Bivši liječnik iz Bijele kuće upozorava na opasnost koju predstavlja Biden

Joe Biden
23 komentara

Zbog “kognitivnog pada funkcija” američkog predsjednika narod bi mogao teško stradati, tvrdi Ronny Jackson

Bivši liječnik Bijele kuće i republikanski zastupnik Ronny Jackson obrušio se na američkog predsjednika Joea Bidena, tvrdeći da njegovo sve lošije mentalno stanje predstavlja opasnost za cijelu zemlju. “Za našu je zemlju ZASTRAŠUJUĆE da je Biden naš vrhovni zapovjednik”, napisao je Jackson na Twitteru u subotu. “On ne zna gdje je u pola vremena i svakim danom nas dovodi bliže sveobuhvatnom ratu s Rusijom i Kinom. Zbog pada njegovih kognitivnih sposobnosti naš će narod teško stradati”!

Jackson, koji je do 2018. bio predsjednički liječnik Bijele kuće pod Barackom Obamom i Donaldom Trumpom, prethodno je kritizirao sadašnju američku administraciju, jer nije otkrila istinu o mentalnom zdravlju Joea Bidena.

Ranije ovog mjeseca, Bijela kuća objavila je sažetak o statusu Bidenovog zdravlja na temelju pregleda povijesti bolesti i “detaljnog fizičkog pregleda”, koji je pokazao da je predsjednik “zdrav, snažan, 80-godišnji muškarac” koji bio sposoban za obavljanje svojih dužnosti.

Odgovarajući na predsjednikov zdravstveni izvještaj, Jackson je izjavio da je liječnički pregled bio “šala” i “zataškavanje stvarnog stanja stvari”. Također je istaknuo da Biden, za razliku od svog prethodnika, Donalda Trumpa, nije podvrgnuo kognitivnom testu i utvrdio da je “sposobnost razmišljanja i rasuđivanja sadašnjeg predsjednika nestala” i da on ne bi trebao biti na dužnosti. Prema nedavnoj anketi Harvard CAPS-Harris provedenoj ranije ovog mjeseca, oko 57% Amerikanaca sumnja u Bidenovu mentalnu sposobnost, a 67% misli da je prestar za vođenje Sjedinjenih Američkih Država.

Špekulacije o predsjednikovim kognitivnim sposobnostima samo su nastavile rasti zbog njegovih brojnih gafova koji se ponavljaju, od kojih je posljednji glasio: “Više od polovice žena koje rade u mojoj administraciji su žene”.

BidenBijela kućaRonny JacksonSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mat
1 godina prije

Ja nisam doktor,ali se slazem sa gore navedenim….101%.

Donat
1 godina prije

Dubokoj državi ne treba bolji…

Tupko Glupko
1 godina prije

“Prema nedavnoj anketi Harvard CAPS-Harris provedenoj ranije ovog mjeseca, oko 57% Amerikanaca sumnja u Bidenovu mentalnu sposobnost, a 67% misli da je prestar za vođenje Sjedinjenih Američkih Država.”

Ovi postoci će još porasti do ožujka 2024. kada su predsjednički izbori u SAD.
Neka ga samo kandidiraju vrli Demokrate za još jedan mandat, neće mu pomoći ni nmještanje izbora.
Možda do tada i Vrag dođe po njega, već ima 80 godina.

Max
1 godina prije

Biden je mentalno nesposoban čovjek.

tuf
1 godina prije

Naravno prava istina će izaći na vidjelo, uz standardno “sablažnjavanje” medija i “stručnjaka” tek kad stari više ne bude u ovalnom uredu. Onda će se pojaviti “zviždači”, davati intervjui i svjedočanstva. Do tada – tajac, omerta. Dokaz koliko su službenici i mediji iskontrolirani, koliko je cijela mašinerija pod diktatom.

Čuko
1 godina prije

A je tupav ovaj doktor, nemos vjerovat. Toliko tupav da misli kako biden odlucuje o bilo cemu…

noppo
1 godina prije

Čovjek koje se dopada elitama. Nije to slučajno. U EU imamo “premijerke i ministrice” koje pričaju v glavnom gluposti, ona s 360 stepeni je legendarna. hehe

noppo
1 godina prije

nesposoban mentalno i mora da bude, jer čovjek ima i svoje godine. To je sindrom enopartijskog režima. Svi pod “gazdom” moraju biti gl*pi, nesposobni i najbolje malo retardirani. Imali smo i mi na ex-yu jedan tak režim.

partizan Jozek
1 godina prije

situacija sa joeom je jednostavna ,kao da das poremecenom covjeku daljinski upravljac i zamolis ga da te oponasa kad ti zelis da upalis tv ,,,, samo sto su u realnom zivotu dugmad na daljinskom mnogo ozbiljnija

dis
1 godina prije

Što bi bilo kad bi bilo da i kod nas netko provede analizu o kognitivnim sposobnostima “najviših i onih srednjih”? Bilo bi i više nego zanimljivo!

Povremeni komentator
1 godina prije

“Više od polovice žena koje rade u mojoj administraciji su žene”
Nije ništa pogrešno rekao, druga polovica su transvestiti…

duki
1 godina prije

Takav dementni starac nije sigurno snažan i zdrav muškarac,lošeg je stanja ,njega treba poslati na liječenje da ne bismo mi morali ići !!

Ivan
1 godina prije

Ta kretencina nije niti trebala izaci iz ludnice..

Tim
1 godina prije

Zato su i namjestili izbore da bi taj čiča sa rukom trbuhozborca u šupku došao na vlast. Kao da ne poznate Ameriku.

Džudžan
1 godina prije

Taj lik je nebitan. On ne upravlja ničim, a baš zbog toga je i “izabran”!

Ivan
1 godina prije

… pa nije to slučajno, kad se dogodi “sranje”, njegova “administracija će reći da je kriv predsjednik koji se pogubio”, a sranja se iza brda valjaju.

borjana
1 godina prije

Da je đo dementan lik to se znalo od momenta kada su zapadnjački “slobodni” mediji počeli pisati o zdravlju kolege mu Putina i pozivati sve svjetske medicinske stručnjake da postave dijagnozu: zašto Putin cupka nogom i desnom se rukom iza uva počešao kad je s nekim bio u razgovoru. MSM jasno odredio pravac u kojem se treba gledati, a ne propitkivati demokratski izabranog đoa.

Avenger
1 godina prije

Biden je vrhovni klaun. Simbolicno predstavlja stanje u kojem se SAD nalaze.

sokre
1 godina prije

nestat če skupa s onim glumcem kad odluči stožer

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI