Angela Merkel: U borbi protiv terorizma je najvažnija suradnja sa Saudijskom Arabijom

Angela Merkel
28 komentara

Njemačka kancelarka Angela Merkel je izjavila kako je najbolji alat u borbi protiv terorističke organizacije “Islamske države” stvaranje koalicije s regionalnim silama, stoji na snimci koja je objavljena na internetskoj stranici njemačke vlade.

“Ako uzmemo, na primjer, Siriju i borbu protiv islamskog terorizma, vjerujem da je najbolji način formiranje koalicije, uključujući i regionalne vlasti, posebice zemlje Perzijskog zaljeva i druge”, rekla je Angela Merkel.

U istoj video poruci je kancelarka Merkel rekla da NATO mora pokazati spremnost da brani jednu stranu, ali da ne treba prekinuti ni dijalog s Rusijom.

Njemačka kancelarka je i drugom prilikom pokazala da živi u paralelnom svemiru, kada je rekla da je njemačka vrlo zainteresirana za suradnju sa Saudijskom Arabijom u oblasti sigurnosne politike, jer je Saudijska Arabija je “važan dio koalicije” u borbi protiv “Islamske države”.

Njemačka podržava Saudijsku Arabiju u borbi protiv terorizma, rekla je kancelarka tijekom posjete Rijadu u nazočnosti kancelara i kralja Salmana. Dogovoreno je i da će trupe Bundeswehra obučavati saudijske vojnike u Njemačkoj. Njemačko Ministarstvo unutarnjih poslova se također složilo oko obuke graničnih službenika, željezničkih policajaca i zrakoplovnih sigurnosnih stručnjaka Saudijske Arabije, a kancelarka je rekla kako bi u budućnosti u ovu vrstu obuke trebale prolaziti i žene.

Budući da je njemačka kancelarka “toliko predana” borbi protiv terorizma, možda bi bilo najbolje da joj zaljevski šeici “svojim kanalima” dogovore susret s Abu Bakrom Al-Bagdadijem (ISIL), Aymanom Al-Zawahirijem (AL-Qaeda), liderom talibana Hibatullahom Akhundzadom i Abu Muhammadom Al-Golanijem (Al-Nusra Front), pa da s njima izravno pokuša dogovoriti prekid terorističkih aktivnosti, a ne da zamara zaljevske šeike s onim što nikada neće prestati raditi, a to je podrška teroristima na Bliskom istoku i diljem svijeta.

Izvor: Bundesregierung

https://www.youtube.com/watch?v=-TlQS9PDXy0

IzjavaTerorizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ludiagresivan
6 godine prije

Neka samo sjedne za volan automobila i samostalno se provoza tom zemljom. Gdje bi joj bio kraj…

Ivan1
6 godine prije

Bio sam u pravu kad sam govorio da je EU dobrim dijelom pod kontrolom Saudijaca.
U takvom poretku suverenistima nema mjesta, oni su stranci u vlastitim državama.

Sinisa
6 godine prije

Jbt koje bezumlje…..ni svabe nisu sta su bile.

Toktok
6 godine prije

Saudijski i katarski novac ulazi u bankrotirane projekte kao Barclays bank, Deutsche bank, velike njemacke i francuske korporacije i politicari su masno podmiceni da ih stite i udovoljavaju njihovim zeljama. Jedna od njih je i sirenje vehabizma u EU, toleriranje izgradnje tisuca novih dzamija po Eu koje su nista drugo nego vojni objekti, za sada bez oruzja.

fopa
6 godine prije

Dobro natovci suradjivaju s teroristima…

basso
6 godine prije

Ako je mislila na “saradnju” koja ce natjerati saudijsku arabiju da prestane pomagati teroriste,onda ova izjava ima smisla.

Osoba C
6 godine prije

Kad ova drma Europom, a anemični Plenković i drugi su joj mali od kužine, onda je razumljivo zašto je Tito, na zahtjeve da se vrati, rekao: ”Nisam lud!”.

mars
6 godine prije

Nedavno vidjeh sliku na kojoj gospođa Hells Angela/s i Hitler stoje jedno do drugog, na kojoj joj on u povjerenju govori – “ako ja ne uspijem oružjem ti ih sje*bi parama i politikom” (misleći na Evropu). I čini se da joj to ide mnogo bolje i efikasnije nego njemu.

tamo sata
6 godine prije

…ovo stvorenje se doslovno raspada pred našim očima…jedva da je živa…slično kao hillary clinton i ona njena slabija polovica…ne mogu se otrgnuti dojmu da ima nešto u tome…stvorenje je sve sporije između ušiju

HEKPCT
6 godine prije

Zemlja u kojoj trava ne raste vlada Evropom, Amerikom i Izraelom.

piretis
6 godine prije

SA protiv terorizma – kao pušenjem protiv raka.

davor
6 godine prije

Šizofrenija

elijah magnier
6 godine prije

Frau misli to ozbiljno? SARKAZAM?ili tabletice?

Michael Collins
6 godine prije

Tako što ćeš im još prodavati najmodernijeg oružja, ili im pokušati ukazati na to da prestanu financirati sve te “opozicijske stranke” u Siriji?

Andrej
6 godine prije

Šteta, prava šteta! Imala je kao fizičarka sve predispozicije da vodi život, koji bi bio obilježen sudaranjem subatomskih čestica umjesto, da se kao kvazi političarka sudara sa zdravom logikom.

Antonio
6 godine prije

Pametan poteg. Merkel zna kako treba.
Sada ocekujem da ce dozvoliti da se pored Bundestaga izgradi najveca dzamija u Evropi.
Tako se suzbija islamski terorizam. Zbunis ga, toplim pogledom…

Jupiter
6 godine prije

Kada želiš da zaustaviš bujicu zatrpavaš izvor

Grdi
6 godine prije

Uahahaha ………… to je kao da policija suraduje sa mafijom ….. hahaha …………….

Spektator
6 godine prije

Dakle, nakon što je Trump odredio Saudijsku Arabiju za svoj prvi državnički posjet, značenje najbogatijeg saveznika imperije podcrtava i Frau Merkel. Imperija, dakle ne odustaje od svog plana pokoravanja Sirije, pa i po cijenu odmjeravanja “mišića” s Rusijom, koja ustvari predstavlja glavni cilj ove Borgovske politike (“Svaki otpor je uzaludan”) koja asimilira jednu po jednu zemlju bez obzira na žrtve i posljedice. Saudijci će kupiti za nekoliko desetina milijardi USD oružja i dalje izazivati kaos i sukobe i tjerati stanovništvo s Bliskog istoka. Frau Merkel ima važnu ulogu u privlačenju migranata, a koji opet imaju važnu ulogu u kataliziranju nove krajnje desnice, ostataka nacističkih snaga koji opet trebaju biti oslonac u podizanju svijesti o ruskoj opasnosti. Sve je baš “lijepo” posloženo…

Joža Doktor
5 godine prije

Molim sve velike Hrvatine, u sljedećem ratu ne biti opet na strani Nijemaca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI