Olival kozmetika – prirodna kozmetika iz Zagreba

0
0

Olival kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspješnu tvrtku koja se već 21 godina bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za njegu i zaštitu tijela.

Sve je započelo u prizemlju obiteljske kuće kada je vlasnica Olivala, mr. pharm. Vlasta Pojatina pokrenula malu proizvodnju i po tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda prvenstveno iz sirovina prirodnog porijekla.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porijekla, a nastaju u dobro organiziranom, malom proizvodnom pogonu u zapadnom dijelu Zagreba. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Osim klasičnih pripravaka u Olivalu proizvode i nekoliko proizvoda Kozmetike s posebnom namjenom.

Stručnjaci Olivala do sada su osmislili i stavili na tržište više od 100 različitih proizvoda drugih robnih marki i brendova. Provođenje ideje od početka do gotovog proizvoda model je koji su proveli za velik broj malih ali i velikih tvrtki. U mogućnosti su izraditi formulacije i proizvesti sve oblike: emulzija, masti, krema, losiona, šampona, kupki, gelova, sapuna, tonika.

Važan dio posla je i izrada dokumentacije u skladu sa zahtjevima EU, koju smo do sada proveli za sve proizvode koji su izašli iz našeg proizvodnog pogona na tržište. Odlično opremljen  proizvodni pogon, proizvodnja u skladu s načelima Dobre Proizvođačke Prakse i uveden visoko zahtijevan standard HRN EN ISO 22716, garancija su konstantne i visoke kvalitete proizvoda.

Trajna i kvalitetna suradnju s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo omogućuje registraciju kozmetičkih proizvoda isto kao i kozmetike s posebnom namjenom.

kozmetički proizvodkozmetikaOlivalprirodna kozmetika
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI