fbpx

Američka vlada financira eksperimente promjene spola na djeci već od 8 godina

Djeca - LGBT

Kako izgleda rodna ideologija u primjeni u zakonodavstvu progresivnih zemalja? Netko će reći da je sve stvar odluke pojedinaca i roditelja, kada su pitanju djeca, ali najnovija istraživanja u Americi govore da vlada financira znanstvena istraživanja o terapijama za odabir roda, čak i na djeci, a sustav potiče odgodu donošenja odluke o tome je li osoba muško ili žensko na temelju biološkog spola ili na temelju “slobodne volje” o tome da odlučuje što želi biti u životu. Međutim, ovdje ima vrlo malo slobodne volje i puno novca i propagande kojima se favorizira određivanje “roda po vlastitom uvjerenju”. Prije svega zato što govorimo o djeci, a ne odraslim osobama koje su prošle niz testova i vještačenja kako bi se sa stopostotnom sigurnošću utvrdilo da se ne radi o nečijem prolaznom hiru.

Ukratko, jedna od novotarija u tom smislu je primjena lijekova koji blokiraju pubertet, što je već praksa u Italiji. Službeni list Republike Italije je objavio da će lijek Triptorelin biti u nadležnosti Nacionalne zdravstvene službe, plaćat će se iz državnog proračuna, a “koristit će se u posebnim slučajevima u kojima je spol u pubertetu nespojiv s rodnim identitetom”. Triptorelin je lijek koji se, među različitim primjenama, koristi i za odgodu pubertetskog razvoja kod dječaka između 12 i 16 godina. U Italiji ga još od 2013. bolnica Careggi u Firenci koristi je za takozvane slučajeve “spolne disforije koja pogađa djecu”.

Međutim, američka vlada je medicinski utvrđeni primjenu lijeka u dobi od 13 godina, kako je tamo bilo propisano, snizila na 8 godina. Utješno je što se u  ovoj je fazi određeni lijekovi i hormoni mogu koristiti u istraživačkoj fazi.

Danas se seksualni hormoni mogu davati američkoj djeci u dobi od osam godina u istraživačkom programu koji podupire vlada, usprkos rizicima koje ti lijekovi mogu predstaviti, kaže doktor koji je skeptičan u vezi s tranzicijom “spolno disforične djece”. Dr. Michael Laidlaw nije govorio o Triptorelinu za odgodu puberteta dok dijete ne odluči što želi biti, već o hormonima, ali ovaj trend “znanstvenih istraživanja” juri na istom ubrzanom kolosijeku. Podsjetimo da je ranije znanost utvrdila da tijekom puberteta djeca često upadaju u fazu zbunjenosti po pitanju vlastite seksualnosti, ali, prema DSM-V, do 98% dječaka i do 88% djevojčica s rodnom konfuzijom, nakon što prirodno prođu pubertet, prihvate svoj biološki spol

“Zamislite da date osmogodišnjim djevojčicama testosteron. Oni su u trećem ili četvrtom razredu. Ovo je nevjerojatno. Ali to se događa”, rekao je dr. Michael Laidlaw panelu Zaklade Heritage.

Laidlaw je endokrinolog i otkrio je putem Zakona o slobodi informiranja da je minimalna dob za davanje spolnih hormona smanjena s 13 na 8 godina u velikoj petogodišnjoj studiji koja se provodila u Pedijatrijskoj škole Bolnice u Los Angelesu.

Cijela ova stvar je tipičan eksperiment na djeci“, rekao je Laidlaw i okrivio Nacionalni institut za zdravlje (NIH) za ” dopuštanje neetičkih istraživanja na djeci i adolescentima”, jer je dr. Johanna Olson-Kennedy, koja vodi studiju u Los Angelesu, od NIH-a za ovaj “posao” dobila 5,7 milijuna dolara.

Takvi eksperimenti, vjeruje Laidlaw, koriste se za pomicanje vremenskog roka za afirmirajuću transgender terapiju, bez bilo kakve kliničke indikacije da je to dobra ideja ili je uopće zdrava za djecu. Čak je sugerirao da malo toga te istraživače može spriječiti da samo pokuse provode da četverogodišnjem ili petogodišnjem djetetu koje se deklarira kao transrodno i kao ad hoc rješenje se koriste blokatori puberteta kako dijete ne bi žurilo da “potvrdi svoj identitet”.

U Americi, kao u Italiji, djeca koja imaju osam ili devet godina već mogu dobiti blokatore puberteta, koji zaustavljaju razvoj djeteta u odraslu osobu njihovog biološkog spola tako da se mogu pripremiti za uzimanje spolnih hormona koji će im dati spolne karakteristike drugačije od prirodnih.

Prema Društvu endokrinologa i smjernica Američke akademije za pedijatriju (AAP), ovi lijekovi nisu odobreni od strane Savezne agencije za hranu i lijekove (FDA) za tu svrhu, a njihove poznate nuspojave uključuju prekid normalnog razvoja mozga i kosti, kao i povećani rizik od srčanog udara, moždanog udara i različitih vrsta raka.

U Velikoj Britaniji je zloglasna “progresivna” ustanova Tavistockova klinika za spolove djevojčice tretirala tim lijekovima i kasnije su u jadne djece zabilježeni veći emocionalni problemi, nezadovoljstvo njihovim tijelima, čak i samopovređivanje, zaključio je profesor s Oxforda Michael Biggs, nakon što je dobio informacije po Zakona o slobodi pristupa informacijama.

Što je još gore, blokatori puberteta primjenjuju se na potpuno neznanstvenoj osnovi, kazao je Laidlaw oslanjajući se na “rodni identitet” djeteta, kojeg je nedavni sudski slučaj definirao kao “temeljni unutarnji osjećaj” vlastitog spola i to je primarni kriterij za pokretanje liječenja.

“Ne postoji objektivni test za dijagnosticiranje onoga što zovemo “spolna disforija u djece”, rekao je dr. Michael Laidlaw, “ali mi dajemo vrlo štetne terapije na temelju objektivne dijagnoze”.

Iako zagovornici rodno afirmirajuće terapije umanjuju rizike mladih tinejdžera, pa čak i tinejdžera koji donose odluke koje će utjecati na ostatak njihova života, hormonska terapija, blokatori puberteta i međuspolni hormoni obično dijete učine sterilnim, što je rizik za mnogu djecu koja nisu dovoljno upućena niti mogu razmišljati o posljedicama da bi ovu “nuspojavu” uzela u obzir.

Na panelu Zaklade Heritage govorio je protivnik prakse davanja blokatora puberteta i hormona djeci Walt Heyer, koji je trenutni model “liječenja” nazvao “zlostavljanjem djece” i rekao je da je razgovarao s mnogim transrodnim osobama koje su nazvale promjenu spola nazvale “najvećom pogreškom u njihovim životima”.

Za roditelje koji vjeruju da trebaju vjerovati liječnicima, jer oni najbolje znaju što je najbolje za njihovo dijete, dr. Marian Rutigliano je otkrio da je Američka akademija za pedijatriju 2016. izdala smjernice o identifikaciji djece s takozvanom “spolnom disforijom u djece”, ali su ove smjernice napisane od tima od 12 osoba u kojem je manje od polovice bilo liječnici, a tim je vodila transrodna ženska osoba u dobi od 25 godina. Jedan od tih liječnika radio je na klinici u kojoj se svako dijete koje je došlo na konzultaciju smatralo “prikladnim za tranziciju”. Trenutna moda u promijeni spola djece je teror koji se provodi u tišini i oni koji se pobune često izgube posao, rekao je Rutigliano.

VIDEO – Konferencija održana u Zakladi Heritage koja otkriva testiranja promjene spola na djeci već od 8 godina

Sada kada znamo da su na temelju nekoliko rasprava dokazani slučajevi ovakve vrste zlostavljanja djece u Italiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, iako vjerojatno ima još primjera, postavimo si pitanje kako dijete od 8 godina, ili 12 kao u Italiji, može razmišljati o tome je li ono muško ili žensko po biološki pripadajućem spolu ili nije i možda je “zarobljeno u tuđem tijelu”. Ovdje u igru uskače obrazovni sustav.

Illinois glasa za podučavanje “LGBT povijesti” u osnovnim školama

Znamo da promjene odgojno-obrazovnog sustava u Europi i Sjedinjenim Državama koji “promiče toleranciju” i djecu od vrtićke dobi upoznaje s “duginim obiteljima” i slično. Ali jesu li djeca uopće sprema upiti i obraditi tako složene informacije.

Predstavnički dom Illinoisa glasovao je za podučavanje “LGBT povijesti” učenik osnovnih škola u ovoj američkoj saveznoj državi. Republikanski kritičari su tijekom rasprave mjeru su nazvali “indoktrinacijom”.

Upravo je ova indoktrinacija ono što zbunjuje djecu u koje se kasnije, navodno, pojave slučajevi “spolne disforije”. Ne nužno i zasigurno postoji poneki slučaj na milijun djece s takvim poremećajem, ali stručna zajednica još uvijek nije složna oko metodologije u davanju ove dijagnoze.

Ipak, zastupnici Illinoisa su odlučili u školski kurikulum i diskurs ubaciti “LGBT povijest”. Mjera, je usvojena u srijedu sa 60 glasova za i 42 protiv i traži bi udžbenici povijesti u državi uključe “ulogu i doprinose lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba u povijesti ove zemlje i ove države”.

Pristaše kažu da će dodatak povijesnim knjigama smanjiti nasilje i pokazati da LGBT učenici mogu u puno doprinijeti društvu. Protivnici su, međutim, skeptični.

“Evo što su roditelji u mom okrugu rekli: “Kako ili zašto je seksualnost ili rodna samoidentifikacija povijesnih ličnosti uopće važna? Posebno kada govorimo o dječjem vrtiću i povijesti koja se predaje u osnovnoj školi”, rekao je republikanski zastupnik Tom Morrison.

Nadalje, republikanski protivnici su bijesni što mjera ne dopušta roditeljima da isključe svoju djecu iz ovakve nastave.

Zastupnik Darren Bailey rekao je za Pontiac Daily Leader da je glasovao protiv zakona “jer ne pruža nikakvu mogućnost da se isključe iz ove prakse roditeljima koji ne žele da njihova djeca iz vjerskih ili svjetonazorskih razloga budu izložena takvim informacijama, ili zato što smatraju da njihovo dijete nije dovoljno zrelo da bi u potpunosti razumjelo značenje i implikacije onoga što LGBT zapravo jest.”

“Prisiljavanje ne te informacije 5-godišnjake i djecu u osnovnoj školi su napori indoktrinacije”, dodao je.

Raniju iteraciju je potvrdio državni Senat Illinoisa, a očekuje se da će i ova najnovija verzija učiniti isto. Guverner Illinoisa, demokrata J.B. Pritzker, je nepokolebljiv pristaša prava LGBT osoba i vjerojatno će potpisati zakon čim mu dođe na stol.

Guverner New Jerseyja, demokrata Phil Murphy, potpisao je prošlog mjeseca sličan zakon, unatoč pritužbama dijela roditelja koji su se zakonu protivili kao kršćani i republikanci. New Jersey je bila druga država koja je uvela takav zakon, nakon što je Kalifornija 2016. utrla put ovoj praksi u američkim osnovnim školama i odgojno-obrazovnim ustanovama.

LGBT povijest nije samo pitanje rasprave u Americi. U Velikoj Britaniji su roditelji prosvjedovali kada su školu u Birminghamu htjeli prisiliti da ranije ovog mjeseca ukine svoj nastavni plan za LGBT prava. Zanimljivo je da je se plan provodio u školi koju pohađaju djeca britanskih muslimana, koji su se, što je bilo očekivano, usprotivili programu iz religioznih uvjerenja i zbog pretjerano mlade dobi učenika, odnosno njihove djece.

Italija: Lijek za blokiranje puberteta dok dijete ne odluči je li muško ili žensko

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Nije pronađen nijedan rezultat.

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
46 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav
2 godine prije

Grozno je da u 21 st. netko ne može biti to što jest, a da se druge pretvara baš u to što prvi jesu! Ukoliko nisi kriv mi će mo tvoje dijete pretvoriti u krivca pa će te oboje biti krivi i poslušni!

tihobl
Gost
tihobl
2 godine prije
Reply to  Dub Miroslav

Amerikanci bi htjeli da su neko drugi i to prenose na svoju djecu, pa od njih prave nesto drugo.
Na svu srecu kod nas su roditelji zaostali pa zele da im sinovi postanu teniseri ili fudbaleri, a kceri balerine ili manekenke, pa ih vozaju po treninzima.

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije

Panika..malo bolesti i razvrata na svijetu pa otimaju pravo roditelja na odgoj svoje djece te od njih prave bolesike;jeste li takav svjet željeli kada ste pristupali NATOu i EU, da vašoj djeci otmu pravo svjesnog izbora i da ih sakate po njihovoj volji!!!!?????

tihobl
Gost
tihobl
2 godine prije
Reply to  Siniša

Znas li sta je jos gore?
Ameru kad neko u porodici oboli od obicne bolesti mora se uvaljivati u velike kredite za lijecenje, a subvencioniraju promjenu pola.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije
Reply to  Siniša

milenijska mutant generacija

Mare
Gost
Mare
2 godine prije

Jadno čovječanstvo ubuduće, ali valjda se ovo zlo mora negdje zaustaviti. Zamisli: da odluči djete od 4-5 godina. Jadna dica.

Siniša
Gost
Siniša
2 godine prije
Reply to  Mare

Dijete sa 4/5 godin želi da bude i leptir, i tigar, i slon….želi da bude i njegov tata ili mama;šta ćemo sa tim željama!?

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav
2 godine prije
Reply to  Siniša

Pretvorit će ga u mamu i tatu istovremeno

Red Dog
Gost
Red Dog
2 godine prije

U Swedistanu se javljaju sve veci broj njih koji bi da menjaju natrag, sto se u mnogim slucajevima ne moze.
I sad… Okrivljuju drzavu za to sto ih nije sprecila da menjaju iz pocetka 🙂

Red Dog
Gost
Red Dog
2 godine prije
Reply to  Red Dog

To su zbunjeni ljudi koji ne znaju sta bi. Posto ne znaju sta su, sutra-prekosutra ce hteti biti nesto drugo. Sta god uradio, nece valjati. To je kao popustiti pred nezrelim zeljama deteta. Ja stvarno ne vidim smisao ohrabrivati to, narocito decu, za koju se zna da su nezrela. Jeli… Pročitaj više »

Red Dog
Gost
Red Dog
2 godine prije
Reply to  Red Dog

Primer net-aktivizma. U Svedskoj je proglaseno da nije valja leteti avionom jer to nije dobro za prirodu. Ljudi su nastavili po starom i kacili slike na FB. Onda je usledio napad aktivista. Preuzeli su slike i sirili ih za osudu. Ljudi su bili izlozeni napadima mrznje. Narocito kad je ministarka… Pročitaj više »

Jag bor i Sverige
Gost
Jag bor i Sverige
2 godine prije
Reply to  Red Dog

“Posle nekoliko takvih primera su ljudi naucili da ne kace takve slike i da zvanicno osude letove avionima” – ja cu samo dodati da je takvo dvolicno ponasanje u danasnjem Svedskoj drustvu pravilo a ne izuzetak

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Red Dog

Istražiti mogućnost pravne tužbe države i naplate basnoslovne štete. Osnov postoji u povelji o pravima djeteta. Treba proučiti specifični zakon, da ne ispadne kriv – roditelj (mada bi se meni i to svidjelo). Neznam koji zakon bi mogao biti iznad ljudskih prava, tako da će i ovo vjerojatno biti za… Pročitaj više »

Dunja
Member
Dunja
2 godine prije

Bude mi ponekad žao Amera zbog tolikih eksperimenata na njima, potom se setim šta nam rade i kaažem “Bog će pomoći, ako bude imao kome”….zaista koliko su spremni da se uništavaju zarad novca koji im naklade koje ovo propagiraju dele??? P S zašto ne ispituju promenu pola devojčica u dečake???… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
2 godine prije
Reply to  Dunja

Meni ih nije zao.
Ne vode se zdravim razumom, vec modom.

žrec
Gost
žrec
2 godine prije
Reply to  Dunja

O čemu ti “bude ti žao amera”. Pa to dolazi kod nas, i u EU ti je ista stvar, ako ne i gora.

2 mg mozga
Gost
2 mg mozga
2 godine prije

To je upravo jos jedna stepenica u agendi. A David Icke je i dalje osoba sa najvise etiketa. Sve ovo je korak blize totalnoj kontroli i porobljavanju ljudi.
Nego, kako je igrao Dinamo? To nam je bitnije.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 godine prije

Uopce me necudi da tako nesto dolazi iz USA…

Muppet show
Gost
Muppet show
2 godine prije

Manijaci

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Dakle imamo sustav koji u vrtićima i školama zbunjuje djecu s tim, a onda im se nudi mogućnost da ne budu što jesu i što bi vjerojatno bili u 99% slučajeva, kad prođe hormonsko divljanje u pubertetu, već ih se gura u egzistencijalnu mučninu cijeli život. Dakle školski programi su… Pročitaj više »

Lurker
Gost
Lurker
2 godine prije

Kada se sjetim da sam to podrzavao… Bio sam stvarno naivan ali tko bi tada pomislio da ce sa gej prava skociti na medicinske eksperimente nad djecom.

eks
Gost
eks
2 godine prije

Još jedan dokaz onoga što sam rekao više puta: Amerikom vladaju pohlepne psihopate i korumpirani idioti .

istina boli
Gost
istina boli
2 godine prije

E ljudi moji, koje smo mi budale kad smo dozvolili da nam ovakvi bolesnici razjebu bivsu drzavu. Pogledajte ovaj link pa recite koga srce ne zaboli kada ovo vidi? Ne bi trebalo gledati na izvor ovog linka, vec na cinjenicu da ovoga sigurno ima puno vise po nasoj okolini nego… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

OVO JE CIVILIZACIJSKO DNO DNA.Jadna dijeca.
Brljanje sa hormonima da bi elite starkelja produzile spolnu moc,jer svaku drugu imaju.

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
2 godine prije

Amerikom vladaju psihopati. U zivotinjskom svijetu postoje paraziti koji udju u mozak velike zivotinje i doslovno vladaju njom. Ovo je primjer liberalnog parazitiranja nad americkom nacijom i unistenje normalnog. Nazalost ovo se vec siri ostalim tkz demokratskim svijetom. Za koju godinu ce pedofilija biti skroz uredu. Prestrasno da nitko ne… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  krezubi glasac

Pa postoje takvi paraziti i na ljudskom mozgu – toksoplazmoza. Neznam koliko je relevantnih istraživanja rađeno; u pravilu, postaješ hrabriji, s tim da postoji razlika kako utječe na muški, a kako na ženski mozak, navodno i krvna grupa ima utjecaja… Ali i običan virus tjera viši organizam na ponašanje koje… Pročitaj više »

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
2 godine prije

bolesnici bolesni!da čovjek ne povjeruje,nevjerovatno šta bolesni umovi izmišljaju

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije

Ovo je toliko bolesno i izvitopereno.Takav eksperiment se sprovodi a mi samo gledamo ko ovce!

Lurker
Gost
Lurker
2 godine prije
Reply to  Ivan

Jedva cekam eu izbore da im posaljem najekstremnijeg pripadnika desnice kojeg mogu pronaci na listi.

DažBog
Gost
DažBog
2 godine prije

Kada sve ovo pogledas – reklo bi se da su indijanci jos i dobro prosli.

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

sve je dio agende iluminata i duboke drzave. Njemacki djeciji psihijatar Alexander Korte dao je intervju za tjednik Spiegel u kojem je govorio o tom problemu. On kaze ovo: problem takozvane transrodnosti, da djeca zele promjenu spola, povecao se u zadnjih 10 godina rapidno, a posebno u zadnjih 5 godina,… Pročitaj više »

tuf
Gost
tuf
2 godine prije
Reply to  alan ford

Naravno. Bez medija nikome ne bi pala ni napamet takva ideja. Napravi anketu na milijun mladih u Mongoliji, Sjevernoj Koreji, Rusiji ili u Kazahstanu – mladi koji nisu kontaminirani sociopatskom LGBT+ propagandom. Nećeš naići na nikoga tko je zbunjen svojom rodnom pripadnošću! Dakle, ne dolazi ta zbunjenost ili osjećaj prirodno… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
2 godine prije

A još jučer, na Babićev tekst “Komunisti i globalisti i…” bilo je onih koji su pod geslom ljudskih sloboda zagovarali LGBT lobiranja. Ne treba biti posebno mudar pa vidjeti što se već danas događa, a događa se to da se djecu prisiljava da pohađaju školske programe inspirirane “homo” idejom, ali… Pročitaj više »

djoko
Gost
djoko
2 godine prije
Reply to  Piretis

Nemam ama bas nista protiv LGBT zajednice ali iman protiv sex industrije koja je uzela maha nema vise start magazina erotike koju su moji starci kupovali ja krao danas je sve otvoreno industrija ali bas industrija grabljenjr novca je doslo do izraza i djeca orastaju s tim kao normalnim a… Pročitaj više »

Lurker
Gost
Lurker
2 godine prije

Da, ovo je sve istina, pratim ovo na stranim portalima… Poceo sam citati o tome kao ljevicar a sada razmisljam da odem u crkvu… Ovo je postalo prestrasno, vise mi ni Markicka ne izgleda skroz luda.

AbebA
Gost
AbebA
2 godine prije
Reply to  Lurker

Ako mi neko može odgovoriti, ovo sa promjenom spola u Americi i Italiji se odnosi samo na dječake koji kao žele postati djevojčice, a ne obrnuto ako san dobro shvatio?

Lurker
Gost
Lurker
2 godine prije
Reply to  AbebA

Na sve, cemu ogranicavati pool pokusnih kunica.

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  Lurker

To je netko jučer lijepo rekao: Možeš biti ili soroševac ili – katoliban. Samo guraju u obore. Javljam se da vam objasnim da smo svi jednostavno – PRESPORI. Danas čitam – ministar prosvjete Srbije nagovjestio da će se djeca koja ne budu imala potvrdu o vakcinaciji – oduzimati. Dakle, točno… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
2 godine prije
Reply to  Lucija

U Srbiji se gadno ljulja,jos samo to i ode sve u 3mp.A nozda je to nekome i cilj.Samo da ne bude ,zatresla se sva Evropa.

Pietro
Gost
Pietro
2 godine prije
Reply to  Lurker

Plačem. Leftard na putu ozdravljenja.

Amater
Gost
Amater
2 godine prije

Bolesnici se malo igraju boga …

dane
Gost
dane
2 godine prije

moderna eugenika nije nastala u nemackoj vec u kaliforniji.interesantno da je ona plodno tle nasla,jos pre nemacke,u skandinaviji

Yoyo
Gost
Yoyo
2 godine prije
Reply to  dane

Ovo nije eugenika, nego kontraeugenika. Ovdje se namjerno podupiru bolesti i poremećaji da bi se uništilo društvo, eugenika radi suprotno.

netman
Gost
netman
2 godine prije

Baš ovih dana gledam često reklame na Sky-u o jadnoj gladnoj i bolesnoj djeci u Africi. Nije li bolje ovaj silni novac dati nekome da se prehrani i preživi. Plači voljena zemljo…

Lucija
Gost
Lucija
2 godine prije
Reply to  netman

Africi? Gdje ti gledaš? Puna eu gladne djece…samo skriva se.
A neke Afričke države imaju nac.dohodak kao balkanske.

Ivi.tz
Gost
Ivi.tz
2 godine prije

Ništa novo,i ništa dobro i normalno nećemo čuti da dolazi od preko bare…psihopate …

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik