Austrijski Crveni Križ povlači se iz kampanje obaveznog cijepljenja

Austrijski Crveni Kriz cijepljenje
23 komentara

Crno-zeleni vladini fanatici uskoro će ostati sami. Jer fronta cijepljenja se ruši. Čak i Crveni križ sada napušta brod za cijepljenje koji tone i povlači se iz akcije “Austrija cijepi”. Savezni zapovjednik za spašavanje Gerry Foitik jasno je to pojasnio u internom pismu koje je dostupno Wochenblicku. Nakon Caritasa i Diakonie, Crveni križ je također izvijestio o zabrinutosti zbog obveznog cijepljenja. Postoji velika pravna nesigurnost i rizik od višegodišnjih pravnih sporova u zdravstvu, socijalnom sektoru i sektoru skrbi.

Zakon o propisanim tjelesnim ozljedama eksperimentalnim injekcijama genetskog inženjeringa izglasan je jučer u Bundesratu. Ali Corona režim gubi podršku. Sve više i više se okreće, uključujući Crveni križ. Spasilačka organizacija reagirala je brzo i umirujuće. Savezna kancelarija je već od srpnja preuzela “komunikacijske mjere” kampanje cijepljenja.

Podsjetimo: Foitik je ekstremni ekstremist i poznat po svojim bizarnim intervjuima s maskama.

Savezni zapovjednik spašavanja Gerry Foitik objavio je u srijedu putem pisma koje je bilo dostupno Wochenblicku da će se Crveni križ povući iz kampanje “Austrija cijepi”. Nakon što su bili odgovorni za kampanju “Austrija cijepi” u ljeto 2021., početna stranica i svi kanali društvenih mreža sada će također biti vraćeni u nadležnost Ministarstva zdravlja. Sam Foitik je u svom pismu obvezu cijepljenja opisao kao “odgovornost pojedinca nametnutu od strane države”.

Glavni tajnik FPÖ-a Michael Schnedlitz upitao je ne može li se Foitikovo pismo shvatiti i kao odustajanje od obveze cijepljenja: “Gospodin Foitik, kojeg je vlada kraljevski nagradila za svoje komentare na početku pandemije korone, sada se distancira od kampanje cijepljenja – a time i od obveze cijepljenja?”

Još su zanimljivije Foitikove izjave u pozadini da su prije donošenja zakona o obveznom cijepljenju u Bundesratu u četvrtak uz Crveni križ zabrinutost zbog zakona o obveznom cijepljenju izrazile i društvene organizacije poput Caritasa i Diakonie. Kao rezultat toga, svi oni vide veliku pravnu nesigurnost i opasnost od višegodišnjih pravnih sporova za zdravstvo, skrb i socijalni sektor diljem Austrije. “Što je zakon o obveznom cijepljenju bliže, sve je veća zabrinutost sa svih strana da ova mjera nema opravdanja. Očigledno je Crveni križ sada povukao crtu i odlučio se povući iz kampanje cijepljenja”, analizirao je Schnedlitz pismo Foitika. Naglasio je i da iz dana u dan ima težih argumenata protiv obveznog cijepljenja te da će FPÖ nastaviti djelovati protiv propisanog obveznog cijepljenja: „Čak i ako Savezno vijeće danas usvoji zakon, nećemo posustati i iskoristit ćemo sve političke i pravne korake da se ovaj nepravedni zakon ipak poništi.”

IZVOR: wochenblick.at

AustrijacjepivoCrveni križfanaticivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali zloco
2 godine prije

Crveni kriz se povlaci iz kampanje ali zato onaj drugi kriz(kukasti)pojacavaju kampanju.

preseren3
2 godine prije

Ovi iz Crvenog krsta dolazili su mi nekad na vrata…
Njihov direktor je imao 6000 eur plate.
Vrlo brzo smo završili. Sad ih nema više.
A da mi dođu sada, preskakivali bi stepenice…

Mali zloco
2 godine prije

Na sledecim izborima moj glas ce dobiti KPÖ,ne cudim se sto su na proslim izborima za gradonacelnika Graza dobili izbore i sto im je gradonacelnik-ca iz KPÖ.

BTK
2 godine prije

Dobre vijesti. Tekst iz Austrije u osnovi ima 2-3 teze koje onda dribla na pet načina. I imaš članak.

Praetorian
2 godine prije

Ipak mislim da im ovo nece proci, Ustavno sud je vec krenuo propitivati i razmatrati cinjenice. Ako je imalo neovisnosti, sve im pada posebice jer se cijepljeni isto zarazuju. Sva sreca da im je genska terapija nikakva u sprjecavanju sirenja, pa bi mogla biti kljucan argument da im sud to srusiu Njemackoj je u Osnabrücku vec sud rusio odluku o skracivanju statusa preboljelih, u Lüneburgu je rusio 2G pravila u ducanima. Uglavnom okrece se narativ i u mainstream medijima

DEDA
2 godine prije

KAJ POSTALI SU MALO PISMENIJI NAKON DVE GODINE.VJERONAUK U SVE SVIJETSKE ŠKOLE DA BUDEMO JOŠ NEPISMENIJI.

Vele
2 godine prije

A tko je u hrvatskom parlamentu na drugoj strani?

Samo Most i Domovinski pokret od oporbe.
Od ostalih oporbenjaka drugi bi još više stezali.

Nadam se da na izborima, prijevremenim i redovnim, ljudi ni u Hrvatskoj, ni Austriji neće opet imati memoriju vinske mušice?

Max
2 godine prije

Mnogi prowakseri se uplašili . nešto se u svijetu zbiva.

gigi pinna
2 godine prije

Auuu, baš su izgubili – pa 83% austrijskih mamlaza se cijepilo. Jedni poznanici iz Beča, koji što su stariji sve su blesaviji (nevezano za koronu), cijepili su djecu, jer su, pazi sad, “ona to željela”. Dijete zna što je 100 kila…
A gdje su sad šetnjice vikendom, pardon, prosvjedi?

MKD
2 godine prije

Nakon izvrsenih zadataka svi se povlace – sad cekamo rezultate.

Kardinale
2 godine prije

GILJOTINA ZA OPOMENU BUDUCIM MANIJACIMA

ime
2 godine prije

ne vjeruj nicemu sto se zove CK.

Scorpiorex
2 godine prije

Ne treba ih pustiti bez vjesanja,pocelo je,sad bi oni stali.ko je god “samo izvrsavao naredbe kao SS,ima da visi.

Daniel S
2 godine prije

Konkretno su se uplalsili sudjenja i odgovornosti a bili su glavni zagovornici cjepljenja. Toliko put sam morao ugasiti Radio zbog njihove propagande o tzv. Imunizaciji, ova rijec je upravo kod njih bila jako prezentna. Sad kad moraju preuzet mozda i odgovornost izvlace se kao prdez iz projekta.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI