje.

Slow motion
Gost
Slow motion
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Daj se skini vise covjeku s vrata! I ostalima takoder.
Potpuno si suvisan.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije

Hahahaha…………..

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

A šta kažeš na ovo pro-vakseru – i ovo je vjest iz zemlje gdje su nekad živjeli Sioux i Apache Indijanci : Glavni kanadski zdravstveni djelatnik: Potpuno cijepljene osobe i dalje su osjetljive na COVID-19 9. svibnja 2021 Kanadski glavni zdravstveni djelatnik podsjetio je Kanađane da čak i oni koji… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

Namjerno prvo cjepe one koji se najviše kreću i onda prenose “bolest” na druge pa i svoje najmilije…………….

A neg.
Gost
A neg.
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

…reverzna transkribacija…dobar naziv
za neki metal band…

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Zagovornik i popularizator inteligentnog dizajna Stephen Meyer razvija još jedan ključni argument u svojoj knjizi Darwinova sumnja: “entiteti koji daju funkcionalne prednosti organizmima – novi geni i njihovi odgovarajući proteinski proizvodi – čine dugački linearni niz precizno sekvenciranih podjedinica, nukleotidnih baza u slučaju gena i aminokiselina u slučaju proteina. Ipak, prema… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Postoji mogućnost da je osnovna postavka pogrešna (stvaranje i opstanak lanca proteina). Preživljava organizam kao takav. Sa svojim proteinima DNK…međutim. Otkriveno je da potomstvo miševa koji su učeni da izbjegavaju određene mirise…također izbjegava iste. Kako? Odgovor: epigenetika. Točan način se – nezna. Ali…moraju biti stvoreni neki novi nizovi proteina. Velika… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Noble Member
Brainstorm
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

tako. djeca roditelja pusaca su sklonija da i sami puse cak i ako usvojena. polarne zivotinje su bijele ne samo radi prirodne selekcije nego su teznjom svoje volje aktivirale gen mimikriranja. oktopusi to rade u sekundi, crne lisice blizu snjeznog okolisa kroz mnoga pokoljenja. isti stari gen samo uspavan. kreacionisti… Pročitaj više »

Brainstorm
Member
Noble Member
Brainstorm
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Stephen Meyer ima los pedigre. inteligentni dizaj, kreacionizam … . tjerat ce vodu na svoj mlin. on nije u znanosti da ju poboljsa vec da rovari protiv. ovdje je klasican primjer bog nepoznatoga (u originalu: god of the gaps; pa kako se to prevodi). neka njega da daje doprinos znanosti,… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Brainstorm

Informacija je energija/polje…ispunjeno nabojem…a sad -da ja nekoga promičem…to je nemoguća misija.
Živ ti meni bio…i drž gaće ;).

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Kakva je to smrtonosna bolest od koje netko umre a netko par puta kihne, prdne i ispuše nos u maramicu? I sad zbog toga da se svi vakcinišemo nećim nepoznatim, odnosno poznatim supstancama ali samo nekima. Ako me netko prisiljava da se vakcinišem da li će taj biti odgovoran ako… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Jasno da neće. Donesi im ugovor na potpis sa tvojim uvjetima, sve i da potpišu i da dođe do tužbe, nema pravednog sudstva koje bi te obranilo, a dotični potpisnik (ja bi tražila 5 različitih potpisa) dobio bi “imunitet” od beroša i blagoslov od plenkovida.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

+……………..

RENEW
Gost
RENEW
4 mjeseci prije

Zakaj pa? Morda bodo s svojimi cepivi plačali za zločin nad Milico Rakić in Moamerjem Gadafijem. Morda nikoli več ne bodo zmogli nikoli več narediti tistega kar so naredili v Vietnamu in Dresdnu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije

Pojavljuju se i dodatni medicinski rizici: ne samo da nema gripe (ili vrlo malo), nego nema niti drugih virusnih oboljenja. Ovo samo po sebi predstavlja ogroman rizik za razvoj imunog sustava djece: “…činjenica da djeca neće prebolijevati uobičajene virusne bolesti nikako ne može biti dobra, iz više razloga. “Naime, dječji… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Povratak gripe u V.B. !!!😃 Jest da je, pazi sad, u 4. mj…(!?)

“Od tih 260 spominjanja “covid” je kao osnovni razlog smrti naveden u 176 slučajeva, dok su gripa i upala pluča navedene kao osnovni razlog smrti u 278 slučajeva, a spomenute su u ukupno 1.203 smrtovnice.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9544975/More-people-England-Wales-dying-flu-pneumonia-Covid.html

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

u vezi sa temom ovog članka, Intervju Stefana Hockertza, njemačkog profesora i kritičara mjera korone i cjepljenja za švicarski neovisni list “Basel Express” prije mjesec dana. Hockertz je i osobno radio u toj branši, farmakologije i cjepiva i nije antivakser, ali je protiv ovog cjepljenja. Zanimljivo je njegovo mišljenje o… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

BRAVO ledeni i hvala za uloženi trud!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Ističem: “Očigledno je da kritička rasprava među znastveim ekspertima nije u interesu vlade… Nakon moje doktorske dizertacije kao imunolog, prešao sam na području farmakologije i toksikologije i tamo sam se pozabavio sa regulatorskim temama, između ostaloga, kako razviti neke lijekove, kako oni trebaju funkcionirati i koje SIGURNOSNE STANDARDE trebaju ispuniti.”… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“… Na ovo pitanje nije lako dati odgovor, jer o tom cjepivu znamo relativno malo. Ustvari mi o njemu neznamo skoro ništa….” Samo bih dodao… MI o toj tzv “bolesti Covid19” – ne znamo nista... (Tj znamo SVE – jer se radi o kosmickoj lazi!...) Ipak ogroman broj idiota “doktora”… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

..2.. Biontech je sproveo studiju sa 43.500 osoba za testiranje (cjepiva) i na osnovu toga u roku od nekoliko dana korigirao je 90-postotnu učinkovitost na 95%. Kako to objašnjvatae? Da li se tu radi o pogrešnim proračunima? SH: To je za mene potpuno nedokučivo. Ali, najprije neću komentrirati tu promjenu… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Istaknut ću:

“Kod studije Astra Zenece, znam točno, zato što je njihova studija u RUJNU PREKINUTA i do tada u tom trenutku je TEK NA 530 OSOBA BILO TESTIRANE CJEPIVO, OD PLANIRANIH 30.000.
Biontech to drži u TAJNOSTI, i ne želi objaviti podatke o tome.”

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…3 Predsjednik Instituta Paul Ehrlich, Klaus Cichutek nedavno je objavio, da su upozorenja da cjepiva mogu izavati oštećenje gena, pogrešna i da raspiruju strah od cjepiva koji je neosnovan. On je uvjeren, da ne može biti genetskih promjena, jer RNA je samo ogranak od DNA, i da bi došlo do… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…4 Drugo interesantno pitanje je, da li cjepivo također može izazvati oboljenje od kovida? Jer taj fenomen je već poznat iz ranijih stvaranja cjepiva. SH: opravdano pitanje- ni to nije istraženo. Jedan kolega je na ZDF-u (opaska: 2. kanal njemačke državne tv) ukazao na to, da se nisu provodili pokusi… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…5 Da li se cjepivu za koronu, dodatno miješaju još adjuvanti, dakle sastojci koji pojačavaju djejstvo? SH: Sastojci koji za ranija cjepiva nisu bili nužni, sada se čak moraju dodavati, jer ribonukleinska kiselina, jednostrana RNA je visoko osjetljiva. To znači naše tijelo raspolaže sa enzimima koji su raspodjeljeni doista posvuda… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

..6 Ako vas dobro razumijem, cjepivo treba aktivirati naš imunski sistem, ali za to, imunski sistem mora dobro funkcionirati, da bi cjepivo djelovalo. Naš imunski sistem je u stalnom procesu učenja- on se stvara većinom u djetinjstvu i mladosti i on stalno uči nanovo cijeli život. Sa ovim mjerama, kao… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

E svaka ti čast na trudu 🏆
Ima vas tu koji objavljujete toliko vrijedne informacije da ih je šteta ne prepisati i slati okolo. To ja radim.

ddgfnj3346763hzzuo
Gost
ddgfnj3346763hzzuo
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🎯✍️

Brainstorm
Member
Noble Member
Brainstorm
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

imamo slucaj italije, kad su masovno umirali bas redoviti vakcinasi.
godinama su davali lazne uzbune imunom sistemu pa se sistem prilagodio. kad je dosla ozbiljna gripa, kovid, imuni sistem je isto mislio da je to ta kratkotrajna. iznenadio se ali bilo je kasno.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Strpljivo sam sve pročitao i ovaj programirani sranjstvenik je samo potvrdio ono što mi moja intuicija kaže a to je da je sve od certificiranih dilera farmakologa i njihove braće certificiranih vračeva zvanih liječnici obmana za dalebu.

Maki
Gost
Maki
4 mjeseci prije

Nije li cilj cjepljenja umanjenje plodnosti, gubitak trudnoce, ostecenje nervnog sustava, imunoloski bijeg…? Cijepiva su oruzije za masovno unistenje, a stoci se predstavljaju kao “spasonosno” rjesenje radi “spasavanja” ljudskih zivota.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Upravo to što si naveo je cilj “cjepljenja” a boga pitaj što još ne znam da rade. Resurs će nahebati samo to još nezna nema čime to da predvidi nit zaključi, vjeruje varanima i njihovim operativcima dok ih isti bukvalno seciraju ko laboratorijske štakore.

Tomi
Gost
Tomi
4 mjeseci prije

Nek malo pozure oko toga da mozemo i mi nevakci na more

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

..7 Popričajmo još o svim tim mjerama, koje su donijele vlade u cijelom svijetu. U međuvremenu su objavljenje neke studije, koje su izazvale pažnju u javsnosti, studije koje se bave temom učinkovitosti lokdauna. Mogu li se, uzimajući u obzir različite situacije u državama, takve usporedbe znastveno utemljene, sprovesti da bi… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Ne moramo biti ‘oštećeni’.
Možda je dovoljno da je Spike u stanici…od cijepljenja.
Voila, virus ušetava u stanucu…ovo sam pretpostavila i napisala pred par mjeseci…

Neki put mislim da cijepljene od općeg pomora štiti što već imaju antitijela i to ili od one 4 korone ili od samog Kovida.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“… koje su donijele vlade u cijelom svijetu….” Hvala Puki. Ovo je jedan od nacina otvaranja ociju… Ja bih samo dodao – da ovim cinom – tj tzv “vlade” koje zatvaraju gradjane kao stoku i to po komandi – poprilicno je janso jedno: te tzv “vlade” – NE VLADAJU… iza… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Posložio si stvarni niz što se događa a ne ono što 99,99% resursa misli da jeste stvarnost.

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije

🏆 Odličan zaključak

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Vaše pitanje: KO su to ti “ONI” ..?
Da dodam: Zašto naziv EL-ita?
Odgovor se nalazi u knjigama Maura Biglina. Da ponovim: pročitajte knjige David Ickea!
Zatim pročitajte knjige Maura Biglina.
Dobit će te odgovor na pitanje.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

“… Odgovor se nalazi u knjigama Maura Biglina….” Maura sam odgledao na onim klipovima po YT. Bio je cak i kod Misaka… Dakle Mauro je odlican – ali bez Anatolija Fomenka ne ide. Mejdutim, nije receno da se njih dvojica iskljucju… Ono sto mauro prica, jeste prakticno genijalno… Naprosto prica… Pročitaj više »

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

S obzirom da vi tražite dokaze koje možete vidjeti kako ste napisali ranije. Da ste pročitali knjige Maura Biglina (pa bar knjigu “Stari i Novi zavjet – knjiga bez Boga”) i da ste pročitali “Bibliju” (Antonio Fomenko vam je odgovorio tko je lažirao povjest) da ste povezali strahote koje su… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

🏆🏆🏆🏆🏆 Ovo je bazično pitanje i najveća misterija koja će se otkriti…ali kad? Ako je ovo duhovni rat protiv izvornog Zla, želim znati zašto nam izvorno Dobro još uvijek skriva identitet našeg glavnog neprijatelja. Kako da se borimo protiv skrivenog neprijatelja? Od nas se očekuje savjesno postupanje u ime viših… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

“… Ako je ovo duhovni rat protiv izvornog Zla…” A sta ako je cijela prica o “izvornom Dobru i Zlu” – obicna prevara…? Sta ako je Izvor uvijek samo Dobro (ili samo Zlo, premda mi se cini da po svemu sto su pravi znanstvenici do saga nagrebali (za razliku od… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…8 Dakle, tek kada je prisutan odgovarajući milje ? SH: Točno. Infekcija sa rino virusima, kod nas se uobičajeno naziva prehlada, zato što smo naše tijelo oslabili hladnoćom i onda ti virusi, koje mi već dugo imamo u sebi, tek tada mogu započeti djelovati. Odlučujućje ovdje nije to, koje viruse… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Ovo kad govore da je 95% onih bez simptoma “bolesno” to rade namjerno da nas programiraju da je zaraza tu a onda će “cjepljenjem” zaista sve zaraziti jer će cjepljeni i na necjeoljenje prenosti “bolest” i onda će oni slavodobitno reći jesmo li vam rekli da smo svi “bolesni” pa… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…9 Doista, sve više curi informacija o teškim nuspojavama i mnogim smrtnim slučajevima. Pri tomu upada u oči, koko nadležene ustanove rigorozno poriču povezanost sa cjepivom, i stalno naglašavaju, da se tu radi o slučajnostima bez kauzalne poveznaosti, iako se takva tvrdnja uopće ne može verificirati bez obdukcije, Dakle odmah… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“… Da se to naziva genska terapija, onda bi se mnogi ljudi probudili i pomislili bi na genetski manipulirani GMO kukuruz i druge GMO biljke….” To je tacno. Medjutim – idioti tzv “doktori” nisu nepismeni, premda su samo idioti papagaji… Ipak bi dakle mogli porcitati koju IZVAN onoga sto im… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…10 Mediji su od početka pandemije samo jednostrano širili paniku. Prognozirali su stotine tisuća mrtvih, ogromni porast zaraženih i slom našeg zdravtsvenog sustava. Kritične znastvenike kao Vas, ili doktora Bhakdija, koji su od početka proturječili ove prognozama, izrugivali su kao one koji pričaju koještarije. Kako sada gledate na to sa… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Istaknut ću ovo:
“Pod vodstvom gospodina Spahna, između ožujka i rujna 2020. zatvoreno je oko 20 bolnica i tako uništeno preko 3000 kreveta. ”
Prekrasno.
I još netko priča da ovo nije “plandemija”.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Bravo! Čista PLANdemija, s drugim ciljevima.

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Hvala!
Odličan, koristan članak!

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“… ono što sam rekao: covid-19 je bolest, koja je slična gripi…” MIslim da ovaj naravno taktizira – a ZNA kako bi stvarna recenica trebala zvucati: covid-19 NIJE “nova” bolest… To je obicna gripa... Samo su “oni” koji vladaju vladama – odlucili da nama stakorima (goyimima) proture tu laz uz… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

…11 Kada čovjek sve to čuje- sve te logičke proturječnosti, nedostatak znastvene utemeljenosti, jednostrane izvještaje u medijima, laži političara- onda se postavlja neizbježno pitanje: zašto to čine? Radi li se o profitu ili je tu u pitanju nešto više? SH: Znate, ja sam znanstvenik i nisam aktivno sudjelovao u raspravama… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“… Moje mišljenje je da je ovo cjepljenje gledano sa gledišta kaznenog prava, tjelesna povreda sa predumišljajem sa smrtnim posljedicama…” Ova mu je odlicna… Medjutim – ko ce suditi “onima” koji vladaju vladama i smradovima tzv “vrhovnim sudijama“…? (pogledati Mamkea i njgovo raskrinkavanje te pedofilske korumpirane bande tzv “vrhovnih sudija”)…… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Dovoljno je da je rekao zadnju rečenicu.

mengele
Gost
mengele
4 mjeseci prije

Najbolje da svi gricnemo kapsulu cijanida …

Slow motion
Gost
Slow motion
4 mjeseci prije

U clanku kaze:”Ovo je nesretan nezeljeni ucinak cjepiva.”
Hm..da. Mislim da je upravo suprotno.

Metabaron
Member
Metabaron
4 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

Naravno ali moraju nekako upakirati poruku u prihvatljivu formu .

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

Loš google prijevod, baš zato bi trebali nekoga imati za ispravke

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije

Neznam jesam stavila ovaj link. Od četvrtka ili petka: “Zeljko Corak ocito je velika igra sa iznosima provizije, jer to sto prica nema blage veze sa stvarnim stanjem, https:/FC/www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736…/fulltext… ” sa Indexa “Кијев је купио индијски аналог вакцине Астра Зенеа, названу Ковишилд, која није прошла све фазе клиничких испитивања и није… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
4 mjeseci prije

Da… Došli smo do te tačke kada se preispituje kvalitet vakcine protiv nečega klasificiranog kao pandemija koja se ne može vidjeti u statistikama o ukupnoj smrtnosti??? Više sam dosadio i Bogu i Narodu! Na osnovu čega je proglašena pandemija? Rušimo mit o pandemiji i srušili smo potrebu vakcinisanja. Locirajmo one… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
4 mjeseci prije
Reply to  Stock

Niko na ovom svijetu nece odgovarati kad cijepljeni pocnu masovno obolijevati i umirati niti vlasnici, radnici farmaceutskih kompanija, niti politicari, predsjednici, premijeri, ministri…, niti zdravstveni radnici… Bice jednostavno ona izreka pojeo vuk magarca. Jedino ostaje Strasni sud…

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

Ja nisam tako sigurna…
Sjetite se koliko liječnika su postali milijunti prošle godine.
Izaći će im to na nos…

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Maki

+, svi oni rade za gospodara planeta i dok im on pruža zaštitu dok oni sprovode njegove zapovjedi njima neće dlaka sa glave faliti.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Stock

“…
Na osnovu čega je proglašena pandemija?
Rušimo mit o pandemiji i srušili smo potrebu vakcinisanja.
…”

Bravo stock!

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

+……………..

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Kako ga srušiti?
O lažnoj pandemiji govorio je među prvima prof. Velo Markovski.
Onda je par ljudi dizalo ustavne tužbe kako bi srušilo nezakonite odluke o proglašenju epidemije u RH.
I, ništa. Sud se izvrdava preko glavnog tajnika Teodora, a predmet – tužbu “spušta” u razinu neprimjerenih podnesaka.
Sramota.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

“… Sud se izvrdava preko glavnog tajnika Teodora, a predmet – tužbu “spušta” u razinu neprimjerenih podnesaka….” Pa o tome sam vec pisao – kako mi se cini da ce se to odvijati… nema nikakvih “vodja” jer sve tzv “vodje revolucija” su u pravilu bili varani… Zato sad zaglupljena svjetina… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Stock

Dobro su im lokacije zaštićene, a mi nismo organizirani. Mogli bi loviti samo ove za koje znamo, ali mislim da treba hvatati glavne krivce. Prvi su nedostupni, a drugi su nam skriveni i naša je tragedija to šta je Istražuj napisao – tko su oni? Još ne znamo glavnog. Saznamo… Pročitaj više »

Max
Member
Famed Member
Max
4 mjeseci prije

Jutros sam imao telefonski razgovor s ujakom i rekao mu da se ne cjepi jer su cjeoiva opasna . Uzvratio mi je polusatnom tiradom kako na tome rade mnogi “naučnjaci” kako se treba ” masivno” cjepiti” kako to kažu na svim tv stanicama pa kako bi oni išli trovati ljude”… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
4 mjeseci prije
Reply to  Max

… bog se je cijepio…… 😒

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
4 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Zato treba na vrijeme uzeti zalihe hrane i alkohola da se na miru moze gledati crkavanje cijepljenih.Do godine Đuro ides na svoju parcelu.

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Za kad je ono isplanirano, za četvrto tromjesečje ako sam dobro zapamtila – prekid opskrbe…ja pomalo popunjavam zalihe, prvo sve šta najdulje traje, za hranu je prerano, to ide zadnje. Kad počnu s tim po medijima, narod će u jedan dan pokupovati sve šta se nađe, kako su lani zbog… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

PRIČA O ISTINI Prema legendi iz 19. stoljeća… Jednoga dana susrele su se Istina i Laž. Laž reče Istini: “Danas je zaista predivan dan!” Istina pogleda prema nebu i uzdahne … jer dan je zaista bio predivan. Provele su dosta vremena zajedno, da bi se u jednom trenutku zatekle blizu… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
4 mjeseci prije
Reply to  Max

Ti si svoje ljudski učinio, iako sad vidiš da nije trebalo. Zreo čovjek sam može vidit da nešto ozbiljno ne valja. I ja svojima pričam tu i tamo pa za koji dan vidim da još namjeravaju i nisu sigurni. Doći će usko grlo u vremenu dotad svatko sto je formirao… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
4 mjeseci prije
Reply to  Max

Racunaj da bi ujak mogao biti jedan od onih koji ce te cinkariti kovid miliciji.Nazalost,ali ce biti da je tako.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

+, to je sigurno ko sutrašnji dan…………

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Stiže li nas ovo: “U ‘1984.’ Orwell opisuje imaginarno totalitarno društvo u kojem apsolutnu vlast ima „Partija“, kojoj je na čelu „Veliki Brat“ – mitska figura koju je izmislila partija kako bi amorfnoj masi aparatčika dala ljudsko lice.  U Oceaniji, državi u kojoj živi protagonist knjige Winston Smith, individualna sloboda… Pročitaj više »

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
4 mjeseci prije
Reply to  Max

Ja sam kolegi s posla s kojim radim vec 7 godina i pijem s njim kavu svaki dan rekao da mi ne prilazi bliže od 5 metara nakon sto je uzeo prvu dozu nekog od ovih sranja.Nije mu bilo jasno ali me poslušao.Sad mu ostavim kavu kao keru na stepenicama… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Bravo, tako treba sa njima………samo što će oni na kraju biti večina a mi manjina koju će oni i sistemski štakori terorizirati na sve strane……bartlomejska kurtona noć je blizu……………..

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

To! Baš tako! Zamijeniti uloge i postaviti se superiorno i sigurno. Tjerati ih od sebe a ne dozvoliti da oni nas. Opasnost oni prenose. Kad bi se tako masovno postupalo kako ne očekuju, našli bi se iznenađeni i tek tada bi se pitali zašto su oni ti od kojih necijepljeni… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Točno to treba raditi. Ja ne idem na jedno vjenčanje jer je desetak ljudi cijepljeno. Ne pada mi na pamet. Evo slušam na vijestima na radiju, u Zg se organizira eksperimentalni domjenak na 26 katu nebodera za 50 do 70 osoba, UVJET: svi moraju biti cijepljeni. Kaže žena pred kamerom:… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Max

A šta ćemo, ujo zna znanje…idemo se masivno cijepiti kod naučnjaka

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Max

Max, trubim to ovdje godinu dana i dosadan sam ali ću ponoviti, ne pričajte sa neistomišljnicima u svezi ovoga, te programirane biorobote koji čine 99% od svih ovih sedam i po milijardi jedinki resursa ne možete odprogramirati. Radije gledajte sebe i svoj interes (ovo je rat) jer opći interes ne… Pročitaj više »

prolaznik
Gost
prolaznik
4 mjeseci prije

dr.jarić nauer napao M.YEADONA,kao antivaxera.

marty
Gost
marty
4 mjeseci prije
Reply to  prolaznik

Orkestrirano, skoro identični članci u svim msm širom svijeta.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije

upamti: Darwin nije znao ništa o genima. Najmanji dio organizma koji je mogao vidjeti bila je stanica, a stanica je za njega bila “crna kutija”. Nije imao pojma o prirodi i uzrocima “slučajno proizvedenih varijacija” koje bi nekim čudom mogle donijeti selektivne prednosti. Tek 1940-ih utvrđeno je da su slučajne varijacije pogreške… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

2.S obzirom na broj baza prisutnih u genima i aminokiselina prisutnih u funkcionalnim proteinima, velik broj promjena u rasporedu ovih molekularnih podjedinica obično bi se morao dogoditi prije nego što bi mogao nastati novi funkcionalni i odabrani protein. Da bi se pojavila i najmanja jedinica funkcionalne inovacije – novi protein… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

3. s drugima, a ta rezonancija čini samo polje. Morfička rezonancija odvija se na temelju sličnosti. Što je organizam sličniji prethodnim organizmima, to je njihov morfički rezonancijski utjecaj veći na njega. I što je više takvih organizama bilo, to je njihov kumulativni utjecaj snažniji. [17] To je ono što Sheldrake naziva… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Sve skupaj e sa Hrsottnet

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

CAN, pozdrav, dao si sebi truda, ovo je dobro štivo za sve koji “žele znati malo više”.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Zgodna koncepcija.
Još da je kakav mjerni instrument za pojavu…

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Dobro mu ovo za radio a Šeldrejk je bio kod Miška.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Pa…teško. Radio ne bi funkcionirao tamo gdje ne bi bilo signala. A također ne bi funkcionirao ni bez struje. Ako vas zanima, oko je baš evolucijski zgodno. Na bilo kojem planetu gdje postoji takav vidljivi spektar svjetlosti moglo se razviti. Moglo se razviti nekoliko puta tijekom različitih razdoblja evolucije, kod… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Oči: Jedan od najpoznatijih primjera konvergentne evolucije je oko tipa kamere (npr. lignje), kičmenjaci i Cnidaria. Njihov posljednji zajednički predak je imao jednostavna fotoreceptivna mjesta, ali je niz procesa doveo do progresivne prefinjenosti ove strukture ka naprednom oku fotoaparata. Sličnost struktura u većini aspektima, bez obzira na složenu prirodu organa,… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

To ste već gore napisali i odgovoreno vam je.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  CAN

Genetika i geni – dodatno potvrđuju evoluciju. Što se tiče stanice: “Jedinstvena ćelijska građa svih živih bića dokazuje njihovo zajedničko porijeklo. Iako postoje uočljive razlike u građi ćelija na različitim razinama složenosti građe živih bića, sve ćelije dijele najbitnija svojstva živih sistema: imaju ćelijsku strukturu, ćelijske organele, a postanak i… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Evo za gene: “Uz sveukupnu biološku raznolikost, već na molekulskoj razini, sva živa bića imaju slijedeća zajednička obilježja. • Osnovne komponente žive supstance su građene od istih biogenih elemenata. • Dinamika odvijanja molekulsko-biohemijskih procesa je određena genima. • Kod svih, geni su odgovatrajuće sekvence nukleinskih kiselina. • Uz rijetke iznimke,… Pročitaj više »

Драгогост
Member
Драгогост
4 mjeseci prije

Poginuo je u borbi protiv širenja virusa.
Slava Gadafiju.
https://www.youtube.com/watch?v=wqOS3TIjF18

Драгогост
Member
Драгогост
4 mjeseci prije

Sličan trik kao sada, virus ide preko Kine. Bugarske medicinske sestre su širile po bolnicama virus AIDS.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije

Slava pukovniku.

Zabrinuti građanin
Gost
Zabrinuti građanin
4 mjeseci prije

Francuski znanstvenici predvođeni jednom od najboljih francuskih genetičarki traži hitno zaistavljanje svih cjepiva…. Članak i studija na linku @Redakcija Logično
https://www.francesoir.fr/societe-sante/57-scientifiques-et-medecins-demandent-larret-immediat-de-toutes-les-vaccinations

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije

Evo još linkova s Indexa: O statistici i manipuliranju … “Kerstin Domke SWR Njemacka Drzavna TV Vam opisuje kako se manipulira BROJEVIMA i statistikom treba prvo Njemacki govor znati da se covijek nasmije na prezentacije ISTINE i statistike ..slicne simulacije radjene i kod izbora politicara https://www.youtube.com/watch?v=PC1Dw1lfLtI ” “Daniel Kljajic … Evo… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije

Evo još posljedica AstreZ:

dn.ampproject.org.
His foot started to swell and he was rushed to Addenbrooke’s Hospital for treatment on April 10. His left leg was later amputated below the knee

■ Bivšem prvaku u Taekwondou lijeva noga amputirana do koljena nekoliko tjedana nakon cijepljenja AstraZenecom ■

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

+…………………

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
4 mjeseci prije
Reply to  Sony

Strasno!
I sto je jos i gore… mozda je to samo pocetak… Ko zna sta ce mu morati amputirati ponovo i mozda i u skoro…

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Zaprijetio se da će ih… nije se precizno izrazio, ali u ovom invalidnom stanju svašta može učiniti uz pomoć svog kruga ljudi a kako to javno i sa sigurnošću najavljuje, ima nešto u rukavu, gotovo sam sigurna da je osigurao svoje tijelo na nesreće, povrede… mogao bi isposlovati od osiguranja… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Primjećujem da Astrino svesamonecjepivo udara na različita mjesta u tijelu. Njemu jadnom gangrena u nozi, nekima ravno u mozak, drugima samo u licu i misle to je sve. To je početak, a ne kraj njihovih muka.

tadija
Gost
tadija
4 mjeseci prije

Znate što? Ja čitam ovo što ovaj portal piše često o ovoj Covid budaleštini i za mene je to u redu,ali kad počnem u društvu malo to komentirati uvijek se posvađam sa društvom,jer me nazovu budalašom koji vjeruje antivakserima,a meni je uvijek pada teško biti posvađan sa poznanicima,ajd i prijateljima.… Pročitaj više »

Realno
Gost
Realno
4 mjeseci prije
Reply to  tadija

Nemaš ti problem s njima, već oni sa vlastitim mentalnim bankrotom. Mani se fukara i budala i vozi svoj život, njih ostavi da se udave u vlastitom prolivu i nek ti ih ne bude žao. Ti isti koje pominješ bi te prvi objesili o šljivu da im se pruži prilika.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Realno

+………………

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  Realno

Potencijalni drukeri…opasni su takvi koji agresivno, makar i verbalno reagiraju. Lijepo su pokazali da s njima nema rasprave o tome. Zato izbjegavati tu temu kad ju opet načmu. Da meni ko uleti nagovarati me, rekla bi – hoću, pod jednim uvjetom – da mi kod mog advokata potpišeš da si… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
4 mjeseci prije
Reply to  tadija

Rjesenje: ne razgovaraj sa neistomisljenicima.

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

+…………….

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  Slow motion

Pa i nije baš tako jednostavno za nekoga…nije riješenje.

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  tadija

Tadija, izbjegavaj tu temu makar ju oni započeli i navedi vodu na svoj mlin. Ima više načina. Od svađa i prepucavanja nema koristi.
Misli na sebe – ne cijepi se!
( fali još beroševo plavo srce za ovu parolu )

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

Merkelica je prije 3 mjeseca izjavila da će pandemija završiti tek kada svaki stanovnik na svijetu bude cjepljen. To je faktički bilo priznanje da je ovo lažna pandemija, tojest plandemija. a evo sada je njenu izjavu kopirao i Andrija anemični, kako izvještava portal nacional Andrej Plenković: “Pandemija će proći kad… Pročitaj više »

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

+………………

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

a tko i što je COVAX, evo odlomak iz vikipedije: “COVID-19 Vaccines Global Access, abbreviated as COVAX, is a worldwide initiative aimed at equitable access to COVID-19 vaccines directed by Gavi, the Vaccine Alliance (formerly the Global Alliance for Vaccines and Immunization, or GAVI), the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

evo i neki mainstream mediji objavljuju da su se Billy i njegova Melindica rastali zbog Bilijevog pedofilnog prijatelja Jeffreya Epsteina..

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

I ko je onda sa Jeffreyem? Melinda ili Bill – pedofil?

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

to što su kabalin index i drugi ms mediji napali Mikea Yedona, naravno po nalogu reponja, je znak da postaju nervozni, tojest da se boje utjecaja jednog takvog velikog i poznatog imena.. dosada su ga ignorirali, ali sada počinju sa napadima

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije

Jesmo svjesni razmjera? ” “U Evropi se svaki sekund vakciniše 30 građana. Na dnevnom nivou vakcinišemo 30 miliona ljudi. U julu ćemo moći da stignemo do našeg cilja, a to je 70 procenata vakcinisane odrasle populacije”, rekla je Fon der Lajenova.”,Sputnik Zbilja neznam što i kako proizvode. Za ta cjepiva.… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

laže iluminatica
tipična propaganda navlakuša

prije 2 mjeseca, bili su objavili službene podatke. da je u EU-u cjepljeno 3% stanovnika. Sad a već kažu preko 20%, a u srpnju, kažu bit će 70%..ajde odvadi malo

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Nadam se da ste u pravu.

Sony
Gost
Sony
4 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Jučer objavili da je u Hr cijepljeno 25% stanovništva
hahahahaaa… iz kojih podataka o broju stanovništva su izvukli ovaj postotak, a popis još nije obavljen.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

opet previše defetizma u komentarima i kuknjave
zato moram opet malo kontrirati protiv toga,
na koncu ovoga dana

mi ćemo pobjediti na kraju
dušmani će izgubiti,
uzalud im reponje

jer, ne može nam niko ništa
jači smo od kabale…

Драгогост
Member
Драгогост
4 mjeseci prije
Re