Američka vlada financira eksperimente promjene spola na djeci već od 8 godina

Djeca - LGBT
46 komentara

Kako izgleda rodna ideologija u primjeni u zakonodavstvu progresivnih zemalja? Netko će reći da je sve stvar odluke pojedinaca i roditelja, kada su pitanju djeca, ali najnovija istraživanja u Americi govore da vlada financira znanstvena istraživanja o terapijama za odabir roda, čak i na djeci, a sustav potiče odgodu donošenja odluke o tome je li osoba muško ili žensko na temelju biološkog spola ili na temelju “slobodne volje” o tome da odlučuje što želi biti u životu. Međutim, ovdje ima vrlo malo slobodne volje i puno novca i propagande kojima se favorizira određivanje “roda po vlastitom uvjerenju”. Prije svega zato što govorimo o djeci, a ne odraslim osobama koje su prošle niz testova i vještačenja kako bi se sa stopostotnom sigurnošću utvrdilo da se ne radi o nečijem prolaznom hiru.

Ukratko, jedna od novotarija u tom smislu je primjena lijekova koji blokiraju pubertet, što je već praksa u Italiji. Službeni list Republike Italije je objavio da će lijek Triptorelin biti u nadležnosti Nacionalne zdravstvene službe, plaćat će se iz državnog proračuna, a “koristit će se u posebnim slučajevima u kojima je spol u pubertetu nespojiv s rodnim identitetom”. Triptorelin je lijek koji se, među različitim primjenama, koristi i za odgodu pubertetskog razvoja kod dječaka između 12 i 16 godina. U Italiji ga još od 2013. bolnica Careggi u Firenci koristi je za takozvane slučajeve “spolne disforije koja pogađa djecu”.

Međutim, američka vlada je medicinski utvrđeni primjenu lijeka u dobi od 13 godina, kako je tamo bilo propisano, snizila na 8 godina. Utješno je što se u  ovoj je fazi određeni lijekovi i hormoni mogu koristiti u istraživačkoj fazi.

Danas se seksualni hormoni mogu davati američkoj djeci u dobi od osam godina u istraživačkom programu koji podupire vlada, usprkos rizicima koje ti lijekovi mogu predstaviti, kaže doktor koji je skeptičan u vezi s tranzicijom “spolno disforične djece”. Dr. Michael Laidlaw nije govorio o Triptorelinu za odgodu puberteta dok dijete ne odluči što želi biti, već o hormonima, ali ovaj trend “znanstvenih istraživanja” juri na istom ubrzanom kolosijeku. Podsjetimo da je ranije znanost utvrdila da tijekom puberteta djeca često upadaju u fazu zbunjenosti po pitanju vlastite seksualnosti, ali, prema DSM-V, do 98% dječaka i do 88% djevojčica s rodnom konfuzijom, nakon što prirodno prođu pubertet, prihvate svoj biološki spol

“Zamislite da date osmogodišnjim djevojčicama testosteron. Oni su u trećem ili četvrtom razredu. Ovo je nevjerojatno. Ali to se događa”, rekao je dr. Michael Laidlaw panelu Zaklade Heritage.

Laidlaw je endokrinolog i otkrio je putem Zakona o slobodi informiranja da je minimalna dob za davanje spolnih hormona smanjena s 13 na 8 godina u velikoj petogodišnjoj studiji koja se provodila u Pedijatrijskoj škole Bolnice u Los Angelesu.

Cijela ova stvar je tipičan eksperiment na djeci“, rekao je Laidlaw i okrivio Nacionalni institut za zdravlje (NIH) za ” dopuštanje neetičkih istraživanja na djeci i adolescentima”, jer je dr. Johanna Olson-Kennedy, koja vodi studiju u Los Angelesu, od NIH-a za ovaj “posao” dobila 5,7 milijuna dolara.

Takvi eksperimenti, vjeruje Laidlaw, koriste se za pomicanje vremenskog roka za afirmirajuću transgender terapiju, bez bilo kakve kliničke indikacije da je to dobra ideja ili je uopće zdrava za djecu. Čak je sugerirao da malo toga te istraživače može spriječiti da samo pokuse provode da četverogodišnjem ili petogodišnjem djetetu koje se deklarira kao transrodno i kao ad hoc rješenje se koriste blokatori puberteta kako dijete ne bi žurilo da “potvrdi svoj identitet”.

U Americi, kao u Italiji, djeca koja imaju osam ili devet godina već mogu dobiti blokatore puberteta, koji zaustavljaju razvoj djeteta u odraslu osobu njihovog biološkog spola tako da se mogu pripremiti za uzimanje spolnih hormona koji će im dati spolne karakteristike drugačije od prirodnih.

Prema Društvu endokrinologa i smjernica Američke akademije za pedijatriju (AAP), ovi lijekovi nisu odobreni od strane Savezne agencije za hranu i lijekove (FDA) za tu svrhu, a njihove poznate nuspojave uključuju prekid normalnog razvoja mozga i kosti, kao i povećani rizik od srčanog udara, moždanog udara i različitih vrsta raka.

U Velikoj Britaniji je zloglasna “progresivna” ustanova Tavistockova klinika za spolove djevojčice tretirala tim lijekovima i kasnije su u jadne djece zabilježeni veći emocionalni problemi, nezadovoljstvo njihovim tijelima, čak i samopovređivanje, zaključio je profesor s Oxforda Michael Biggs, nakon što je dobio informacije po Zakona o slobodi pristupa informacijama.

Što je još gore, blokatori puberteta primjenjuju se na potpuno neznanstvenoj osnovi, kazao je Laidlaw oslanjajući se na “rodni identitet” djeteta, kojeg je nedavni sudski slučaj definirao kao “temeljni unutarnji osjećaj” vlastitog spola i to je primarni kriterij za pokretanje liječenja.

“Ne postoji objektivni test za dijagnosticiranje onoga što zovemo “spolna disforija u djece”, rekao je dr. Michael Laidlaw, “ali mi dajemo vrlo štetne terapije na temelju objektivne dijagnoze”.

Iako zagovornici rodno afirmirajuće terapije umanjuju rizike mladih tinejdžera, pa čak i tinejdžera koji donose odluke koje će utjecati na ostatak njihova života, hormonska terapija, blokatori puberteta i međuspolni hormoni obično dijete učine sterilnim, što je rizik za mnogu djecu koja nisu dovoljno upućena niti mogu razmišljati o posljedicama da bi ovu “nuspojavu” uzela u obzir.

Na panelu Zaklade Heritage govorio je protivnik prakse davanja blokatora puberteta i hormona djeci Walt Heyer, koji je trenutni model “liječenja” nazvao “zlostavljanjem djece” i rekao je da je razgovarao s mnogim transrodnim osobama koje su nazvale promjenu spola nazvale “najvećom pogreškom u njihovim životima”.

Za roditelje koji vjeruju da trebaju vjerovati liječnicima, jer oni najbolje znaju što je najbolje za njihovo dijete, dr. Marian Rutigliano je otkrio da je Američka akademija za pedijatriju 2016. izdala smjernice o identifikaciji djece s takozvanom “spolnom disforijom u djece”, ali su ove smjernice napisane od tima od 12 osoba u kojem je manje od polovice bilo liječnici, a tim je vodila transrodna ženska osoba u dobi od 25 godina. Jedan od tih liječnika radio je na klinici u kojoj se svako dijete koje je došlo na konzultaciju smatralo “prikladnim za tranziciju”. Trenutna moda u promijeni spola djece je teror koji se provodi u tišini i oni koji se pobune često izgube posao, rekao je Rutigliano.

VIDEO – Konferencija održana u Zakladi Heritage koja otkriva testiranja promjene spola na djeci već od 8 godina

Sada kada znamo da su na temelju nekoliko rasprava dokazani slučajevi ovakve vrste zlostavljanja djece u Italiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, iako vjerojatno ima još primjera, postavimo si pitanje kako dijete od 8 godina, ili 12 kao u Italiji, može razmišljati o tome je li ono muško ili žensko po biološki pripadajućem spolu ili nije i možda je “zarobljeno u tuđem tijelu”. Ovdje u igru uskače obrazovni sustav.

Illinois glasa za podučavanje “LGBT povijesti” u osnovnim školama

Znamo da promjene odgojno-obrazovnog sustava u Europi i Sjedinjenim Državama koji “promiče toleranciju” i djecu od vrtićke dobi upoznaje s “duginim obiteljima” i slično. Ali jesu li djeca uopće sprema upiti i obraditi tako složene informacije.

Predstavnički dom Illinoisa glasovao je za podučavanje “LGBT povijesti” učenik osnovnih škola u ovoj američkoj saveznoj državi. Republikanski kritičari su tijekom rasprave mjeru su nazvali “indoktrinacijom”.

Upravo je ova indoktrinacija ono što zbunjuje djecu u koje se kasnije, navodno, pojave slučajevi “spolne disforije”. Ne nužno i zasigurno postoji poneki slučaj na milijun djece s takvim poremećajem, ali stručna zajednica još uvijek nije složna oko metodologije u davanju ove dijagnoze.

Ipak, zastupnici Illinoisa su odlučili u školski kurikulum i diskurs ubaciti “LGBT povijest”. Mjera, je usvojena u srijedu sa 60 glasova za i 42 protiv i traži bi udžbenici povijesti u državi uključe “ulogu i doprinose lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba u povijesti ove zemlje i ove države”.

Pristaše kažu da će dodatak povijesnim knjigama smanjiti nasilje i pokazati da LGBT učenici mogu u puno doprinijeti društvu. Protivnici su, međutim, skeptični.

“Evo što su roditelji u mom okrugu rekli: “Kako ili zašto je seksualnost ili rodna samoidentifikacija povijesnih ličnosti uopće važna? Posebno kada govorimo o dječjem vrtiću i povijesti koja se predaje u osnovnoj školi”, rekao je republikanski zastupnik Tom Morrison.

Nadalje, republikanski protivnici su bijesni što mjera ne dopušta roditeljima da isključe svoju djecu iz ovakve nastave.

Zastupnik Darren Bailey rekao je za Pontiac Daily Leader da je glasovao protiv zakona “jer ne pruža nikakvu mogućnost da se isključe iz ove prakse roditeljima koji ne žele da njihova djeca iz vjerskih ili svjetonazorskih razloga budu izložena takvim informacijama, ili zato što smatraju da njihovo dijete nije dovoljno zrelo da bi u potpunosti razumjelo značenje i implikacije onoga što LGBT zapravo jest.”

“Prisiljavanje ne te informacije 5-godišnjake i djecu u osnovnoj školi su napori indoktrinacije”, dodao je.

Raniju iteraciju je potvrdio državni Senat Illinoisa, a očekuje se da će i ova najnovija verzija učiniti isto. Guverner Illinoisa, demokrata J.B. Pritzker, je nepokolebljiv pristaša prava LGBT osoba i vjerojatno će potpisati zakon čim mu dođe na stol.

Guverner New Jerseyja, demokrata Phil Murphy, potpisao je prošlog mjeseca sličan zakon, unatoč pritužbama dijela roditelja koji su se zakonu protivili kao kršćani i republikanci. New Jersey je bila druga država koja je uvela takav zakon, nakon što je Kalifornija 2016. utrla put ovoj praksi u američkim osnovnim školama i odgojno-obrazovnim ustanovama.

LGBT povijest nije samo pitanje rasprave u Americi. U Velikoj Britaniji su roditelji prosvjedovali kada su školu u Birminghamu htjeli prisiliti da ranije ovog mjeseca ukine svoj nastavni plan za LGBT prava. Zanimljivo je da je se plan provodio u školi koju pohađaju djeca britanskih muslimana, koji su se, što je bilo očekivano, usprotivili programu iz religioznih uvjerenja i zbog pretjerano mlade dobi učenika, odnosno njihove djece.

Italija: Lijek za blokiranje puberteta dok dijete ne odluči je li muško ili žensko

Pretplatiti se
Obavijesti o
46 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dub Miroslav
5 godine prije

Grozno je da u 21 st. netko ne može biti to što jest, a da se druge pretvara baš u to što prvi jesu! Ukoliko nisi kriv mi će mo tvoje dijete pretvoriti u krivca pa će te oboje biti krivi i poslušni!

Siniša
5 godine prije

Panika..malo bolesti i razvrata na svijetu pa otimaju pravo roditelja na odgoj svoje djece te od njih prave bolesike;jeste li takav svjet željeli kada ste pristupali NATOu i EU, da vašoj djeci otmu pravo svjesnog izbora i da ih sakate po njihovoj volji!!!!?????

Mare
5 godine prije

Jadno čovječanstvo ubuduće, ali valjda se ovo zlo mora negdje zaustaviti. Zamisli: da odluči djete od 4-5 godina. Jadna dica.

Red Dog
5 godine prije

U Swedistanu se javljaju sve veci broj njih koji bi da menjaju natrag, sto se u mnogim slucajevima ne moze.
I sad… Okrivljuju drzavu za to sto ih nije sprecila da menjaju iz pocetka 🙂

Dunja
5 godine prije

Bude mi ponekad žao Amera zbog tolikih eksperimenata na njima, potom se setim šta nam rade i kaažem “Bog će pomoći, ako bude imao kome”….zaista koliko su spremni da se uništavaju zarad novca koji im naklade koje ovo propagiraju dele??? P S zašto ne ispituju promenu pola devojčica u dečake??? toga ima, ali nije u modi :))…valjda zbog onog uticaja mačo-mena na zagrevanje i klimu…..

2 mg mozga
5 godine prije

To je upravo jos jedna stepenica u agendi. A David Icke je i dalje osoba sa najvise etiketa. Sve ovo je korak blize totalnoj kontroli i porobljavanju ljudi.
Nego, kako je igrao Dinamo? To nam je bitnije.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Uopce me necudi da tako nesto dolazi iz USA…

Muppet show
5 godine prije

Manijaci

Laki Topalović
5 godine prije

Dakle imamo sustav koji u vrtićima i školama zbunjuje djecu s tim, a onda im se nudi mogućnost da ne budu što jesu i što bi vjerojatno bili u 99% slučajeva, kad prođe hormonsko divljanje u pubertetu, već ih se gura u egzistencijalnu mučninu cijeli život. Dakle školski programi su samo priprema da se djeca slude do te mjere da vele “E i ja bi bio ili bila nešto drugo”. Zato je ruski zakon svet. Nitko nikome ne brani da bude gay trans, što god, i tamo ima zatvorenih gay klubova i kabarea, ali pred djecom apsolutna zabrana takve propagande. Vrlo ozbiljna stvar koja počinje sa slikovnicama “Dugina obitelj”, što se ono dijelilo u nas po vrtićima.

eks
5 godine prije

Još jedan dokaz onoga što sam rekao više puta: Amerikom vladaju pohlepne psihopate i korumpirani idioti .

istina boli
5 godine prije

E ljudi moji, koje smo mi budale kad smo dozvolili da nam ovakvi bolesnici razjebu bivsu drzavu. Pogledajte ovaj link pa recite koga srce ne zaboli kada ovo vidi? Ne bi trebalo gledati na izvor ovog linka, vec na cinjenicu da ovoga sigurno ima puno vise po nasoj okolini nego sto to znamo. Osim eto, nas sake ljudi koji vidimo sve to i razumijemo, sta vredi kad ostale ovce strizu usima i mekecu. Nije cudno kada nas neko jaci naguzi u jednom trenutku. Događa se svima. Ali vec evo skoro 30 godina pusiti iste stvari i ne podici revoluciju, pa ih sve objesiti na prvu banderu, kako Ivo kaze………….zalosno
https://net.hr/danas/svijet/regijom-se-siri-prizor-koji-stisce-srce-djevojka-se-zaustavila-kraj-bake-koja-prosi-nesto-su-pricale-a-onda-se-cvrsto-zagrlile/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa

tedi
5 godine prije

OVO JE CIVILIZACIJSKO DNO DNA.Jadna dijeca.
Brljanje sa hormonima da bi elite starkelja produzile spolnu moc,jer svaku drugu imaju.

krezubi glasac
5 godine prije

Amerikom vladaju psihopati. U zivotinjskom svijetu postoje paraziti koji udju u mozak velike zivotinje i doslovno vladaju njom. Ovo je primjer liberalnog parazitiranja nad americkom nacijom i unistenje normalnog. Nazalost ovo se vec siri ostalim tkz demokratskim svijetom. Za koju godinu ce pedofilija biti skroz uredu.
Prestrasno da nitko ne dize glas protiv ovoga ludila.

ANTINWO.HR
5 godine prije

bolesnici bolesni!da čovjek ne povjeruje,nevjerovatno šta bolesni umovi izmišljaju

Ivan
5 godine prije

Ovo je toliko bolesno i izvitopereno.Takav eksperiment se sprovodi a mi samo gledamo ko ovce!

DažBog
5 godine prije

Kada sve ovo pogledas – reklo bi se da su indijanci jos i dobro prosli.

alan ford
5 godine prije

sve je dio agende iluminata i duboke drzave.
Njemacki djeciji psihijatar Alexander Korte dao je intervju za tjednik Spiegel u kojem je govorio o tom problemu.
On kaze ovo: problem takozvane transrodnosti, da djeca zele promjenu spola, povecao se u zadnjih 10 godina rapidno, a posebno u zadnjih 5 godina, je sve poprimilo zabrinjavajuce razmjere. On kaze, prije 20 godina, taj problem skoro da nije postojao, to je bila rijetkost, da neko dijete ima taj identiteski poremecaj i da zeli promjenu spola, a danas je to masivno.
Korte kaze, proopaganda transrodnosti preko , youtube i masovnih medija utjece na to

Piretis
5 godine prije

A još jučer, na Babićev tekst “Komunisti i globalisti i…” bilo je onih koji su pod geslom ljudskih sloboda zagovarali LGBT lobiranja. Ne treba biti posebno mudar pa vidjeti što se već danas događa, a događa se to da se djecu prisiljava da pohađaju školske programe inspirirane “homo” idejom, ali treba biti hrabar i konačno reći: Sad bi bilo dosta! Imate, gospodo sva prava kao i drugi, možete se našetavati na svojim “pride-ovima” polugoli i nakaradno našminkani, nama neće smetati ali ne možete nas prisiliti da vam damo svoju djecu. Sebi radite što god hoćete, drugima nećete. A krivi smo svi mi. Dali smo im jedan prst, uzeli su cijelu ruku, a sva je prilika da će nam uzeti i dušu. Sve to malo po malo, lomili su otpor, lovili na sentimente, lobirali kod zastupnika i sudaca i eto, danas nas imaju u šaci. Probajte nešto reći protiv takvog eksperimentiranja… Čitaj više »

Lurker
5 godine prije

Da, ovo je sve istina, pratim ovo na stranim portalima… Poceo sam citati o tome kao ljevicar a sada razmisljam da odem u crkvu… Ovo je postalo prestrasno, vise mi ni Markicka ne izgleda skroz luda.

Amater
5 godine prije

Bolesnici se malo igraju boga …

dane
5 godine prije

moderna eugenika nije nastala u nemackoj vec u kaliforniji.interesantno da je ona plodno tle nasla,jos pre nemacke,u skandinaviji

netman
5 godine prije

Baš ovih dana gledam često reklame na Sky-u o jadnoj gladnoj i bolesnoj djeci u Africi. Nije li bolje ovaj silni novac dati nekome da se prehrani i preživi. Plači voljena zemljo…

Ivi.tz
5 godine prije

Ništa novo,i ništa dobro i normalno nećemo čuti da dolazi od preko bare…psihopate …

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.