Bivši CNN-ov producent John Griffin priznao je krivnju za seksualni zločin nad djecom

John Griffin CNN
15 komentara

Bivši CNN-ov producent John Griffin priznao je krivnju za seksualni zločin nad djecom. Griffin, 45, podliježe minimalnoj 10-godišnjoj kazni i maksimalnoj novčanoj kazni od 250 tisuća dolara. Presuda će mu biti izrečena u ožujku 2023.

Prema Associated Pressu, John Griffin, bivši stariji producent CNN-a koji je optužen za seksualne prijestupe nad djecom, priznao je krivnju na federalnom sudu nakon što je protiv njega podignuta optužnica prije godinu dana.

Kao dio sporazuma, savezna vlada povukla je dvije od tri optužbe protiv Griffina. Prema AP-u, on “mora platiti punu odštetu žrtvama, iznos koji će odrediti sud” i “pristao je da mu se oduzmu vozilo Tesla i elektronični predmeti te da donira polovicu prihoda od prodaje svog doma u Vermontu i nadolazeće prodaje Mercedesovog vozila u sudski registar.”

Griffin, 45, podliježe minimalnoj 10-godišnjoj kazni i maksimalnoj novčanoj kazni od 250 tisuća dolara. Presuda će mu biti izrečena u ožujku 2023.

Stanovnik Stamforda u Connecticutu je federalnom optužnicom optužen za prisiljavanje roditelja da pristanu na seksualnu aktivnost svoje mlađe djece s njim u njegovoj skijaškoj kući u Vermontu dok su djevojčice imale samo sedam godina.

Velika porota u Vermontu prvotno je optužila veterana CNN-a “u tri točke za korištenje mogućnosti međudržavne trgovine za pokušaj namamljivanja maloljetnika da se uključe u nezakonitu seksualnu aktivnost”.

U izjavi objavljenoj u prosincu prošle godine, ured američkog državnog odvjetnika u Vermontu tvrdi da je Griffin “nastojao uvjeriti roditelje da mu dopuste da trenira njihove kćeri da budu seksualno podložne”.

“Griffin je kasnije prebacio više od 3000 dolara majci za avionske karte kako bi majka i njezina 9-godišnja kći mogle odletjeti iz Nevade do bostonske zračne luke Logan. Majka i dijete odletjeli su u Boston u srpnju 2020., gdje ih je Griffin pokupio svojom Teslom i odvezao u svoju kuću u Ludlowu. U kući je kćer bila upućena da se uključi u nezakonite seksualne aktivnosti”, navelo je američko državno odvjetništvo u Vermontu.

Griffin je navodno u tekstovima koji su uključeni u nezapečaćenu optužnicu rekao da je “bezobrazna kurva” u “srži svake” žene i da je “žena žena bez obzira na godine”.

Griffin je u tekstovima majci dvoje djece, od 9 i 13 godina, napisao sljedeće: “Jedna od velikih laži ovog društva je da su žene delikatni nevini anđeli i da su zapravo, naravno, najprljavije drolje u SVAKOM metrički.”

Producent CNN-a navodno je majci poslao poruku: “Kad se s njom pravilno postupa, žena je žena bez obzira na godine” i savjetovao joj da osigura da njezina 13-godišnja kći bude “ispravno obučena”.

Prema optužnici, on je “seksualno obučavao djevojčice stare samo 7 godina” i rekao majci da bi njezina 14-godišnja kći “bila dobar kandidat za takvu obuku”. Navodno je predložio da obuka započne video pozivom u kojem je “planirao uputiti 14-godišnjakinju i njezinu majku da skinu odjeću i dodiruju jedna drugu” te da bi osobni sastanci uključivali “udaranje” i “c— k štovanje.”

Griffin je radio kao producent CNN-ove sada već ugašene jutarnje emisije “Novi dan”. Bio je s mrežom osam godina. Odmah nakon uhićenja dobio je otkaz na CNN-u.

9-godišnja “Jane Doe” je prethodno podnijela građansku tužbu od 15 milijuna dolara protiv bivšeg producenta CNN-a.

CNNJohn Griffinpresudaseksualno zlostavljanjezatvor
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MKD
1 godina prije

Uza zid i medju rogove, po kratkom bez razmisljanja.

Ivan BG
1 godina prije

Takve psihopate su im najbolji sluzbenici, sve ce raditi na sprovodjenju satanisticke agende i unistenju covecanstva.
Bar 50% politicara koji su na vaznim mestima u vlasti, ima neki slican problem kao ova spoboda, i zato im je koristan i radi za njih apsolutno sve!

tihobl
1 godina prije

Гардијан: Трагови кокаина пронађени у резиденцији бивше премијерке Велике Британије

tihobl
1 godina prije

Evo jedne ideje plasirane preko CNN:

”Требало би забранити давати деци имена, све док они сами не одлуче коју заменицу за пол желе да користе. Свим бебама би само требало дати бројеве.”

Max
1 godina prije

Pedofilski perač mozga.

vilinartha
1 godina prije

Ne znaš tko gori… užas. Jadna djeca. Nitko ih nije zaštitio.

Jomla
1 godina prije

A tužbe protiv “roditelja”?
Naime, ista su balega!

držnedaj
1 godina prije

Seks sa djecom – to je kabalcma ko da su im kupili poklon. fuj smradovi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI