fbpx

Bill Gates napao američki odgovor na COVID-19, upozoravajući da će nacija vidjeti ‘puno dodatnih smrti’

Gates - Covid-19

U aprilu je milijarder tehnološki preduzetnik upozorio da bi SAD mogle da vide „scenario noćne more“ sa pandemijom koronavirusa, ali naglasio je da će poštovanje smjernica za socijalno udaljavanje ograničiti širenje bolesti. U ovom trenutku, američki opšti broj infekcija je preko 7,7 miliona slučajeva, dok je broj umrlih porastao iznad 214.000.

SAD će vidjeti „puno dodatnih“ smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom ako se nacija ne „ujedini“ usred tekuće pandemije, prema riječima suosnivača Microsofta Billa Gatesa.

Tehnološki lider je ocijenio odgovor Trumpove administracije na COVID-19 kao „najgori“ program na svijetu, zbog produženog vremena čekanja na rezultate i „u smislu ko mu može pristupiti“.

“Dolazi mnogo dodatnih smrtnih slučajeva ako se ne dogovorimo”, rekao je Gates. „Vodimo najgori sistem testiranja u pogledu toga ko ima pristup njemu, u bilo kojoj zemlji.“

Gates je predložio da Trumpova administracija „prizna da nije dobro obavila posao“ i pozvao ih da „naprave neke direktne promjene“. Gates je primijetio da mnoge Trumpove greške „nije tako teško popraviti“ u trenutnoj fazi pandemije.

„Morate da priznate da niste dobro obavili posao i napravite neke direktne promjene“, rekao je Gates. „U tom slučaju, način na koji se vrši refundacija je lud. Dakle, postoji sposobnost da se, u smislu vođstva koje pomaže u pravilnom ponašanju, zaštite ljudi. Još uvijek možemo mnogo bolje.“

Nazvao je „kvalitet“ administrativnog odgovora na COVID-19 „suprotnim onome što biste očekivali“.

„I tako će biti puno posla u postmortemu. Zašto nismo obraćali pažnju na upozorenja? Zašto nismo popunili radna mjesta koja bi radila u ovim oblastima?” izjavio je suosnivač Microsofta. „Ali, znate, samo pokušaj procjene krivice nije ono na šta bi se sada trebalo fokusirati. Sad bi fokus trebao da bude na tome da ispravno napravimo dijagnostiku.“

Početkom aprila Gates je upozorio da će SAD ući u „scenarij noćne more“ u pandemiji COVID-19 ako vlada i građani ne budu poštovali smjernice za socijalno distanciranje i samoizolaciju. U to vrijeme, američki opšti broj infekcija iznosio je oko 336.000 slučajeva, dok je broj umrlih bio nešto više od 9.600.

“Ako socijalno distanciranje učinimo kako treba, mogli bismo se izvući iz ovoga s brojem smrtnih slučajeva koji je daleko od toga”, rekao je Gates. „Ovo je noćna mora, jer prenosni respiratorni virusi od čovjeka do čovjeka mogu eksponencijalno rasti.“

Do subote su SAD registrovale preko 7,7 miliona slučajeva zaraze COVIDOM-19, zajedno sa najmanje 214.120 smrtnih slučajeva, prema podacima prikupljenim sa Univerziteta Johns Hopkins.

2.3 25
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
66 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
marty
Gost
marty
16 dana prije

Link na ovaj dokument stavio sam u jedan komentar u utorak. Komentar je bio zaspaman skretanjima na sasvim druge teme, a ovaj dokument smatram jako važnim pa ga ponavljam.

Razlog1-Objavljena je HR verzija dokumenta (vidjet ćete odmah na naslovnoj pod jezicima).
Razlog2-Google i Redit su ga bili u potpunosti blokirali. (Edit: u petak je vraćen na način da je potisnut iz glavne pretrage, a pretraga je upućivala da se radi o teoriji zavjere. Danas je vraćen u glavnu pretragu.)

Kada ulovite slobodnih 15min, otvorite link i kao prvo odskrolajte na donju trećinu stranice da se upoznate sa troje autora teksta. Skoro svi ovi balkanski stožeraši i medijski eksponirani “znanstvenici”, ovakvim znanstvenicima ne bi mogli niti epruvete čistiti. Oni ne dolaze sa nekih malih i o donacijama financijski jako ovisnih sveučilišta koja se uredno pojavljuju u izvorima koronaških istraživanja. Jedan od potpisnika ovog dokumenta jučer twitta da su u paranoji jer im pokušavaju uništiti karijere…

Pročitajte sa razumijevanjem cijeli tekst pa dalje “svak po svojoj savijesti”.

https://gbdeclaration.org/

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
16 dana prije

Preko Yandexa ide deklaracija bez cenzure,ostali štekaju.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije

Imamo mi komentatora “istina” se zove koji tvrdi da je Bill odavno uhapsen, da mu je sudeno te da je smaknut, a ovo je samo njegov dubler ili ti dvojnik!
Meni se cini da taj njegov kako tvrdi “dubler” vrlo dobro ako ne i bolje radi svoj posao eugenicara od “orginala”
Na zalost nisam shvatio komentatora koji se zove “iistina” iz kog razloga bi postavili uooce dublera a on na to pitanje uooce ne odgovara. S obzirom da isti dobija prilicno pluseva mozda mi netko od onih koji ga razumiju pa mu daju pluseve moze na to odgovoriti?
Unaprijed zahvaljujem…

Puž
Gost
Puž
15 dana prije

Istina? Prije zvuči ko HR verzija Q-a …. dezinfo botovi!

puki
Gost
puki
16 dana prije


sa malim zakašnjenjem, odgovaram na replike nekoliko kolega na forumu, od prije 3 dana:

@Willer

Ne osporavam vrijednost Biblije, i slažem se da je Biblija kako ti kažeš, “maglovita, bajkovita i realna.” To da su se ljudske žrtve prinosile bogovima,- to je bilo ne samo tada, nekoliko 1000 godina prije Krista u Babilonu, i ostalim starim državama Bliskog istoka, već je ta praksa bila i puno kasnije, recimo kod starih Germana (davno prije nego što su primili kršćanstvo, još dok su bili tzv. pogani), negdje prije 2000 godina, kada su se u procesijama “noć Valpurge”, takođe prinosile i ljudske žrtve i još nekoliko stoljeća kasnije, kod Maya i Inka u Latinskoj Americi, gdje su se također prinosile ljudske žrtve. i to vrlo brutalno..

Ustvari, taj običaj prinošenja ljudskih žrtava bogovima,- je demonski, sotonski princip. U to doba, Babilona, ili kasnije kod starih Germana, ili još kasnije kod Maja, nije postojala ona predodžba Sotone/Lucifera kao u kršćanstvu i u islamu– dakle Germani i Maje nisu znali za Sotonu i slično, oni ga nisu tako nazivali, ali u principu su znali da postoji ta demonska snaga zla i je to bio isti sotonizam- prenošenje ljudsklih žrtava.
Opet spominjem ovdje film koji sam gledao prije 6-7 godina. Pravljen po istinitim događajima, po svjedočanstvima jednog njujorškog policajca. (igra ga polu-Hrvat Eric Bana), koji je istraživao tajanstvenu seriju ubojstava u New Yorku. I onda se saznaje da su ta ubojstava počinjavali neki likovi, koji su prije toga bili američki vojnici na službi u Iraku, za vrijeme Bushove invazije na Irak.. I doznaje se da su ti vojnici u Iraku boravili u nekoj pećini, u ostatku nekih ruševina nekog hrama, gdje su se prije više tisuća godina za vrijeme Babilona prinosile ljudske žrtve.. I u toj pećini valjda i danas postoji prisustvo nekog demona, i u te vojnike je tada ušao demon, đavao ih obuzeo ih, tako nešto.. Ne sjećam se sada iz filma, je su li ti vojnci u toj pećini i sami pokušavali zazivati demona ili je on tek tako ušao u njih, – u svakom slučaju oni su bili opsjednuti i nakona povratka u SAD, kada su završili vojnu službu i postali civili, počeli su se čudno ponašati, postali hladni, bezosjećajni, i kao po naređenju, kao na daljinsko upravljanje, počeli ubijati ljude…

Međutim, nisu obični ljudi prinosili ljudske žrtve, već elita. I u Babilonu, i kod Germana i kod Maya..itd. Vladari i vladajuća elita uzimali bi baš žrtve iz običnog naroda i prinosili ih bogovima, ustvari demonu. Ustvari, oni koji se bave s tim temama, društvenog inžinjeringa još od postanka civilizacija, pisali su o tome, da se prinošenjem ljudskih žrtava, vjerovalo, da će im demon tako dati veću snagu… i to elita radi i danas u tajnosti, ono što se naziva andrenokrom– žrtvovanje djece i ubrizgavanje mlade krvi sebi..
U svim tim starim civilizacijama i poganskim religijama, počevši od starog Egipta, vladari i elita su faktički imali status božanstva, a 99% običnog naroda su bili obespravljeni.. i elita je mogla raditi sa njima što hoće (zato i današnja elita kabala, želi sada to isto).
Ta okrutnost tih starih religija i prinošenje ljudskih žrtava i slično- to je vjerojatno objašnjenje zašto je kršćanstvo uspjelo tako brzo da se proširi, najprije među svim europskim narodima, nakon pada Zapadnog rimskog carstva, među Germanima, Slavenima, Romanima, Keltima.. a kasnije i kolonizacijom u Latinskoj Americi… uprkos pojedinim gadostima koje su radili španjolski kolonizatori domorocima. I zato je nova religija kršćanstvo tada bilo nadmoćno tim starim religijama-jer je propvjedalo da vladari nisu ništa veći i bolji od običnog naroda, da su pred Bogom svi jednaki, odnosno da su potlačeni i siromašni Bogu miliju, nego bogati i elita.. Naravno, kasnije se i u kršćanstvu stvorila elita, i ona crkvena i ona svjetovna-monarhistička, ali je u svojim temeljnim principima, kršćanstvo naravno bilo privlačno za narodne mase.

@Starina
Ja sam i u drugim tvojim postovima, koje sam čitao ovdje na forumu, vidio da si ti uvjereni vjernik, kršćanin i teološki dobro potkovan, daleko bolje od mene. I ja sam kršćanin i to nikda nisam prestao biti po svom unutrašnjem uvjerenju, ali tako da kažem, religijski površan i nehajan, ne držim se tih crkvenih i religijskih pravila i ostaloga, skoro nikako ne idem u crkvu, ne držim sakramente i ostalo…
Ja vrlo poštujem ljude, koji su uvjereni u svoju vjeru i znaju puno o svojoj vjeri i žive po toj vjeri, i katolike i muslimane i pravoslavce i sve ostale- Upoznao sam takvih ljudi, svih ovih konfesija, koji su stvarni vjernici i žive po vjeri, a ne ono samo kvazi vjernici, kao oni bahati krkani, koji se busaju u prsa da su veliki katolici., ili veliki muslimani, ili veliki pravoslavci, a sve rade suprotno vjeri i to svoje busanje koriste kao neku vrstu identiteta, da pokažu onim drugima…

Ipak ja sam kritičan prema nekim stvarima i ne uzimam sve zdravo za gotovo.
Ostajem pri svojoj ocjeni: Stari zavjet je ustvari povijest židova do rođenja Isusa, prožeta mitovima i legendama…
– ne može postojati “izabrani narod”. Bog ne može i neće odabrati sebi neki narod i da kaže, ovo je izabrani narod, – što naravno automatski odmah implicira, da su svi ostali narodi manje vrijedni od ovog izabranoga i da ima da ga slušaju.
Ovo o “izabranom narodu”, je danas faktički temelj ideologije cionizma, koja je danas svjetska religije globalističke elite i to vrla zla religija i tu religiju sprovode ne samo brojni židovi u toj eliti, već i svi ostali nežidovi.

– Bog ne može biti okrutni surovi šaljivdžija,, koji se tako okrutno igra sa ljudima, da ih kuša, isprobava, tako da zapovjedi da ubiju svog sina, da bi mu dokazali vjernost. Ovo je tipični princip sotonizma – da se prinose ljudske žrtve. Čak ako bi pretpostavili da je taj Bog-Jahve tu imao dobru namjeru, ali ajmo zamisliti, da danas se Bog javi nekom čovjeku i kaže: hoću da ubiješ svog sina i da mi ga prineseš kao žrtvu. Dakle, na koncu, se to može ipostaviti kao dobra namjera Boga, ali dok ovaj čovjek to ne sazna da je namjera dobra i da Bog u stvarnosti ne želi da mu on prinese sina i da je sve zezancija, – taj je čovjek psihički gotov, uništen. Jer, zamislimo, on je dakle dobio zapovjest da žrtvuje sina i naravno to ga je pogodilo i šokiralo i ajmo reći, da to traje samo sat vremena, ta kušnja, da dakle prođe samo sat vremena, dok se Bog ponovo javi i kaže, da ne treba žrtvovati sina- taj čovjek je ipak psihički uništen, od straha i brige..Plus naravno i ti još gore, da je i njegov sin od toga dobio još gore i strašnije psihičke posljedice.

-Bog ne može biti takav okrutni masovni ubojica, koji pobije egipatsku novorođenčad, da bi pomogao židovima, da se spase od egipatskog ropstva. On čak ne može biti ni ubojica egipatskih vojnika, ono kada je učinio da se Crveno more otvori, pa da Mojsije i židovi pređu preko njega, pa je onda opet zatvorio to more, kada su preko njega počeli prelaziti egipatski vojnici koji su bili u potjeri za židovima i tako su se svi vojnici utopili..

– Što se tiče Novog Zavjeta i Isusa i tu imam pravo sumnjati u neke stvari. Naravno ono, kada Isus propovjeda ljubav i praštanje i upozorava licemjere da se ne osvećuju Mariji Magdaleni, i kada licemjerima kaže; jao vama samozvani pravednici, bludnice i carinici će prije doći u kraljevstvo nebsko nego vi-.. i kada kaže; ono, jao onima koji učine zlo onim najmanjima-djeci, bolje im je da objese oko vrata mlinski kamen i da se bace u rijeku…itd,itd. i slične stvari- to može potpisati svatko od nas, bez obzira, je li kršćanin ili ne.
Međutim u ovo sumnjam, da Isus ima veze sa Starim zavjetom, kao on je iz loze Davidove i slično, to mi izgleda ubačeno- da se napravi neka umjetna veza Isusa sa Starim zavjetom i židovima. Međutim, ako je tako, da se dolazak mesije najavljuje više puta u Starom zavjetu, zašto onda židovi nisu prihvatili tog Mesiju, dakle Isusa, već su ga izručili Rimljanima i Pilatu? To je naprosto činjenica, koja piše i u sva 4 evanđelja Mateja, Marka, Luke i Ivana i kada je Mel Gibson u svom filmu Pasija, prije 16 godina, prikazao ti činjenicu iz Evanđelja-kabala ga je napala da širi antisemitizam.

I ovo da je Isus izdanak loze Davidove..mi je sumnjivo.. Zašto bi dakle Isus, Sin Božji, bio izdanak bilo kojeg naroda? Zašto bi Bog to napravio, da pošalje svog sina, koji dakle treba biti židov i nastaviti sa onim, što su propovjedali židovski proroci u Starom zavjetu? Bog na taj način onda sve druge narode automatski pravi manje vrijednima i čini da oni postanu ljubomorni jer je njegov sin židov. Zašto bi dakle, Sin Božji bio židov, a ne Arapin, crnac, Indijac, Nijemac, Kinez, Rus..ili Hrvat..ili Srbin?

I zašto bi Isus dakle rekao da on po svaku cijenu želi obraniti stare židovske zakone i sve ostalo? Jer neka njegova djela su baš kontradiktorna toj izjavi. Ono kada je napadao farizeje-židovske svećenike i tadašnju njihovu elitu..

da zaključim: ja nikom ne želim pokvariti njegovo uvjerenje i naravno i sam sam odrastao u tom okruženju; kršćanstvo, Biblija, crkva.. i i ja i svi drugi imaju lijepe uspomene iz djetinjstva na sve te procesije i tradicije i Božiće, Uskrse i slično (koje su, ja iskreno priznajem bile ljepše u tadašnjoj komunističkoj Jugoslaviji, nego sada u navodnoj liberalnoj demokraciji) i nikako ne želim sve to kvariti,– bilo je tu lijepih i vrijednih stvari i ima tu i dobrih i poštenih svećenika i crkvenih lica, itd…- međutim u neke stvari odavno ne vjerujem i posmatram ih kritički i mislim da vjera nije isto što i religija. Vjera je duboko unutrašnja stvar svakog od nas, i ne može se napraviti na umjetni način i na silu, niti sa svim religijskim stvarima i crkvama (koje, kako rekoh mogu biti lijepe i korisne i to nikomu ne sporim), dok je religija – pokušaj napraviti tako neka pravila, koja obavezuju sve one koji vjeruju u isto..I razmuijem to da je to u ljudskoj prirodi, potreba da se okupljaju u zajednice. Pa tako i u relgijske zajednice.

Pa i u Novom zavjetu imamo primjer za to, ono, ako se ne varam, ima izjava Isusa, kada kritizira, baš one koji su se tada busali u prsa, da su vjernici, samo zato što su poštovali sve tadašnje židovske religijske zakone, pa kaže: ovaj narod me časti samo usnama, ali srce mu je daleko od mene.., otprilike tako nekako. A i onaj primjer, kojega se sjećam davno sa vjeronaka,– bio onaj neki carinik, koji je htio vidjeti Isusa, pa se obratio, tako nešto, pa onda ovi koji za sebe misle da su pravovjerni zamjeraju Isusu, zašto je sad uzeo toga za svog sljedbenika, koji je nevjernik i carinik, (ustvari su to tada bili utajivači poreza, najomrznutije osobe u tadašnjoj Palestini), pa im je on objasnio da taj carinik ima veću vjeru nego ,mnogi od njih. tako nešto, isti je slučaj bio i sa bivšom prostitutkom Marijom Magdalenom..- dakle, bilo je ljudi i tada, za koje su ovi samozvani pravovjerni u narodu mislili da su nevjernici, zli, grešni, pokvareni,. ali je Isusu u njima prepoznao, da su bolji vjernici i bolje osobe, nego mnogi od ovih koji su se busali u prsa, da su vjernici samo zato što poštuju sve zakone i pravila.
zato sam rekao: ako je netko ateist, a dobar i pošten čovjek, koji nikad nije nanio zla nikomu- Bog se sigurno neće ljutiti zbog toga. Ustvari, mislim da ateizam ne postoji. U ogromne većine ljudi, koji sebe smatraju ateistima, taj ateizam je prije svega odbojnost prema poznatim religijama i nekim vodećim osobama u tim religijama, a ne odbojnost prema Boga u principu. Iako oni to neće priznati, ali je tako.
Druga stvar su antiteisti, koji doista vode agresivni rat, ne samo protiv organiziranih religija , već i protiv svake vjere u Boga uopće, Onakvi kao Richard Dawkins, najpoznatiji britanski guru, aktivist anititeizma. Taj je antiteizam (blizak globalističkoj eliti) , maskiran kao nekakav napredni “evolucijski humanizam” postao religija za sebe..Kabala sve maskira tako kao humanističko i napredno..

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

foto :

Nu Gatesa ?
Kafena kravata ?
Čokolada za Šakašvilija ?
AKO PRIDJEŠ BLIŽE ?

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
16 dana prije

Prerano ga skinulo sa sise.
Rekla bi moja baba

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

Kad spominješ Baku
spomeni i Erevan !

Hej spomeni !

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
16 dana prije

Bar da su ga ukrali Cigani čergari……

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

Meni je Bill reka u povijerenju :

Nemoj mi ništa virovat !

CAN
Gost
CAN
16 dana prije

@ onaj
@umpah
…koja koincidencija…
I meni je rekao to isto.

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
16 dana prije

From Yahweh to Zion: Jealous God, Chosen People, Promised Land…Clash of Civilizations 1st Edition
Laurent Guyenot Amazon 28,45 $

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
16 dana prije

This is a remarkable book in many ways… 
There is no question of the extraordinary gifts and achievements of the Jewish people and of their enormous contribution to American culture and intellectual life. Also, we all know that Zionists play a large role in United States in the media, in finance, and in international policy. In addition we know that there is rather tight censorship with respect to what may be said about these matters without ad hominen  response. The fact of Gentile crimes against Jews throughout history is used to justify this censorship, much, but not all, of which is self-imposed. In my view, through their role in this censorship, Jews are paving the way for the rise of anti-Jewish feeling and perhaps much worse.
   This book may be simply dismissed as anti-Jewish, but it would be far better to engage it in a scholarly, rather than an ad hominem, way. Instead of discouraging scholars from considering the evidence of Jewish crimes, I wish that Jewish scholars would support freedom of inquiry and explain their reasons for disagreeing in open discussion. Otherwise those of us who seek uncensored truth may be misled by errors and exaggerations in what is usually hidden from us and is presented only at the margins of our society. 
   Much in this book is offensive to Christians and Muslims as well as to Jews. As a Christian, however, I find the offense to be a stimulus to fresh thinking and repentance. What is selected to be said about us is certainly not the inclusive truth. But it has its truth, and the truth it has should not be neglected. 
   -John B. Cobb, Jr., theologian, philosopher, and environmentalist

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
16 dana prije

Among his many roles as a public intellectual, Dr. Kevin Barrett has become one of the most important voices of Muslim self-defense in an America plagued by harsh Islamophobic responses to false flag terrorism. An expert commentator on the 9/11 wars against Islam for Israel, this populist scholar has expanded his repertoire as an educator. Dr. Barrett has translated from French to English Laurent Guyénot’s ground breaking text, From Yahweh to Zion. Now the English-speaking world has access to the startling interpretations of a Sorbonne-trained medievalist who courageously goes where other scholarly activists fear to tread.  
   With his newest book Dr. Guyénot claims his place as one of the world’s most controversial anthropologists and historians of Jewish religion, ethnicity, psychology and interactions with non-Jews. His provocative explorations extend to his chronicling of the roles of Israeli-centered operatives in the assassination of US President John F. Kennedy and in the violent incursions of September 11, 2001. In both instances Guyénot looks at the Zionist infiltration of the revisionist movements devoted to criticizing the dishonest official cover stories. The purpose of these infiltrations, Guyénot asserts, is to plant alternative characterizations of the two horrific crimes as inside-the-USA-jobs rather than as Mossad jobs. Huge energy is being invested in obscuring the Israeli connection to events that in 1963 and 2001 transformed the landscapes of global geopolitics.  
   No doubt the thought police will mobilize to prevent Dr. Barrett’s English translation of Guyénot’s new book from receiving the high level of attention and critical commentary this challenging volume deserves. Such obstructionism should not be allowed to succeed. Intrepid truth seekers have sound reason to interrogate a unique text speaking forthrightly to some of the most forbidden yet strategic topics of our times. In breaking through the taboos Guyénot details the inequities and repressions he sees flowing from intense internal contradictions. These contradictions pit Yahweh’s personality as the Jewish tribal God against his role as the Divine Father of a creed claiming universal scope.  
   -Prof. Tony Hall, Globalization Studies, University of Lethbridge

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
16 dana prije

Laurent Guyénot was born in France in 1960. After graduating as an engineer from the École Nationale Supérieure de Techniques Avancées in Paris, and working in the armaments industry in the United States for two years, he turned to the study of religious history and anthropology. He has earned a PhD in Medieval Studies in La Sorbonne, Paris, and has since authored several groundbreaking books in French on medieval “narrative anthropology,” most recently The Bleeding Spear (2010) and Fairy Death (2011). He has also published an investigation into the psychological and social damage of mass pornography. He has been researching America’s “deep history” for the last eight years, and has been a contributor to Voltairenet.org. His book JFK-911 is a signal contribution to our understanding of the common threads linking the two gravest Deep State crimes in American history.

Dobar kandidat za zatvor / antisemitizam.

piždro
Gost
piždro
16 dana prije

Ali su nam ga turili Kažune do iznemoglosti..

mario
Gost
mario
16 dana prije

ne može postojati “izabrani narod”. Bog ne može i neće odabrati sebi neki narod i da kaže, ovo je izabrani narod, – što naravno automatski odmah implicira, da su svi ostali narodi manje vrijedni od ovog izabranoga i da ima da ga slušaju.
TOČNO, MORAŠ BITI DEBELO PROGRAMIRAN ZA TO NEVIDIT A I OSJEĆAJ PRAVEDNOSTI I ISPRAVNOSTI TI MORA BITI POGREŠEN DA PRIHVATIŠ TAKVOG ZA BOGA I UZORA
I u toj pećini valjda i danas postoji prisustvo nekog demona, i u te vojnike je tada ušao demon, đavao ih obuzeo ih, tako nešto.
ILI TO ILI NEVIDLJIVI KONTROLORI KOJI SU SPOSOBNI UĆI U GLAVU SVAKOME A SLABIJE, MATERIJALISTE, ODNOSNO NEDUHOVNIJE LJUDE SPOSOBNI SU POTPUNO PREUZETI
Bog ne može biti okrutni surovi šaljivdžija,, koji se tako okrutno igra sa ljudima, da ih kuša, isprobava, tako da zapovjedi da ubiju svog sina, da bi mu dokazali vjernost. Ovo je tipični princip sotonizma – da se prinose ljudske žrtve
TO RADE NEVIDLJIVI ZLOČINCI, PRINCIP SA BOŽJE STRANE JE SLOBODNA VOLJA
Bog ne može biti takav okrutni masovni ubojica, koji pobije egipatsku novorođenčad,
BOG=OSNOVNI ZAKON SLOBODNOG SVEMIRA=SLOBODNA VOLJA
I zašto bi Isus dakle rekao da on po svaku cijenu želi obraniti stare židovske zakone i sve ostalo
ZATO JER ISTI SU KREIRALI SVE RELIGIJE, A PROMOVIRANJE PRAŠTANJA NIJE NIŠTA DRUGO NEGO PRIPREMANJE OVACA NA POSLUŠNOST I NEPROTIVLJENJE SVAKORAZNIM ZLOČINCIMA…
NEVJERUJETE NIKOME KOJI SE IZDAJE ZA BOŽJHEG PREDSTAVNIKA A U SVOME RADU KORISTI POSEBNA ODIJELA, POSEBNE GRAĐEVINE I POSEBNE CEREMONIJE.

Promatrac
Gost
Promatrac
16 dana prije

Samo bih se nadovezao nedavno objavljenim intervjuem prof.dr. Mile Aleckovic na temu simulacije virusa i samog clanka koji kementiramo. Spominje se i memorandum postenog djela akademske zajednice, mozda i nedovoljno obzirom na tezinu i znacaj takve akcije. Volio bih da izadje neki clanak o tome. Svakako vrijedi pogledati vecinu intervjua.

https://www.youtube.com/watch?v=9H-BM2B84zk&fbclid=IwAR2hBrtpTxzQmGylfVb1k24ODyds4q7njjZTDitDqucxWMaou3JxA53pyEU&app=desktop

KISIK
Gost
KISIK
16 dana prije

Ako se umpah slaže,slažem se i ja…

P.S. Dobarrr komentar.

nessy
Gost
nessy
16 dana prije

Mislim da bi komentare trebalo ograniciti na odredjeni, umjeren, broj rijeci, jer ovo nema smisla. Isti komentator, nerjetko, zareda pet komentara, po bezbroj rijeci. Kakvog smisla to ima? Tko to procita do kraja?
Ako imas komentar, sastavi ga kratko, koncizno, izvuci poantu i naglasi je. Ako imas tendenciju pisati eseje ili novele, postoje druga mjesta za to.

puki
Gost
puki
16 dana prije
puki
Gost
puki
16 dana prije

vrlo dobar i zanimljiv intervju neovisnog njemačkog novinara Paula Schreyera za RT-u na njemačkom
preporučam, tko zna njemački, može sam pogledati, tko ne zna, evo napisao sam što je rekao.

Schreyer je napisao knjigu: “Kronika najavljene krize” i o tome govorio u tom intervjuu… da je ova pandemija ustvari već godinama ranije planirana i tako reći vježbana u mnogim vježbama, simulacijama, probama, scenarijama.

evo što je Schreyer rekao u tom intervjuu:
ona zadnja vježba pandemije, za koju su mnogi čuli, u listopadu 2019. u New Yorku zvala se Event 2.0.1. i tu je vršena proba pandemije koronavirusa. Tu su sudjelovali vrlo visoko rangirani sudionici, prije svega iz uprava velikih farmaceutskih koncerna, naprimjer zamjenik šefa koncerna Johnson & Johnson, (jedan od onih koncerna, koji sada sudjeluju u pronalasku cjepiva), prema burzovnoj vrijednosti najveći farmaceutski koncern na svijetu i još neke druge velike zvjerke iz drugih farmaceutskih koncerna i oni su tu simulirali i probali, točno ono što je nekoliko mjeseci kasnije postalo stvarnost. Na toj vježbi su sudjelovali također predstavnici američkog državnog ureda za zaštitu ond pandemije CDC-a iz SAD-a, i iz istog državnog ureda iz Kine. To je bio moj motiv, da o tome istražim, želio sam o tome napisati članak. Da vidim kakva je to organizacija koja je pravila tu vježbu, što je činila ranije, čime se bavi, od kada postoji, tko ju je osnovao..itd ali je bilo toliko materijala da sam odlučio napisati cijelu knjigu o tomu.

Organizacija koja je stajala iza te vježbe: Center for Health Security. Organizacija, odnosno institut je u sastavu sveučilišta John Hopkins, koje je poznato iz medija, jer objavljuje brojke zaražnih i mrtvih za cijeli svijet, oni dobivaju brojeve od državnih ureda za zdravstvo iz svake države.
CHS postoji već 20 godina, pod nekoliko drugačijih imena, nekoliko su puta mijenjali ime , taj institut CHS je u zadnjih 20 godina sproveo već mnoge vježbe pandemije.

-Koja je bila pozadina tih vježbi, zašto su počeli sa njima?
Nakon sloma komunizma, nestao je dakle veliki neprijatelj SAD-a i Zapada: komunizam, i onda nije više postojalo opravdanje za velike operacije obavještajnih i tajnih službi, za te velike milijarde budžeta koje su dobivali, jer neprijatelja (komunizam) nije više bilo.
I onda su mnoge utjecajne osobe u SAD-u i izvan SAD-a došle na ideju, da se sada u prvi plan gura opasnost od terorizma, kao novi neprijatelj, da bi imali opravdanje za tolike milijarde koje dobivaju od države, to je krenulo negdje sredinom 90-ih. Krajem 90-ih krenulo se sa propagandom opasnosti od bioterorizma. Sadama Huseina su tada predstavljali kao velikog neprijatelja, koji bi se mogao dočepati biološkog oružja,. ili ga sam napraviti i napasti SAD i rekli su, mi se zato moramo braniti, moramo to istraživati, moramo praviti vježbe, scenarije za takvo što, i zato su se počeli praviti scenariji, to je počelo 1998/99 i odtada, skoro svake godine su rađene takve vježbe, probni scenariji, simulacije..Takozvane “vježbe za pisaćim stolom” to znači,–odgovorne osobe sjede za stolom i nekoliko sati razmišljaju i raspravljaju o scenariju: izbija pandemija, što ćemo činiti, kako ćemo komunicirati, itd.., oni su u principu igrali neku vrstu telefonske konferencije. I tu je interesantno, da sve osobe igraju zadane im uloge, naprimjer netko igra ulogu guvernera, netko ulogu ministra zdravlja, ili ravnatelja ureda za zaštitu od pandemije itd. i u tim vježbama, vrlo poznate osobe igrale su te uloge, djelimično su to bile osobe, koje su u stvarnom životu već imale tako velike ili još veće funkcije.

Dakle, najprije su to bile vježbe samo za SAD, onda je nakon 11.9. 2001. napravljen korak, ka internacionalizaciji tih vježbi, dakle, da tu siudjeluju i visko pozicionirane osobe iz drugih država. 2003. bila je velika vježba pod nazivom Global Mercury,- tu su sudjelovale mnoge velike industrijske države, Francuska, Njemačka, itd.. Njemačku je predstavljao RKI (Institut Robert Koch, službena državna institucija, koja danas u Njemačkoj svakodnevno objavljuje brojeve zaraženih)- to je bio veliki iskorak da se takve krizne vježbe sprovode na internacionalnom nivou.. Takve su vježbe nastavaljene i kasnijih godina, 2005. bila je vježba pod nazivom “Atlantic Storm”, Madelaine Albright (bivša ministrica SAD-a za vanjske poslove za vrijeme Clintona) je u toj vježbi igrala ulogu predsjednice SAD-a, Werner Heuer iz njemačkih Liberala (FDP), bivši tajnik pri njemačkom ministarstvu vanjskih poslova, igrao je ulogu njemačkog kancelara, bili su tu i predstavnici iz Švedske, Italije, itd, kao glumci, sve bivši visokopozicionirani političari..
I kada pogledate ono što se radilo u toj vježbi, materijal je pristupačan za svakoga, i svatko to može vidjeti i pročitati, za pripremu pisanja knjige, kompletno sam sve istražio i pročitao o toj vježbi,– mogu se uočiti mnoge zajedničke slične stvari, koje imamo sada u ovoj situaciji pandemije.

Nameće se dojam, da je njemačka vlada sada donijela sve te mjere, bez ikakve prethodne rasprave, baš na osnovu pripremljenog scenarija iz takvih vježbi. Inače postoje planovi za slučaj pandemije i kod RKI-ja i kod njemačke vlade, RKI je dio vlade, pod jurisdikcijom ministarstva zdravlja, ali ti planovi sada u ovoj pandemiji nisu uopće primjenjivani, već su sada u ovim mjerama rađene sasvim druge stvari- tako da se mora pitati, odakle to dolazi, odakle te ideje, za ove mjere koje su sada poduzete. Mnoge od tih stvari (poduzete mjere i sve ostalo što danas vidimo), dolaze upravo od tih internacionalnih vježbi (kao ova 2005., na kojima su sudjelovali predstavnici mnogih država)
-To vjerojatno objašnjava ovo da nema rasprave sada, da su te mjere naprosto nametnute.
Jedna odvjetnica u Bavarskoj htjela je provjeriti zakonsku opravdanost mjera u toj pokrajini, pitala je u bavarskom ministarstvu zdravstva da dobije uvid u zakonske dokumente za te mjere, ali su joj rekli jednostavno da takvih dokumenta nema. Dakle, zakonski dokumenti na osnovu kojih su nametnute sve te mjere, nigdje nisu pohranjeni, naprosto ne postoje! To je skandal, kaže Schreyer.
I bavarska vlada je rekla mi nemamo dokumente za naše odluke. Međutim, stanovništvo treba saznati na osnovu kojih dokumenta, na osnovu kojih procjena, kojih stručnjaka su donijete te i te odluke.

-Ono što je interesantno u tim vježbama i scenarijima,- oni tu nisu probali i vježbali naprosto slučaj vanrednog stanja u zdravstvu:- da u nekoj mogućoj pandemiji, umire puno ljudi, puno ih je u bolnicama, i kako rješavati te probleme,- što je razumno, da se takvo nešto vježba–već je u mnogim tim scenarijama i vježbama, ustvari probano vanredno stanje protiv građana,- vježbali su kako i na koji način da smanjujemo i ograničimo građanska prava, kako uspostaviti karantenu, kako da to sprovedemo,. sa policijom., vojskom, itd
i čovjek ima dojam kada to čita, da je ta pandemija bila samo paravan, da bi se probalo vanredno stanje i zato bi sada kod svih ljudi trebalo zvoniti zvono za uzbunu, jer to je ono što mi u ovom trenutku imamo, jednu vrstu vanrednog stanja

– Sve ovo bilo je već isprobano 2009. prilikom svinjske gripe i još ranije, za vrijeme ptičije gripe?
-To implicira da je tada postojala zla namjera, ne znam je li bilo tako, ali je upadljivo, da je tada prije desetak godina bilo daleko više kritičnih glasova od strane medija i liječnika, bilo je više vlastitog mišljenja, sada je to sve u zadnjih 10-11 godina nestalo i novinari koji su tada još 2009. kritično izvještavali o tzv. pandemiji svinjske gripe, danas više nisu kritični i to je zabrinjavajuće, dakle nešto se desilo u zadnjih 10-ak godina. I ovo žigosanje sada, da se svatko druačije mišljenje proglasi teorijom zavjere, to je nanijelo puno štete i onemogućilo svaku kritičnu raspravu,

-Prilikom tih vježbi ranijih godina, bili su i predstavnici medija, pod naziviom “informations menagement”?
Da, još prilikom tih vježbi prije 15 godina u SAD-u, počelo se sa time, da se pozivalo i medije i novinare da prisustvuju tim vježbama.
nakon svake takve vježbe, pravile su se fiktivne, glumljene konferencije za štampu, gdje su stvarni novinari, političarima-glumcima koji su igrali određene uloge u vježbi, postavljali pitanja, kao da se radi o stvarnosti, – tako da se tu vježbala i medijska propaganda i to se onda radilo sve više i više i na slijedećim takvim vježbama.
Prilikom ove zadnje vježbe Event 2.0.1., u listopadu 2019, tu je bio nazočan šef najveće PR agenture na svijetu (ne kaže koje ali vjerojatno McKinsey), jedna žena iz uprave trećeg najvećeg medijskog koncerna na svijetu MSI Universal, oni su tu raspravljali kako da to postignemo da naš stav (dakle stav državnika, vlada, koncerna, WHO-a..itd), nametnemo neovisnim mišljenjima i da ih potisnemo i žigošemo kao “teorije zavjere” i ekstremizam i o tome se raspravljalo sasvim otvoreno i rekli su da velike internetske koncerne, youtube, google, facebook..itd treba obavezati da upotrebljajvaju filtere, tako da službena izvješća političara, državnika, vlada i WHO-a budu uvijek u centru pažnje, a ona neovisna drugačija mišljenja da se potiskivaju i brišu... to može svatko pročitati u mojoj knjizi, to sam obilježio. Sve to (što se tada na vježbi 2019. simuliralo) sada možemo posmatrati u stvarnosti, to je ono što se sada događa u medijima.

– to je da vam se diže kosa na glavi, odmah bilo upadljivo od početka, da su svi mainstream mediji izvještavali jednostrano i da uopće nisu postavljali kritična pitanja, jesu li svi bili upućeni u to?
Ne mogu reći, je li tako, ali upadljivo je, mnogi kažu,- pa sve ostale države rade to i sprovode te mjere, pa znači da ne može sve biti isncenirano. Međutim, baš se tu treba prisjetiti svih tih vježbi i proba, na kojima su sudjelovali predstavnici mnogih država, Kina je recimo bila na vježbi 2019. predstavanici kineske vlade.
I to djelimično objašnjava ovo što se događa, međunarodni karakter izvještavanja o pandemiji, da se u svim državam (u mainstrema medijima) izvještava isto o pandemiji, jer sve su te države ranije sudjelovale na tim istim vježbama i sve su dobile iste PREPORUKE, koje se trebaju sprovesti u stvarnosti na međunarodnom nivou. I isplati se doista pažjivije pogledati ovu organizaciju CHS, koja je ranije imala drugačija imena, kao Defense (tako nešto)… tada je ova organizacija u početku imala vojni karakter, jer se radilo o pitanjima biološkog oružja i biološkog terorizma
2018. bila je vježba pandemije, u kojoj se simulirala upotreba biološkog orižja, što izaziva pitanje, o ovom sada, je li možda virus dio biološkog oružja i što stoji iza toga? I to je sve probano u toj vježbi 2018. CHS je usko povezan sa farmaceutskom industrijom, direktorica CHS-a je ranije radila kao odvjetnica za farmaceutsku industriju.
– Vježbu “Event 2.0.1.” 2019. financirali su Svjetski ekonomski forum- WEF, udruženje 1000 najvećih koncerna na svijetui i Zaklada Billa i Melinde Gates, to su bili glavni sponzori- oni su sudjelovali i u izradi koncepta za tu vježbu.

-Stoga nije čudo da je Gates na njemačkoj državnoj TV, ARD u travnju dobio 7 minuta vremena (za intervju), da kaže da se svi ljudi moraju cjepiti, tako se sada poslažuju kockice..
Čitao sam nedvano intervju, – novinarka Spiegela, koja je 2009. kritički izvještavala o svinjskoj gripi, sada je vodila nekritički intervju sa Gatesom, i ona pita Gatesa, pazite ovo: kruže mnoge teorije o Vama, a mi iz Spiegela, dobili smo donacije od Vas, od Vaše zaklade, da li to utječe na izvještavanje? dakle ona sama priznaje da su dobili donacije, to je sasvim absurdno što ga pita, to pitanje treba netko drugi postaviti Spiegelu, a ne da Spiegel pita Gatesa…

puki
Gost
puki
16 dana prije
puki
Gost
puki
16 dana prije

primjer kako kabala djeluje za uvođenje nekih mjera..

– U Njemačkoj, kabalin psihopat, bavarski premjer Soeder, izgleda ima, ulogu onoga,, koji prvi probija led i prvi nametne neke mjere
-on je prije 3 tjedna u Munechenu i drugim velikim gradovima uveo obavezu nošenja maski na otvorenom, u najprometnijim ulicama, gdje se kreće najviše ljudi

– nekoliko dana kasnije YouGov, kabalin institut za ispitivanje javnog mišljenja u Njemačkoj, objavio anketu, u kojoj se navodno 61% ispitanih izjasnilo za nošenje maski na otvorenom. Koliko je inače objektivan taj institut, pokazuje ki druga anketa, koju su pravili: koja je najomiljenija ličnost? Na prvom mjestu Barack i Michelle Obama, na 2. mjestu Bill Gates.., ne treba objašnjavati..

– nekoliko dana kasnije, Merkelica i njena kabalčad, i njihov i mediji kofol zabrinuto dreče, da se ljudi ne drže dodatadšnjih mjera (iako je ministar zdravlja, Spahn, -njemački Vili Beroš, u kolovozu rekao da je zadovoljan ponašanjem, većine građana NJemačke koji se drže mjera) i Merkelica je zaprijetila strožijim mjerama, ako se broj zaraženih povećava za toliko i toliko..

– kao uvod, pojedine pokrajine prave mjere, da se faktičkl uvode unutrašnje granice između pojedinih pokrajina u Njemačkoj, i kontrola građana koji iz jedne pokrajine dolaze u drugu, bilo to samo zbog običnog putovanja i zabave i turizma, bilo zbog posla, jer mnogi žive u jednoj pokrajini, a imaju posao u drugoj, pa stalno putuju vikendom ili čak svaki dan..

– javljaju se “stručnjaci”, koji naravno kažu, da nošenje maski na otvorenom koristi sprečavanju zaraze..

-i onda Merkelica na sastanku sa gradonačelnicima velikih gradova objavljuje: stanovništvo se nije držalo mjera, broj zaraženih se baš povećavao za onoliko, koliko su se bojali (naravno kada kabala kontrolira sve, može povećati broj zaraženih po volji) i naređuje se uvođenje obaveze nošenja maski na otvorenom…kao i to da se sada zabranjuje nošenje onih “face shield”- maski, dakle, komada prozirne plastike, nataknutih na glavu, sličnih kao kod vatrogasaca.. i da svi moraju nositi one opasne kineske kirurške maske od mikroplastike… naravno i ovo spada u namjerno maltretiranje,– jer kabala želi da su svi ljudi obilježeni kao robovi sa kirurškim maskama, da im se ne vidi lice, a kod onih koji su nosili face shield- vidi se lice… to je za kabalu previše

slično možemo očekivati i kod nas u Hrvatskoj i regiji i još puno gore..

slijedeće vjerojatne mjere:

– naredba da svatko onaj koji želi putovati negdje, unutar jedne države, iz mjesta u mjesto, mora imati negativan test, koji nije stariji od 48 sati (ova mjera posoji već djelimično u Njemačkoj)

– naredba da se mora imati aplikacija za praćenje,

– naredba da se mora imati imunitetska putovnica, bez koje se ne može nigdje ići

-naredba za nošenje maski uvijek, dakle. čim iziđeš iz kuće/stana….

– naredba za karantenu svih onih koji ne moraju na posao ili liječniku

– potpuni lockdown…zaključavanje…

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

HVALA na trudu i informacijama !

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

Pišeš knjigu a kako se ja palim na ratovanje možemo se minjat .
Pišen priručnik :
KAKO NE POSTATI PORUČNIK

A ?

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
16 dana prije

Joj daj Kinezi svako malo nose te maske koliko epidemija tamo imaju pa ih ima duplo više nego Europljana. Što izmišljate stalno gluposti s tim maskama.

mario
Gost
mario
15 dana prije

SAMO SE TI MASKIRAJ I NEBOJ SE SVE CE BITI DOBRO

CAN
Gost
CAN
15 dana prije

Čo”ek sendvić?!

SULE
Gost
SULE
16 dana prije

Ja vjerujem samo QANON informacijama ostalo su lazi

samo
Gost
samo
16 dana prije

QANON je još samo jedna podvala protiv LUCIFERA

”Gle ti bješe uzor savršenstva, pun mudrosti i čudesno lijep! U Edenu, vrtu Božjem ti življaše, resio te dragulj svaki, sard, topaz i dijamant. Krizolit, oniks i jaspis, safir, smaragd i zlato. Načinjeni bjehu bubnjevi i frule, na dan ti rođenja bjehu pripravljeni. Postavih te kao raskriljena keruba zaštitnika: Bio si na svetoj gori Božjoj, hodao i posred ognjena kamenja. Savršen bješe na putima svojim od dana svojega rođenja

KOJI se posvašao sa Bogom jer je htio dovesti na zemlju Svjetlo (mudrost i mir)
okrutnom Bogu/Jahveu, čitajte Stari Zavjet to nije odgovaralo
povijet pišu pobjednici
zato Svjetlonošu Sotonom nazvaše zle laži ispričaše
a ljudi uzdajući se u Boga samo ratove vode i ginu u Njegovo ime

Puž
Gost
Puž
16 dana prije

mislio si reči DEZinformacijama….

Patriot
Gost
Patriot
16 dana prije

Amerika i svijet će vidjeti mnogo novih smrti nakon što se podijele cjepiva za sezonsku gripu. Padat će starčad ko kruške, a respiratori će biti poput metka u čelo. I tako će se sve fino prepisati Covid19, mediji će odraditi svoj posao, oduzet će se sve slobode koje trenutno uživamo, i tako se mic po mic ostvaruje mokri san elita-NWO!

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
16 dana prije

Neće. Izmišljate kao i uvijek.

puki
Gost
puki
16 dana prije

 neki su na ovom portalu vec upozoravali na ovo:
prilikom takozvanog PCR testa, mogu vam vec uvaliti cjepivo na bazi RNK!!!!
evo dokaza, ne od “teoreticara zavjere”, vec sa portala emisije “Quarks”, njemacke drzavne TV ARD…, dakle mainstream medija
Ta kvazi znastvena emisija,  odavno pravi propagandu za Gatesa i cjepljenje…

I evo sada u clanku o razvoju cjepiva za koronu, oni hvale cjepivo na bazi RNK-a, u dijelu clanka sa podnaslovom ” “Cjepiva sa RNK nude mnoge prednosti” kaze se ovo:

“Die Mediziner müssten den Impfstoff auch nicht unbedingt spritzen. Man versucht, die meisten RNA-Impfstoffe direkt nasal zu verabreichen. Das erscheint sinnvoll, da viele Infektionen in den oberen Schleimhäuten beginnen…”
u prijevodu:
“Medicinari (lijecnici) ne moraju cjepivo bezuvjetno ubrizgati (injekcijom). Pokusava se, da se vecina cjepiva na bazi RNK, dadnu direktno PREKO NOSA. To izgleda da ima smisla, jer mnoge infekcije zapocinju u gornjim opnama nosa..”

https://www.quarks.de/gesundheit/so-lange-braucht-die-entwicklung-eines-coronavirus-impfstoffs/

evo ima i video o tome:

https://www.youtube.com/watch?v=8QhWN0rdrbA&feature=youtu.be

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
16 dana prije

Gluposti pišeš cjepivo još nije gotovo. Očito si i previše cjepiva primio kao beba i djete čim si u stanju pisati toliko gluposti.

Nije Normalno
Gost
Nije Normalno
16 dana prije

Evo testovi/cjepiva kod svinja postoje istraživanja od prije nekoliko godina koja kažu da je i kod ljudi isto moguće
https://www.bitchute.com/video/XQuoJxHmQpeH/

Istina
Gost
Istina
16 dana prije

☆BOOM☆ WHO Svjetska zdravstvena organizacija se povlači i kaže da je Lockdown samo povećao siromaštvo. Da ne opisujem sve detalje, pročitajte čitav članak ovdje https://www.news.com.au/world/coronavirus/global/coronavirus-who-backflips-on-virus-stance-by-condemning-lockdowns/news-story/f2188f2aebff1b7b291b297731c3da74

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije

Vidim da ne odgovaras na ono sto te se pita, znaci da radis za sistem, kao i oni sto ti lupaju pluseve!

nekoime
Gost
nekoime
16 dana prije

Smrtnost iznosi 0,071 % u sedam mjeseci?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
16 dana prije

0,071 u sedam miseci ?
Pa od toga nemoš ni umrit ?

puki
Gost
puki
16 dana prije

ovo da ce SAD, odnosno Trumpova vlada reagirati lose na pandemiju i da ce SAD imati puno problema i puno mrtvih, a da ce Kina reagirati najbolje– to je pisalo vec u onom scenariju Zaklade Rockefeller 2010. godine

CAN
Gost
CAN
16 dana prije

pa zna valjda deBilli čitat.

puki
Gost
puki
16 dana prije

 neki su na ovom portalu vec upozoravali na ovo:
prilikom takozvanog PCR testa, mogu vam vec uvaliti cjepivo na bazi RNK!!!!
evo dokaza, ne od “teoreticara zavjere”, vec sa portala emisije “Quarks”, njemacke drzavne TV ARD
Ta kvazi znastvena emisija,  odavno pravi propagandu za Gatesa i cjepljenje…

I evo sada u clanku o razvoju cjepiva za koronu, oni hvale cjepivo na bazi RNK-a, u dijelu clanka sa podnaslovom ” “Cjepiva sa RNK nude mnoge prednosti” kaze se ovo:

“Die Mediziner müssten den Impfstoff auch nicht unbedingt spritzen. Man versucht, die meisten RNA-Impfstoffe direkt nasal zu verabreichen. Das erscheint sinnvoll, da viele Infektionen in den oberen Schleimhäuten beginnen…”
u prijevodu:
“Medicinari (lijecnici) ne moraju cjepivo bezuvjetno ubrizgati (injekcijom). Pokusava se, da se vecina cjepiva na bazi RNK, dadnu direktno PREKO NOSA. To izgleda da ima smisla, jer mnoge infekcije zapocinju u gornjim opnama sluznice nosa..”

https://www.quarks.de/gesundheit/so-lange-braucht-die-entwicklung-eines-coronavirus-impfstoffs/

evo ima i video o tome:

https://www.youtube.com/watch?v=8QhWN0rdrbA&feature=youtu.be

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
16 dana prije

Gluposti pišeš cjepivo još nije gotovo. Očito si i previše cjepiva primio kao beba i djete čim si u stanju pisati toliko gluposti.

mario
Gost
mario
15 dana prije

mali mali slatki trol, ne uzbudjuj se, stavi masku, maskiraj se i imaš pravo misliti da su svi protiv tebe, da su jedine informacije na dnevniku i jutarnjem, da vlada misli umjesto nas i da netreba misliti o slobodi dok nas napada ova strasna bolest,

Mate
Gost
Mate
16 dana prije

Psihopat – školski primjer.

Ker
Gost
Ker
16 dana prije

Billi napempam ti se mattere

bumbar
Gost
bumbar
16 dana prije

Billy boy je ozbiljan. I kad mu zastrašivanje i tortura ne idu kako je očekivao, onda nam “obećaje” novu pandemiju na koju ćemo sigurno reagirati baš kako on hoće. 23. lipnja o.g. je u videu koji se trenutno nalazi na web stranici Američke Gospodarske Komore, otvoreno nam je to obećao: “…it is going to be a “next one”, and – “That one, I say, will get attention this time.”
Gdje su psihijatri, i gdje je pravosuđe da zaustavi ovog psihopata?

mario
Gost
mario
16 dana prije

ON JE NIŽERANGIRANI

pera lozac
Gost
pera lozac
16 dana prije

Ja znam samo jedno, njega i njemu slicne treba pod hitno okacit na prvu banderu.
U americi svake godine umire od 3 do 3,5 MILIONA ljudi, u Italiji 650.000 u dojclandu oko 800.000.
Znaci, sasvim normalno je da godisnje umre oko 1% stanovnistva, a sada za nekih manje vise 5% od te normalne stpoe smrtnosti, ta gamad bi da nas drzi u kucnom pritvoru, vakcinise i cipuje.
Moze, no problem, ali samo mrtvog.

Agron
Gost
Agron
16 dana prije

Brza smrt je poklon za takvo smeče od “čovjeka”! Treba ga javno osuditi na doživotni hard-work max-security BigBrother style zatvor skupa sa njegovom paklenom moruzgvom MEHlindom!! Kao i onog glavnog smrada s naočalama iz WHO.

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
16 dana prije

Cijepi sebe ženu, djecu i svu rodbinu gade umogolni.
Doći će i tebi kraj kad ti se Windowsi smrznu.
GAME OVER

Agron
Gost
Agron
16 dana prije

Bill Rockefeller Gates = stanje diarrhee koje nikako da prodje!! KOJI K?? ALJOOOOO!

piždro
Gost
piždro
16 dana prije

Opet ovaj svjetski PLANDEMIČAR PRevarant! Prije je bio office za viruse i pogonske Sisteme – alert virus PRevarantly a la Kartel…
A sad No 1 svjetski corona primarius Dr.Vir Bill VIROLOG

piždro
Gost
piždro
16 dana prije

.

Max
Member
Famed Member
Max
16 dana prije

Najveći stručnjak za coronu dr Bil Gates.

Bosanac
Gost
Bosanac
16 dana prije

Billy prelazi u kontranapad …… da’l je uvjeren da njegove snage osvajaju naredne izbore?

Bosanac
Gost
Bosanac
16 dana prije

A i bez Billy-a i vakcina buducnost nam nije svijetla na ovim prostorima.
Evo predvidjanja do 2100 (po meni preoptimisticna ako ovako nastavi) o broju stanovnika u Top 10 Hrvatska, Srbija i BiH.
https://youtu.be/jIOTZImqEto

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije

Biti ce balkan pun ali niti ce biti Srba ni Hrvata vec neki Pakistanci, Indijci, Bangladesani i sl.
To je takodjer preoptimisticno!
Vjerojatnije je da ce zujati robot koji ce posluzivati Billa u Dubrovniku kad dode na odmor jer ce nas prvo sve sterilizirat!

Nije Normalno
Gost
Nije Normalno
16 dana prije

Što je to Novo Normalno, Veliki Reset, praćenje kontakata i kakve veze ima Bill Gates sa plandemijom, pročitajte u pdf-u s prijevodom na hrvatski, koji možete čitati online ili preuzeti:
https://docdro.id/1Fn1CmN

Jaja
Gost
Jaja
15 dana prije

Pdf pun smeća!
Svaka poveznica tamo, vodi na link sa smećem!!!

Roko Paic
Gost
Roko Paic
16 dana prije

Bill je čovjek gušter.

CAN
Gost
CAN
15 dana prije

ti nisi ni to!

eks
Gost
eks
15 dana prije

Bili nam najavljuje “puno dodatnih smrti” . Ja to shvatam kao osvetu što njegov plan i plan njegove kabale nije prihvaćen od Trampa i mnogih koji si shvatoli da iza svega stoje zločinačke namere.

Karma
Gost
Karma
13 dana prije

Jeli moze neko sudski procesuirati ovu kabala ekipu koja planetu davi svojom sotonskom tiranijom. Stvarno je bolesno da ovaj lik hoda i dolazi u posjetu tkz demokratskim politicarima. Iako je sve muppet shou. Hvala

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
66
0
()
x