Afere Pfizera ne prestaju – 2. dio

Pfizer afera

Esency.com je prije nekoliko dana objavio zanimljiv tekst  koji govori o tome kako Pfizer nikada nije javno objavio svoje testiranje na životinjama protiv koronavirusa.

Dr. Valerie Donaldson, liječnica je i osnivačica i medicinska direktorica Centra za regenerativnu medicinu, centra usmjerenog na terapije protiv starenja. Završila je Medicinski fakultet Rush, a Odbor je certificiran za internu medicinu, hitnu medicinu i certificiran za medicinu protiv starenja, funkcionalnu medicinu i terapiju matičnim stanicama. Također je liječnik na hitnom odjelu Prezbiterijanske bolnice UPMC-a i autor je znanstvenih radova o učincima inkubacijskih tehnika na traumatsku vratnu kralježnicu i korištenju laboratorijskih rezultata u Hitnoj pomoći.

Doktorica Donaldson napisala je članak 24. lipnja 2021. godine pod naslovom “Biodistribucija Pfizerove cjepiva protiv Covid-19”.

U ovom članku ona govori o tome kako nije uspjela pronaći javno objavljen dokument koji prikazuje studije biodistribucije životinja mRNA cjepiva od strane Pfizera, Moderne ili Johnsona i Johnsona.

Tekst vam prenosimo u cijelosti.

Biodistribucija cjepiva Pfizer Covid-19

Kad se tvar ubrizga u tijelo, pratite kamo odlazi – važno je znati njezinu biorazdiobu.

Pojavila su se nedavna pitanja koja se tiču ​​studija biodistribucije cjepiva Pfizer Covid -19. Konkretno, japansko istraživanje biološke distribucije Pfizerovog cjepiva protiv Covida-19 pojavilo se na internetu zaključujući da je cjepivo visoko rasprostranjeno u jajnicima koje potencijalno mogu uzrokovati neplodnost. To je u suprotnosti sa dosadašnjim mišljenjem da se mRNA cjepivo brzo razgrađuje na mjestu ubrizgavanja u ruku, što znači da se ne distribuira na druge organe.

Što su pokazale početne studije biorazdiobe Pfizera? Koliko dugo cjepivo postoji u tijelu nakon cijepljenja? U kojim organima možete pronaći cjepivo? Zašto se ova pitanja pojavljuju sada? Kakav je klinički ishod?

CDC navodi: „ Nakon što se napravi proteinski komad, stanica razbija upute i rješava ih se.”** Međutim, japanski dokument o podacima o cjepivu Pfizer pokazao je biodistribuciju izvan lokalnog mjesta ubrizgavanja, s najvećom distribucijom u jajnicima nakon 48 sati. Čemu zabuna? Što je prava istina?

Mislio sam da će ovo biti jednostavan blog za pisanje, izrezivanje i sušenje. Pronađite izvorno istraživanje i krenite dalje!  Ne tako. Bio mi je to jedan od najtežih blogova za pisanje i zašto niste dobili blog prošli tjedan! Moja je namjera donijeti vam činjenice, a ne nagađanja ili mišljenja. Istaknuo sam važne točke radi lakšeg čitanja.

Nakon što sam proveo 20 sati istraživanja, otkrio sam da nema studija o biodistribuciji životinja mRNA cjepiva koje su proveli Pfizer, Moderna ili J i J objavljenih na internetskoj pretrazi . 

Ne vjerujući ishodu svog istraživanja, pozvao sam u pomoć svoje prijatelje s doktorata na Penn Stateu u Institutu za istraživanje materijala. Potvrdili su ono što sam pronašao. Na internetu se ne mogu objaviti nikakvi objavljeni podaci o biodistribuciji mRNA cjepiva kod životinja. To ne znači da ispitivanja na životinjama nisu provedena. To samo znači da studije nisu dostupne na pretraživaču interneta.

Kao odgovor na informacije koje nisu dostupne na internetu, peticiju građanina FDA-i podnijelo je 1. lipnja 2021. godine 27 uglednih zdravstvenih stručnjaka i znanstvenika, tražeći da proizvođači cjepiva otkriju ili provedu odgovarajuće studije farmakokinetičke i biodistribucijske sigurnosti. Peticija i prateći dokumenti mogu se preuzeti s web stranice FDA ovdje.

Međutim, informacije o biodistribuciji Pfizerovog cjepiva u studijama na životinjama referencirane su u pregledu podataka o Pfizerovoj mRNA cjepivu koje mu je poslao Pfizer od strane Europske agencije za medicinu (EMA). Ove informacije se nalaze na internetu što nas navodi na pretpostavku da je da, studije biodistribucije na životinjama proveo Pfizer. Dajem vam tehničku verziju kako biste se sami uvjerili u stvarne podatke koje je pregledala EMA.

Većina studija na koje se poziva EMA nije dostupna na internetu, ali se mogu zatražiti kao što je to učinjeno peticijom građana.

EMA recenzije Podaci studije o biorazdiobi životinja vakcine Pfizer Covid-19

Europska agencija za medicinu (EMA) agencija je Europske unije (EU) zadužena za ocjenjivanje i nadzor lijekova.

19. veljače 2021. EMA je napisala sljedeće izvješće o procjeni Pfizerove cjepiva protiv mRNA Covid-19 BNT162b2.*

“Studije farmakološke sigurnosti

  •  Nisu provedena farmakološka ispitivanja sigurnosti s BNT162b2.
  • Podnositelj zahtjeva se poziva na to jer se prema Smjernici SZO -a ne smatra potrebnim (WHO, 2005).
  •  Osim toga, u toksikološkim studijama s ponovljenim dozama nisu zabilježeni nalazi o funkcijama vitalnih organa. Stoga CHMP, Odbor za lijekove za humanu uporabu, potvrđuje da nema sigurnosnih farmakoloških studija.

Farmakokinetika

  •  S kandidatom za cjepivo BNT162b2 nisu provedena tradicionalna farmakokinetička ili biodistribucijska istraživanja.
  •  U studiji PF-07302048_06 20. srpnja 07.0724., Podnositelj zahtjeva je upotrijebio kvalificiranu LC-MS/MS metodu za podršku kvantifikaciji dva nova pomoćna sredstva za LNP.

o   LNP = LipoNanočestica koja nosi mRNA

o   LC-MS/MS je tekućinska kromatografija s tandem masenom spektrometrijom

  • Čini se da su metode bioanalize primjerene.

Kad sam potražila protokol C4591001 studije PF-07302048 (cjepiva protiv virusa COVID-19 na bazi RNA BNT162, RNK), nisam našla spominjanje biološke distribucije, samo je sljedeće navedeno na stranici 72/147:

  • 8.5. Farmakokinetika Farmakokinetički parametri nisu ocijenjeni u ovoj studiji.
  • 8.6. Farmakodinamika Farmakodinamički parametri nisu ocijenjeni u ovoj studiji.
  • 8.7. Genetika Genetika (navedene analize) se ne vrednuje u ovoj studiji.
  • 8.8. Biomarkeri Biomarkeri se ne vrednuju u ovoj studiji. ”***

Međutim, EMA referencirana studija PF-07302048 i njeni rezultati biološke distribucije kako slijedi:

“Biodistribucija surogatnog reportera luciferaze formulirane LNP-om” :

(Što znači da su zamijenili protein luciferin umjesto stvarnog mRNA dijela cjepiva. Upotreba Luciferina za praćenje biorazdiobe proizvoda uobičajena je praksa. Tehnički, ne slijedi se samo cjepivo mRNA, već slijedi gdje LNP kontejner-luciferin ide kao surogat za razumijevanje gdje mRNA može otići. Ovo je važno za razumjeti.)

  •     „Kako bi se utvrdila biodistribucija modRNA formulirane LNP-om, podnositelj je proučavao distribuciju modRNA u dvije različite studije koje nisu GLP (Dobra laboratorijska praksa), na miševima i štakorima,

o je  utvrđena biodistribucija surogatne luciferaze modRNA formulirane s LNP -om s identičnim lipidnim sastavom korištenom u BNT162b2 (studija na mišu)

o ili biodistribucija [3H] -obilježene formulacije mRNA lipidnih nanočestica s lipidima (studija na štakorima).

  • U istraživanju na miševima korištena su tri ženke miša BALB-c po skupini, a ekspresija proteina luciferaze određena je in vivo očitavanjem bioluminiscencije pomoću In Vivo Imaging System (IVIS) nakon injekcije luciferinskog supstrata.
  • Očitavanja su izvedena u 6h, 24h, 48h, 72h, 6d i 9d nakon IM injekcije (predviđeni klinički put) u desnu i lijevu stražnju nogu sa svakim 1 μg (ukupno 2μg) LNP-formulirane RNK luciferaze.
  • In vivo ekspresija luciferaze otkrivena je u različitim vremenskim točkama na mjestima ubrizgavanja i u jetrenoj regiji što ukazuje na drenažu u jetru.
  • Kao što se i očekivalo s proizvodom mRNA, ekspresija luciferaze bila je prolazna i vremenom se smanjivala.
  • Luciferazni signali na mjestima ubrizgavanja, koji najvjerojatnije odražavaju distribuciju u limfne čvorove koji isušuju mjesta ubrizgavanja, dosegli su vrhunac 6 sati nakon injekcije sa signalima približno 10 000 puta kontrolnih životinja s puferom.
  • Signal se polako smanjivao tijekom prva 72 sata, a nakon 6 i 9 dana signali su dodatno oslabljeni na približno 18 i 7 puta veće od signala dobivenih od životinja kojima je injektirana kontrola pufera.
  •  Signali iz regije jetre dosegli su vrhunac 6 sati nakon injekcije i smanjili se na pozadinsku razinu 48 sati nakon injekcije
  • Ekspresija jetre također podržava podatke iz PK studije na štakorima i nalaze u toksikološkoj studiji na štakorima ponovljene doze koji pokazuju reverzibilnu vakuolaciju jetre i povećanu razinu GGT-a.

“Biodistribucija je također proučavana na štakorima pomoću radioaktivno obilježenog LNP -a i luciferaze modRNA (studija 185350 ).”

  • „Podaci o radiooznačavanju, mjerenje distribucije u krv, plazmu i odabrana tkiva, IM injekcije pojedinačne doze od 50 μg mRNA u razdoblju od 48 sati smatraju se osjetljivijima od metode bioluminiscencije i ukazuju na širi obrazac biodistribucije nego što je primijećeno kod bioluminiscencija.
  • Tijekom 48 sati došlo je do distribucije s mjesta ubrizgavanja na većinu tkiva, pri čemu je većina tkiva pokazala nisku razinu radioaktivnosti.
  • Radioaktivnost je otkrivena u većini tkiva od prve vremenske točke (0,25 h), a rezultati potvrđuju da su mjesto ubrizgavanja i jetra glavno mjesto distribucije.
  • Najveća srednja koncentracija pronađena je na svakom mjestu ubrizgavanja u oba spola.
  • Niske razine radioaktivnosti otkrivene su u većini tkiva, a najveće razine u plazmi zabilježene su 1-4 sata nakon doze.
  • Tijekom 48 sati distribucija se uglavnom promatrala u jetri, nadbubrežnim žlijezdama, slezeni i jajnicima , a najveće koncentracije su primijećene 8-48 sati nakon doze.
  • Ukupni oporavak (%ubrizgane doze) radioaktivno označene LNP+modRNA izvan mjesta ubrizgavanja bio je najveći u jetri (do 21,5%), a bio je znatno manji u slezeni (≤1,1%), nadbubrežnim žlijezdama (≤0,1%) i jajnicima ( ≤0,1%).
  • Srednje koncentracije i uzorak raspodjele tkiva bili su uglavnom slični među spolovima.
  • U studijama toksičnosti pri ponovljenim dozama nisu pronađeni nikakvi dokazi o makroskopskim ili mikroskopskim nalazima povezanim s cjepivom (Studija 38166 i Studija 20GR142)
  • i nisu utvrđeni nikakvi učinci na plodnost u studiji DART, razvojne i reproduktivne toksikologije. ”*

Zaključak je da se mRNA cjepiva protiv virusa COVID -a i dalje smatraju eksperimentalnima od strane FDA -e jer se  nastavlja s istraživanjem. Nemamo sve podatke o životinjama ili kliničke podatke potrebne za potpunu procjenu dugoročne sigurnosti cjepiva protiv mRNA. Konačne odgovore na mnoga pitanja koja se tiču ​​cjepiva protiv mRNA nećemo znati barem do 2022. ili možda dulje.

Ljudi će nastaviti prikupljati dokaze koji podržavaju cjepivo, a ljudi će nastaviti prikupljati dokaze protiv cjepiva. U konačnici, na ovom je mjestu osobna odluka s obzirom na omjer rizika i koristi. Ako je bilo koju odluku teško donijeti, to je obično zato što čovjek nema dovoljno činjenica.

https://regenerativemc.com/biodistribution-of-pfizer-covid-19-vaccine/

Dr. sc. prijatelji iz Penn Statea u Institutu za istraživanje materijala  su otkrili da ni oni ne mogu vidjeti objavljene dokumente o tom pitanju.

Možemo znati da su ove vrste studija provedene u određenom svojstvu jer je Europska medicinska agencija (EMA) pregledala podatke o Pfizerovoj mRNA cjepivu.

Izvješće EMA-e pogledajte ovdje.

Jedine informacije za koje se čini da su do sada procurile potječu iz japanskog izdanja koje je ovdje prikazano u emisiji Bretta Weinsteina:

Bret Weinstein kako spasiti svijet u tri jednostavna koraka – Zabranio YouTube

 

Veza na japanski dokument.

Prijevod na engleski.

Ovo je ozbiljna zabrinutost jer znači da ljudima nedostaje pristup onome što se dogodilo testiranjem na životinjama, te cjelovito izvješće o biodistribuciji, kako bi vidjeli koji bi se mogući problemi mogli pojaviti.

Dijelim ovo kao podsjetnik svima da su genske terapije (pogrešno označene “cjepiva”) koje se promiču još uvijek eksperimentalne i da su učinci uglavnom nepoznati na mnogo načina jer se interni korporacijski podaci ne čuvaju od javnosti.

Vrijeme je da  se zatraži transparentnost i POTPUNO otkrivanje SVIH dokumenata o testiranju kako bi svi mogli donijeti informiranu odluku.

No, imamo problem, od koga ovo da tražimo? Tko odgovara?

Farmakomafija, domaći slugani, banda i gangsteri vjeruju da neće odgovarati. I te kako će odgovarati, već su i sami toga svjesni.

PfizerPlandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
279 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
gbzthzghztzbzb
2 godine prije

Ništa od toga biti neće nema tu sreće.Lijepo je istraživati, objavljivati ali mislim da uz toliku propagandu i ispremreženost interesnih skupina, pokoravanje ide dalje i neće se zaustaviti.
Narod se samostalno neće pokrenuti bez nekog vođe, osobe koja ima utjecaj.
Osobno ću pružati otpor i reći neću se cijepiti, i nisam ali kamo sve ovo vodi za mene kao pojedinca?….Ja sam sprema riskirati ali pitanje koliko nas ima?

Flint
2 godine prije

Ekskluzivno pravo na masovno eksperimentiranje s ljudima bez odgovornosti . Podpisano i ovjereno. Nikad viđeno u ljudskoj povjesti. Sjebat će nas 100%.

Bosanac
2 godine prije

Trebaju se ljudi učipat po markicu, dvije 3,5,10 kolko ko moze pa skupit neku svotu i raspisat nagradu za one koji nas oslobode ovih globalnih Farmako i ostalih mafijaša.

Simon
2 godine prije

To nisu afere niti je tu išta skandalozno. To je stvarnost u kojoj živimo i ta stvarnost samo za one koji žive u iverznoj stvarnosti ovo izgleda kao afera i skandalozno.
Afera podrazumijeva nešto kratkotrajno, a skandalozno znači nešto neuobičajeno i štetno za pojedince ili zajednlcu, ali na žalost to nije slučaj. Ne samo u farmaciji u medicini nego i u svim ostalim segmentima života, od proizvodnje novca do proizvodnje hrane i pretvaranja energije sve se odvija po modelu Pfizera već desetljećima.
Potrebno je izaći iz inverzne stvarnosti, ali koliko vidim velikoj većini je dobro, pa će i komentiranje ovog članka većina iskoristiti za držanje frustracija pod kontrolom.
Ali to ne vodi igdje osim u zomboidiziranost.

Vendetta
2 godine prije

za 10 godina kada vidimo da je 30% njih mrtvo, 30% sterilno a 30% tesko bolesno. S obzirm da je ovo eksperiment na kojeg su ljudi pristali ne vidim kako drugacije moze zavrsiti…posebno za 3 i 4 i 5 dozom….

Stara kuka
2 godine prije

Slažem se s kolegom @Simonom. Nema tu ničeg ni skandaloznog ni iznenađujućeg. Štetna djelovanja ovog tzv. “cjepiva” nisu ništa novo. Povijest frmaceutske industrije prepuna je takvih primjera, a ovaj se razlikuje samo po svom obimu. Također nema apsolutno ništa novog i neviđenog u želji kojekakvih moćnih i bogatih krugova psihopata da ostvare globalnu kontrolu stanovništva. To je vlažni san svakog režima i svakog despota i tirana u povijesti. Sada smatraju da su pronašli način koristeći prirodni ljudski strah od bolesti. Takva totalna kontrola i jeste glavni cilj cijele operacije, a ogromni profiti farmako mafije i bjelosvjetskih milijardera “filantropa” su samo dodatno “bonus” jer oni ionako imaju više novaca nego što mogu potrošiti. Ovakvi članci su dobri kao argumentacija na sudovima ili u nekim dubljim raspravama. Ali budimo realni pisani na ovaj način oni su široj javnosti dosadni, nerazumljivi i sadrže previše informacija. Zato bi uz ovakve članke trebao ići i… Čitaj više »

špic-papak adz
2 godine prije

Science, Salvation and Heretics: From Monsanto to Pfizer, Same Old Playbook ////////ttps://www.globalresearch.ca/science-salvation-heretics-monsanto-pfizer-same-old-playbook/5753047

Legendarni Grk
2 godine prije

Zašto nisu objavili rezultate testiranja cjepiva na životinjama – zato što je umrlo toliko mnogo životinja da to nisu smjeli objaviti.
Grk bi rekao – dogodilo im se crko konj, krepo krava!

sokre
2 godine prije

ne znam koji k…c tolike filozofije. zna li se sastav cjepiva – NE ZNA! daju li proizvođači garanciju da je cjepivo sigurno za ljude – NE DAJU! je li moguća posljedica nakon cijepljenja smrt – JE!!!!!! PAMETNOM DOSTA.

Posravite ta tri pitanja svom liječniku, poslodavcu, bilo kome i razoružali ste bandu, isto je i s mjerama i maskama, samo treba imati muda onom zaštitaru reć u facu da je glupi mamlaz. muda da, a većina vad samo tipka treba ovo, treba ono.

Krmak
2 godine prije

ELEKTRICNU STOLICU ZA CIJELU KABALA ZLU ZGADIJU. SLUGE LUCIFERA. LJUDSKI IZMET.
STRASNO CAK OTOPINU ZOVU LUCIFERAZA.

sokre
2 godine prije

kaj reć, kad ti admin pobriše istinu, ….. se stihoklepci

PlanetB
2 godine prije

Osim sto je toksin spike – protein u vakcini jer mRNA daje instrukcije u tjelu zrtve da se proizvode spike – proteini tu je i smrtonosni graphen oxide koji koliko razumijem ubija zrtvu polako jer usisava kisik iz stanica. http://stopthecrime.net/wp/2021/08/08/long-do-the-vaccinated-have-to-live/ http://stateofthenation.co/?p=78437 Vec se dosta zna o graphen oxidu a ‘pronalazac’ ovog nacina usmrcivanja zrtava ‘vakcine’ je Grk Mylo Canderian koji je radio za SZO. On je sa tom idejom o bioloskom oruzju izasao 2015-te. Ako vakcinirana zrtva ima 20 % graphen oxida zivjet ce : 10 – [10*0.20] = 8 godina Ako vakcinirana zrtva ima 70 % graphen oxida zivjet ce : 10 – [10*0.70] = 3 godine Izgleda da se od vakcine do vakcine iz nekog razloga kolicina graphen oxida razlikuje, Naravno kod ovog racuna nije uzet u obzir toksicni utjecaj spike – protein sto ce samo smanjiti gore dobivene godine preostalog zivota. Ovo je paklenski lukav i dugo… Čitaj više »

Balkanski patolog
2 godine prije

Eto antivakseri i ravnozemljasi sada imate sansu zivjeti u obecanoj zemlji.
Talibani su preuzeli vlast u Afganistanu, sandale na noge, turban na glavu i u prvu pecinu.
Tamo vas nece vakcinisat i necete morati nositi maske, muskarcici ce nositi haljine a damice dimije i burkice.

Balkanski patolog
2 godine prije

Sandale, turbane, burke, dimije, i kartu za Afganistan u jednom pravcu, mozete podici kod gospodje Arne.

špic-papak adz
2 godine prije

The DELTA Variant is FAKE – Dr. Andrew Kaufman///////////////ttps://odysee.com/@sageofquay:0/odysee-stream_0:1

Krle
2 godine prije

Jedva čekam 3. dio.

Max
2 godine prije

Wideo ne ide

buga
2 godine prije

Baš me interesirao kako napreduje kampanja cijepljena u Afganistanu. Da li talibani slušaju svoj epidemiološki stožer.

nonwo
2 godine prije

“Malone je međunarodno priznati znanstvenik (virologija, imunologija, molekularna biologija) i poznat je kao jedan od izvornih izumitelja cijepljenja mRNA. dr. Robert Malone ima veliko iskustvo u istraživanju i razvoju, na područjima predkliničkih studija, kliničkih ispitivanja, cjepiva, genske terapije i imunologije. Ima više od dvadeset godina menadžerskog i vodećeg iskustva u akademskim krugovima, farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji, te u vladinim i nevladinim organizacijama. Doktor Malone je specijalist za klinička istraživanja, medicinske poslove, regulatorne poslove, upravljanje projektima, cjepiva i biološku obranu. To uključuje pisanje, razvoj, pregled i upravljanje kliničkim ispitivanjima cjepiva, biološkim prijetnjama i biološkim lijekovima te strategijama kliničkog razvoja. Bio je uključen u razvoj, projektiranje i nadzor nad približno četrdeset kliničkih ispitivanja faze 1 i dvadeset kliničkih ispitivanja faze 2, kao i pet kliničkih ispitivanja faze 3. On je bio medicinski direktor/medicinski nadzornik u približno četrdeset kliničkih ispitivanja prve faze i dvadeset kliničkih ispitivanja u drugoj fazi, uključujući i ona koja… Čitaj više »

Debeli đ uro
2 godine prije

Zagorje ne mogu NIKAKO zajebati !!!🦓🦓😺😺😈😈🐕‍🦺🐕‍🦺🐸🐸

Debeli đ uro
2 godine prije

A kaj ti znaš o “”Oluji”??? Ja sam bio sudionik i OSOBNO nosio hranu i vodu starcima u Dvoru,pomagao im loviti svinje i krave,kod Matijevića sklanjao kola koja su pregazili srpski tenkovi itd !!!!

Throne
2 godine prije

Treba se pripremiti biti ce teska i olovna zima kako u eu tako i u nas. Ja vec prpipremam hranu, konzsrve, salse, spagete,, vodu, dizel, imam mali agregst plinske boce, gradele, nabavljam za ak olovne cjepanice i za hsp. Jos mi treba, citam vas ali cu manje komentirat, jer se pripremam.

lkjfdlsd5879jghj3546
2 godine prije

da vam ne promakne….” Na nacionalnoj razini, Hakom je tako ponudio i frekvenciju od 26 GHz-a. To nije idealno za surfanje preko 5G-a na mobitelima, ali dobro služi u industriji, pametnom mjerenju struje, vode i plina te za druge slične namjene. Takvu je koncesiju, uz HT, A1 i Telemach, kupio i talijanski Eolo te se time utvrdio kao četvrti nacionalni operater u Hrvatskoj. No, Eolo nije stao na tome. Hakom je, kako bi potaknuo raznovrsnost usluga na 5G-u i omogućio krajnjim korisnicima da mogu dobiti usluge i mimo tri postojeća operatera, ponudio i mogućnost pružanja 5G-a preko frekvencijskog pojasa od 3600 MHz-a, uz jedno ograničenje. Za te su se frekvencije mali ili novi igrači natjecali za svaku županiju zasebno. Eolo je vrlo ciljano osvojio koncesije za gotovo cijelu obalu. Nije pokrio jedino županije koje pokrivaju Šibenik i Dubrovnik. No, Eolo nije jedini novi 5G operater u Hrvatskoj. Još ih je… Čitaj više »

Komplicirano
2 godine prije

PPročitao komentare,,,ništa novo,ništa konkretno,,,ni sam ne vidim bilo kakvu mogućnost koja bi realno dala barem neku šansu za pobunu,,,i onda se vratim Onome koji je sve prorekao davnih dana,,,šta tu ima utješnoga??pa ima,,,kaže NAKON NEVOLJA,što implicira da će prestati ta faza (biblijska procjena trajanja 3,5 godine),,,dakle ,NAKON NEVOLJA dolazi do prestanka sjaja sunca i mjeseca,,,to je signal koji čekamo,,,a po nekome izračunu jo godina i nešto će potrajati,,,pa dobro,nije to tako dugo za čekati,,,samo strpljivo i izdržati očekivane nasrtaje,,,

Gentoo
2 godine prije

Hrvatine smrde.

Josip Skok
2 godine prije

Podrška hrabroj i poštenoj gospođi Šebalj. Ne dajte se zbuniti. Nastaviti širiti istinu. Mnogi ljudi su kao ovce. Nemaju pojma o tome što se opasno zbiva. Zli ljudi žele uništiti narod i čovječanstvo. Dakle, pravna bitka dizanjem tužbi za zločine nastavlja se. Tužbe za zločine protiv čovječnosti i genocid treba podnositi protiv osoba u vlasti i njihovih pomagača. Odvjetnici i pravnici mogu sami sastaviti tužbe sudovima u RH i Međunarodnom kaznenom sudu u Hagu. Molim da pružite pravnu pomoć u sastavljaju tužbi i pribavljanju svih dokaza: od nalaza vještaka, svjedoka, izjava stručnjaka, objavljenih radova znanstvenika i dr. Objasnite ljudima što piše u knjizi Klausa Schwaba i kolege ;”The great reset” /10 koraka do velikog reseta/. Već smo po tome na sedmom koraku. Strašno. Nije mi jasno zašto elite, tj. malobrojni takozvani vladari svijeta ne pristupe humanije cilju ograničenja rasta svjetskog pučanstva da stimuliraju vlade država da zakonima i drugim represijama… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Citao sam na jednome portalu iz Austrije gdje je jedan doktor rekao da je vise ljudi u Austriji umrlo od vakcine nego od korone.On radi u jednoj velikoj klinici u Becu pa covjek vidi sta se desava Pitam se gdje su ti branitelji ?Dali su oni ginuli za ovu zemlju, ili ih ne briga sta se desava ?

Dragica Gravora
2 godine prije

Ne,cijepljenju! Ne,testiranju. Lopove treba sankcionirati. Prije toga,probuditi uspavani narod,koji ne shvaća ništa. Što nam rade ljudi koje smo birali.

Max
2 godine prije

Uzas bez kraja

Grozomorni
2 godine prije

Pfaizer radi na projektu inkorporiranja Viagre Koja traje 3-6 mjeseci u cjepivo protiv Corone. Želja im je tako povećati prodaju cjepiva, koje će biti 3 puta skuplje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI