fbpx

Znanstvenici – istraživači i “Frontline doctors pozivaju” CDC da zaustavi sva Covid cjepiva

CDC

U javnom komentaru CDC-u, molekularni biolog i toksikolog dr. Janci Chunn Lindsay, dr. sc., pozvala je da odmah zaustavi proizvodnju i distribuciju cjepiva za Covid. Pozivajući se na plodnost, zabrinutost za zgrušavanje krvi (koagulopatija) i imunološki bijeg, dr. Lindsay je objasnila odboru znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv koronavirusa nisu sigurna.

23. travnja 2021. Savjetodavni odbor CDC-a za imunizacijske prakse održao je sastanak u Atlanti u državi Georgia. Fokus ovog ACIP sastanka bili su poremećaji zgrušavanja krvi nakon Covid cjepiva. Doktor Janci Chunn Lindsay razgovarala je s CDC-om tijekom vremena određenog za javnu raspravu. Cenzura na društvenim medijima posebno i interneta u cjelini je nemilosrdna. Evo blago uređenog, s komentarom, transkripta koji je otporan na cenzuru, trominutnog komentara dr. Janci Chunn Lindsay.

Njezino svjedočenje na YouTubeu možete slušati ovdje.  (za sad, YouTube će ju vjerojatno cenzurirati).

Dr. Janci Chunn Lindsay – CDC ACIP public comment – April 23, 2021
Molekularni biolog i toksikolog poziva na zaustavljanje Covid cjepiva

Dr. sc. Janci Chunn Lindsay  je doktor znanosti iz toksikologije i molekularne biologije za usluge podrške toksikologiji, LLC . Doktorirala je iz biokemije i molekularne biologije na Fakultetu za biomedicinske znanosti Sveučilišta u Teksasu, dr. Anderson Cancer Center-Houston. Doktor Lindsay ima veliko iskustvo u analizi molekularnog profila farmakoloških odgovora. Njezina ekspertiza usredotočena je na procjenu složene dinamike toksičnosti, poput farmakologije toksikanata, puta izloženosti, metabolizma domaćina i naknadnih staničnih učinaka koji se odnose na doprinos specifičnih tvari oštećenju, zdravlju i riziku od plodnosti te ljudskim bolestima.

Kaže tako dr. Lindsay:

„Sredinom devedesetih pomogala sam razvoju privremenog cjepiva za ljudsku kontracepciju koje je na kraju prouzročilo nenamjerno autoimuno uništavanje jajnika i sterilnost u modelima za ispitivanje na životinjama. Unatoč naporima protiv toga i analizama sekvenci koje to nisu predvidjele. Čvrsto smatram da se sva cjepiva za gensku terapiju moraju odmah zaustaviti zbog sigurnosnih razloga na nekoliko frontova.“

Covid cjepiva mogu inducirati unakrsna reaktivna antitijela na sincitin, te umanjiti plodnost kao i ishod trudnoće

Prvo, postoji vjerodostojan razlog za vjerovanje da će Covid cjepiva međusobno reagirati sa sincitinom i reproduktivnim proteinima u spermi, jajnim ćelijama i posteljici, što će dovesti do oštećenja plodnosti i oštećenja reproduktivnih i gestacijskih ishoda. 

Ugledni virolog  dr. sc. Bill Gallaher, iznio je izvrsne argumente zašto biste očekivali unakrsnu reakciju. Zbog sličnosti konformacije beta lista između proteina klasova i sincitina-1 i sincitina-2. Tako laže dr. Gallaher:

„Još nisam vidio niti jednu imunološku studiju koja to opovrgava. Unatoč činjenici da bi proizvođačima doslovno trebao jedan dan da provedu ove studije sincitina kako bi to utvrdili [nakon što su dobili serum od cijepljenih osoba]. Prošlo je više od godinu dana otkako su prvi put izrečene tvrdnje da se to [tijelo koje napada vlastite proteine ​​sincitina zbog sličnosti u strukturi proteina klasova] može dogoditi. „

Gubitak trudnoće prijavljen VAERS-u dovodi do potražnje za zaustavljanjem Covid cjepiva

Zabilježili smo 100 gubitka trudnoće prijavljene u VAERS-u od 9. travnja. A bilo je (također) izvješća o oštećenjima spermatogeneze i nalazima posteljice od prirodne infekcije, cijepljenih i nokaut životinja na sincitin modelima koji imaju sličnu patologiju posteljice, što implicira ulogu posredovanu sincitinom u tim ishodima. Uz to, čuli smo za višestruka izvješća o nepravilnostima menstruacije kod cijepljenih. To se mora istražiti.

Jednostavno ne možemo staviti ova (cjepiva) svojoj djeci koja imaju 0,002% rizika za smrtnost od Covida, ako su zaraženi, ili bilo kojoj drugoj populaciji u rodnoj dobi, bez temeljitog istraživanja ove stvari.

(Ako to učinimo), potencijalno bismo mogli sterilizirati cijelu generaciju. Špekulacije da se to neće dogoditi i nekoliko anegdotalnih izvještaja o trudnoći unutar ispitivanja nisu dovoljan dokaz da to ne utječe na populacijsku razinu.

Cjepivo Covid uzrokuje poremećaje krvi

Drugo, sve genske terapije (Covid cjepiva) uzrokuju koagulopatiju. (Koagulopatija – kada je oštećen sustav zgrušavanja krvi u tijelu.) To nije izolirano od jednog proizvođača. I ovo nije izolirano za jednu dobnu skupinu. Kao što vidimo smrt od koagulopatije kod zdravih mladih odraslih osoba bez sekundarnih popratnih bolesti. Od 9. travnja 2021. u sustavu izvještavanja VAERS zabilježeno je 795 izvještaja povezanih s poremećajima zgrušavanja krvi, od čega 338 zbog trombocitopenije.

Postoje naprijed i unatrag mehanicistički principi zašto se to događa. Poznato je da prirodna infekcija uzrokuje koagulopatiju zbog proteina klasja. Sva cjepiva za gensku terapiju usmjeravaju tijelo na stvaranje bjelančevina.  Zhang i suradnici u (znanstvenom radu objavljenom u Journal of Hematology & Oncology) u rujnu 2020. godine pokazali su da ako ukapate protein klasova miševima koji su humanizirali ACE-2 receptore na trombocitima, dobit ćete i diseminiranu  trombozu.

Protein šiljak inkubiran s ljudskom krvlju in vitro također je uzrokovao razvoj krvnih ugrušaka koji je bio otporan na fibrinolizu. (Fibrinoliza je tjelesni proces razgradnje krvnih ugrušaka). Protein spike uzrokuje trombocitne događaje, koji se ne mogu riješiti prirodnim putem. I sva cjepiva moraju biti zaustavljena u nadi da se mogu preoblikovati kako bi se zaštitila od ovog štetnog učinka. 

Postoje snažni dokazi za imunološki bijeg

U ovom trenutku usmenog svjedočenja dr. Janci Chunn Lindsay prekinuo je muški glas: “Hvala na komentaru, vaše vrijeme je isteklo.” Posegnuo sam doktorici Janci Chunn Lindsay kako bih saznao što je još željela podijeliti s ACIP-om, uz njezinu zabrinutost zbog poremećaja plodnosti i zgrušavanja krvi. Poslala mi je natrag svoju treću točku, koju je predala kao pismeno svjedočenje.

Treće, postoje snažni dokazi za imunološki bijeg i da inokulacija pod pandemijskim pritiskom ovim procurivim cjepivima potiče stvaranje više smrtonosnih mutanata koji ujedno novo zaraze demografsku populaciju mlađe dobi i uzrokuju više smrtnih slučajeva povezanih s Covidom nego što bi to učinili su se dogodile bez intervencije. Odnosno, postoje dokazi da cjepiva pogoršavaju pandemiju.

Jasno je da vidimo privremenu imunološku depresiju odmah nakon cijepljenja (vidi World Meter Global Covid brojanje smrtnih slučajeva nakon datuma cijepljenja), a postoje imunosupresivna područja na bjelančevinama klasova, kao i Syn-2, koja bi to mogla vjerojatno uzrokovati, putem mehanizma posredovanog T-stanicama. Ako ne zaustavimo ovu kampanju cjepiva dok se ti problemi ne istraže, mogli bismo vidjeti fenomen kakav vidimo kod pilića s Marekovom bolešću.

Sad imamo dovoljno dokaza da vidimo jasnu korelaciju s povećanim brojem smrtnosti od Covida i kampanjama cjepiva.  To nije slučajno. To je nesretan neželjeni učinak cjepiva. Jednostavno ne smijemo zatvarati oči i pretvarati se da se to ne događa. Moramo odmah zaustaviti cijelu primjenu cjepiva Covid, prije nego što stvorimo istinsku pandemiju u kojoj nećemo moći vladati.

Znanstvenica s MIT-a također je zabrinuta zbog zgrušavanja krvi i problema s plodnošću.

Stephanie Seneff, doktorica znanosti, stručnjakinja za sintezu proteina, vjeruje da je hipoteza dr. Lindsay točna. “Apsolutno dijelim ove zabrinutosti”, napisala mi je dr. Seneff, viši znanstveni istraživač s MIT-a, u e-pošti.

„Potencijal poremećaja zgrušavanja krvi i potencijal sterilizacije samo su dio priče. Postoje i drugi potencijalni dugoročni učinci ovih cjepiva, poput autoimune bolesti i imunološkog bijega, pri čemu cjepiva primijenjena na imunološki ugrožene ljude ubrzavaju stopu mutacije virusa tako da dovode do prirodno stečenih i cjepiva induciranih antitijela više nije na snazi.”

Poput dr. Lindsay, i dr. Seneff vjeruje da moramo odmah zaustaviti kampanje za Covid cjepiva. “Ovo masovno kliničko ispitivanje na općoj populaciji moglo bi imati razorne i nepovratne učinke na ogroman broj ljudi”, objašnjava Seneff.

Unatoč ovim problemima s plodnošću i poremećajima krvi, CDC-ov odbor prošli je petak izglasao nastavak primjene cjepiva Johnson i Johnson . Ipak su predložili da se doda oznaka upozorenja FDA-e. Njihov argument protiv zaustavljanja cijepljenja protiv Covida?

CDC vjeruje da su koristi veće od rizika! Luđe ne može biti! Na FB dr Slađane Velkov zanimljiva je objava oko izvješća Pfizer cjepiva i njegovih dugoročnih posljedica.

https://www.facebook.com/1301708254/posts/10225888277135865/

Fajzerova cjepiva potvrđeno izazivaju neurodegenerativne bolesti

“U novom šokantnom izvještaju o cjepivima protiv COVID-19 otkriveno je da cjepivo protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posljedice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti”.

“Aktuelna SARSCoV-2 cjepiva, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja”, navodi se u izveštaju. “U ovom radu cjepivo Pfizer COVID-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca cjepiva. “Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer vakcina može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano  tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA cjepivo, neprovjerena vrsta cjepiva koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrirati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim riječima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon primanja vakcine.

O tome smo pisali a Faktografić nas napao da širimo dezinformacije.

Jesu li prioni tajna genocidna komponenta cjepiva protiv Covida-19?

Evo nas, sve ide kroz službene izvještaje CDC-a. “RNA sekvenca vakcine, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih  proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije”, objašnjava se u izvještaju.

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasljedna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

Eksperiment izveden za potrebe izvještaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA cjepiva. Izveštaj je utvrdio da “RNA cjepiva imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima”, što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Rezime izvještaja zaključuje da “Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da vjeruje da je regulatorno odobrenje cjepiva zasnovanih na RNA za SARS-CoV-2 preuranjeno i da cjepivo može nanijeti mnogo više štete nego koristi. “Sam izvještaj završava sa ovim upozorenjem:  “Cjepiva bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.”

I o tome smo već pisali:

Liječnica sa znanjem o biooružju naziva cjepiva COV-19 “oružje s oružjem”

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer cjepiva  i dalje distribuiraju usprkos ovim vjerodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor.”

https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf
https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/

I America’s Frontline Doctors su se prošli tjedan oglasili o cjepivu.

Tako kažu da „oni koji su cijepljeni uzrokuju novu COVID pandemiju.“ Niste li se pitali, kako je moguće da COVID 19 virus nema sezonu, nije ovisan o geografskoj širini i ima famozne valove (prvi, drugi, treći itd…)

Odgovor na vaše pitanje mogao bi biti u najnovijem istraživanju Američkih Frontline doktora, koji su upozorili da cijepljene osobe mogu biti izvor širenja zaraze, te na taj način poticati i podržavati COVID pandemiju.

U svom najnovijem izdanju, američki Frontline doktori (AFLDS) upozorili su kako spike proteini koji nastaju u stanicama primatelja COVID-19 eksperimentalnih cjepiva, imaju sposobnost:

  1. Prolaziti kroz „krvno -moždanu barijeru ” i na taj način uzrokovati neurološka oštećenja
  2. Sa cijepljene osobe mogu se ”širiti” na druge osobe u njihovoj blizini, uzrokujući na taj način bolest kod necijepljene djece i odraslih.

Dokument objavljen prošlog tjedna pod naslovom  ”Identificiranje komplikacija nakon cijepljenja i njihovi uzroci: analiza podataka o pacijentima Covid-19 “ (“Identification of complications after vaccination and their causes: analysis of Covid-19 patient data”), pruža dodatne informacije zabrinutim građanima, zdravstvenim stručnjacima i donositeljima političkih odluka o neželjenim događajima i drugim pitanjima koja se pojavljuju kod cijepljenih osoba.

Frontlines doktori  istaknuli su tisuće štetnih događaja povezanih s eksperimentalnim  COVID-19  „cjepivima“ koja su zabilježena od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i u Sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS).

Promatrajući bliže ove podatke, Frontline doktori iznose  “neke ključne činjenice koje zabrinjavaju javnost, a nisu do sada obrađene od strane glavnih administracija za lijekove.”

Prvo, postoje značajni strahovi u vezi sa širokom distribucijom ovih novih tzv. cjepiva, koja koriste novu tehnologiju i ostaju još uvijek samo eksperimentalna bez punog odobrenja FDA. Umjesto da koriste oslabljeni antigenski odgovor – kao što se to događa kod konvencionalnih cjepiva – ovi eksperimentalni agensi unose nešto što se naziva ” spike protein ” u nečiji sustav.

„Nitko definitivno ne zna dugoročne zdravstvene posljedice na tijelo i mozak, posebice među mladima, povezane s ovim spike proteinom. Uz to, ako se dokažu problemi, nikada neće biti načina da se preokrenu štetni učinci kod onih koji su već cijepljeni. “

Drugo, za razliku od konvencionalnih cjepiva, ovi spike proteini, zajedno  s “lipidnim nanočesticama” koje su sastavni dio stabilizacije cjepiva, imaju sposobnost prolaska kroz ”krvno-moždanu barijeru ” koja služi upravo tome da zaštiti osjetljiva područja mozga od otrovnih supstanci.

“Jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se sazna koji su to moždani problemi i koliko često bi oni mogli nastati nakon cjepiva “, upozorava dokument. Rizici od takvog prodora spike proteina u živce i mozak uključuju „kroničnu upalu i trombozu (zgrušavanje) u neurološkom sustavu, pridonoseći premoru, kroničnoj letargiji, moždanom udaru, Bellovoj paralizi i simptomima tipa ALS. Nanočestice lipida iz cjepiva mogu se potencijalno stopiti s moždanim stanicama, što rezultira odgođenom neurodegenerativnom bolešću.

M-RNA inducirani spike protein u cjepivima može se vezati za moždano tkivo 10 do 20 puta jače, od prirodnog spike proteina koji je nađen u samom virusu COVID-19.“ Budući da ova eksperimentalna tzv. cjepiva proizvode trilijune spike proteina u svojim primateljima, cijepljene osobe stoga  “mogu izbaciti neke od tih čestica (spike proteina) prilikom bliskog kontakta s drugim osobama”, uzrokujući bolest i onima koji nisu cijepljeni.

A kako ludilo ide dalje evo i najnovijeg, naši stožeraši svojim odlukama i ucjenama krenuli su i na djecu, bez imalo ustezanja, bez bilo kakvih provjera, no na ovaj način pobit će nam svu mladost. Sve ove zločince koji ovo provode treba popisati, doći će uskoro vrijeme kad će i odgovarati.

Znanstvenici - istraživači i "Frontline doctors pozivaju" CDC da zaustavi sva Covid cjepiva 1

Pitanje je jedino: kako će roditelji konačno zaustaviti ovaj zločin nad svojom djecom i što rade ti prosvjetni radnici? Dokle će provoditi zločin za koji neće moći reći: samo sam radio/la svoj posao. Bože, prosvjetli ih sve, krajnji je trenutak.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
206 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker Carlson
Member
Tucker Carlson
1 godina prije

nestati ce svi ovi video materijali sa drustvenih mreza.kao i oni koji izvjestavaju o njima.bile to male lokalne televizije ili fox,sve od ovog udruzenja doktora se odmah mice.vec im se to desavalo i nastaviti ce se.cenzura je nevidjena samo je mnogi ne primjecuju dok ima retardirane zabave i stanca se… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

Igre fašizma.. Ignazio Sillone, talijanski sociolog, poznata izjava negdje 60-ih godina prošlog stoljeća: “Fašizam budućnosti neće se nazivati fašizam. Ne, on će reći, ja sam antifašizam.” evo kako, po naređenju kabale, naši isprdci pripremaju propagandu koronafašizma.. što smo već vidjeli u “šampionu cjepanja”, Izraelu u siječnju, ono kada su napravili… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Znanost, dijagnosticiranje i liječenje su od uvijek bili pod kontrolom političara. Korona je napravila to da je danas sve to vidljivije, pa vidimo velike magove i političare koji s vrha tumače što znanost i medicina kažu. To vide svi, međutim ono što ne vide svi, a još gore, što ne… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 godina prije

“Cjepiva bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.””

Pa to genetičari pričaju već godinu dana.
Čitala sam par članaka o tome. Deseci njih su tražili zabranu proizvodnje ovog cjepiva.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije

Mislite svojom glavom i ne vjerujte ovim antivakserima! Ponovit ću ono što sam već jednom napisao.S cjepivom dobijete jedan mali fragment virusnog RNK. Kad se virus naseli i razmnožava u tebi, primiš cijelu RNK, makar ne imao nikakve simptome. Taj cjelokupni RNK se takođe može reverzno transkribirati u naš genom u cijelosti… Pročitaj više »

RENEW
Gost
RENEW
1 godina prije

Zakaj pa? Morda bodo s svojimi cepivi plačali za zločin nad Milico Rakić in Moamerjem Gadafijem. Morda nikoli več ne bodo zmogli nikoli več narediti tistega kar so naredili v Vietnamu in Dresdnu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 godina prije

Pojavljuju se i dodatni medicinski rizici: ne samo da nema gripe (ili vrlo malo), nego nema niti drugih virusnih oboljenja. Ovo samo po sebi predstavlja ogroman rizik za razvoj imunog sustava djece: “…činjenica da djeca neće prebolijevati uobičajene virusne bolesti nikako ne može biti dobra, iz više razloga. “Naime, dječji… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

u vezi sa temom ovog članka, Intervju Stefana Hockertza, njemačkog profesora i kritičara mjera korone i cjepljenja za švicarski neovisni list “Basel Express” prije mjesec dana. Hockertz je i osobno radio u toj branši, farmakologije i cjepiva i nije antivakser, ali je protiv ovog cjepljenja. Zanimljivo je njegovo mišljenje o… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

..2.. Biontech je sproveo studiju sa 43.500 osoba za testiranje (cjepiva) i na osnovu toga u roku od nekoliko dana korigirao je 90-postotnu učinkovitost na 95%. Kako to objašnjvatae? Da li se tu radi o pogrešnim proračunima? SH: To je za mene potpuno nedokučivo. Ali, najprije neću komentrirati tu promjenu… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…3 Predsjednik Instituta Paul Ehrlich, Klaus Cichutek nedavno je objavio, da su upozorenja da cjepiva mogu izavati oštećenje gena, pogrešna i da raspiruju strah od cjepiva koji je neosnovan. On je uvjeren, da ne može biti genetskih promjena, jer RNA je samo ogranak od DNA, i da bi došlo do… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…4 Drugo interesantno pitanje je, da li cjepivo također može izazvati oboljenje od kovida? Jer taj fenomen je već poznat iz ranijih stvaranja cjepiva. SH: opravdano pitanje- ni to nije istraženo. Jedan kolega je na ZDF-u (opaska: 2. kanal njemačke državne tv) ukazao na to, da se nisu provodili pokusi… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…5 Da li se cjepivu za koronu, dodatno miješaju još adjuvanti, dakle sastojci koji pojačavaju djejstvo? SH: Sastojci koji za ranija cjepiva nisu bili nužni, sada se čak moraju dodavati, jer ribonukleinska kiselina, jednostrana RNA je visoko osjetljiva. To znači naše tijelo raspolaže sa enzimima koji su raspodjeljeni doista posvuda… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

..6 Ako vas dobro razumijem, cjepivo treba aktivirati naš imunski sistem, ali za to, imunski sistem mora dobro funkcionirati, da bi cjepivo djelovalo. Naš imunski sistem je u stalnom procesu učenja- on se stvara većinom u djetinjstvu i mladosti i on stalno uči nanovo cijeli život. Sa ovim mjerama, kao… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 godina prije

Nije li cilj cjepljenja umanjenje plodnosti, gubitak trudnoce, ostecenje nervnog sustava, imunoloski bijeg…? Cijepiva su oruzije za masovno unistenje, a stoci se predstavljaju kao “spasonosno” rjesenje radi “spasavanja” ljudskih zivota.

Tomi
Gost
Tomi
1 godina prije

Nek malo pozure oko toga da mozemo i mi nevakci na more

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

..7 Popričajmo još o svim tim mjerama, koje su donijele vlade u cijelom svijetu. U međuvremenu su objavljenje neke studije, koje su izazvale pažnju u javsnosti, studije koje se bave temom učinkovitosti lokdauna. Mogu li se, uzimajući u obzir različite situacije u državama, takve usporedbe znastveno utemljene, sprovesti da bi… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…8 Dakle, tek kada je prisutan odgovarajući milje ? SH: Točno. Infekcija sa rino virusima, kod nas se uobičajeno naziva prehlada, zato što smo naše tijelo oslabili hladnoćom i onda ti virusi, koje mi već dugo imamo u sebi, tek tada mogu započeti djelovati. Odlučujućje ovdje nije to, koje viruse… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…9 Doista, sve više curi informacija o teškim nuspojavama i mnogim smrtnim slučajevima. Pri tomu upada u oči, koko nadležene ustanove rigorozno poriču povezanost sa cjepivom, i stalno naglašavaju, da se tu radi o slučajnostima bez kauzalne poveznaosti, iako se takva tvrdnja uopće ne može verificirati bez obdukcije, Dakle odmah… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…10 Mediji su od početka pandemije samo jednostrano širili paniku. Prognozirali su stotine tisuća mrtvih, ogromni porast zaraženih i slom našeg zdravtsvenog sustava. Kritične znastvenike kao Vas, ili doktora Bhakdija, koji su od početka proturječili ove prognozama, izrugivali su kao one koji pričaju koještarije. Kako sada gledate na to sa… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

…11 Kada čovjek sve to čuje- sve te logičke proturječnosti, nedostatak znastvene utemeljenosti, jednostrane izvještaje u medijima, laži političara- onda se postavlja neizbježno pitanje: zašto to čine? Radi li se o profitu ili je tu u pitanju nešto više? SH: Znate, ja sam znanstvenik i nisam aktivno sudjelovao u raspravama… Pročitaj više »

mengele
Gost
mengele
1 godina prije

Najbolje da svi gricnemo kapsulu cijanida …

Slow motion
Gost
Slow motion
1 godina prije

U clanku kaze:”Ovo je nesretan nezeljeni ucinak cjepiva.”
Hm..da. Mislim da je upravo suprotno.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 godina prije

Neznam jesam stavila ovaj link. Od četvrtka ili petka: “Zeljko Corak ocito je velika igra sa iznosima provizije, jer to sto prica nema blage veze sa stvarnim stanjem, https:/FC/www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736…/fulltext… ” sa Indexa “Кијев је купио индијски аналог вакцине Астра Зенеа, названу Ковишилд, која није прошла све фазе клиничких испитивања и није… Pročitaj više »

Stock
Member
Stock
1 godina prije

Da… Došli smo do te tačke kada se preispituje kvalitet vakcine protiv nečega klasificiranog kao pandemija koja se ne može vidjeti u statistikama o ukupnoj smrtnosti??? Više sam dosadio i Bogu i Narodu! Na osnovu čega je proglašena pandemija? Rušimo mit o pandemiji i srušili smo potrebu vakcinisanja. Locirajmo one… Pročitaj više »

Max
Member
Max
1 godina prije

Jutros sam imao telefonski razgovor s ujakom i rekao mu da se ne cjepi jer su cjeoiva opasna . Uzvratio mi je polusatnom tiradom kako na tome rade mnogi “naučnjaci” kako se treba ” masivno” cjepiti” kako to kažu na svim tv stanicama pa kako bi oni išli trovati ljude”… Pročitaj više »

prolaznik
Gost
prolaznik
1 godina prije

dr.jarić nauer napao M.YEADONA,kao antivaxera.

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

upamti: Darwin nije znao ništa o genima. Najmanji dio organizma koji je mogao vidjeti bila je stanica, a stanica je za njega bila “crna kutija”. Nije imao pojma o prirodi i uzrocima “slučajno proizvedenih varijacija” koje bi nekim čudom mogle donijeti selektivne prednosti. Tek 1940-ih utvrđeno je da su slučajne varijacije pogreške… Pročitaj više »

Драгогост
Member
Драгогост
1 godina prije

Poginuo je u borbi protiv širenja virusa.
Slava Gadafiju.
https://www.youtube.com/watch?v=wqOS3TIjF18

Zabrinuti građanin
Gost
Zabrinuti građanin
1 godina prije

Francuski znanstvenici predvođeni jednom od najboljih francuskih genetičarki traži hitno zaistavljanje svih cjepiva…. Članak i studija na linku @redakcija
https://www.francesoir.fr/societe-sante/57-scientifiques-et-medecins-demandent-larret-immediat-de-toutes-les-vaccinations

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 godina prije

Evo još linkova s Indexa: O statistici i manipuliranju … “Kerstin Domke SWR Njemacka Drzavna TV Vam opisuje kako se manipulira BROJEVIMA i statistikom treba prvo Njemacki govor znati da se covijek nasmije na prezentacije ISTINE i statistike ..slicne simulacije radjene i kod izbora politicara https://www.youtube.com/watch?v=PC1Dw1lfLtI ” “Daniel Kljajic … Evo… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 godina prije

Evo još posljedica AstreZ:

dn.ampproject.org.
His foot started to swell and he was rushed to Addenbrooke’s Hospital for treatment on April 10. His left leg was later amputated below the knee

■ Bivšem prvaku u Taekwondou lijeva noga amputirana do koljena nekoliko tjedana nakon cijepljenja AstraZenecom ■

tadija
Gost
tadija
1 godina prije

Znate što? Ja čitam ovo što ovaj portal piše često o ovoj Covid budaleštini i za mene je to u redu,ali kad počnem u društvu malo to komentirati uvijek se posvađam sa društvom,jer me nazovu budalašom koji vjeruje antivakserima,a meni je uvijek pada teško biti posvađan sa poznanicima,ajd i prijateljima.… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

Merkelica je prije 3 mjeseca izjavila da će pandemija završiti tek kada svaki stanovnik na svijetu bude cjepljen. To je faktički bilo priznanje da je ovo lažna pandemija, tojest plandemija. a evo sada je njenu izjavu kopirao i Andrija anemični, kako izvještava portal nacional Andrej Plenković: “Pandemija će proći kad… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

a tko i što je COVAX, evo odlomak iz vikipedije: “COVID-19 Vaccines Global Access, abbreviated as COVAX, is a worldwide initiative aimed at equitable access to COVID-19 vaccines directed by Gavi, the Vaccine Alliance (formerly the Global Alliance for Vaccines and Immunization, or GAVI), the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

evo i neki mainstream mediji objavljuju da su se Billy i njegova Melindica rastali zbog Bilijevog pedofilnog prijatelja Jeffreya Epsteina..

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

to što su kabalin index i drugi ms mediji napali Mikea Yedona, naravno po nalogu reponja, je znak da postaju nervozni, tojest da se boje utjecaja jednog takvog velikog i poznatog imena.. dosada su ga ignorirali, ali sada počinju sa napadima

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 godina prije

Jesmo svjesni razmjera? ” “U Evropi se svaki sekund vakciniše 30 građana. Na dnevnom nivou vakcinišemo 30 miliona ljudi. U julu ćemo moći da stignemo do našeg cilja, a to je 70 procenata vakcinisane odrasle populacije”, rekla je Fon der Lajenova.”,Sputnik Zbilja neznam što i kako proizvode. Za ta cjepiva.… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

opet previše defetizma u komentarima i kuknjave
zato moram opet malo kontrirati protiv toga,
na koncu ovoga dana

mi ćemo pobjediti na kraju
dušmani će izgubiti,
uzalud im reponje

jer, ne može nam niko ništa
jači smo od kabale…

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
1 godina prije

Ona još nije shvatila da će “cjepljenje” namjerno izazvati pravu pandemiju kojom nečemo moći vladati a ne slučajno, ona još nezna sa kim ima planet posla.

rimtu
Member
rimtu
1 godina prije

“Covid -19 je tu htjeli mi to priznati ili ne”

Zbog ovakvih dezinformacija su ljudi u strahu i žele se cijepiti.
Jel misliš da će ti genska terapija pomoći protiv gripe?

ueufvsezbvszerzfsaer
Gost
ueufvsezbvszerzfsaer
1 godina prije

Resurs nema mozak.

Suncica
Gost
Suncica
1 godina prije

Velicinu sizotinje ponistit jer su preskupi za ovakav novo normalno. Koji ostanu ti ce biti roboti, zombiji i oni bogati, sefovi.
Sve to bez prave vjere i dosadasnje normalizacije.to je buducnost nasih narastaja.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik