Cjepiva osmišljena na temelju genske manipulacije ubijaju ljude, a vlade zemalja svijeta otvoreno lažu narodu kojem navodno služe!

Cjepiva
40 komentara

Hitno otvoreno pismo za informacije za:

  • Sve građane Europske unije (EU), Europskog gospodarskog prostora (EEA) i Švicarske
  • Sve građane Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno Velike Britanije i Sjeverne Irske (UK)
  • Svim građanima Sjedinjenih Američkih Država (SAD)
  • Europskoj agenciji za lijekove (EMA)
  • Regulatornoj agenciji za lijekove i zdravstvene proizvode (MHRA)
  • Američkoj upravi za hranu i lijekove (FDA)
  • Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC)

Od:

  • Liječnika zaduženih za Covid etičnost

Drage dame i gospodo,

Službeni izvori, naime Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD), sada su zabilježili više nuspojava i smrti od uvođenja cjepiva ”Covid” nego od svih prethodnih cjepiva zajedno od početka evidencije.

Službeni izvori, točnije Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD), sada su zabilježili mnogo više smrtnih slučajeva i nuspojava zbog uvođenja cjepiva protiv ‘Covid’ nego od svih prethodnih cjepiva zajedno od početka evidencije.

Imajte na umu da se broj smrtnih slučajeva i ozljeda povećava na tjednoj bazi, u nastavku su najnoviji podaci. Raniji podaci sadržani su u prilogu.

Ažuriranje

EU/EEA/Švicarska do 31. srpnja 2021. – 20.595 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 1,94 milijuna ozljeda, prema bazi podataka Eudra Vigilance.

UK do 21. srpnja 2021. – 1.517 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i preko 1,1 milijun ozljeda, prema MHRA-inoj shemi žutih kartona.

SAD do 23. srpnja 2021. – 11.940 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i više od 2,4 milijuna ozljeda, prema bazi podataka VAERS.

UKUPNO za EU/UK/SAD: 34.052 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i više od 5,46 milijuna ozljeda prijavljeno je 01. kolovoza 2021.

Nota Bene: Važno je znati da su gore navedene službene brojke (prijavljene zdravstvenim tijelima) samo mali postotak stvarnih brojki. Nadalje, ljudi i dalje umiru (i trpe ozljede od nuspojava) od injekcija svakoga dana.

Imajte na umu da su službene brojke u vrijeme pisanja (01. kolovoza 2021.) očito veće nego u odnosu na gornje granične datume, tj. 21. srpnja 2021. (Velika Britanija), 23. srpnja 2021. (SAD) i 31. srpnja 2021. (EU/ EGP/Švicarska).

Glavni mediji nisu izvijestili o ovoj katastrofalnoj situaciji, unatoč tome što su službene brojke gore javno dostupne.

Signal štete sada je nesumnjivo snažan i u skladu s općeprihvaćenim etičkim standardima za klinička ispitivanja, Liječnici za Covid etiku zahtijevaju da se odmah zaustavi program cjepiva ”Covid”.

Nastavak programa uz sve informacije o tekućoj ozbiljnoj šteti i smrti za odrasle i djecu predstavlja zločin protiv čovječnosti/genocid, u pogledu kojeg će u konačnici odgovarati svi odgovorni kao i njihovi pomoćnici.

PORUKA LJUDIMA:

Vlade širom svijeta vam lažu, stanovništvu kojem navodno služe.

Gore navedene brojke pokazuju da su cjepiva na bazi mRNK smrtonosna.

S poštovanjem,

Liječnici za Covid etičnost

CjepivaCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
weofnvowenvrowenrvwe
2 godine prije

Badava, babilonski jahači apokalipse jašu dalju, nije to film divlja horda……………

neznanje
2 godine prije

Prije no što išta pomislite o članku proguglajte kako Eudra Vigilance (EU, EEA, Švicarska), MHRA (UK) i VAERS (SAD) dobijaju i obrađuju podatke. Bit će vam puno toga jasnije.

Max
2 godine prije

Točno

Krunoslav
2 godine prije

Molim službujućeg u redakciji da mi ne zadržava komentare od 20 riječi. Osim ako je u pitanju algoritam.Onda ga malo bolje nastimajte. Hvala

panjonny
2 godine prije

ima li neko izvornu objavu?

Krunoslav
2 godine prije

Poštovani logičari,
Ja sam čitav život bio pomalo”neprilagođen”.Sve sam želio preispitati i u sve sam sumnjao. Pogotovo sam bio frustriran zadnjih tridesetak godina sa svim što se događalo lokalno i globalno. Bio sam”bijela vrana”. I taman kad sam pomislio da se već jednom moram”pomiriti da svijetom” i da moram priznati i sebi i svima koji me poznaju da sam budala. Jer je po nekom mom konačnom sudu bilo vjerojatnije da sam ja lud a ne cijeli svijet… I taman prije godinu i pol-bum,tras…
Ispade da je svijet puno luđi nego što sam zamišljao u najvećim napadajima pesimizma.
E sad sam odlučio “ostati svoj”. Nešto kao moj dragi dobro Goran Bare.Eto…
Pozdrav svima i budite svoji.

Konkobra
2 godine prije

Zašto ovo obraćanje počinjete sa “Dragi I završavale sa poštovanjem? Dragi zašto nanose ogromne štete i postujete bagru zbog toga? Ne kontam

Krunoslav
2 godine prije

Vi ste neka divna osoba. Svakom po neki ukor. Uz vašu pomoć,mi ćemo svi postati bolji.Hehe…

panjonny
2 godine prije

vec sam pitao ali evo opet cu…ima li redakcija neki izvor za ovaj clanak i otvoreno pismo?
Ko su to “licnici za kovid eticnost”? dajte malo vise informacija… u protivnom kakva je vjerodostojnost ovog clanka…meni je svakako, kao i vecini onih koji vide plan/prevaru,dosta lazi i ne treba mi jos…dokazite nam da za ovo niko ne moze da kaze da je laz i manipulacija “druge strane”!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI