Biden želi predškolsku djecu mlađeg uzrasta kao dio plana „Izgradi bolje“

Predskolska djeca
12 komentara

U okviru svoje kampanje „Izgradi bolje“, Biden predlaže da se javnom obrazovanju dodaju četiri godine: dvije rane predškolske i dvije besplatne godine koledža u zajednici.

Predsjednik Joe Biden predložio je proširenje javnog obrazovanja kako bi djecu od tri godine poslao iz kuće kao dio svoje agende „Izgradi bolje“.

U srijedu je Biden tvitovao: „12 godina obrazovanja više nije dovoljno za takmičenje u 21. vijeku“. Američko javno obrazovanje trenutno ima 13 godina, od vrtića do 12. razreda.

Biden je nastavio, „Zbog toga će moja Izgradi bolje agenda garantovati četiri dodatne godine javnog obrazovanja za svaku osobu u Americi – dvije godine predškolskog obrazovanja i dvije godine besplatnog koledža u zajednici.“

Nejasno je da li bi dodatne dvije godine predškolskog uzrasta bile obavezne, jer bi to značilo prisiljavanje mališana od tri godine da idu u školu.

2019. godine, tadašnja demokratska predsjednička kandidatkinja i američka senatorka Kamala Harris izazvala je reakciju nakon što je predložila produženje školskih dana na 10 sati. Ovaj prijedlog navodno je trebalo da pomogne roditeljima da rade duže, a da ih ne prisiljavaju da pronađu usluge čuvanja djece.

U novembru 2018. godine, članak Fondacije za ekonomsko obrazovanje izložio je neke rizike, nedostatke i dokazane negativne rezultate smještanja djece u školu u sve mlađem i mlađem uzrastu i pitao: „Kako New York proširuje svoj univerzalni predškolski program na sve trogodišnjake, da li slijedi zakon o obaveznom školovanju na predškolce? “

BidenDjeca
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

“… kako bi djecu od tri godine poslao iz kuće kao dio svoje agende „Izgradi bolje“….” Ovo je DEZinformacija. Ovaj izlapjeli pedovil nema nikakvu “svoju agendu“… Build Back Better je agenda koju je osmislio tzv WEF i Klaus Schwab – a predstavlja samo skupinu koja je pod kontrolom judeomasonskih satanistickih kamatara (iz “dervnih familija dvorskih zidova”)…Ovu satanisticku Agendu – sprovode bukvalno SVE tzv “drzave” i te kako ukljucujuci banana-drzavu tzv “Rusija” i “Kina”… Samo se budala pravi da ne vidi ono sto mu se pred noso odvija – a to je da je satanisticki Rockfellerov/Rotschildov WEF u potpunoj vlasti nad banana-drzavom tzv “rusijom” tj nad onim njenim marionetama tzv “predsjednicima, premijerima, vladom, parlamentom i sudijama... Upravo ovaj satanisticki R+R “World Economic Forum” kome je Klaus Schwab dozivorni predsjednik (a titula ostaje u familiji po statutu tog WEF) – sprovodi “cyber vjezbe” – u “slobodarskoj Rusiji“… Isti forum WEF – je… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
Finka
2 godine prije

Koji su to bolesni umovi žele odgajati djecu po svojoj volji o Bože moj nema tu ništa dobroga

esibnsiengbiesunrgua
2 godine prije

Hoće djecu napraviti pravim biorobotima, malo im programiranje u vrtiću, školi, faksu…………

Mlata
2 godine prije

Zato i kazem da nikakvih obaveznih vakcinacija neće biti…vreme radi za “njih”, baviće se sa svakom bebom na planeti i polako! To je ono što ja govorim, lako ću ja za sebe, meni ne mogu nista, cenim i da će dići ruke od mene ali…
slaba taćka su nam deca…džaba što ja na foru izbegnem bockanje kad me ucenjuju preko deteta! Aj ti objasni osnovcu da ne može na ekskurzuju jer nema to i to….autobus pun dece, veselo mašu a moje dete ne može ići. Tu će nam hebati kevu, tu! Mlata sez…

Čudan lik
2 godine prije

Da, super ideja!!! Odvojite djecu odmah u rodilištu od roditelja tako da nikada ne upoznaju toplinu doma i roditeljsku ljubav. Naučite ih od rođenja da mrze roditelje a vole sustav i političare. Na takav način će biti još glupaviji i podložniji sustavu. Oh, kako bi to bilo lijepo kada bi djeca od najranije dobi znala da se političari svakodnevno BORE isključivo za njihovu korist i da nikada nijedan političar nije postao političar zbog osobnih interesa. Zar ne bi bilo krasno da djeca slijepo vjeruju sustavu po svim pitanjima? Kažu da je Mengele bio nekakav luđak, čudovište, a što je sa ovim superluđacima koje gledamo danas? Kada će oni biti službeno označeni kao luđaci? Da, znam da je Biden samo trbuhozborac ali to ga ne oslobađa od odgovornosti! Upitajte se zašto se nitko ne zalaže za kvalitetnije obrazovanje? Zašto se djecu ne uči logičkom razmišljanju nasuprot učenju napamet laži koje je… Čitaj više »

marmel
2 godine prije

“Izgradi bolje”nek radjaju djecu u skolama a ne u bolnicama mozda budu inteligentnija, a neka odrasli malo pogledaju geografiju svijeta,mozda sta skontaju.

tuf
2 godine prije

Drugim riječima – djecu od treće godine prepustiti Sustavu koji će ga indoktrinirati prema svojim potrebama, a dodatni benefit je da se roditelji istovremeno mogu koncentrirati na obavljanje drugog i trećeg posla kako bi hranili Sustav.

Hattori Hanzo
2 godine prije

Pade mi na pamet Kingova knjiga Djeca kukuruza.Da im damo vlast a da ih vodi nekakav psihopata ili skupina njih pa da djeca uzmu vlast.
Citam prije par dana na RT kako ce Izrael dati djeci da odlucuju hoce li uzeti cjepivo i tu iskljućiti roditelje(ovo Rockfellerovo za depopulaciju) pa se pocela ista ideja javljati i u njemackoj(a gdje ce drugo).
Ne znam zasto nebi djeci dali vozacku dozvolu i dozvolu za oružje vec sa 6-7 godina.Kad vec odlucuju o klimi i co2 onda mogu i sve ostalo.

2 godine prije zadnji put uredio Hattori Hanzo
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI